Як перетворити наркоз до вашої переваги

Питання як перетворити цей факт на свою користь

Нарциси часто називають самоцентрованими людьми, такими як ті, хто постає занадто часто онлайн. По суті, слово має реальне значення, яке не має нічого спільного. Як і інші психологічні умови, слово наркоз став популярним, але silly insult.

Чоловічий експерт з охорони здоров'я Роджер Гіль примітив, що існує величезна різниця між люблячим зовнішнім виглядом і наркотичним розладом особистості (NPD):

«Фінансовий випадок наркозії – це погіршення функціонування особистості, викликаного тим, як людина сприймає себе, як він лікує інших людей і як він поводиться з ними». Наприклад, люди з НПД часто визначають свою ідентичність на основі інших думок людей, мають утруднення емпатизації та зв’язування з іншими. Згідно з дослідженням, проведеним доктором Дрю Пінський і Марком Молодим, високий ступінь НПД часто зустрічається в відомих телеведучих. Це не випадок для людини, яка займає тисячі самовідносин і розміщує їх в Instagram. Найчастіше людина з НПД не здатна емпатії. й

Що потрібно робити з саморобами? Минулого року звіт з'явився онлайн і пішов з вірусу, що «науковці зв'язують самовідносин і наркозії». У звіті був богуст, але віссон зданий переконливим.

Тим не менш, ідентифікація самоцентру легко. Це хлопець від роботи, який робить себе центром кожної розмови, або хлопець, який потрапляє в нещасний випадок і більше турбує про свій автомобіль, ніж про пасажирів. Так, всі вони самоцентровані, але чи здатні впоратися з ними самостійно визначає, чи це легко або клінічно.

Jill надає консультації про те, як розпізнати самоцентричність: «Знайти клінічний наркоз непросто, адже люди часто беруть участь у спотворенні нарцисистої реальності (його когнітивного спотворення). Нездатний знак істинного наркозу є нездатністю визнати, що ця ідея помилкова, вони не переносять труднощів. Ще одним маркером є неспроможність особистих відносин. Третьою рисою є схильність до використання інших для особистого набору. Для істинного наркозу, кінець завжди виправдовує кошти. й

Люди, які страждають від NPD рідко визнати, що вони неправильні, відмовляються від дійсних доказів або чужої думки, якщо це суперечить їхньому. Якщо є такі тривожні ознаки, то залиште нарцисів професіоналам. Якщо ні, ви просто маєте справу з невеликою самосправжливою особою, то намагайтеся вести переговори з ними.

Чому ми трохи себе любимо (і це добре) Кожен має нарцистичні якості до певного ступеня. Ми всі герої нашої історії. Більшість людей здатні емпатії. Якщо Ви враховуєте свої інтереси, але також визнаєте інтереси інших людей, все добре. Ось що Джіль говорить:

«Всі є наркотичними рисами. Нарцисизм допомагає нам визначити власні інтереси («Я цінний для мене, тому я буду слідувати шляху, що я збираюся дотримуватися») і впізнати наші позитивні якості («Я наполеглива людина, тому я піду для неї». Він навіть може захистити мене від поганих ситуацій (таких відносин змушує мене страждати, це час, щоб закінчити його, ви не можете поставити з ним)). ?

Наша поведінка і реакції на наркозизм може розповісти нам багато про нас. Більша стаття Forbes про себе говорить, що ми всі хочемо, щоб публічне прийняття:

Культурний феномен самовідповідає дуже простий людський бажання помітити, оцінити і визнати. У соцмережах виявляються основні аспекти психології людини. Затвердження може допомогти з роботою – коли люди відчувають визнання когось іншого, вони повторюють затверджену поведінку. ?

Згідно з дослідженням, що проводиться за десять років тому, визнаючи список працівників, які хочуть від роботодавців. Більше 79% працівників кинути свою роботу через брак задоволення. Від людей, які задоволені роботою, 94,4% вважають, що менеджери цінують їх.

Це правда не тільки для роботи, але і для особистих відносин. За даними опитування, призначеного для виявлення найбільших проблем в шлюбі, 65% опитаних вважають серйозною причиною розлучення «Проблеми зв’язку». Чоловіки були найбільш незадоволені відмиванням або скарженням (70%), а в другому місці піднялися (60%). Жінки скаржались, що «не піклуйтеся про свої почуття та думки» (83%).

Ми любимо себе, і ми піклуємось про прийняття та затвердження інших людей. І оскільки технологічні досягнення тепер дозволяють нам розширити наше соціальне коло, це природно, що визнання друзів у соціальних мережах робить таку різницю. І нічого не буває з цим.

Як перетворити власну користь

Якщо ми розуміємо різницю між м'якими нарцистичними якостями і клінічними нарцисизмом, ми можемо перетворити ці якості до нашої переваги. По-перше, ми повинні визнати себе, що ми всі справили затвердження інших: на роботі, в особистих відносинах або в Інтернеті.

Потрібно розуміти, що це нормально і природно. Не відмивайте себе, але проаналізуйте, як ви хочете. Як люди, які ви запитуєте про визнання? Як лікувати вас? Ви відчуваєте, що ви маєте бажання прийняти своє існування?

Якщо ви відчуваєте себе самопізніми, просто зробіть щось добре. Jill пояснює, що діяння для благополуччя інших допомагає нам переходити за межі нашого світу. Jill пропонує наступний раз, коли ви йдете в магазин, купуйте їжу для себе і проведіть трохи на потрібну людину на вулиці. Ви будете робити доброго, і ви гарантовано станете героям цієї історії. У житті, що ви допомогли. Якщо вам не вистачає грошей, є інші способи допомогти тим, хто потребує.

Звісно, справжній альтруізм, коли ви нічого не робимо, не чекаючи винагороди. Правда, це не буває: хоча б ви ви самі ви ви ви не маєте свого роду «кредитація хороших справ» і відчуваєте себе добре, тому це не зовсім алтуризм, але досить непохитне самопочуття.

Нарцистичні якості можна використовувати навіть для того, щоб покласти себе на місці іншого. По-перше, вчиться слухати. Практика активного прослуховування: не заперечувати, не погоджуватися, і не почати розмову про себе. Послухайте історію іншої людини і визнайте, що цей час це про них. Поставити себе в своє місце і уявіть, як ви відчуєте в такій ситуації.

У емпатії, одна з найважливіших навичок, які зв’язують наші стосунки з іншими. Важко завжди бути емпатологічною, особливо коли ви оточені людьми постійно вимагали час і увагу. Але показує трохи емпатії не так важко, і ви побачите, що є щось важливе в житті, крім вас.

Веб-камера