Краще всього вдарити, або 10 без проблемних способів приниження дитини

Нерідко підліток чує від вчителів або їхніх батьків наступну або просто приступну фразу. Деякі з них ми запам'ятали і намагалися зрозуміти.

Висловлення та методи, які ви побачите нижче причину в будь-якій особі. почуття безпорадно і сердитисяй І діти, як ви знаєте, також люди. Що таке, Ці фрази є сирою спрощування зазвичай використовуються в тваринництві.й Дуже важливо мати більш поширену розмову з людьми. І все ж, і ще...

Покажіть мені одну людину, яка ніколи не зустрілася принаймні одна з цих елементів.

1,1 км «Чи не страшно думати, що з вас вийде. й

Ординарна школа, звичайні студенти, і всі раптово – важкі песимістичні відбиття на долі цілого класу, покоління і Батьківщини. Звичайно, вчитель не може відповісти на своє питання. Таке нав’язливе питання, навіть зітхнення для майбутнього батьківщини, не відразу зрозуміло і стає просто порожньою розмовою. І учні, цей вид захворювань тільки небезпечний. «Я не шукаю тебе», – розповідає студентка, шукаю роботу викладача. Це, він відповідає однаковій монеті. Евіл багатоплі злий. Як ще?

2,2 км «Як ти живеш, ти мертвий? й

З тієї ж категорії обґрунтування викладачів фізичного виховання про ступінь «недостатність» або «щільність» певних студентів. Знову вказується, що таке фраза може скасувати. Давайте відвертаємось, думка фізичного помічника мало інтересу до звичайного студента. Але це слово дивно в його безглуздості. Подумайте десятки людей, які можуть стати кимось. Це те, що студент думає, коли вони слухають свого тренера.

3. У «Ви збираєтеся гойдувати лопатку або навантажувати овочі в супермаркеті. й

Таким чином, викладачі лякають недбалих студентів з гломерійним перспективою їх життя. Але... Нерідко серед безтурботних (і зразок, однак, теж) учні є ті, чиї батьки просто «завантажити овочі», або ці овочі продаються. Зручна ситуація. Не дуже виразна фраза, це?

4. У Ми не допустили цього. й

Традиційна мантра про непереборну молодь. Він з'явився з вас. Ще один нещільний, ненарядний для використання в стінах школи. Раритетні учні вибирають для виділення середньої дитини з третього кварталу ХХ ст. І, звичайно, його поведінка не буде сором'язливою.

5. Умань «Ви будете 18-річні і зробите те, що ви хочете. й

Також можна почути про вік в домашніх умовах. Прикладом цього є просто це фраза, універсальний аргумент для укладення будь-якого аргументу на користь дорослого. Так, іноді фраза відповідна. І іноді він стає порожнім, а значить: Я не слухаю вас, ваші аргументи нічого, я не зміню мій погляд, ваш бізнес буде обійти.

«Коли ви починаєте заробляти, то ви будете мати свою думку». До тих пір, поки ви не будете мати сім'ї з чим-небудь, ви повинні безумовно одержувати внутрішні правила. Ця фраза часто відрізається нездатним діалогом, і є сумнівні відносини між фінансовим благополуччям і право на думку. Думка...

6. Жнівень "Ви не сказали нічого."

Ці слова – це гучна нагадка, що ви ще немає. Якщо ви ще не сказали. Якщо ви хто-небудь, ми будемо говорити. Небезпечний і неприпустимий виступати підліткам на "небоді". "Nikem" був тільки Одіссеус. І це виняткове положення.

, Україна

7. Про нас Штампи мови

Зловживання, грубе слово, яке використовується в навчальній роботі, є непрофесійним. Дійсно? травень. Викладання? Ноп. Ці фрази є ознакою того, що людина кидає їх не дуже готовий або дуже здатний вести навчальний діалог. Вони не так багато сердитися, як сердитися з їх проникністю. Неприємний, особливо в старшій школі, почути кліше від вчителів.

Під час тренінгу навчаються як два, так і всілякі «ліси рук» і «забуті будинки голівок» звукопроводки. Чи важко вгадати щось нове? Використання штампів відразу піднімає питання. Чи є учитель, який він говорить з вчителькою мультфільму? Або ж він не дуже хороший при побудові свого виступу, затопивши його всіма сортами застарілих споруд? В цілому, так само, як школярі навчаються не використовувати паразитичні слова у своєму виступі, вони повинні навчати вчителів говорити без штампів.

8. У Любці про психічні та моральні якості

False, cynical, quirky - такі важкі етикетки іноді вішуються для обов'язків, які не відповідають таким визначенням. І почуєте про себе, що ви лежачи і цинічні, тільки через деяку хитрість дивний. Вчителі, як зробити речі гірше, коли немає ніякої цинки про виправдування. Звичайна юнальність. Для того, щоб викликати кінікізм ступеності, необхідно бути дуже скрученим.

9. Навігація Прибуття права на висловлювання

Деякі студенти іноді відхиляють «збиті теми». Війна, блокада, feat... Це святий, він чудовий, і всі раптові відповіді немає. Або це може бути поганим, щоб зробити, або поганий спосіб зробити.

Фільм про війну неприпустимо, поема неперевершена, і проза, як правило, нудна для читання - і немає необхідності. Якщо ви говорите це, ви почуєте, що ви є незадовільним сином вашої Вітчизни, і ваші батьки принесли щось гасіння, зло і поступаються, не людина взагалі. «Сакральні теми» болючі.

10. Гіперболізовані заряди

Дівчинка, яка не вдягнула років, стає «Я навіть не хочу сказати, що ти схожий»; латуні і просто активні, гучні хлопці перетворюються в «східні», і ті, хто боїться визнати, наприклад, їх провину для будь-якого образу, стають «фашистами». Такі порівняння виглядають занадто важкими, так як якщо сотграмні ваги повісять навколо шиї студентів «випадених» – це про таку небалансовану абсурдність виходить.

«Щоб навчити – похвалитися»: мати трьох дітей про класи та невтомні викладачі

Як мати критичне тлумачення з дитиною

У цьому тексті, неодружні студенти не захищені від злаків, а діти захищені від батьків. Цей текст містить фрази, з якими, як правило, важко позитивно впливати на підлітка. Ці фрази – спрощування: як у вигляді, так і за змістом. Можна спрощувати все до ліміту - повернути корпораційне покарання. Але це не наш шлях?

Коли я був малюком, я звинуватив не роздратування. Вони говорять, і я не рум'яна, це все. Вони проповідують: тут гума, рогат, зробивши речі - і ви навіть не рум'яна, ви не сором'язливі, потім.

Я був блідим. Видання

Автор: Георгій Меншіков

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: newtonew.com/discussions/how-to-humiliate-a-child