5 Умови, необхідні для Інтимації

« » » » » » » » » » » » » » »Відкриваючи до затримання означає, що прийміть іншу на одній території, не відчуваючи захоплених або поглинаючих, і занурюючи себе в тому, що людина без втрати власної істоти.?

Паззіні

Інтимність - це те, що ми входимо в відносини, які ми шукаємо, часто відчуваємо біль і розчарування, але переживаючи його більше не погоджується менше. Непристойна непристойна пристрасть, що робить відносини механіком, значно переважає їх.

На шляху переживання інтимності можуть виникати різні перешкоди у вигляді злиття з партнером та організацією залежних відносин, помилково сприймаються як інтимність або, навпаки, через страх всмоктуватися, людина залишається ізольованою через нездатність відкрити свої кордони іншим. У тому числі інтимація може сприйматися як спосіб уникнути самотності, така мотивація компенсативна, тоді потреба не є недоторканністю, але в пошуку способу, якось подолати власну самотність.

На шляху до інтимності я ходжу зустріти іншу людину, втілюю себе, зіткнувшись з власним імперфекцією, який може супроводжуватися почуттям сорому і страхом відторгнення, викликаючи внутрішній конфлікт, рішення якого є вибором між двома злами. Нерідко в нашій культурі інтимність розуміється як нормальний сексуальний акт, тоді як інтимація включає не тільки фізичні, але і духовні, інтелектуальні і емоційні аспекти.

Так що ми часто плутаємо його? Що таке висока ціна?

Логін

Не найприємніший досвід, хоча я думаю, що в житті будь-якої людини є моменти, коли він хоче бути самостійно, щоб відобразити на деяких моментах свого життя, мрії, фантазія, планувати деякі речі і це досить здорова історія.

Для тих, хто самотніх, хто завжди повинен бути поруч родичів або друзів, або заповнювати свій час бізнесом тільки, щоб уникнути самостійності. Ця ілюзія може підтримуватися за допомогою постійного робочого телевізора, частих телефонних розмов, листування або просто «приклеювання» в соціальних мережах, дивлячись на фотографії або сторінки ваших віртуальних друзів, і, таким чином, тільки збільшення вашої самотності.

Відповідає всім особам і не можна уникнути. Ми всі один, тому що інший людина, навіть найближчий, не зможемо повністю зрозуміти вас, відчути, що ви відчуваєте, повністю занурте себе в свій досвід.

Існує 3 види самотності:

1. Внутрішньоособистісна самотність - Я відрізати від себе. Розуміння ваших потреб. Я не знаю, що я хочу, і т.д. Це втрата контакту з собою.

2. Міжособистісна самотність Це недолік контакту з іншими людьми. Я не маю, щоб поділитися своїми почуттями, ніхто не знає мене. Цей вид самотності супроводжує людей, навіть у відносинах, і суб'єктивно викликає відчуття відключення від інших.

3. ВитривалістьМожливо, найважчий досвід самотності, коли людина відрізається від себе, від друзів або членів сім'ї, з усього світу, він єдиний в всьому Всесвіті.

Це досить песимістичний, на перший погляд, позиція, але незважаючи на це, тісні зв'язки дозволяють нам підходити до інших і / або наблизити до нас якомога більше і, таким чином, поділитися з ним, включаючи нашу самотність і зменшити інтенсивність цього досвіду, заповнювати відносини з щирістю, довірою, теплотою, прийняттям.

Але в той же час важливо розуміти, що самотність не відходить і її не можна замінювати особою, заглушуючи торментування «отримка» за допомогою цієї особи, потрапляючи в залежну або протизалежну зв'язок замість інтимності, де інтимність не пахне, і внутрішньому конфлікті замість того, щоб вирішити тільки гірше. Для того, щоб дізнатися більше про себе та партнера.

Неповторність

Імпрезекція є ще однією існуючою реальністю, яку ми зіткнулися в нашому житті, і ми повинні покластися. Не один ідеальний в цьому недосконалому світі. Імпрезекція часто викликає відчуття сором'язливості, і вона може бути посилена в моментах підходу іншого, в моменти, коли я покажу, присутній, довіряю себе іншому. І побачив мене, він бачить мене з усіма моїми недоліками і віртуозами. Досвід шуму також може блокувати можливість занурення, оскільки шум може бути настільки ненадійним, що я навіть не уявляю, що інший людина буде бачити мене подібною. Але в той же час екстремальний шампан, жив разом з іншим, прийнятий іншим без критики, оцінки та застави, знижує його інтенсивність і має великий шанс «привабливості».

