Педофілія як норма - дитячий проект Улицька

Чоловік, який не отримує чоловіка, як дружини. Хлопець-дружина виконує всі жіночі функції в будинку, і коли він досягає повноти, він стає воїном і може зефірувати себе. Якщо ви щасливі, жінка. І ні, вона також отримує хлопчика. - Це химер від дитячої книги Інше. Інше Про інші, опубліковані в рамках проекту «Дитяча Людмила Улицька», покликаний навчити дітей толерантності.

Книга, як норма, служить гомосексуальності, але це не все. У разі, якщо до речі, діти розповіли, що: «У Африці педофілія є нормою», і все, автор не дає оцінку цієї «нормальної». Чи є педофілія майбутні норми толерантності? На жаль, це не випадково надлишок деяких реаксів, але тренд, який прийшов до нас з Заходу, який повністю розгортається в нашій країні.

Звідси:
Джерело 1
Джерело 2

Не так довго тому, що це сталося, щоб дізнатися більше Уляновські колеги, які дуже «прогресивні» культурно-ідеологічні засади проходять по всій країні. Прогулянки так широкій. З області до області. І в кожному регіоні фіксується на найбільш вигідному рівні. Це, за підтримки та безпосередню участь вищих обласних органів влади - губернаторів та міністрів культури - а не десь, але в центральних обласних наукових бібліотеках. (Це логічна, так як бібліотека, як кожен розуміє, є гарячою культурою.) А двигун прогресу, звичайно. Ця прогресивна ініціатива називається «Центри толерантності», і вона вже розгорталася в дванадцяти російських регіонах: Саратов, Курськ, Кемерово та ін., у Уляновську – це те, що сталося. І сприяє цьому дуже толерантності до російських просторів «Інститут толерантності». Якщо хтось не знає. Він знаходиться в Москві, в бібліотеці зовнішньої літератури ім. М. Румініно, бігти, як бібліотека сама, Мс. Генієва Єкатерина Юріївна і вона не прийшла від «неде», але безпосередньо від Фонду Сороса. Інститут відкритого суспільства, який, очевидно, припинив свою діяльність в Росії в 2003 році. Але, припинивши, він подав у найсвіжіші з руку пану Генієву, даму, відоме її найбільш ліберальними переконаннями. Це почуття, теж. Хто ще можу сказати?

Ви можете попросити, що є найбільш секретом J. Soros? Що зробив цей геній фінансового спекуляції? Дійсно? Ви не були! Він передав ідеологію. Більш конкретно, ідеологічна «промоція». Просування та консолідація ідей «право» у свідомості громадян Росії. Ті, хто нарешті допоможе, як ми чули багато разів, благородний дизайн полягає в тому, щоб подолати нашу невідповідність з Заходом. Ви хочете охопити Захід, не ви? Про нас Ви хочете? Затриманий на Вашому «спеціалі»? Це те, що допоможе вам подолати! До того ж, так як важко боротися з вами, дорослим - ви болючо застрягли в культурні передумови! - тоді вони зустрілися з молодими людьми і дітьми. І є ви, ви бачите, витягнути. Де йти! Щось таке.

Ну і не потрібно говорити про підручники Сорос, вони все ще знаходяться в нашій пам'яті. І генерація, яка була приведена на них, не може допомогти, але бачити це, дійсно, у великій частині, «культурно перевернутий». Тим не менш, ми бачимо більше: процес «Використання» історичної ідентичності, запущеної Соросом, не просто зростає. Він прагне глибоко в особистість, адже мета полягає в дробленні і видаленні поведінкових стереотипів.
Це те, що центри толерантності виконуються і, до речі, вони не приховують його на всіх. Це випадок, ви знаєте. Якщо ви (не ви, звичайно, але Мс. Генієва і її ідеологічні і всі види спонсорів) повинні працювати з людиною, як варити з картоплею, то головне - зробити це відкрито і безболісно. Так що кожен на "чорний" після того, як ви скажете "білий". Або навіть золото. Вони захоплювали витончені рухи рук, очікували чудотворний результат, приймали диваги, плетені в повітрі для реальності.

