Конкурс Маттерів і Дочерів

Не прийнято говорити про це, і я готовий до того, що тапочки будуть літати на мене. Але тапочки не бояться.

Я не можу залишатися спокійним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Більшість наших великогабаритів є одним способом або іншим, на наших мамах.

Моя мати мене, я завжди її принцеси. Але як тільки я перевернув 14, я мав груди, хлопці почали, щось зламало. Я відчуваю себе, як мій мама капелюхи мене. Два роки. Я ще не знаю, як це сталося. ?

«Мої мами в певній точці приймали мій зовнішній вигляд. Вона не любить це, коли я шукаю жінку, хоча я більше тридцять. Вона говорить, що коли вона бачить гарну тридцятирічна жінка перед нею, і ця жінка є її дочкою, вона horrified by how old вона дійсно є. Тому мама вимагає – до точки хістерії – що я носила чубчики, фривотивний і підлітковий одяг, поведінка як дитина. Я не хочу.

«Що я відчуваю себе, як мій чоловік в любові з чоловіком. Він схожий на мій батько, коли він був молодий. Я не знаю, як він відчуває. Коли мій мама дає йому ревнощі гістерики, приходять до мене. Коли вона намагається нам потрапити в бій. Одягненала перед тим, як ми приїжджаємо, любимо чоловіка, мух. Мені подобається суперник. Вона не говорить мені, вона постійно чує мене і каже її чоловіка, як нещасливий він був з мною. ?

"Мій мама дуже красива і я завжди хотів бути як її. Але з певного віку мій мама почав розповісти мені, що я був схожий на місяць. А ніжки заварені, і посмішка страшна, і волосся сканують, і розум не вийшов. Не знаю, що вона робила мені. Я ще не можу прийняти мій зовнішній вигляд, хоча я не потворився, далеко від потвору. ?

Ці історії не виділяються. Я чую її в різних варіаціях. Символи і обставини змінюються, але сутність залишається однаковою.

І поговорити про те, що я пропоную, що ви подивитеся на стосунки матері з дочкою з різних куточків. Це також стосується відносин між батьком і сином, але ми розглянемо жіночі прояви. Головна

Все в природі дуже цікаво. Коли я був трохи, я був вражений. Коли кішка має кошеня, забуває, що вони її діти. Вони стають звичайними котами і котами. Здається, що вона більше не пам'ятає, що це її кошеня, що вона подарувала їм народження, подаються їх. кішка може навіть дати народження кошеня з власного сина. І це нормально для неї. Вона може побороти свою дочку за увагу кота. вона стає конкурентом, що вона має ненависті.

Після того, як кулі виростають, вони повністю втрачають дотику з батьками. Часом – в нездатності – вони навіть розміщені в різних заготовках, щоб батьки дитини не їсти. Що відбувається.

Людина також тварина багато способів. Але тварина тягарнула з причиною, що означає, що вона може жити не тільки з інстинктами, з яких у нас є багато, але і змінити її поведінку. Ми не забуваємо наших дітей, зв'язки між нами не так часто розбили. Навіть якщо ми не спілкуємося, ми пам'ятаємо один одному. Але залишається змагання з батьків. І якщо ми не робимо нічого про це, це може отрути наше життя.

У нас будуються природні інстинкти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Механізм висихання сімейних зв'язків і сприйняття дорослої дитини його або її власної статі як конкурента. І якщо ми живемо тільки інстинктами, не включаючи причину, то це пов'язано з нами.

Проблема полягає в тому, що ви повинні навчитися жити з розумом. Коли діти ростуть, вік кращий. Не варто збігатися з тим, що практично всі дитячі казки, князі залишають без матері в ранньому віці. Мати виконує свою функцію, живлячи дитину з любов'ю, а потім зникне. У своєму місці з'являється Evil Stepmother – як Cinderella, так і Snow White, і Rapunzel – і багато інших. По суті, це відбувається з будь-якої матері, яка не має нічого, але для її дочки. Вона не встигла, не могла розвивати розум, щоб вийти за межі з'єднання тварини. На жаль,

Уявіть себе на місці такої матері. вона була молода і красива, любила і любила. Вона отримала увагу чоловіків, чоловіка та інших. Можливо вона була дуже гордою своєю зовнішністю і фігурою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

А роки беремо їх пальцем. Зморшки на обличчі, незалежно від того, скільки крему ви кладете. На малюнку відлякаються, навіть залишилися стрункими - висить там і тут. Моє улюблене плаття стає гірше щороку. Молодь пішов. З нею пішли здоров'я, краса і щастя. Вона більше не здатна дати народження дитини, вона може вже мати менопаузи. Так її жіноча клімакс за нею. Довгий чи цікавий.

