Паніхід ілюзій або шлях до дорослого

Мені здається, що я пішов з дитинства, але я не збираюся до місця призначення - "дорослий" - Я все ще живе на автобусі.

(Ельчин Сафарлі)

Колись на той час був князі, і вона мріяла, що один день гарний князь прийде поцілунати її. Як тільки на той час був князь, який мріяв, що один день будуть приходити красиві принцеси і поцілунати його. Таким чином, ці два бісеринці зустрілися. .

Ви пам'ятаєте персонажів цього жарту?

Ви не знаєте?

р.

Але я нагадав багато людей, які всі їхні життя «в пошуку». Хто? Природно, партнер, який спеціально розроблений для них.

Як дитина, маленькі дівчата мріяли про благородну, блондинку (податкові варіанти), непристойну чоловічу, яка врятує їх «з конфінменту» (у батьківській родині або в «сірому» життєдіяльності), візьмуть дружини і подбають про них до кінця своїх днів. У світі рожевих дівчинок, плюшевих іграшок і ляльок, такі мрії здаються більш реальними, ніж коли-небудь.

Вирощувати, і зробивши пару помилок, вони починають мріяти про «реальну людину», «нехай, як за кам'яною стінкою. й

Ви думаєте, що це просто дівчина мрії? Що б. Десь в житті, князь Чармінг в пошуках принцес, які вони повинні врятувати. Тільки реальна дівчина не відповідає списку вимог. Всі деякі «погані» і «розумні» приходять по всій Україні. Якщо ви знаєте, що наступний обраний вами партнер, він потребує. Після того, як минулий не був таким, і два перед ним теж, і перші 10 були, якось, не дуже добре.

Якщо ви зателефонуєте суб'єкта пошуку Prince Charming або принцеси, вони будуть жахливо відхилені. Чи є вони маленькі, щоб поговорити з ними, як це? Вони серйозні. «друга половина» (що ви читаєте Плато?), «дуже mate,» або ідеально сумісний партнер (на прикладі). Вони кажуть, що якщо ви знайдете його (і він явно приховує добре), то вам не потрібно адаптуватися один до одного, все один раз, і для всіх, буде відмінно.

Ах, це долювала зустріч з правою особою... Це сонечко нам з дитинства, це розповіли казки, вона активно транслюється кіноіндустрією, літературою і словом рота. Хтось, коли-небудь, це сталося з кимось. Головне - чекати і вірити. Після того, як ми знайдемо ідеальну людину, самотність, біль і страх буде назавжди. Ця права людина миттєво зрозуміє і любимо нас, завжди лікує нас з найглибше повагою і чутливістю, йому не потрібно нічого сказати про своїх бажань, він розуміє все «без слів» і що ми бажаємо, він хоче того ж. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Деякі люди витрачають своє життя в нескінченних очікуваннях або «випробування» (але те, що захоплюючий процес: «з'єднання знову – і ні, знову помилково...»). До тих пір людина не робить вибір, живе у світі безмежних можливостей, але, власне, він не живе, «не проявляється», залишається невидимою людиною.

Наприклад, знижує повноту особистості партнера до виконання однієї функції або воліє неприпустимо закохатися в любові до «недоступних об'єктів»: терапевтів, одружених людей і т.д., ніколи не відмовляючись від реальних відносин. Він живе у вежі снів, не намагаючись дізнатися, скільки людина, яка любить приписувати свої фантазії про нього. Ідеально підходить для любові, звичайно, простіше. Ці люди оточені баченнями і снятами, не людьми.

Іноземці, навпаки, від своєї молоді обсесивно прагнуть до шлюбу, пристрасно сниться вступити в об'єднання «санкцифікований небом» і, як тільки вони знаходять підходящий об'єкт (?), відразу ж «захопити його у вівці своїх проекцій» ... і перетягнути його до вівтару.

А потім, в дорослості, жартують, що кільця є початковим рахунком між нареченою і нареченою: 0: 0, або перевіряється від гранат. Це, весілля, згідно з цією версією, є початком війни, в якій кожен з подружжя обов'язково поставить інший гранат. Або, альтернативно, кільця є шейками і ручками. Для кого - кільце омніпотенції, для когось з пари - рабство.

Що ви хочете? Навіть в казках після весілля він написаний: "Скінець".

Все почалося так красиво ...

