Про платежі та платежі

Все в цьому світі не нова. Лікар бачить хворого у всіх, пожежник бачить вогонь всюди. Пілот побачає синє небо, прикордонна гвардія бачить ворога, Wanderer бачить край, де він не був І тільки рибалка П'ємер бачить все, що він не п'є, кішка пахує мишей скрізь, опера бачить вбивця, вбивця бачить ціль у всіх. Адвокат бачить клієнта у всіх, прокурор бачить Зеку у всіх, електрика бачить синю стрічку, і тільки рибальство бачить рибалок. (час машини.) "Фішерман Риберман"

Пам’ятайте, що пісня Сергія Шнурова «Не шкода»? Він має ці слова:

Ми всі герої фільмів про війну, або про перший рейс до місяця, або про життя самотніх сердець, кожен фільм має власний кінець. Ви коли-небудь задавалися питанням, чому кожен з нас має свою «виду» (малу плівку в одному величезному спільному фільмі життя), свою роль і, найголовніше, власне, власне висновок історії? Чому життя є подібно w. blake

Темно вночі і маленьке світло Люди ввійдуть в світлий Люди І навколо - нічна темрява ... Якщо ви вважаєте Є. Берн (і його послідовники), то будь-яка доросла людина має власний, відрізняється від інших, життєвий сценарій, який базується на певній життєвій позиції. Посада життя - це сукупність базових ідей про себе, інших і світу, які покликані виправдати рішення і поведінку людини.

Оскільки наш мозок працює на принципах, схожих на роботу комп'ютера, очевидно, будь-якому користувачу, що вихід машини може лише виробляти результат, який був визначений програмою в вході. З батьків ми отримали материнську плату (фізіологічні особливості та ін.), відпочинок «завантажений» після народження. До п'яти років, ваш комп'ютер завантажується, а потім починає функціонувати самостійно (відносно самостійно!), доповнення, рекрутинг нових і вдосконалення програмного забезпечення.

На підставі усього цього багажу людина будує свої відносини зі світом в рамках певного життєвого сценарію, а позиція життя – це своєрідна «сумка» (загальна або заготовка) такого сценарію. Людина, звичайно, не механізм, але дуже багато в нашому житті залежить від "джерело" - базового положення життя.

Є чотири такі позиції:

• Я щасливий, ти щасливий;
  • I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-
  • Я щасливий, ти не щасливий;
  • Я знезаданий, ви-розвантажений.
Спробуйте визначити яку групу, яка належить.

Яка позиція життя найближча до вас?

1,1 км «Життя варто жити. й

Все добре в вашому житті і ви оточені щасливими людьми. Ви легко створювати та підтримувати відносини, ви не дратуєте помилок інших, ви толерантні до недоліків інших. Ви відчуваєте себе повністю самодостатньою, внутрішньою і щасливою. Крім того, ви не думаєте, що ви краще або гірше інших. Ви просто живете і радіє.

2,2 км Ви вважаєте, що слоган має право: «Життя інших гідне життя, моє життя не варто жити. й

Все щасливе і щасливе, але є щось неправильно з вами. Не пощастило. Неважливо, скільки ви намагаєтеся, речі не йдуть... Ви відчуваєте байдужість у своїх здібностях, як правило, впаде до залежності від інших людей, які мають владу і визнання. Ви періодично відчуваєте заздрість інших успіхів і почуття власної невдачі.

3. У Ви любите слоган, «Я живий, ніж життя інших. й

Ви впевнені, що ви заслуговуєте на краще. Більшість людей не так добре, як ви. Вони (як ви) повні з недоліками, які вони повинні позбутися від. Для Вас важливо довести себе на всіх витратах, відмітити інші помилки людей, підкреслити свою перевагу.

4. У «Життя не варто жити. й

Це погано. З вами, з іншими і зі світом в цілому. Життя сповнене розчарування. Ви живете з почуттям повної безповоротності. Немає сил і бажання змінити щось, здається, що він ніколи не буде краще.