Тут ви приїжджаєте до Волги з десятками національностей, використовуючи чарівне слово «надійність», скажете ще одну «завдяки бочки в'язнів» про нібито чудовий світовий досвід цієї дуже толерантності, яка нібито знімає протиріччя: етнічні, соціальні і всілякі речі – і це почне богослужіння повітря, таких як це. Що, можливо, ніхто не запитує, і де це працює, ваша толерантність? Чи є в будь-якому місці в світі менше суперечок, страждань, несправедливості, насильства та відповідальності? У деяких місцях, де ви навчаєте людей бути толерантними до тривалого часу?

Ні, вони не будуть, вони будуть. Вони будуть бачити і читати. Ви також приносите книги, не ви? Бібліотека Центральний. І, пам'ятаємо, наукове! Так, книги. У Ульянівській центральній науковій бібліотеці ім. В.І. Леніна за відкриття чергового «Центру толерантності», для цього свята доброти і толерантності ... в короткі книги привезені там. Не для вас - для дітей, молодших та середніх шкіл. Красиво опублікована серія чотирьох книг - Дитячий проект Людмила Улицька (також відома і дуже ліберальна леді).

Так, серія називається "Іншим". Інше Інше Саме ці книги (особливо одна присвячена різноманітності форм сімейного життя – ми вгадаємо, що якщо толерантність до всіх «інших», то все, і це «все» стосується, наприклад, наша звичайна концепція сім’ї), яка процідувала Уляновські батьки. Вони почали читати про різноманітність в шлюбі (навіть, ви знаєте) і дізналися, що крім того, щоб повідомити своїх дітей про всі форми і види інтимного життя дорослих, «вважитися в захоплюючому живому порядку», а також перерізу сюжету, також не сприймаються будь-яким батьком, як модель педагогіки, книга з'являється дуже сумнівною «умови».

Наприклад, докладна історія про те, як африканські люди Азанде, де полігамія допустима, але для всіх не вистачає жінок, людина, яка не отримує жінку, бере хлопчика як «дружина». Хлопець-дружина виконує всі жіночі функції в будинку, і коли він досягає повноти, він стає воїном і може зефірувати себе. Якщо ви щасливі, жінка. І ні, що він отримує хлопчика. «Одно не варто думати, що гомосексуальні шлюби були тільки між чоловіками», – продовжується плечова книга, «у африканських племенах, таких як Панді, прийняті шлюби між жінками». І для того, щоб повністю пережити дітей, автор В.І.Чайничик описує ... справи гнізда. Він описує його досить докладно. Це право дітей на інформацію, для чого! І запорука майбутнього. «Я не хочу, щоб мій син був серед тих, хто кам'яний гомосексуальний!» проголошує антрополога матері, основного позитивного характеру перерізаної ділянки.

Ви бачите, Уляновські батьки вважали цю пропаганду гомосексуальності та педоофілії. Чи не ви? Я рахував, теж. Ймовірно через відсутність толерантності...

І як я відчував цей недолік у собі як неправдивий, я дивився, що було неправильно з мене? Я почав думати про толерантність, щоб зацікавити його, йти онлайн, читати енциклопедії. Я пам'ятаю, коли я почула це слово (у перстрофії – це іноді можна кинути з важливим поглядом на Балти як натяка на те, що вони знають і властиві, але явно відсутні від цього «барбараня». І, нарешті, читати фундаментальний документ – Декларація принципів толерантності, прийнятих ЮНЕСКО в 1995 році. І ось що мене дісталося. Це, я розумію перед тим, що неординарна толерантність, яка протягом останніх п'ятнадцять років обговорювалася як невід'ємний хороший і обов'язковий обов'язок, по суті, fuflo і одночасно надзвичайно небезпечна ідея. Я розумію, що величезна кількість соціологів, психологів, педагогів і кар'єрних шукачів подаються на цій темі, що гранти потокають, і це не відбувається. Але вага несудимої заміни оцінилася тільки зараз.

