Перед тим як розпочати читання, я повинен попередити вас, що якщо ви є «руками і ногами» в цивільному шлюбі та вільному зв'язку, ви краще не прочитаєте свою статтю.
浜у 涓 蹇
Щоб захистити себе від негативних емоцій і спорів, краще шукати інтернет для статей на користь неформальних відносин.
Хто не чув фразу, що печатка в паспорті нічого не вирішує і не дає гарантії? Ні підписаний договір гарантує, що він не буде порушений однією з сторін. Немає гарантій в житті, це летючі і непередбачувані.
Багато людей говорять, що любов не заважає відсутності штампу. Якщо це випадок, як це може заважати, якщо він встановлений? На жаль, життя показує, що штамп легше не ставити, ніж покласти.
Я не суджу, чи добре чи погано. Цивільний шлюб – діагностика. Жінка, що проживає в цивільному шлюбі, не одружена, і чоловік не одружений. Немає того, що він буде сперечатися з цим.
Подаруйте мені одну причину, щоб бути в незареєстрованому шлюбі. Вони пішли. Єдина причина свободи. Свобода від зобов'язань, від відповідальності та від вибору.
Ось чому я не вірю в те, що відносини. Я поясню це в порядку.
Громадянський шлюб ніколи не є остаточним вибором. Коли людина і жінка живуть разом довго, але не маррі, тобто не брати наступний важливий крок, вони говорять один одному, «Я чекаю найкращого». Бурт-Еллінгер.
- Все, що я знаю, що жінка, яка має дітей, як дівчина, не хоче її жити в цивільному шлюбі. Намагайтеся відчути, як ваше серце реагує на таку інформацію: Ваша дочка не одружена, і живе з чоловіком в цивільному шлюбі? Як ви відчуваєте, коли ваші онуки народжуються в цьому зв'язку? Для кого це абсолютно неприпустимо, і хтось буде сказати, що це нічого поганого, але є якийсь неприємний смак. І це краще не думати про це взагалі. Закрийте очі.
- Для мене шлюб - це ініціація, обряд. Раніше це весілля, сьогодні це реєстрація в реєстрі. І це дуже важливо. Кожен обряд малюємо лінію до і після. Це подія, після чого починається ще одне життя. Перед тим, як ви наречені, і після того, як ви є дружиною. І жіночий психіат покликаний таким чином, що обряди дуже важливі для нас. Всі мрії про весілля і плаття.
Наприклад, в середні віки людина може носити броню, але він може стати лицарем тільки після ініціації. І це не тільки цивільний акт, але і символічний акт, який супроводжувався зміною в інший одяг і прийомом одягу. Церемонія була довгою і дорогою для сім'ї майбутнього лицаря. Але без цього обряду він не міг назвати себе лицарем.
- Дуже часто молоді люди, які живуть у вільній родині, не знайомляться з батьками своїх партнерів, немає злиття двох генів, двох сімейних систем. Якщо молодь подає документи до реєстру, то батьки, як правило, знайомляться. Кожен відчуває себе відповідальним, не тільки молодят, але і батькам, родичам. Кожен розуміє, що є союз. Чи не існує об’єднання в цивільних відносинах.
- Будь-яке підписання документів пов'язане з подальшим виконанням зобов'язань і наслідками підшипника за їх порушення, покарання, проходження процедури. Штамп є відповідальність. Підписуйтесь на розсилку. Ви не будете отримувати від зареєстрованих відносин. Вам необхідно пройти процедуру розлучення і взяти відповідальність за те, що відносини не робили. І стати розлученим людиною.
У разі цивільного шлюбу, як він був вільним, тому він залишився. У мене є друзі, які живуть в цивільному шлюбі протягом тривалого часу. Коли чоловік вирішив залишити, він не міг допустити відваги, щоб він був назавжди. Він просто пішов до іншої людини, як вільний чоловік. Що може бути претензій проти нього, тому що він нічого не обіцяє, нічого нічого нічого не підписував.
У шлюбі це неможливе, принаймні ви повинні пояснити своєю правовою дружиною і взяти відповідальність за розлучення. І всі розуміють, що в житті нічого не йде, ми несемо відповідальність за все і оплачуємо за все.
- Я чув багато разів, що люди бояться формалізувати відносини, оскільки печатка руйнує все. «Паспортний штамп вбиває всю романтику». Право, якщо людина ще не прийняла рішення зробити остаточний вибір, то штамп зіпсує все. Шлюб - це нитка, бод, якщо ви будете, він зв'язується. Людина відчуває, що він вже не вільний, це починає пригнічувати його, є внутрішньою стійкістю до такого роду «безкоштовності». Чоловік стає не романтичним, але одружений.
У зв'язку з цим, хтось залишає зв'язок. А потім він вважає, що печатка, яка загинула романтика, повинна бути благною. Штамп не вбиває романтики, але безтурботність і нездатність.
- Багато людей втрачають треки своїх років і відмовляються виростити. Молодь і безтурботність. Любитель і сім'я не мають такого почуття. Жінки, що надходять в такі зв'язки, заохочують безтурботність, не дозволяють чоловіка виростити. «Бойс когабіт, чоловіки роблять сім’ї». Стів Харвей.
- Іноді молоді люди кажуть, що вони хочуть чудової церемонії, хочуть щось грандіозне, але грошей немає. Я не вірю, що на всіх. Ми хочемо, щоб бути дорослими і грати в сім'ю, і ми не маємо грошей. Добре, ми можемо копати, чекати. Я хочу залишити батьків і грати з сім'єю. Коли є кінець, є засоби, і коли немає кінця, є виправдання. І в кінці ви отримаєте "дорослий" заміжні бакалаври.
- Побачення не може бути вічний, наступний етап розвитку відносин є реєстратором. Не можна цвітати назавжди. І це, де людина має зробити відповідальне рішення - Я зроблю вибір на користь цієї жінки. Розкажіть батьків і батьків, які вони разом. Або він повинен залишити цю жінку і рухатися далі. Жінка іноді не дозволяє чоловіка приймати цей важливий крок, стрибаючи передчасно з батьківського дому.
до У цивільному шлюбі жінка вважає, що вона одружена, і чоловік вважає, що він єдиний. Я чув багато разів, що люди живуть разом протягом 10 років, і чоловік не викликає дружини, але називає її подруга. Це може звучати романтично, але це дає весь сенс такої взаємини. Яка жінка називає таку чоловіка – “люблю людину жити з”?
до Коли людина відмовляється від маррі, це так як якщо він орендує жінку, без турбот або обов'язків. І в той же час отримує все, що дружина дає: лояльність, емоційна підтримка, влаштована життя, секс, любов, діти і все, що він хоче. Коли ми орендуємо будинок, ми сприймаємо його як тимчасовий і не піклуємось про це приміщення.
Не забудьте свою гідність. Чому можна використовувати? Що не означає, що ви повинні попросити його, щоб зрадити вас. Не потрібно орендувати. Якщо він похилий, то вам не потрібно. Якщо він не готовий розпочати сім'ю, це принаймні правда. Чому жити з обманом? Але ми дуже боїмося знати правду, тому протягом багатьох років ми проживали в оману.
до Кожен чоловік підсвідомо знає, що він повинен одружитися. Якщо він не одружився, він не готовий. Якщо ви готові, у вас є різні цілі. Так він хоче жити з жінкою і боятися маррі? Реальний чоловік повинен бути відповідальним за його дії. І ви не повинні зануритися його в його співвідношенні і змагатися.
Чоловіки псуються в цьому сенсі. Сьогодні жінки доступні в будь-якому місці і всюди: в метро, в транспорті і на роботі. Практично кожен готовий до будь-яких відносин. Тому, якщо у вас немає чіткого положення про це питання, то людина не буде її ні. Ви бачите, для деяких чоловіків, шлюб потрапляє в ту ж категорію, як їсти овочі: ви знаєте, що це необхідно, але ви не хочете це зробити, тому що жирний, солоний, соковитий бургер смаки так само краще. Стів Харвей.
- Цивільний шлюб часто згадується як «решетал», «запалення». Прийом чистої води. Як можна перевірити? Часті стосунки починають псувати три роки або після народження дітей. Потім потрібно спробувати все - як він лікує вас вагітною жінкою, як він спілкується з дітьми. За даними цієї теорії, потрібно двадцять років спробувати, щоб не помилитися в виборі. Відносини можуть погіршуватися після 10-20 років життя разом, коли всі поставлені завдання досягаються, придбані квартири, діти вирощені.
По суті, жінка починає жити в цивільному шлюбі не відчувати почуття, але тримати чоловіка і знайти хоча б якусь стійкість в відносинах. Але це самовідчуття. Не було ніякого.
- Нерідко жінка сама - ініціатор співчуття. Найчастіше вона в цілому закриває очі на вірне ставлення свого партнера, до своїх почуттів. Вона зустрічає чоловіка, вона любить, вона хоче ближче, і чоловік не пропонує. Звичайно, людина завжди для повсякденного комфорту і доступного сексу, тому він погоджується жити разом. Але він не маррі. Ви відчуєте різницю, як кажуть.
Тоді жінка чекає на пропозицію, але чоловік не робить його. Тоді вона переконує себе, що штамп не важливо для сім'ї. Вона вже вважає себе дружиною і її чоловіком, хоча це «людство» часто одружився з іншим. І що вона дзвонила себе, глибоко вниз вона знає про її прекарний статус.
до Якщо є діти в цивільному шлюбі, то я не знаю причин, чому не реєструвати відносини. Нездатні до них. Вони відчувають, що щось неправильно, батьки мають різні імена. Чому не маму і даді одружені? Чому вона не пропонує? Чому б не вибрати її? Ми живемо в суспільстві, діти йдуть в школу, і вони не як безкоштовні, як їхні батьки. Чому вони повинні пояснити, що батько його, але він і матір його не зареєстрував відносини?
- Нерідко молоді люди не марріють через громадський протест, вони кажуть, що ми не гасимо і живемо за власним розумінням: «Для нашої великої любові штамп не потрібно.» Завжди в парі, не хочеться формалізувати відносини і трансляцію в інші про відчуження, про вільний світогляду. Але за все це неспроможний вибір, і очікування кращого партнера.
Я мав знайомих, які мешкали в неформальних відносинах протягом 13 років, і люди навіть не могли припустити, що вони не були чоловіками і дружиною, все здавалося б штраф. Вони не підписалися, бо вони не “повезли” у шлюбі. Потім чоловік зустрів ще одну жінку і через шість місяців після її підписання.
Я знаю, що якщо чоловік відповідає своїй жінці, він бере її до реєстру. Якщо він не веде вас, він чекав іншого. Ви не обрали. Це може бути суворим, але це правда.
Людина на природі є його власником, і якщо він відповідає жінці, і вона повністю влаштовує його, то немає проблеми з печаткою. Він наполягає на нього. Дуже важливо для чоловіка перенести свій статус до обраної жінки, а також його прізвище. Це не справа в шлюбі. Якщо чоловік зробив остаточний вибір, він дозволить жінці залишатися вільним? Я не можу.
- Найбільша потреба жінки - це безпека. Як вона задоволена цивільним шлюбом? Ні. Посвідомо, жінка завжди відчуває себе чуйним для завтрашнього дня, вона не може розслабитися в таких відносинах. Всі жінки потребують впевненості.
З цього випливає, так як не існує впевненості в партнера, то жінка може розраховувати тільки на себе. Вона не довіряє свого партнера, вона повинна бути безпечною і зберігати її пальцем на пульсі. І вона вбиває її як жінка.
Я вже припустимо, що я буду отримувати багато листів і коментарів про те, що ви знаєте багато пар, які живуть ідеально без штампу, що вони мають любов і згоду.
Я хочу попередити вас про цей вид листа. Ми не розуміємо, що в нашій сім'ї. Що ми знаємо про інших? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Все, що я знаю, що майже кожна жінка хоче у відносинах. І вона навряд чи хоче бути вічною нареченою, подругою або кохабітантом, якщо, звичайно, вона очікує найкращого матчу в цьому зв'язку.
Все це говорить про свободу вибору не зовсім щиро і природно. Важливо знати правду і, нарешті, зупинитися. По-перше, тільки жінка дозволяє або не дозволяє вільному зв'язку. Видання
Автор: Тетяна Дзюцева
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Фото: womancosmo.ru/vyjti-zamuzh/grazhdanskij-brak-doroga-v-nikuda.html