Наречена в повітряній білій сукні, торкнувшись серйозний зал, квіти, весілля вальс до кільця кристалів, плутанина "так" у відповідь на питання про лояльність, весільні кільця є символом нескінченної любові, що не має "закінчення і закінчення".

У день весілля наречена дивиться наречену і думав, «Це день мріяв про це вже довго». Найкрасивіші моменти життя. Мій fiancé є розумний, сексуальний,... Чому люди кажуть, що шлюб непросто? Не знаю, як вибрати партнера. Я впевнений, що я вибрав права людини.

Наречена дивиться на наречену з гордістю і думками, "красивий". Я знаю, що я розумію мене, люблю мене і вірю в мене. Я завжди мріяв. Я не можу зрозуміти, чому інші чоловіки скаржаться на своїх дружинах. Мій улюблений особливий, не схожий на інші. й

На весілля також присутні батьки нареченої і наречених. Мати кріться радістю. Може бути не просто для рад... Нехай вони пам'ятають свої весільні дні, тому що вони дивляться щасливими. Де це йти? Сльози їх не тільки прояв радості, але і слід гіркоту, який виникає від втрати надії і сни. Вони моляться, що речі будуть різні для своїх дітей. . й

Тож чому стосунки між чоловіком і жінкою, спочатку повною мірою яскравих очікувань і обіцянок, поступово перетворюються в няньку, стають насильницькими силовими бортами або перетворюються на холодну байдужість?

Чому ми не навчимося і повторюємо ті ж хворобливі сценарії над і знову?

р.

Які руїни відносини?

Серед багатьох причин одна з головних причин - спроба компенсувати відсутність батьківської любові і прийняття в відносинах з партнером. Наприклад, при відсутності одного з батьків (понад багато хто зараз приніс у повноцінних сім'ях?), коли немає реальної ідеї відносин між чоловіком і жінкою, фантазія незрівняна, а партнер зобов'язаний зробити все, що батько, який не давав, «захоплений простір і час», не давало, задовольняти всі потреби наших дітей. І, можливо, батько був, але, ми ніколи не встигли "війти" (?) його любов ... (?), "нехай" (?)

Проблема полягає в тому, що при вступі до відносин (у тому числі шлюбу), деякі з нас «забудити» для відокремлення від батьківської сім'ї, і несвідомо очікується, що партнер «допустимий» їм. І, навіть якщо це важко перепробувати батьків для чогось, наприклад, у чоловіка було найкрасивіша мати в світі, яка може збити її?

Це “хосен один” зазвичай шукає жінку, яка, як її мати, не дасть їй захоплення, щоб відпочити її життям. Від своєї подруги він вимагатиме нестандартної любові, самоденного і відданого. Він був використаний для того, що його мама (читати, жінка) завжди задовольняє свої потреби і побажання, закинув їх кожен зм, усувивши його кожним змом. Його життя було підпорядковано тільки сина.

Він використовується для того, що жінка повинна захистити його від будь-якої негативності і дискомфорту. Він не знає, як покінчити, чекати, не розуміти, які обмеження та заборони. Він виріс фізично, але психологічно залишився на рівні маленької дитини.

Чому б подруга займала «поганий догляд»? Людина не її дитина. Він також може мати той же психічний статус. вона маленька дівчина, вона потребує хорошого, батька, адже на її погляді «любля» обіцяє її виконання всіх снів.

Вона не потребує другої дитини в сім'ї, вона потребує когось, хто в будь-який час може бути натягнутий рукавом: «Я страшний (ваговий)» і в відповідь почути: «Це океї, малюка, я з вами». Це божевільна бути океї. Я впевнений ...

Один з класики сімейної терапії, К. «Особливості між партнерами є абсолютно повним.» Не тільки про те, як жінки доповнюють один одного, але і про те, як кожен людина сприймає інші з точки зору розвитку їх відносин.

Вибираючи партнера, враховуючи, наскільки добре вони вписуються в мій пригнічення або мій садизм, і це необхідно породити гойдалку шлюбу. Не вірю, хто каже, що він одружився за кар’єру або тому, що він п'яний. Комп'ютер в нашій голові з мільярдами клітин вибирає повністю відповідний інший комп'ютер, до якого можна підключити. алкоголік - маленький хлопчик і голодний. Одружена відповідальна жінка, любляча і турбота. Ви хочете, як вона була в дотик з кимось подобається?