Зроблено це по-справжньому тоталітарне просування нової ідеології – ідеологія « толерантності» – як проводиться 1995 Декларація, яка виводить значення та табу, розроблені протягом тисяч років, заміщуючи добре налагоджені механізми співіснування громад з іншими, нібито дозволяючи наприкінці епохи війни і рухатися до епохи миру, але насправді занурення світу в нові хаоси, повинні бути написані окремо. Зрозуміло, що знаменито рекламодавець «магніт методу» вже виробляє погані результати. Але це в наступній статті.

Тут я хотів би згодити, що це час, щоб зупинити просування “купівельних кравців” в наших регіонах. Що є вже занадто багато - дванадцять областей - покриваються припливною активністю "переносників" через бібліотеки самостійно! Але є університети та інші аспекти злоякісної ідеології. І проводяться методи, семінари, навчальний посібник - все, як лікар призначив.

Сили, які переформатують наше культурне середовище, впроваджують післясучасні віруси, які відчужуються до неї, діють дуже гармонійно і підраховують на імунітет російського пострадянського соціального організму. Дуже важливо для нас здійснити зворотні зв’язки, координовані та системні дії. Напад на сім’ю не може бути відштовхований за допомогою снатурбації у дітей. А якщо це досягається завжди і скрізь (які RVS дуже багато сподівань), то діти повернулися до сім'ї сьогодні підуть до школи завтра, і вони дізнаються «багато нових і цікавих речей» з книг, таких як цитовані вище. Вони будуть вкрадені від батьків другого разу. Може бути назавжди. Лінія культурного спадкування буде порушена. І той факт, що для мами і да був очевидним і незворотним, який був цінним кадром своїх особистостей, їх діти викличе тільки бджільництво, непорозуміння. Це поломка стяжок в сім'ї. Я маю на увазі, її руйнування. Не промивайте, щоб...

Чи знаєте ви, що основне значення слова «відносості» було запропоновано словниками? Медичні словники! Після того, як слово прийшла звідти (так що нам було б ретроактивно "санг" про нібито давньою історією цього терміну як філософський).

толерантність - це зниження або повна відсутність нормальної реакції на будь-який препарат або інші речовини, що викликає прояв певних симптомів в організмі. Наприклад, допуск препарату може розвиватися в результаті тривалого застосування препарату. Для досягнення ефекту пацієнт повинен постійно збільшити дозу препарату, прийнятий. Деякі лікарські засоби, які викликають толерантність у людини, також можуть призвести до розвитку залежності від них (Великий поясний медичний словник).

імунологічний (Латиновий толерантія - терпіння, витривалість) - втрата або ослаблення здатності організму до імунітету до даної антигену в результаті попереднього контакту з тим же антигеном. У 1949-1953 рр. Австралійські вчені Burnet та Fenner (F.M.Burnet, F.J.Fenner) та англійські дослідники Billingham, Brent та Medawar (R.E.Billingham, L.Brent, P.V.Medawar). За це відкриття, Бурнет і Медавар присуджено Нобелівську премію в 1960 році (Медична енциклопедія).

Збиток або ослаблення здатності організму реагувати на імунну систему ... це те, що це все про! Тож не почекайте, що глобалізовані шампани повинні бути передані ще одну Нобелівську премію миру для втрати здатності нашого соціального організму «імуна відповідь». Починаємо робити щось на фронті. Ми вже відправили лист протесту до Уляновського губернатора про нещодавно відкритий центр толерантності. Перший крок залишається в інших регіонах. Але це буде тільки першим кроком!

Джерело: