Чому це так важко для людей, щоб зробити те, що хтось може бути дуже різним від них, чому важко для них бути толерантним до інших людей? Скільки ми можемо перенести, що інші різні залежить від того, як ми маємо справу з власною тривожністю.
Якщо люди схильні до того, що тривожність потопає їх, поглинає їх, змушує їх діяти реактивно, не маючи можливості ускладнити ситуацію, то вони шукають «просту» способи заспокоїти. Один з них, заспокійливий, щоб об'єднати в групі, яка агресивно поєднується з іншими, тим самим стверджуючи своє значення і знижуючи власну тривожність. Потрібні сказати, чим більше напруги в суспільстві, будь-якого роду – економічна, політична, військова – чим нижче толерантність.
Люди створюють групову ідентичність, таку велику «ВЕ», в якій індивідуальна людина «Я» з її особистою відповідальністю, чуйність вибору і сумніви розчиняється, є «неособливість». Однією з її наслідків є зменшення критики вхідної інформації (особливо, якщо джерело є авторитетним), «чорне і біле мислення», грубе спрощення, розставлення образу «не» особи, приведення його під стереотип.
На принципі «вічно». «Всі гипсії є твоїми», наприклад, ви чули це? Або «Для дітей, які тільки не виростили до батьківської відповідальності» і так далі. Ця група просто необхідна для задовільного почуття себе, і якщо ви попросите, що б ці люди роблять, якщо умовний об'єкт їх ворожості зникне в фантастичний спосіб? І стає зрозуміло, що згуртованість своїх рангів ґрунтується на принципі «другого». Таким чином, лідери всіх разів і люди використовували це досить вдало, звернувшись увагу електорату з більш актуальних проблем.
У середні віки, під час епідемій, тутетика та красиві жінки були заявлені «зовнішні вороги», в Радянському Союзі, єдність народу також скріпилася з зовнішнього ворога – «формований» і одночасно «поворот». Захід. Принцип роботи «диких і підкорених» також працює в сучасної Росії. Ця поведінка також характерна для секцій, коли всі ті, що зовні комахи заявляють «похил, не так, не розуміючи». «Не з нами проти нас». А потім не можна підходити до «так, ми не маємо однакових переконань, тоді я все одно поважаю людину так і так», і це стає можливим «Не погоджується з мною на одну точку, і тому в усіх інших хороших не може бути».
По суті, низька толерантність захищає своїх носіїв: або від інформації про себе, що не дуже комфортний для нього (коли група хостайлів подразнює з деякими її перевагами), або від інформації про світ, який не дуже комфортний для нього і страх бути «не схожим на це» – наприклад, старий, хворий, бездомний, відключений. Тоді ви хочете приховати за щитом віри «Ця людина є його вини, і це не станеться мені. й
Що робити про це і як бути в ситуації, коли ви самі бажали за «інтенсивність»? - Дестройна деперсоналізація. Якщо це ваша робоча зустріч, і ви бульбували за деяку різницю, ви можете спробувати отримати персональний контакт з кожним індивідом. Я хочу всіх, щоб бачити вас як людину. Зменшити рівень тривожності. Покажіть, що ваші переконання не загрожують своїх вірувань. Якщо ви вегетаріанська або безалкогольна дитина не означає, що ви не знаєте людей з дітьми або людьми, які їдають м’ясо. На щастя «Я не роблю це для себе, але я не нав'язувати його на тебе» Це ставлення передбачає толерантність до себе. У разі відкритої агресії – протистояти. Якщо немає іншого способу, залиште. Знайти людей, які розуміють вас.
Як діяти в ситуації, де, через ваші відмінності від відпочинку, ви відкрито агресивні в команді (наприклад, дитяча дівчина, і в робочій команді типові «мами», які можуть влаштовувати реальний билінг «підниці»? Як ви хочете? «У вас є чудові діти і я поважаю свій вибір, щоб стати матір'ю, але я поважаю мій вибір не бути одним, теж.» Якщо вона звучить, вона буде працювати. Якщо ви дійсно думаєте, що всі ці мами і діти «відтворені корови» – це не вийде. Ви починаєте себе.
Що робити, якщо команда не показує агресію, але просто ігнорує вас? Як ви хочете? Ігнор набагато важче, ніж пряма агресія, дивний як це може здаватися. Це те ж саме, тільки розкручений, і тому тримається в подвійному натягі - невідомо, коли він проламається і як. Можливо, необхідно зробити ситуацію видимим, щоб привести до відкритої агресії (якщо це не загрожує життям і здоров'ям), запитуючи, наприклад: «Ви закриваєте, коли я входжу в офіс, і не відвертайтеся - це щось неправильне?
Так само часто буває, що кожен, хто ви інформуєте про свої погляди (наприклад, що ви вегетаріанський) починає вимовляти вас, втілювати вас на «право» і в будь-який спосіб переконувати вас, що ви не можете жити так. Як відреагувати і як поводитися, щоб уникнути цього клопоту? - На жаль, є порушення кордонів. Що робити: Якщо людина незнайомець і особисто незнайомтесь з вами, позначте межі. «Я не хочу говорити про це». Якщо значним 1. Цікаво почути, чому здається, що це неможливе. Визначте, що його точка зору є одним, що існує в цьому світі. 3. Додайте, що ви поважаєте його, але ваші переконання різні.
Якщо це щедрий, він буде працювати.
Чому так багато людей не тільки не люблять «поганих» людей, але гордість себе на непереносимості? Ви підкреслюєте і підкреслюєте цей спосіб? Оскільки вони люблять бути членами деяких нібито правильних більшості. Це збільшує своє значення, яке, очевидно, не є великим. Так знову, ми говоримо про тривогу і самодостатку. А потім активно продемонструвала належність групі «право» підняла людину на власні очі і робить його своєрідним «суперманом» щодо інших «суманів». І в потенціалі «сумани» можуть подразнити свою перевагу: вони можуть бути або здаватися розумним, насиченим, щасливим – список нескінченний. Механізм небезпечний і багато разів працював – чи працює у фашистській Німеччині щодо етнічних і сексуальних меншин, або в радянській Росії щодо інвалідів. Церковил заявив, що про антисемітизм в Англії: "Англійська не антисемітує, тому що ми не вважаємо себе муфтою, ніж євреї." Що говорить це все.
Якщо богослужіння досягло точки реальних загроз до фізичного забезпечення, то всі спроби довести до агресора «Я небезпечний і не заважати тебе» повинні бути поміщеними. Ви повинні захищати себе, здоров'я і життя.
Джерело: heromother.livejournal.com/