Він схожий на чотири роки з його перпетуальної пляшки, і вона виглядає досить зрілою. Проживання з ними Він виходить, що вона занадто дівчина з чотирьох років! Моя мама – чотирирічна дочка, яка піклується про брата. Він залишився функцією для життя, не будучи людиною. Вона нескінченна серія ролей. Він дитини, вона функція, і немає людей! Чим більше я працюю з дружинами, тим більше я переконаний, що емоційний вік чоловіка і дружини є однаковим. (Ночові відбиття сімейного терапевта)

Можна сперечатися з Вітякером (до речі, хто жив половину століття в шлюбі), користь теорій вибору партнера багато, але сутність залишається однаковою - іноді, зростаючою, "перестрибати на деякі етапи (розвиток), - ніякого етапу пробачає нас" (Ф. Ніцще). Втеча від (від) відносин є втечу від вирішення вікових проблем. Намагайтеся «захопити» два дітей в одному дорослому не призводять до чогось доброго.

У фантазії ми проектуємо на партнерці нашу ідею того, що він повинен бути. Ми живемо надії. Неймовірно до того, як наша іннерційна траматизована дитина задовольнить потребу «хто. й

Кожен з нас має кошик, в якому ми зберігаємо ці потреби, які не задоволені дитинства. Як правило, цей кошик залишається глибоко в підвалі нашої душі, і ми забуваємо про це. По суті, ми навіть не знаємо, що потрібно.

Але держава любові здається вивести спогади з кошика, і з цими спогадами приїжджає все забуте і відкладена «для безпечного прибирання» прагнення бути близькими. І так, несвідомо, ми робимо невелику подорож до нашого підвалу і починаємо пошук кошика. Коли ми знайдемо її, ми кажемо,

- Ну, вона (або він) каже, що вона любить мене. Давайте перевіримо її. Давайте спробуємо номер 8 (потрібна кількість 8 не дуже велика).

Оскільки це дійсно невелика потреба, наша кохана людина, швидше за все, буде щасливою. Яка любов все про, це не так? Тоді ми любили кохану людину, в свою чергу, досягаємо кошика і витягує одну з власних потреб. Ця гра може піти досить довго.

В кошику стає все більше, ніж ми навчимося і звикли до партнера, більш впевнено зростає наше очікування. Ми очікуємо, що наше життя для наших потреб. А потім ми починаємо видобувати більші та більш значущі потреби, а наш партнер реагує тим самим. «Я абсолютно потрібно, щоб бути з мною весь час,» вимагає залежності і незалежної: «Я хочу, щоб дати мені простір, що мені потрібно, але ви не повинні залишити або дати будь-кому іншому. й

Настає час, коли наша дитина в паніковій накладці на коханій людині зобов'язання виконати всі потреби, які батьки не задовольняли. Коли виникають проблеми. Ми віримо, що любов передбачає задоволення потреб, а інші повинні захистити нас від усіх наших страхів і болю. Ми думаємо. Два несвідомих дітей, кожен з власних страхів, потреб, вимог і очікувань, взаємодіяти один з одним, щоб створити пекл. Ці два поранених, потрібні діти приходять до обличчя один з одним. Вони не можуть зрозуміти, а не задовольняти потреби кожного. Вони підіймуть один одного не в вразливості, але з вимогами.

Що відбувається далі? Боротьба починається для того, хто в цій парі виграє позицію дитини, і хто буде накладено позицію батька. Нерідко засіб цієї боротьби є захворюванням: партнери змагаються в якому з них є «більше хворим», а переможець отримує премію – бажане положення «кільд-in-family», а програш – обов’язки батьків.

У боротьбі за задоволення наших потреб, ми використовуємо всі "розширені" (розроблені) Як дитина за цей час... «Стратегія – це закономірності поведінки, що наша дитина навчалася у виконанні непристойних бажань. Наші механізми виживання. Ці візерунки поведінки, які ми навчимося в минулому, але несвідомо застосовуються до сьогодення. (Томас Тробе)

Розглянемо ці стратегії, описані T. Trobe, докладніше:

Стратегія #1: Молоток - Деманд і Блем

Коли ми не отримуємо те, що ми хочемо, наша іннерна травмована дитина отримує божевільні, полум'я та вимоги. Він хоче отримати свій шлях на всіх витратах: «Я заслугаю, я хочу, що зараз, і я не подбаю про ваші потреби або зловживання». Свою агресію подається на розрив дитини, який зловживав, ігнорував, застрахований, приниження або зловживання. За домовленістю є попит на інші зміни.

