Четвертий етап боротьби з мамою

Я не мав мами довго. Я маю на увазі, вона завжди була, фізично. Але всередині я не маю сенсу коренів, немає сенсу бути старшим або більшим. Не було ніякої любові. Ми можемо одягати, покласти, добре спілкуватися, пити чай ввечері. Вона була моєю справою. Але мама... Моя мама не відчула, що довго. Коли вона остаточно припинила очікування щось від неї, вона спробувала довести до неї щось і спробувати відновити її. Коли я виросла і припинила справу.

Це правда. Є мати як чоловіка. Що з іншого століття. Важко для неї освоїти технологію - і я не розумію, що тут складно. Тексти пісень, а це означає: І є мене, хто читає всі види розумних книг і бачить всі проблеми в цій книзі. Прийміть себе, звичайно. Особливо Мама. Ви можете навчити себе жити, і тому, що ви не дивилися. Ось де ви неправильно, що ви неправильно. Як я старша, більш досвідчена.

А потім з'являється відступ. Натирання маленької дівчини, яка не віддала її увагу матері. Але не у віці 15 років, коли ця увага стала занадто багато. Я шукав його потім. «Якщо у вас не було велосипеда з 5 років і ви придбали Mercedes-Benz у віці 25 років, вам не було велосипеда у віці 5.» Так це. До мене сьогодні, як мені в моєму підлітковому віці і старшому, мій погляд був занадто багато. І я бажав її протягом п'яти років. Мій малюк. Далі. І що "то" неприпустимо.

І ось я, все так розумно і з сумкою гранат. І Мама. Мама, яка зробила все, що вона могла для мене. Мати, яка любила як найкраща вона може і як краще вона могла. Більше ніж ми любили її. Мати, що виїхали з неї, щоб тримати нас живим. Мама, яка не потребує багато від мене. Партнерство З повагою Видатність.

Тільки сумка з гранат не дає поваги. Не дозволяйте мені любити тебе. Пам'ять дитячого болю змушує будувати стіни, зупиняти спілкування з серцем. І тримати навчання і навчання. Ви можете жити у всьому житті. Я ніколи не бачу мами позаду цього мішка. Не бачив чоловіка в ній. І за нею доля її.

І він фактично отримує в дорозі. Не існує гармонії і прийняття з матір'ю - не жіночність, не усвідомлена і радісна мати. Вони говорять, що вдячність і повага приходять, коли ви стаєте матір'ю. Ліар. Ви можете краще зрозуміти. Але вони додають «Я буду різною матір'ю, краще!» і розростає, як леп. Я можу - чому це не так?

Ми. Ми доведемо щось до мами, ми говоримо щось. І ми думаємо, що ми живемо. Я нещодавно побачила історію про амбулаторію, що надходить до жінки, яка живила з дочкою. Мати 95, дочка 75 - один з одним називається "старий гачок". І є багато. Не завжди виражений голос. Але як багато жінок живуть таким чином – фізично близько до своєї матері, і глибоко вниз в повній перерви з нею.

Нерідко навіть дочка, коли вона одружилася, залишається душею з матір'ю. І він тримає висить з нею, і так далі. Нерідко мати народжуються дітям. Бо мама хоче онуків. І іноді з'єднання перерв - вони не бачать один на одному. І обидва постраждають. Іноді дочка намагається розбити хворобливі стосунки, але почуття провини не дарують.

Це насправді простий. У вас є 4 етапи. Що потрібно жити, жити. Крок за кроком. Не можна пропустити або перекреслити. Інакше, повага ніколи не прийде.

1. Симбіоз.

З самого початку ви і матір'ю одна. У вас є загальний корпус, ви є його продовженням. Після народження, дитина також вважає матір'ю його частиною. Саме тому поділ настільки страшний, він кричить, коли мама залишає приміщення.

Хтось висить на цьому етапі. Тексти пісень, а це означає: І все своє життя намагається порадувати своєї матері, зробити її щасливою, не сперечатися. Я щаслива. Але ці стосунки шкідливі, особливо для дочки. До 7-8 років це право і чудово жити, як це - бути з матір'ю в цілому, щоб вберегти її любов і турботу. А потім ми повинні рухатися далі.

2. Спори.

У певній точці дитина починає усвідомлювати, що мій мама і я різні люди. Це означає, що ми можемо мати різні види, різні бажання, думки з різних питань можуть не збігатися. А дочка починає зануритися з матір'ю, даючи їй право.

Точка цього етапу полягає в розірванні. Знайти себе. Знайдіть міцність, щоб піти самостійно. Але можна повісити там. І сперечають все життя. Все моє життя... Я не ви, я краще, ніж ви, я знаю краще.

3. У Незалежність.

Наступним етапом є те, що дочка не тільки в словах, але і в дезі починається її життя. Вони залишають, вони можуть піти далеко. Вони можуть зупинитися в спілкуванні. У їхньому житті мама перестає бути важливою особою.

Я на себе. Я виріс. Я великий. Не моє замовлення. На цьому етапі теж можна повісити – і багато втратити. Сімейні ресурси, підключення до сімейства жінок ...

4. Повага і повага.

Це тільки коли ми відокремили і починали життя нашого життя, що ми можемо переїхати на фінальну стадію вдячності нашій матері. Коли мама стає близькою і близькою людиною. Коли ви можете говорити про своє серце - і дійсно хочете. Це тільки краще. Потужний ресурс розвивається...

Кожен цикл ідеально займає 7 років. Від нуля до семи, від семи до чотирнадцяти, від чотирнадцяти до двадцяти, і від двадцяти до кінця. У віці 21, ми маємо ресурси для переходу на четвертий етап. Якщо ви вже пройшли попередній три. Не знаю, що вони висять. Але я висить довгий час на другому етапі. Тоді прийшов третій, але я завжди скажу в другий. Провед, сперечався...

За останні кілька років у мене була мати. Для реальних. Ведикційні знання, домовленості, спілкування з вчителями. З усіх цього я виросла. Я залишила навантаження пологів. Я бачив чоловіка в мамі. Я навчився поважати її. І я зрозумів, скільки я вдячний їй – мій мама зробив так багато для мене.

Іноді я повернувся в звичайні ігри. Довгий. Тексти пісень, а це означає: І я думаю про вдячність, Я зробив ментальний лука. І все знову потрапляє на місце. Як це повинно бути.

І бажаю всім дівчатам, дівчатам і жінкам знайти свою матір. У самому серці. Видання

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/chetyre-stadii-v-otnosheniyax-materi-i-docheri/