Визнайте себе? Подумайте, чому це так.

Як формується наша картина світу? Під впливом хто, деякі з нас вирішили, що світ величезний шведський стіл, де все це, і вони мають статус «все включено», а інші щиро вірять, що світ є поле бою, в якому вони не мають шансів вижити?

За словами Claude Steiner, навіть перед пологами, будь-яка дитина має деякі початкові ідеї, які згодом встановили ціле ставлення до життя в широкому розумінні слова (і життя себе). Ідея того, як добре він, як і інші, і як процвітає світ, він жити.

Сергій Ковальов вважає, що «велика більшість дітей на час народження, ця позиція відповідає ідеальному варіанту «все добре»: Я, інші і світ (з рідкісними винятками включають тих, хто хотів би вбити в ромб, що мають аборт; або ті, чия густа сталася з вираженими патологіями). Однак, далі, травма пологів, батьківського програмування і вплив значущих інших, призводить до того, що базова життєва позиція людини, яка прийшла до цієї світової зміни, а потім фіксується. й

Т. Є. Харріс, спираючись на роботу Адлера і Сульлівана, стверджує, що перший в житті дитини є ставленням «І-розадвані, Ви-просперсні», і як тільки можливо. Що стосується цього, то відбувається збільшення порівняльних оцінок, на основі яких утворюється остаточне ставлення дорослого. Таким чином, спочатку ми всі слабкі і бездоповідні жертви, «покинути» у світ і залежати від інших.

Згідно з Харрісом, наступний набір є «I-Disadvantaged, Ви-Disadvantaged» ставлення, коли дитина виявить, що він не завжди зрозумілий і прийнятий. Тоді він укладає, що є щось неправильно з іншими, не в порядку. І це приносить це висновок на весь світ (світ не радий).

Згідно з Харрісом, у другому або третій рік життя формується третє ставлення до «Я добре відвертаюся, ти дисфункційний». Тим не менш, це переважно характерна для дітей, які піддаються ранньому насильства. Збереження свого життя після проявів жорстокості, дитина відкликається від інших, розщеплюючи їх для їх страждання. Я щасливий! Ви не сказали, що він говорить його торментори.

Харріс: По закінченню третього року життя одна з цих трьох ставень фіксується кожним чоловіком. Вони народжуються з емоцій і мають невеликий вплив з зовнішньої інформації, що може змінити їх. й

Харріс вважає, що, на відміну від попередніх трьох, четверте ставлення до «Я добре зарекомендував, ти добре засвоюється», свідомо та дієслово оформлений. «Це на основі думки, віри і буде діяти. Не тільки дозволяє прийняти набагато більше інформації про себе і інших, але вона також включає в себе розгляд недосвідчених відчуттів, втілених в поняттях філософії і релігії.

Я думаю, що, не виходячи з деталей, ми можемо сказати, що всі нас народжуються переможцями за рахунок того, що ми народилися на всіх – ми не перемогли нічого. І, звичайно, ніхто не буде сперечатися з Харрісом, що ви можете приїхати до ставлення «Я-велло, ви живете» свідомо.

р.

Давайте подивимося на кожен з чотирьох життєвих позицій:

«Я щасливий, ти щасливий. й

Ця позиція відповідає позиції «особливої довіри» Еріксона, яка є «державою справ, в якій немовлята відчуває, що він живе в гармонії з світом і все в світі гармонує з нею». По-перше, ми говоримо про взаємодію з матір'ю, адже до певного періоду мама – це весь світ дитини.

До речі, які вони запрошують за невинність, діти дізнаються, чи є світ у всьому світі. Якщо їхні потреби зустрілися, якщо вони лікуються увагою і турботою і лікують досить послідовно, діти мають загальне враження від світу як безпечне і довірове місце.

Про тих, хто зумів підтримувати фіксоване емоційне ставлення «Я добре відвертаюся – інші добре» нічого особливого сказати і не потрібно: по-перше, вони, як правило, не потребують будь-якої психологічної допомоги, і по-друге, є дійсно дуже мало з них. Вони щасливі, Ті, хто живе за принципом: «Живий і радісний». Світ для них є нескінченним сонячним днем, і навіть якщо хмари прикривають сонце, вони знають, що сонце було, і буде.

Вони впевнені в своїх здібностях, не сумніваються, що вони досягнуть успіху (і після того, як віра в свою можливість необхідна для успіху), якщо вони зіткнулися з проблемами, вони мають підставу: «Так, життя мене захопила, бити мене». Але «все, що не вбиває нас сильнішим» (F. Nietzsche) і продовжує йти до своєї мети (до їх мети вони визначають себе), це не те, що Переможці ніколи не роблять помилок, але вони здатні вчитися з них:

Автобіографія в п'яти коротких розділах

Головна

Прогулянка по вулиці. У тротуарі є глибокий отвір. Я впадаю в неї. Я втратив, я відчайдушний. Але це не моя відмова, яку я знаходився назавжди. Розділ другий

Я ходив з тієї ж вулиці. У тротуарі є глибокий отвір. Я не бачу її. Я знову впадаю. Я не можу вірити, що я в одному місці. Але це не мій недолік, це? Він займе мені довгий час, щоб вийти. Глава три

Я ходив з тієї ж вулиці. У тротуарі є глибокий отвір. Я бачу її. Я все ще впадаю в неї ... це звичку, але очі мої відкриті. Я знаю, де я. Я знаходжу. Я зараз. Глава четвертий

Я ходив з тієї ж вулиці. У тротуарі є глибокий отвір. Я блю її. Глава 5

Я ходила в іншу вулицю.

(P. Nelson)

Переможці довірити себе і світ навколо них (таєм психології виграшу нескладно: ця психологія ґрунтується на звички позитивного мислення). Життя дива, де вона вважається.

Переможці:

Як м'яч дихає, де ангели і птахи літають над блакитною планетою (Дж. Моріц)

Вони знають, що:

У будь-якому піті ви знайдете себе, ви будете платити ransom з любов'ю, любов'ю і тільки любов'ю, інакше ви будете рабові, переслідувані, збиті, вбиті події, втома, побуту і все, що відбувається навколо вас. (Дж. Моріц)

Вони люблять життя і часто оцінюють їх.

Що відбувається з іншими?

Чому більшість дітей змінюють свої думки? Чому світ нескінченної ночі для багатьох?

Дитина змінює позицію тільки тоді, коли щось заважає з матір'ю, наприклад, коли дитина відчуває, що мама перестає захистити його і доглядати за ним, як вона зробила до. У відповідь на несприятливі обставини, дитина може вирішити, що він не добре або інші люди, які не є добре, переїзд з держави базової довіри до стану принципової довіри.

Наприклад, людина бере принцип як основне існування.«Я дисфункційний; інші добре. й

Існує зміна:

• як результат бездопомоги дитини, його або її повністю залежне положення під час і після пологів,

• Це пов’язано з його пізнім відступом батьків та значних інших.

Для маленької дитини дорослі навколо нього є величезні гіганти, які можуть обидва подбати про нього і знищити його. Дитина в першу чергу вважає, що він контролює ці Великі і сильні дорослі (з допомогою «приховувати» може викликати матері).

Стародавні люди вважали, що деякі обряди можуть викликати дощ. Але поступово він стає впевненим, що нічого дійсно залежить від нього. Наприклад, мама вважає, що не потрібно підходити до кріючої дитини (але її звикати до того, щоб бути самотньою), або мама стає пригодою годівлі, а потім подрібнити, не порізати, вони будуть годувати, коли вони дивляться).

Почати ходити, діти відкривають можливості свого тіла і як його керувати. Коли дитина вдається зробити щось самостійно, вони отримують почуття самоконтролю та впевненості. Але якщо дитина постійно не вдається і покарається на неї або званий недбалий, брудний, нездатний, поганий, він звикне відчувати сором'язливість і сумніватися в власних здібностях.

Незабаром чи пізно, численні розчарування потреб дитини знаходять вираз у почуттях бездопомоги і непотрібності себе («Я не добре»), з повним або відносним визнанням благополуччя повнопотужних дорослих, які визначають своє життя і контролюють його («і інші добре»).

Люди з існуючою позицією «І-Отерс+», як правило, «старт в життя» з вбивчим повідомленням «Не бути» (здоровий, щасливий, успішний тощо). ? Ковальов С.

Люди з таким ставленням до життя залежать від інших. Найчарівнішим і приємним почуттям приходять до них з зовнішнього світу, вони знаходять його важко (разом неможливе взагалі) знайти задоволення всередині себе.

“I-Others+” – дитяча позиція, яка неналежна для дорослого. Відмінність полягає в тому, що зазвичай дитина, отримав необхідну підтримку, розвиває і покращує, а залежні дорослі паразити на партнера, і не навчається обійтися без інших.

Якщо вам потрібна інша людина, щоб вижити, то не існує вибору у відносинах, немає свободи. Не любов, це необхідність. Два люди люблять один одного, якщо вони здатні зробити без одного, але вибрати для життя разом. Додаток – це неможливість досвіду повноти життя та без догляду та догляду за партнером.

Застосування у фізично здорових людей – патологія. Звісно, кожна людина, незалежно від того, як дорослий і зрілий він може бути, хоче принаймні іноді бути об'єктом догляду за людьми, прагне і хотіли б мати в своєму житті деякі зразкові особистості з материнськими та / або батьківськими функціями. Але ці бажання і почуття у більшості людей не домінують і не визначають розвиток свого індивідуального життя.

Якщо вони контролюють життя і диктують дуже якість вашого існування, то у вас є залежність. Люди, які страждають такими розладами, тобто пасивно залежними людьми, намагаються так важко бути близькими, що вони не мають сили для любові.

Вони люблять голодувати людей, які постійно бджіл для їжі і ніколи не мають достатньої кількості, щоб поділитися ним з іншими. Якщо в них є невидимість, не можна заповнювати. Вони ніколи не відчувають повноти, навпаки, думка постійно б'ється: «Симу частину мене не вистачає. й

Залежники не можуть стояти самотності. У зв'язку з цим неповністю вони не відчувають себе як людина; насправді вони тільки виявляють стосунки з іншими людьми. Відповідно, їх зв’язок з партнером, для всіх драматичного зовнішнього вигляду, відрізняється дивовижною дивовижністю.

Сильне почуття внутрішньої смертності і необхідність її заповнювати дуже думайте про втрату іншого, що люди з життєвою позицією I-Other+ не можуть переносити дії, які знижують залежність і підвищують свободу цього.

Внутрішнє почуття самотності є прямим результатом своїх батьків, які не задовольняють потреби дітей до любові, уваги та турботи. Якщо дитина виростає в атмосферу, де любов і догляд відсутні – або проявляється занадто рідко і несвідомо – тоді він постійно переживає внутрішню небезпеку, відчуття «Я не пропустили щось, світ непередбачуваний і не дивний, і я сам, очевидно, не представляти особливу цінність і любов не варто, тому для того, щоб вижити потрібно, щоб знайти когось сильніше, який може подбати про мене. й

Поцілунок постійно бореться, де він може, для кожної крихти уваги, любові або догляду, і якщо він знаходить його, він чіпає до неї з розпадом, його поведінка стає нелюбовною, але маніпулятивним і гіпокритичними, він сам знищує відносини, які він хотів би тримати.

Він чіпає до застарілих відносин, які довгають перерву. Щось гірше, ніж пустити себе залежним від когось іншого – це найгірше, що ви можете зробити для себе. Як цинічний, як це звучить, краще бути звикли до речовини. Якщо ви алкогольні, алкоголь ніколи не дасть вам вниз. Якщо ви зробите, ви завжди будете щасливі.

Але якщо ви очікуєте іншої людини, щоб зробити вас щасливими, ви будете зіткнутися з нескінченними розчаруваннями. По суті, не збігається з тим, що найбільш часте відхилення в пасивно залежних людей (поблизу їх відносин з іншими) залежність від алкоголю або інших препаратів.

Ці люди «пристосовані». Вони використовуються для своїх сусідів, смоктати і занурювати їх, і якщо вони відсутні або не даються, пляшка, голка або порошок зазвичай вибирається як замінник. Такі люди зосереджені на прийомі, не даючи.

В залежності від взаємовідносин сприяє розвитку немовляти, а не розвитку, слугує паскуванням і зв'язком, а не визволення. В залежності від того, що люди, здається, зв'язують своє серце на інший, і коли інший відходить, вона ріпсує серце живим, і коли він залишає, вони думають, що вони дратують. І в літровому сенсі, залежних «народників з установкою «I-Other+» часто див. розчин на свої проблеми в самогубстві» (С. Ковальов).

Це не означає, що, зіткнувшись з серйозною проблемою, людина відразу почне шукати мотузку, табурет, нігті і шматочок мила (запашне мило і пухнастий мотузка). Суїцид може бути дуже довго і може статися в будь-якій області життя людини.

Наприклад, такий же алкоголізм є «красним» способом довгострокового і не позбавленого певного «забезпечення» самогубства. Відразу у всіх сферах: соціальна, адже з високим ступенем ймовірності людина поступово змивається на дно; професійні, починаючи з того, як рано чи пізно вони, ймовірно, будуть лікуватися з роботи; сім'ї, так як партнер, швидше за все, залишити; і, звичайно, фізична, тіло не буде стояти довго.

Буває (але багато рідше), що людина приймає ще одну базову послідовну позицію:«Я добре вимикаю, інші дисфункції. й

Це зазвичай буває з двох причин:

• Підкреслити відмінність дитини над іншими та іншими Коли він виростає в атмосферу прощення, шануючи себе, але приниження і пригнічує інших,

• Або навпаки, з постійним зволоженням, погрожуючи здоров'я. (при психіці і фізичній), і навіть життя себе (що, для того, щоб подолати свою приниження і бездопомоги, або навіть просто вижити, дитина, як ніби «низи» торменторів, визнання їх нещастя; і піднімає себе; в будь-якому спосіб виправдання власного благополуччя і, можливо, винятковості). Якщо шкода дитини, стреси та загроза безпеці, він чи вона навчається очікувати життя, щоб зробити все, що і вірити це ненадійним.

На перший погляд, існує позиція «I+Others» більш перспективна, ніж попередній, оскільки вона, здається, надає більш широкі можливості для формування сценарію переможця. Це зазвичай людина з наркотичним типом особистості. Нарцисісти часто допускають багато життя. Це просто перерозподіл, що вони не щасливі: досконалість призводить до хвороби від перенапруження, нездатність будувати тісні зв'язки призводить до самотності.

Сергій Ковальов вважає, що люди з інсталяцією «Я + інші –» отримали базовий рецепт батьків «Не зближуватися», який можна виконати тільки на основі сценарію «живо без почуттів» (поживається без них і ставиться до самотності).

Зв'язатися з такими людьми токсичні. У великих дозах наркозів отруйні і концентрогенні. Вони знищують інших людей. Нарцисист - це яскрава і амбітна егоцентрична, яка відчуває почуття чудовості, велич, що межує на мегаманії. Парадоксально, за яскравою «пакетною» приховує непристойність, відсутність самодостатності та тривожності. Це люди, які приховують вразливість не тільки від інших, але і від себе. Вони підкорюють інших, «співають» своїм шармом, а потім безперечно маніпулюють «кагновими».

Вони люблять, як вони їсти, скребки і скребки. (Дж. Моріц)

Вони люблять переважати, відіграти з почуттями інших (зазвичай люди з вираженим почуттям провини і сором'язливості), потім підходити, потім переміщати їх від себе, а потім, коли вони грають, відкидаючи їх від непотрібних, емоційно вичавлених, висихання повністю. Люди є об'єктами, які можуть бути використані для їх використання. Всередині нарцисів є холодом як блок льоду, вони не здатні відчувати теплі почуття для всіх. Театр одного актора.

Покажемо, як тільки камери вимкнено і зникнуть. На відстані Дистанція є їх оборонна відповідь, щоб уникнути нових травм і розчарування. Не дивно, що відносини зі своїм партнером Вони бояться залежності.

Внутрішній отвір, вони заповнюють захопленням натовпу, годуючи на емоції інших, використовуючи їх як паливо для свого грандіозного вогнища. На дистанції легко милуватися ідолом. Але «якщо хтось хоче ближче, тим самим створюючи проблему, завжди є двері виходу: вбивця. й

Не просто ті, які можна загинути. Не знаю, що він є. Це може бути диференційним, байдужим до всіх людей, які, з або без мети, подрібнює чужі почуття, як танк. Маленький хто насичився з його радістю або болем - клапт, чийсь саркасний слова, іскр віри в людину подрібнюється. Нарцисист - вбивця.

Він заповнить вас бруду, Він думає, що ви макуєтеся. (А. Лончакова)

Нарешті, ще більш рідко буває, що людина приймає ще одне - найнадійніша - екзистенціальна позиція:«Я дисфункційний; інші дисфункції. й

Емоційне ставлення до невдовзі і безглуздості душі, коли все, що залишається, щоб падати, “слабкий” далі, змиваючи донизу, і домовилися чекати все це, нарешті, кінець.

Останній четвертий екзенціальних позицій – «І-Отерс» – безумовно, загрожує виникненням сценарію втрати (і власне життя – якби перемогти це життя). Це депресивне положення – найнадійніша частина.

Ми говоримо про ситуацію, схожу на момент, коли дитина в матці відчуває нестачу кисню, простір, що оточує його (до того, що так м'який і серен!) усадки, преси. Дитина буде щасливо виходити, боротися, але вихід з матки все ще закритий, немає ніде, щоб запустити.

Люди, які закриваються в потерпілій матриці, завжди погано. Вони бояться взяти додатковий крок. Вони відчувають, що кожен болить їх, весь світ проти них. Це люди, які живуть в постійному відчутті, що не існує. Вони не знають, як бути щасливими, вони важко побачити добре.

В інших трьох життєвих позиціях людина здатна любити когось - себе, інших (пов'язані ті та інші). У стані депресії людина не любить всіх. Єдине почуття, що псує при відсутності любові, є почуттям незначності та безглуздості будь-якого суб’єкта господарювання. Це життя гороху.

Людину просочують в солярій комірці свого тіла, таймер перевертається, а в кінці подорожі - смерть. Депресія повільно підірвала людину, як іржі корроди залізо. В результаті він знищує всю структуру. Це довгий спосіб де завгодно: з моменту появи іржі тільки через період згортання окремих секцій (сфери життя) до моменту повного згоряння конструкції. Неприємний, щоб відчути себе, як ви перетворилися на щось нездатне, щоб відчути себе, як ви так слабкі, ви можете відірватися від будь-якого випадкового пориву вітру.

З депресією світ втрачає всі значення, і, відповідно, життя втрачає всі значення, кольори зникають від неї, світ стає фальшивим, ви втомлені, ви втомилися від усього, нічого не існує інтересу, тому що втрата сенсу є втратою живого почуття. Це погано, це страшно, це над.

Все фарбується в похмурих тонах, нічого радує, не доторкається, все байдуже ... Хочу загорнути голову в ковдру, щоб не бачити і чути світ, який втратив всі значення, пом'якшуючи в депресивну сплячку, прототип якого залишається в в вомбі (наче починається процес народження).

Ви відчуваєте, як пригнічує життя з вас і ви розумієте, що краще буде загинути найстрашнішої хворобливої смерті, ніж бути в такому паралізуючому стопорі, але ви не маєте сил, щоб зробити остаточне рішення. Ви не знаєте, що ви не знаєте себе, і ви не збираєтесь.

Мій мозок став не органом думи, але машиною; фіксація моментів за допомогою різних ступенів власної обробки. (Стирон)

Сергій Ковальов вважає, що «все це відбувається (і йде з) через базовий рецепт батьків «Мінд без використання» (не можна легко і спокійно давати батьком і матір'ю, які, наприклад, через власну неповноцінність – не обов'язково розум – не любити дитину точно, коли він демонструє це розум). В результаті незаймана дитина приймається як оригінальний сценарій «Життя божевільний», так і буквально стає ідіотом, а швидше, людина з низькою практичністю (для реального життя) і теоретичною (для мислення про це) розвідкою.

Це всі ті, хто постійно купує в повідомленнях charlatans і Crooks: вони продають свої квартири для пікантності; і охоче дають їм життя заради того, що вони навіть не розуміють. Потенційні безпритульні: жителі слюсів і укриття, для яких двері виходу у вигляді знеболювання не тільки оплата, але і нерозумний результат. . . ?

Звичайно, жоден з останніх трьох екзенціальних позицій можна вважати дійсно процвітаючим у широкому розумінні слова.

Люди, що живуть з установкою "Я дисфункція - ви процвітаєте."У будь-який час і навіть у найбільш вигідних умовах вони живуть важко і сумно, не вимагають успіху і результату, відмовляються від ініціативи і відповідальності, відсутність впевненості в собі, недооцінюють їх життя і активність, і часто страждають непристойно (як психологічно і фізично).

Ті, хто живе з установкою "Я добре відключаю - ви дисфункційно."Навпаки, вони постійно демонструють зарозу і комплаєнсу; пригнічують і знецінюють інші, використовуючи їх як інструмент для досягнення власних цілей; побороти всіх і всіх, тероризуючи близьких; влаштувати нескінченні протистояння і знайти ворогів навіть де вони ніколи не існували.

Ті, які буквально існують з установкою. «Я дисфункційно — ви дисфункційно.?Найчастіше вони проводять своє життя в будинках для хронічних пацієнтів, наркологічних, психіатричних і соматичних лікарень, місця позбавлення волі і навіть тільки в бездомних людей, і або скоєння самогубства, або безглуздого і безглуздого очікування цього кінця, не маючи сили, ні ресурсів для життя, і навіть без очікування будь-якої допомоги.

Ми не в одному конкретному положенні життя, однак, це доречно говорити про кращі життєві позиції, в яких ми витрачаємо більшу частину часу, граючи наш сценарій. Ця квадроманія буде базовою позицією життя, яку ми прийняли як діти. Френклін Ернст розробив метод аналізу цих переходів, які він назвав OK Corral.

Замість терміну OK, Ernst використовує термін "OK з вами" або "OK з вами", підкреслюючи, що позиція людини в даний момент тимчасово.

У кожному з чотирьох позицій людина, згідно з Ернстом, береться відповідно.

Ернст назвав позицію І-ОК «кооперація. й В ній людина адекватно оцінює свої можливості, впевнена в собі, довіряє оточуючим і отримує задоволення.

Позиція I-Not-OK Ернст назвав "живо". У ній людина, яка не вірить у свою здатність вирішувати проблему «насіть і зараз» йде від проблем.

Позиція I-OK називається "збереження" Вона характеризується тим, що людина не довіряє інших і позбавляє від них.

І-Нет-ОК, Ви-не-оке ставлення проявляється в поведінці, думках і почуттях, які називаються «втомою». й У той же час людина ігнорує свою здатність вирішувати проблеми і не довіряє оточуючим, він пригнічений і нічого не робить.

Чи може людина змінити своє життя? Перезавантажити матрицю він живе?

травень. Наприклад, за допомогою досить ефективних психотехнологій, які пропонує С.В. Ковальов. Це не так складно зробити, якщо ви пам'ятаєте, що ця позиція реалізується в дуже специфічних переконаннях: про себе, про інших і про світ, і що зміни цих переконань цілком здатний змінити себе.

Пам'ятайте і напишіть ваші найбільш негативні думки:

• я

• Спілкування

• Мисливець

Що ви думаєте про себе і про те, що ваші батьки (і інші значущі люди) говорили про вас, що ви думаєте про інших людей, і які батьки (і інші значущі люди) сказали вам про людей навколо вас, що ви думаєте про світ навколо вас, і що ваші батьки (і інші значущі люди) сказали вам про світ навколо вас.

Тепер намагайтеся перетворювати світ навколо, змінюючи віру більш позитивним, і повернувши їх до позитивних судових рішень, які ви вірите. Нагадувати себе частіше.

Така робота здійснюється в будь-якому напрямку терапії. Наприклад, в Гестальтотерапії, це називається робота з інтроектами. По суті, це процес інвентаризації вмісту вашого багажу: досвід, який ви мали.

Особливо батьки та інші важливі дорослі. Для багатьох, час розуміти, що «послідовна спадщина» - це валіз без ручки: важко переносити, і це патологічно відмовитися.

Якщо ви повернулися до метафору комп'ютера, з часу його слід «очищати» шляхом видалення непотрібних файлів, а особливо «вірусів», які сповільнюють машину. І, якщо це неможливе, можливо, час звернутися до майстра і поставити надійний антивірус – навчайтеся розуміти процес вашого життя, зрозуміти ваші істинні потреби, не боятися приймати ризики, коли вони представлені і бути відповідальними за наслідки ваших дій? А потім можна чесно сказати:

ІПН:

Життя може бути визнано успішним, якщо ви керуєте його власним способом.

К. Морлі.

Успішний "Оновити"! Видання

• Література, що використовується в написанні статті:
  • 1,1 км Ковальов С.В. Ми приїжджаємо з шаленого дитинства, або Як стати майстером минулого, сьогодення та майбутнього. Фенікс, 2006.
  • 2. Е. Берн, У гру People Play. Психологія відносин людини; люди, які грають ігри. Психологія людини – Санкт-Петербург, 1992.
  • 3. У Гарріс Т.Є. Я ОК, ти ОК. - М., 2001.
  • 4. У Манугіна Н. Співзалежність очима системного терапевта. - М., 2009.
  • 5. Умань Пек. М.С. "Непробуваний шлях"
  • 6. Соломон Е. Демон Ноона. Анатомія депресії. М., «Добра книга», 2004.
  • 7. Про нас Пономаренко Л. Життя ставлення людини як основа щасливого життя
  • 8. Морітц Ю.П. За законом, привіт до постмана. час, 2005.
  • 9. Навігація Джеймс Мерил, Джонгвард Дороти. Народився виграти. Трансакційний аналіз з гестальтурацією: М.: Видавнича група, Прогрес-Універси, 1993.
  • 10. Голдінг М., Голдінг Р. Психотерапія нового розчину. Теорія та практика. М.2001.
  • 11. Stuart, J., Джойнес, V. Сучасний транзакційний аналіз. Санкт-Петербург, 1996.

Автор: Тіна Улазавіч

Джерело: www.b17.ru/article/7719/