Коли ми використовуємо молоток, це викликає інші, щоб реагувати агресивно, вони закриваються, знімаються з контакту, що в свою чергу збільшує паніку нашої травмованої дитини і молотка стає ще більш інтенсивним. Коли ми вдягнемо до молотка, ми відчуваємо певне задоволення, що ми не можемо висловити себе силою. Але до тих пір, поки ця енергія не просто виражається, але для впливу іншого, це стратегія.

Стратегія No 2: «Діти» – маніпуляція

У дорослому організмі дуже винахідливе і використовує кожен спосіб маніпуляції. Ми маніпулюємо за гроші, любов, секс, інтелект, сила, вік, провину, самовідданість, визнання або догляд. Ми маніпулюємо відліком, відрізаючи контакт різко, або передаючи, що ми не дбаємо чи не потребуємо нічого. Вивчаємо це з дитинства, дізнаючись дуже рано, що чесний і чесний не допомагає досягти чого ми хочемо.

На жаль, з часом наша маніпулятивна поведінка стає несвідомою і ми не визнаємо її. Інші дивимося нашу схильність до маніпуляції та відключення, щоб захистити себе. Наша дитина відчуває ще більш покинутий і рубати.

Стратегія #3: «Дagger» – стратегія помсти

Коли ми хворіли, ми можемо негайно відповісти. Але частіше, ніж не, ми занадто шоковані, пригнічений і приниження, щоб відповісти відразу. І так ми кладемо на маску, яка демонструє, що ми не дбаємо, і кладемо образ на утримання. Всередині, ми не відпочиємо, поки біль повернеться. Ми можемо відреагувати безпосередньо, такі як покарання, раптове відчуження, приниження або саркасм. Ми можемо зробити це непрямо, організувавши щось, що болить інший. Помста може зайняти роки, але наша поранена дитина винна як змія.

Не завжди можна приймати помста на зловмиснику безпосередньо, а іноді, не розуміючи його, ми починаємо заспокоїти близьких для нападів дитинства, вони «набирають вогонь» для всіх наших «поганих» гравітів минулого.

Стратегія No 4: Кубок блювоти

Коли ми розмовляємо на неможливість отримання любові, ми віддаємо всі подальші спроби зберегти нашу гідність і почати гасити. Чим більше ми попросимо алм, тим гірше відчуваємо. У зв'язку з бідністю, у деяких з нас є У той же час ми завжди очікуємо відхиляти. На жаль, ця віра прагне створити саме відповідь, яку ми страхуємо. Ми знизимо себе на бідні, і це через це, щоб інші нас відштовхнули. Це робить нас ще більш...

Стратегія #5: Повершення чаші мигдалю – відчуження

Коли ми нарешті усвідомлюємо, що ми не можемо змінити інші, ми відчуваємо глибоку безповоротність ситуації і переходимо в нашу «відчуту» – знайомий, захищений, ізольований простір. Це де ми відступаємо, коли всі стратегії не здаються. Ми заповнюємо вхід з великим каменем і відчуваємо самотні. Іноземець не вирішує нічого. Ми не можемо жити без любові. Якщо ми віддаємо, це призводить до глибокої депресії або циніки. Більшість з нас були відчуженими, але тому, що наша потреба в любові є неприпустимою, ми в кінцевому підсумку крок від укриття і робимо наступну спробу. Продовжуємо до тих пір, поки не знайдемо те, що ми хочемо. А потім ми повертаємося до стратегій. Вони не працюють. Відступаємо... Симпатичний блочний порядок. І все ж ми робимо все, тому що ми не знаємо, як зробити інакше.

Як позбутися від стратегій?

Вкрай складно побачити власні стратегії. Ми атакуємо з фізичними, вербальними або сексуальною агресією, але, як правило, не побачимо, що наша поведінка обпалюється відмиванням для ран минулого, а також тривожним страхом, що нам не потрібно, тому ми вважаємо, що наша поведінка чудово виправдана і захист її відповідності і адекватності до останнього.

Спробуйте дізнатися, які ваші улюблені стратегії.