І є дівчинка, що росте. Хто має все, що я вже не маю. Вона має мої красиві очі, але не зморщує навколо. Вона має мій малюнок, моє волосся. Вона любить мене двадцять років тому, або навіть краще (як вона взяла щось красиве з неї тато). вона є прихильниками, вона має майбутнє, вона має любов, вона має дітей. І я? У мене є лише минуле.

Так жінки починають активно заважати в житті своєї дочки, намагаються перемішати все там на свій смак, повісити свої штори в її будинку, диктувати їх накази, намагатися повністю підірвати їх суперником, перемогти її, покласти її на лопаті. Таким чином, випробую себе, що після того, як я найсолодший в світі, все червоне і біле. Історія Білого снігу про це. Про конкурс літніх мам і її красива дочка. Мати, не мачухи. Але мати, чиї материнство є інстинктивним.

р.

Якщо жінка не розвивається розуму, то разом з зморшками приходить відчайдушність, паніка і бажання повернути те, що важливо для неї - молоді. Якби вона була молоддю, яка дала щастя, якби це було тільки з нею, що це можливо. Побачити жінку майже так красиво, як я колись був важко. Бо я був все, але не більше. Вона має все і все попереду її. І якщо розум не працює, то потерпає почуття, що це моя дочка. Все, що залишається заздрістю, ревнощами, суперником, гнівом.

Дивитися стосунки з дочкою всіх відомих жінок, які хочуть виглядати молодше, разом з дочкою. Дозування ін'єкцій, операцій. І дивиться дивний, бо один народив і підняв інший. Майже завжди, ці стосунки дуже болючі, у них є багато суперників, боротьба, ревнощі і дисфункції.

І в той же час Де гармонійно поєднуються материнські стосунки, мама на різних платформах, платформа причин.й Вона не боїться виростити старий, вона не зав'язує її життя в рамках свого зовнішнього вигляду зараз. Він може бути щасливим у всіх обставинах і в будь-якому віці. Але скільки жінок? Ми не знаємо, як бути щасливим у всіх, і бути щасливим, коли все, здається, за нами, є завдання в загальному неможливому.

Це не завжди буває при дівчині дочки, іноді до. Іноді дочка може зрадити матері від народження. Особливо якщо батько дуже прикріплений до дівчини і дає їй всю свою увагу. Дочка Дад – один з варіантів конкурсу з матір’ю.

Якщо ви в цій ситуації на місці вашої дочки, Просто зрозуміти, що нічого не можна зробити. Ви не можете отримати свою любов назад. Ти можеш лише молитися і вірити в неї. Що один день вона прокине, як Сплячий Beauty і подивитися її маленька дівчина в вас знову.

Можливо, він не прокинувся, можливо, він не буде. І ви краще пам'ятаєте її, коли вона ще побачила тебе як дочка.

• Іноді краще відійти до безпечної відстані, щоб ви не обпекли її емоції.
  • Іноді краще не відкривати занадто багато.
  • Іноді краще встановлювати чіткі межі.

Але пам'ятайте, це ваша мама. Дякую їй, поважати її. І якщо ви можете, полюбите його. Як вона потребує любові, навіть якщо вона не приймає її.

Якщо ви в цій ситуації, як мати. - розвивайте розум. Вчимося бути щасливими. Зараз. Не в спогадах, але зараз. Подбайте про здоров'я та краси, знаючи, що ми не отримуємо молодшого дня. Але пам'ятайте, що головна краса в блискі очей. Як бути щасливим, п'ятдесят і шістдесяти. Вивчайте свою дочку, пам'ятивши її трохи. Додайте собі, що ви ревнощі і ревнощі. І навчайтеся знову полюбити. Щоб любити когось, хто потребує вашої любові.

Цікаво: Мати і Дочка: Що за завісою

Нещастяна дочка ідеальної матері

По суті, кожна сторона очікує любов і щастя. Подумав, що вона буде отримувати все, якщо вона повернеться назад. На жаль, все буде працювати, якщо ви відмовляєтеся і живете самостійно. Але обидва невірні. І це буде добре для них, щоб зрозуміти це, так що один день вони дійсно відповідають один одному.

Тому що вони дійсно потрібні один одному - і можуть дати один одному.

Автор: Ольга Валяєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.valyaeva.ru/konkurenciya-materi-i-docheri/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное