Факти про Ріанну

Факт 1: Ріанна свідка ексоркції як дитини

У ранньому дитинстві майбутній співак навіть не міг подумати, що це сталося, бо незважаючи на те, що її родичі глибоко релігійні люди, вона не готова викинути диявола в сусідньому будинку.

«Всі сати на столі і промити. Ми мало. Одна дівчина стояв і нехай кричить. Ми були зафіксовані в спальні, щоб не бачити нічого. Щоразу вони прогулюються, вона буде кричати в нелюдському голосі. Тепер я сміюся, але потім я майже соромлюся з страхом!

Fact 2: Ріанна захоплена привидами

У готелі Chateau Marmont з'являються чудові речі, які надприродні речі, що відбуваються в готелі Chateau Marmont. Чато Мармонт славиться тим, що більшість знаменитостей присутніх і минулих відвідував його стіни. Отже, в цьому готелі Джонні Депп призначено дати на Kate Moss, Lindsay Lohan провів ночі з Террі Річардсон, Леонардо DiCaprio кинув гучні вечірки, Жан Гарлоу змінив чоловіків, як рукавички, і James Dean slept голий в саду готелю. Крім того, у готелі є зірки і зірки, які пізніше загиблі в своїх готельних квартирах.

Fact 3 - Ріанна повинна бути наречена на весілля Katy Perry і Russell Brand's wedding

Але через зайнятий графік (на той час співачка записала п'ятий альбом), плани були скасовані та не літали в Індію.

Fact 4: Ріанна постраждала від безпідставних головного болю як дитина

«Я ніколи не показував це. Я завжди тримала себе. Ви ніколи не здогадували, що щось було неправильно.

Fact 5 - в цьому році на День Святого Валентина, дружок Ріанна, Кріс Браун, (нині двічі - ex) дав свою подруга букет з марюани

Співачка була здивована, тому що ми всі знаємо, що вона часто занурюється в бані для куріння.

Fact 6: Джей- З підписали Ріанну на перший день

Продюсер подобав юначка, співачки Робін Ріанна Фентія так багато, що він не міг пропустити можливість не просувати її і зробити її суперзіркою. Природно, завдяки цій співпраці, він заробив багато доларів. Джей відчуває добре.

Fact 7: На початку своєї кар'єри Ріанна заборонена не тільки одягати занадто провокативно, але і носити рубцевий помада.

У інтерв'ю Рі скаржав, що її права були уніфіковані, оскільки вона бажала бути, що вона зараз, не «правильна дівчина на острові». На лейблі з’явилась лише пара років.

Факт 8 - Ріанна «забирає її на грудях» перед концертами

Щоб розслабитися якомога простіше, дівчина п'є трохи лікера, текіла або горілка.

Fact 9 - Rihanna йде через її гардероб повністю голий після концертів

За 30 хвилин і іноді година голий Рі приймає перерви від виступів. Таким чином, вона намагається очистити свою капусту і підготуватися до наступного дня, який як і раніше.

Fact 10: З лютого 2008 року Барбадос відсвяткував День Ріанни.

22 лютого кожного року (дві дні після дня народження Рее) та супроводжується піснями та та танцями до запальних композицій краси Барбадоса.

Fact 11: Rihanna Wants Бути a чорна madonna

Молода співачка не має наміру вигнати поп-королеву, але вона, безумовно, повинна рухатися.

Fact 12 - "Umbrella" була улюблена пісня Ріанни своїми руками до виходу діамантів.

Провідна лінія в особистому хітовому параді Ріанна тепер займає композицію «Діаммондс», яка перемістила одну, яка зробила зірку світового класу.

«Це потужна пісня». Це просто затягування. Навіть якщо ви перебуваєте в клубі, він все ще впливає на мозок.

Fact 13 - Ріанна використовує її «оголені» парфуми

Fact 14 – Ріанна не любить ювелірні вироби та діаманти, віддаючи перевагу тільки золоті ювелірні вироби

Fact 15 – співачка ніколи не закінчила школу, але якщо вона не переїхала до США і стала співачкою, вона, ймовірно, пішла на вивчення психології

«Я люблю школу». Так дякуємо Богу, де я зараз.

Fact 16 - Риганна доводить до об’єкту «зараження людей» і «запекти життя»

"Я люблю конкуренцію, перешкоди. Неважливо, що це відносини або моя кар’єра, або навіть банальний вибір наряду. Коли все занадто легко, це не цікавить мене.

Fact 17 - Улюблена пісня Ріанна - Alicia Keys і jay-Z Duo "Empire State of Mind"

Fact 18 - Улюблена плівка Ріанни - незалежний проект Яреця Наполеона Динаміт

Fact 19: Найпопулярніші друзі Ріанни

У мене є три подруги і мільйон друзів.

Fact 20 - Перед отриманням бікіні видалення волосся Ріанна повинна знати, що фахівець - літня жінка, яка не говорить англійську.

Fact 21 - ноги Ріанни застраховані за $1 млн

Після 2007 року одним з публікацій визнано Ноги Ri як найкрасивіші в світі, вона вирішила запевнити їх за сумою.

Fact 22 - Лінія "Я така фетинська леді" від "Ріанна" стала мантра для співачки, яка хоче бути як долі і чарівною жінкою, як Марілін Монро.

р.