Тема «Дочка-мати» є однією з найважливіших для кожної жінки. Незважаючи на тисячі книг і публікацій, це питання, що надходить і знову, що супроводжується різноманітними почуттями: від любові і ніжності, до почуття провини і ненависті. Кожна мати або мати мати матері. І майже кожен має деякі підступи. Кожна жінка простягається до своєї матері і вперед до неї.
Її життя простягається над поколіннями, що приносить з ним відчуття безсмертності.
C.G. джунг.
Вранку я чекаю на мами, щоб зробити сніданок.
Тексти пісень, а це означає: І тоді я пам'ятаю, що мій мама був мені!
(знайомитися онлайн)
2398991
Свобода від свободи часто починається з свободи від батьків. Як Карл Вітакер вказував,
Для початку сім'ї необхідно спочатку розлучити батьків.й
Почати розлучення з вашої матері непросто. Часом, фізично, мама живе поруч, в одній квартирі, падають підпілля, кожен раз, дочка хоче піти в подорож або піти на дату. Часом є тисячі кілометрів, але постійно роблячи себе відчуженням у вигляді міцних вірувань дочки про себе, що вона є, «хто потребує» і «хто не», «де її руки ростуть» і «де це буде все призведе»...
Нелегко повні протиріччя. По-перше, мати - це весь світ, хороший або злий, потім приклад слідувати, після чого об'єкт критики і переосмислення.
Але якщо в сім'ї, і ще більше так в нашому внутрішньому світі мама змінюється, різна і неоднозначна, то, в площині стереотипів, мама завжди подобаються, любляча, турбота і кохана. Садові ранки звучать вірші про маму, шкільні малюнки посмішки з яскравими портретами. Афоризми про мами, які підбираються з ідеями: «Мати людина, яка може замінити всіх, але ніхто не може замінити її!»
Суспільство навчає нас безумовною любов'ю і повагою матері, а на рівні виробництва віруючих, це досить успішним.
Але що дійсно буває між матір'ю і дочкою? Що за завісою?“Що може мати бажання дочки, коли вона вводить її в цей світ, якщо не всі найкращі – краса, здоров’я, прозорий розум, багатство і т.д.?” Це дуже побажання, висловлені хорошими ческами, які запрошуються до коливання спальної краси.
Але стара відьма (зла фея) також справляється навколо, лякаючи з гнівом, не запрошуючи до свята, і вона вона прокидається заклинань: таємниче прогнозування цегли на шпинделі пальця, коли її дочка буде рости і підготуватися до шлюбу, краплі крові, які будуть виконувати на тілі молодого незаймана, глибокий сон, який може тривати так довго, що ніхто не буде присутнім в тріумфтингу її жіночності.
Хороші ярмарки, злаки. Добрі мами, злими мами. У казках всі ці ярмарки представляють відсутні мами, або ті, хто не може бути названий безпосередньо. Чи не казали, що навколо люка є протилежною матір'ю, яка втратила голову в любові і повністю зосереджена на маленькій дівчинки вона просто виробляється? Повністю або практично повністю, тому що в самому відокремленому куті її люблячого серця може бути прихований трохи поганий бажання, що інший, навіть якщо вона м'якоть її м'якоть, повинна бути ще тільки її і як її.
Elyacheff, Ейніш, 2008.

р.
Автори описують два основні способи, що дочка береться у відповідь на домінантку, переважаючи маму (і влада також може проявляти себе в дуже м'якій «компульсивній материнській службі»):
- Першим є злиття з матір'ю.(свідоме або несвідоме визначення, неслухняність, залежність від його ставлення і очікування, навіть у дорослому віці).
- Другий спосіб протистояння.(бороть для автономії та протесту проти матері, ворожість до неї)
Але в перших і других випадках дочка залишається залежною ( "Я буду робити навпаки, щоб поспілкуватися тебе" – також форма наркоманії).
Не вірно, що відносини всіх дочок і матерів ускладнюються. Вистачить приклади, коли мама для дівчинки, дівчина, і після дорослої жінки близько, любляча, підтримуюча людина. Люди, які ви завжди можете звернутися до допомоги, які будуть розуміти, допоможуть, будуть там труднощі і радість. Але такі стосунки дійсно рідкісні, незважаючи на існуючий стереотип безумовної любові матері та дочки.
Стереотип, соціальна віра в «добрій матері» часто передбачає заборону на негативні почуття до матерів. Так дівчата (як маленькі, так і вирощені), переживаючи небезпечну матір'ю, відчувати сором'язливість і провину для неї.
Більш того, багато мам починають маніпулювати почуттям провини.
«Як ти говориш, що ти? й
Я віддав вам народження, я підняв вас, і ви...
Я дав вам останню річ, що ви можете.
«Ви будете водити мене до смерті, а потім ніхто не буде запитати про прощення. й
Якщо я вмираю, це буде ваша несправність.
Почуття гніву, почуття, ворожість, подразнення матері в підсумку стає перешкодою для любові її.
Так,
По відношенню до матері суперечливо: З одного боку, любов і торкнутися, з іншого, мати може виступати як відступник, занурення на внутрішні межі дочки, звикання. Відчуття і дистанція, відродження і почуття любові, втоми і безнадійності.
У відносинах між матір'ю і дочкою є широкий спектр почуттів.Бажання відокремити і водночас відчути підтримку матері, що дочка намагається поєднувати і тримати. Посада матері може відрізнятися:
- в наявності догляд і Головнай
- в наявності холодністьй Контактиабо, навпаки, потужністьй гіперконтролюй зрілій
«Проблемний процес рапсументу і естранції може розгортатися як танець, але частіше виникає крихка боротьба за схожість і відмінності, які обидві сторони страждають від. Багато батьківських конфліктів пропускаються від покоління до покоління.
Карін Белл

р.
У цій темі, як і в будь-якому іншому, я більш стурбований не питання про причинність, сформульовані як «Чому?» або мій улюблений «Хто бути полум'я?», але з питанням вибору і дії:
Що про це?й
Що робити? « » » » » » » » » » » » » » »й
Як побудувати зв'язок з матір'ю, як підтримувати баланс, повагу одного кордону, але показати доброту незважаючи на важкі спогади, незважаючи на повтори, розуміння особливостей батьківських повідомлень, сценаріїв і багато іншого про те, які було написано сотні книг і тисяч публікацій. По-перше, часто, що ми дізнаємося про наркотичну матір'ю, коріння власних тарганів в голові та інших «гіфтах» не робить нас міцними, але сприяє додатковим звинуваченням, де батьки є монстрами і ми бідні барани.
У мене немає відповіді на питання: можна вижити почуття і досвід від дитинства до кінця, ви дійсно можете видалити всі скелети в шафі, залишити минуле до минулого.
Але цілком можливо змінити своє ставлення, щоб стати «мою матір’ю», таким чином «завантажити» власноруч, як правило, похилої матері від очікувань і провокацій.Від спілкування з клієнтом:"Я 43. Настав час зупинитися у вашій матері, відступаючи, боячи її або блювоти її. Я намагаюся побачити її чітко, без сливу минулого. І ось старий, втомився, вразлива жінка. вона не ангел, але вона не монстр. вона просто жінка, не дуже освічена, досить категорична, сувора, вона мала багато болю в її житті, і alas, багато вона не може призвести, прощення. Чи можу я змінити його? Ноп. Немає сенсу в пошуку або дайвінгу. Вона має право жити, як вона хоче. Доброго дня! Або бути нещасливим. Так, можливо, найважчіше для мене, щоб дати їй право на свою власну нещастя. Ось чому я не можу відокремити від неї, я постійно намальовую, намагаючись допомогти їй, а потім я торкаюся розчаруванням.
До самого кінця життя жінки можуть зробити скарги на маму і перенести відповідальність за свої недоліки.
Один терапевт розповів про своє лікування:
«Я не буду міняти, мати, поки ваше лікування мене було десять років змін». По суті, попросив її думати про її відмову (поганий від здатності) змінити. Вона була представлена при абсурдності її ситуації, а також її «трагійська і безпліддя, що приносить їй життя в вівтарі вироку».
Ялом, 2014
Прийняття матері важливо. Прийміть і перемістіть на.Ви відхиляєте певну частину себе.
Ви не можете повністю прийняти себе, власну жіночність, не приймаєте вашу матір. Це не означає, що ви повинні обожнювати її, милуватися її, але розуміти і приймати, як вона є або була в житті дуже важливо.
Важко бути вільним у власній мамі, шукаючи назад і подрібнити на нотах вашого голосу, який нагадує мати.
Цікаво: Збір дочки - що потрібно пам'ятати7 хороших причин, щоб вижити стосунки з матір'юВажко змінити все відразу, але поступово в процесі самостійної роботи, консультування або терапії, розуміння долі власної матері і власної, індивідуальної, розвиваючої, розвинуто певну повагу до безперервності жіночого досвіду, усвідомлення того, що вона поводиться так не через злий намір матері, але через брак іншої моделі поведінки, розуміння власної дорослості і можливості бути вільними: від репрошів, від очікувань, від ранжуючого образу матері, що так мало спільного з реальністю, від постійного повернення до минулого.
Автор: Карлін Євгенія
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: www.karlin.lv/mat-i-doch-protivorechivyj-dialog-dlinoyu-v-zhizn/