Порада світу.

Іноді здається, що ми дивимося на деякі системи, програми, правила та рамки з величного задоволення, що перенапружуються і обмежені ними, щоб Бог не повинен вирішувати себе, бо ми не довіряємо себе. Ми не довіряємо нашого тіла, ми не довіряємо нашого смаку, ми не довіряємо наших думок, якщо вони підтверджуються кимось іншим, викладеним у книзі, бажано науково-густким.

Ви вважаєте, що той, хто говорить про голосувальника, кладе його більш переконливо, завершує те, що говориться з фотографіями, і цілком добре, якщо в кінці він додає: Я знаю, що я кажу, я можу довіряти. Я також люблю останній, це.Визнання з кров'ю, сльозами і потовиком життєвого досвіду. Оскільки це дає набагато чіткі вказівки, ніж "в той час, коли ви не повинні."й Оригінал "Чим є різні речі." Або це, найяскравіші речі. "Вибір - це ваш."й Ви перетворите, і там немає. Я не знаю, що робити.

Р

Тому я хочу покрокові стратегії, чітко розфарбовуючи інструкції, які можна скопіювати в блокнот, надрукувати на принтері, вішати на холодильник і дотримуватися їх. Або не слідувати, але принаймні знаю, що ці інструменти є там і вони надійні.

І більш довіряю людину, яка сказала це, більш чітко він сформульував його думки, чим менше ви хочете визнати свідомість ідеї, що він може бути неправильним. Що потрібно вірити. Хтось, щось або взагалі, тому що впевненість в собі критично не вистачає.

Я не говорю про самооцінку («Я сидю в курсі на боротьбу з наркозом»). Я найкрасивіший тут, не про курзой. «Я найкраща насправді», і той факт, що ми всі іноді (і мені теж!) не вистачає базового самореспекту – наших почуттів, думок, ідей, рішень і снів, часу і особистого простору. І ось чому так дуже важливо дізнатися, як відпустити сумніви в розумі і попросити себе, слухайте, чи дійсно хочу жити, як хтось, хто каже мені, як це зробити?Його знання і сформульовані дані про життя або про здатність добре ставити слова? Він говорить, що він знає, що він говорить, або тому що він не може допомогти, але говорити?

Мама, тато, родичі та абсолютно незнайомі коментатори з форумів, друзів, тренерів та вчителів, колег і просто державних радників - їх слова за особистими історіями про дороги та шляхи, які подорожують, про помилки та поразки, про втрати та поглинання за власними витратами? Чи не є ці загальні аргументи, думки про голос, за яким немає щастя, немає грошей, ні радості, ні бізнесу, не збережених сім'ї, не дійсно крутий рівень професійної компетентності?

Спостереження за збереженням в момент досягнення величезний. І заперечувати зміни тим, хто надихає і ведеться на прикладі. Він завжди залишатися струнким, щасливим, успішним і молодим, оскільки він зараз, і я буду виглядати і бути натхненним. Але не буває. Ми не летить в бурштині - ми живі і ніжні. Не один приклад - це остаточна правда, одинадцятий командування Біблії, думка, що не можна суперечити. Що ви можете. Оскільки в нас є сім мільярдів, і ми б'ємо боковини і тримаємо руки, спалюючи до землі і знову відроджуємо, змінюючи шкіру кілька разів на життя, і від схильності до запалень - один крок.

Що я говорю, давайте поінформувати про життя. Щоб відслідковувати бажання перенести відповідальність за наслідки на кого-небудь, щоб навчитися зупинитися в захваті, зрозуміти невідповідність критики. Давайте подивимося на інструменти, а не ідоли.

Не ландшафтний дизайнер, який створить «під ключ альпійської гірки», але саджанці, які проростають в нашому саду, адже тільки ми знаємо, що ми запліднили грунт, там все наше життя, і які пилки ми алергічні, і які квіти ми просто не любимо, адже «погані спогади» і всі речі.

Нехай ми не заперечуємо самі насолоду копати себе в землі, змащуючи себе в чорному землею, блювотні рухи через земляні черв'яки, просивши бджоли Божого хліба, запитуючи про дітей, випрямляючи втомлену спину ввечері, підштовхуючи себе. Можливо, ми зможемо знайти монети після поховання фольгою. А потім пам'ятайте, що ви використовували, щоб захопити їх так ділігентно. Позбутися від себе.

Для прослуховування, але завжди залишають щілину між – так що дива, ще не відома ким-небудь, не описується, може проникнути. Дивись, але завжди робіть на увазі можливість ілюзії. До кожного «доброго» додають такий важливий продовження «хто?» і - вірити собі більше, ніж не себе, щоб не пізніше ходити в сльози, в сні і наслідках, тому що «дій не підійшов», «дій не вписується» і «дій не працює».

Я вірю історії більше, ніж поради. Я дуже зацікавлений у перегляді, як добре люди з'являються з складних ситуацій, як чесно і неякісні, вони визнані, як вони не намагаються «Зберегти обличчя» з крилом, так що Бог не дає позолоти від образу, щоб посипати. Добре, тому що "люда, занадто людина," так близько, так зрозуміло, що про мене ...

Я пам'ятаю це, коли я зіткнувся з вибором чесності або краси.

Я намагаюся позбутися від тих, хто любить. Видання

Автор: Ольга Примаченко

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: gnezdo.by/blog/who-says/