Що потрібно знати, коли потрібно знати? Шукайте уважно: що робити, коли ви хочете щось? Що робити, коли ви не отримуєте те, що ви хочете? Чи можна зустріти ваші потреби без використання стратегій? Як правильно?

Якщо ми не змінюємо нашу поведінку, наші потреби любов є хронічно невибагливими, і є кілька можливих результатів:

1,1 км Відмова від партнера, який не проживав до наших очікувань. Пошук більш підходящого партнера.

Як тільки виникають труднощі та конфлікти, ілюзії розбиваються і розчаровують набори. Тоді, замість того, щоб побачити, що нам потрібно працювати, ми відмовляємо «іншого» для не зустрічі наших очікувань. «Чи не існує конфлікту, це час для розбиття». Ви не несете ніякої відповідальності, і ви просто не з правою особою. Арагуюча, дупа і намагатися вирішити щось лише відходи часу. Немає нічого, щоб вирішити; це час знайти когось іншого. Взаємовідносини не повинні бути складними або перетворюватися в боротьбу. Правова особа задовольнять всі наші потреби. й

2. Відмова та помилкова самодостатність.

Після переживання розчарування у відносинах, ми укладаємо, прийшов час, щоб дати надію зустрічі, хто може прийняти, зрозуміти і любити вас. Що не буває. Немає того, що ви будете піклуватися про ваші потреби краще, ніж ви. Прийміть свою солюду, тому що це життя. Ви можете піклуватися про себе. Немає нічого, що ви не можете давати себе, і він заощадить вас від багатьох труднощів. Якщо ви любите когось знову, ви знову завершите розчарований і самотні. й

Що таке життя зазвичай призводить до? «Уникаючи страху відкриття до наших потреб, ми заперечуємо, що у нас є. Ми проводимо нашу енергію на контроль. Ми пишаємося тим, щоб бути точними, антизалежними. Фантастика, яку ви можете жити, спираючись тільки на себе, ми, як правило, «підтримка» наркоманії. Наприклад, ми намальовуємо на безперервну роботу, спирт, препарати, секс і т.д.

Ілюзію самодостатності змушує нас від страхів, як потужно романтичний сон. Захищаючи нас в ізоляції, де ми ніколи не повинні визнати наш страх або особа його. І до тих пір, поки ми не виходимо з ізоляції і даємось підходити до когось, бо не виникає. Ціна, яку ми платимо за цю позицію, є відсутністю впливу власної вразливості. А якщо ми не відчуваємо вразливих, ми не можемо любити наше життя. до Томас Тобе

3. У Свідомість прокуратури.

Наступний ілюзій полягає в тому, що все завжди вини іншої людини. Проблема завжди поза нами: навколишнє середовище не винні або ситуації неправильно. Ми не можемо бачити, що ми несемо відповідальність. Інша людина або ситуація є нашим дзеркалом. У спеку фрустрації або розчарування ми практично не інстинктивно переходимо до полум'я, а не залишатися в боці. Чому? Це так зручно, щоб не відчувати біль.

Наші зв’язки знищуються нездатністю, щоб пройти випробування і складні періоди життя, адже багато хто з нас живе в ілюзіії, що життя разом є нескінченним святом, природним продовженням весільного свята. «Ах, круг мене, коло мене», наречена думав, «Ах, поцілунав мене, поцілунати мене,»...

Тільки, неминуче приходить в той момент, коли початкова любов згасає, момент чарівності проходить, і ви повинні вийти з неба на землю. Після того, як медомон або «випадковий період» настає щоденне життя. І життя така речовина, яка часто перекриває романтичні почуття, залишивши вас тільки терпінням і нескінченною втомою.

А потім для молодят або поцілунок, відносини часто перетворюється в жорстокий епіфані. Партнер Prince Charming? Ваш партнер - Принцеса Шармінг Ви хочете Граф Dracula і відьма? Навіть якщо в першу чергу є аристократія, манери і замок, важко сперечатися з красою другого.

Похід від пристрасті, любителі розуміють, що це означає спробувати вижити поруч з людиною, яка не виросла і може жити «тільки за рахунок інших ресурсів людей, поступово смоктаючи кров з вас і приймаючи життєву силу». . й

Звичайно, я перебільшую, але це грубо, як деякі клієнти описують свої враження разом, хоча, звичайно, відносини не повинні нагадувати «виживання гри».

По суті, любов не може бути виявлений і підтримується до тих пір, поки ми зіткнулися з нашими страхами і працюємо з ними. До тих пір, поки наші любовні історії є просто спосіб уникнути їх. Ми можемо здійснити масу всіх невідповідних потреб протягом багатьох років, заперечуючи їх або мінімізуючи їх, і продовжувати несвідомо чекати їх, щоб виконати.

Як правило, життєвий шлях кожної людини припускає, що рано чи пізно настає момент, коли потрібно звільнити себе від дитячих фантазій з їх «спокійними богами» (парентальні фігури, які будуть комфортними і захищати) і пройти через пустелі реальності, повною від блукання, перешкод, розчарувань, самотності, придбання, втрат і важких випробувань. І тут ми вже не можемо приховати в явних замках в повітрі – нам належить жити, а обличчя не завжди доброзичливе. Можливо, хтось полюбить знайти оазис, але навколо нього – все ж сувора реальність. І ось ми ходимо по цій пустелі, безкоштовно від ілюзій, з втраченим райом дитинства всередині, з приймаючим надії, нарешті досягаючи щастя, що, як кожен виходить, має власний...

Не всі вдається піти таким чином і зустріти надійного супутника, адже життя разом вимагає, перш за все, надаючи фантазії про ідеальний «індивідуальний рай», коли ви No1 в житті.

Як і будь-яка втрата, що входить до складу ілюзій дитинства (про ексклюзивність і омніпотенція) є невеликою смертю. У вас, коли втрата нав'язливості і самопізнання надходить ваше життя. . й

«Любов – це держава, в якій ви можете бути більш самотніми через іншу людину, яка теж сама себе». (K. Whitaker)

Справжня близькість – партнери не прагнуть вдосконалювати один одного, але навчаються затверджувати і підтримувати, намагаються позбутися від проекцій, далеких очікувань і розрахунках, а також оцінити те, що є. Реальна інтимація не тільки бути щасливою, але і бути готові поділитися почуттями провалу, страху і надії.

«Мар’їж – довга бесіда, діалог» Чим довше ви перебуваєте в ньому, тим більше ви змінюєте. Для того, щоб бути з кимось, заради чогось більшого, ніж у себе ...

Завжди є вибором. Якщо ви все ще шукаєте ідеальний партнер (-ші) і ви будете в своїх спрагах, то я думаю, що це час, щоб зрозуміти, що це не про чоловіків (жінки) ви зустрічаєте в житті, це про ваші очікування, страхи і сумніви. На жаль, ми усвідомлюємо, що у нас є іннер Трауматизована дитина (все це навіть весь дитячий садок), але ми не діти. Ми дорослі.

Це дитина у нас, яка прагне до всіх, хто може отримати те, що він ніколи не отримав або захистити себе від явних загроз. Ця дитина в нас відчуває себе байдужим, залежить від оцінки інших людей – і фактично не цінує себе. Бо він не помітив. Ви не бачите його у вас. Наша дитина повністю орієнтована на те, що він (або вона) потребує. Біль приниження, як дитина стає руйнівною поведінкою у дорослому віці, і ми відчуваємо глибоко втрачені в цьому великому світі, намагаючись все ж жити до очікувань інших. Ми хочемо любити, довіряти, але ми часто розчаруємо.

Однією з причин нашої нещасливої долі є те, що ми дозволили визначитися з нашими травмованими інержавними дітьми. Дитина просто не вдається впоратися з проблемами життя. Це той, хто часто робить нас непристойним і неефективним, щоб ми могли існувати в сценарії втрати. Так це може бути простіше і розумним, щоб вилікувати нашу дитину Іннер, щоб він не тільки не заважав, але навіть допомагає нам на життєвий шлях, який, звичайно, може бути переданий без допомоги нашої дитини - з холодною раціональністю дорослого або з нудною моральністю батька. Але ні в якому разі не завадить нам радість, бо це в нашій дитячій

Ми не повинні стикатися з розчаруванням, працюючи над собою і розвиватися. Романтична фантазія захищає нас від страху, оскільки вона запобігає появі та життєдіяльності. Ми рідко усвідомлюємо, що наші любовні драми і шайби представляють собою виточка з себе. Значна частина роботи визволення від страху зростання – побачити цей рейс, зрозуміти, що ми не прожили в ситуації, в якій ми не можемо допомогти собі.

Автор: Уласевич Тіна

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.b17.ru/article/14837/