Залежність

Досвід інтимності не означає постійного злиття з партнером, тому що тоді людина втрачає себе - його межі, його цілісність, прагнення, потреби, потреби. Коли немає кордонів, я не зв'язуюсь з іншим, а потім я стикався з ним або хочу поглинати. У випадку, якщо близькість, кордони гнучкі, вони здатні дозволити іншим на їх територію і випробувати тимчасову єдність, з подальшим виведенням – повернення собі і обробку досвіду занурення. Це циклічний процес близькості і відправлення, кожен новий цикл якого, ідеально, свідомий вибір, щоб бути недоторканними. У разі злиття з партнером, кожен виїзд може бути суб'єктивно досвідченим як поділ, так і поділом як «повільна смерть», з почуттям, що частина вас буде згорнутися, і це дуже болючий, дуже болючий. І в цьому сенсі, перебування в довгострокових відносинах не означає, що ви зробили вибір один раз і для всіх, це не так, тому що завжди змінюється - ви змінюєте, ваш партнер змінюється. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Протидія

Полярність об'єднувача, де кордони повністю або частково розмиті, є ситуацією, де межі так жорсткі і непристойні, що вони не можуть бути відкриті взагалі, або неможливо адекватно регулювати відкриті фази кордонів, вони жорсткі. Протизалежна поведінка найчастіше продемонстрована юнаками в момент необхідного поділу від своїх батьків, коли їх повноваження, правила та норми випитані - підлітків повстанців. Вирощування є про те, що ви хочете, навіть якщо ваша мама хоче. З цією поведінкою людина відчуває ізольовані і самотні, незважаючи на те, що в житті він може мати велику кількість різноманітного спілкування. Такі люди найчастіше відчувають так званий страх, який, звичайно, може супроводжуватися іншими враженнями, так як ми всі унікальні в нашій суб'єктивності. В той час як інтимність дозволяє поділитися жиром, стражданням, збільшенням радості, щастя, любові.

П'ять умов, необхідних для інтимації

Перший станБажання або намір вводити в тісні відносини. Це вибір, який я повинен взяти відповідальність за, іноді це важко реалізувати, а потім легко бути відхилений або відхиляється від інших причин.

Другий станЦе сміливість, необхідно взяти такий ризиковий крок і подарувати собі. З кожним днем ми збираємо ризики. Ми відхиляємось від ризику, ми ризикуємо болю, тому що ми стаємо вразливими або беззахисними: «Я поганий клиног кинув всі голки – він повністю зручний.» І що відвага мені багато поваги.

Третій стан- довіра. Це мій намір довірити цю людину все, що є. Іноді нам здається неймовірно страшним, частіше це людина, яка практично у всіх через наш недосконалий характер. У часи довіра є дуже крихким речовиною, особливо якщо є «негативний» досвід зради. Це може статися в будь-якому форматі відносин: дитина-парент, дружній, романтичний. Це те, що часто називається зрадою. Не про те, що не довіряє себе іншому. Так важкі почуття і їх різні комбінації можуть народжуватися: страх, сором'язливість, страх шамелю, сором'язлива. Потім потрібно зробити багато роботи, наприклад, в терапії, щоб крок за кроком, дуже повільно в процесі лікувальних відносин, щоб відновити цю дивовижну можливість і подарунок довіри.

Чотирий стан.Повага про іншість або визнання іншого права бути різним. Це те, що називається прийняття. Про іншу людину, яка не має жити до своїх очікувань. У той же чином, необхідність нічого не вимагає повернення, за неточність може бути неможливим. Я думаю, що це майже 100% непристойна, якщо ви не захочете. Про можливість діалогу та вміння вести переговори у складних моментах.

Історія

Права та несудимість: Ви завжди маєте вибір!

П'ятий стан.- розумність. Поінформованість, що дозволяє «зловити» власні межі і регулювати їх працездатність. Розуміння дозволяє вирішити, хто і як закрити I let. Не потрібно бути відкритими з усіма, захоплюючими в душевній смузі, розумно поділитися різними рівнями інтимності та відстані з різними людьми.

Таким чином, при згоді з питаннями неіможливості, одна неминуча зустрічає існуючий досвід самотності, недосконалості, відповідальності, свободи та вибору. І це дозволяє нам сподіватися, що людина здатна створити своє життя, роблячи свідомі вибірки і взяти відповідальність за них.

Автор: Асіятов Марат

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: mongus.space/en/2016/05/04/pyat-uslovii-blizosti/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное