Я не збираюся в місцях, які я збив. . й

Ви знаєте, що я не заважаю мене, де я б'ятав, я не заважаю, де я був зламаний, і що не вбив мене не зробив мене сильніше.

В останні чотири десятиліття бордовий гіперчутливість моєї природи не змінився.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. й

Більшість кам’яних поселень психології та інших «внутрішньих» наук не вживають кореневих і стають робочими інструментами прояву мого життя, незважаючи на всю красу, практичність та персуазивність. Я все ще шкода, коли бити, я кинувся, коли я не можу стояти, я кричу, коли мої психічні тканини сльозяться, як старий дилапсований ковдру.

Я живий, як перший день я знайшов себе самостійно з новим життям вперше в прохолодному приміщенні з блакитною плиткою і величезною лампою, знизившись, отримуючи мій перший ляпас на босоні.

З тих пір, як і раніше, багато одягу покрили своє тіло, разом з тим, що вирощене місце, яке зберігав перші відбитки дружби цього світу. Але якщо це так дружній, привітний з повідомленням пробудження, пробивати, я буде кричати, навіть якщо не так гучно і без втомився, як перша черга беззахисного малюка, але я теж постраждаю.

Я сильна людина і беззахисна дитина. І те, що з цих частин мене реагують одночасно. Ніяких ситуацій або обставин. Ми завжди, назавжди, з будь-якою частиною себе.

Ми не почуємо або відчуваємо тисячі імпульсів нашого внутрішнього Всесвіту, але ми витрачаємо нескінченні річки часу, намагаючись на ці або інші нові ельфи, відповідно до закономірностей, які наскуються.

Всі ці речі вже зношені кимось. Вони не стануть ідеальними для нас, тому що вони пошиті до чужого візерунка.

Місце, де зберігається наша вірна природа, де всі наші біохімічні, генетичні та духовні потенціали ретельно, чітко та структуровані, відомі кожному з нас. І лише там можна знайти «знімання» вашого розміру, вмісту та всіх необхідних «знахідок», а найбільш щирих – інструкції щодо використання та застосування всіх цього багатства в цьому конкретному житті, зокрема з цими людьми, в цьому конкретному місці координат.

Все необхідне, виключно Ваше особисте, індивідуальні візерунки, які ви знайдете в цьому Божественному Ательє Само. І кожен має один.

Тепер, зупинитися, зупинити читання, зупинити світ навколо вас, закривати очі, взяти глибокий дихання, тримати дихання, розраховувати спокійно на чотири, видихувати, тримати дихання знову, розраховувати спокійно до чотирьох. І це чотири рази (тобто чотири рази). Заморожуйте протягом декількох секунд після четвертого висихання, це точка складання. Ви можете змінити весь світ, не просто себе.

Ви можете ввести його в будь-який час. Якщо ви знаходите себе в ній довше... Язик?

Неймовірне узагальнення викладання є вагою, а індивідуальність помітно специфічна. Ми можемо використовувати когнітивний матеріал як знаки доріг, якщо ми на дорозі, але не заміняємо один з одним. Не потрібно стати однією з навчальних закладів, особливо стати їх авторами. Ці люди зробили свою роботу. Наша робота полягає в тому, щоб знайти і зробити свій власний.

Чому ніхто не дивиться і не веде до депресивного руйнування складності нашого тіла – вірити мене, це дуже складний механізм. І психічна, психоемоційна і чуйна структура нашої природи відлякує нас на точку відторгнення і невизнання іноді очевидних речей. Незважаючи на те, що ми неспроможно використовувати, вичерпувати і знищити, а потім зовні шукаємо аліментозне лікування.

Але ми не намагаємось перенести печінку на більш зручне місце для нас або розташувати кишечник по-різному, в образі і насолоді іншої людини. Або знайти нове місце для маленьких нирок?

Чому ми завжди хочемо змінити наш характер? Не буде простіше спробувати боротися з усіма ваші нахили і почати використовувати їх принаймні, і тільки потім завантажити оновлення?

Не можна просто відкинути зайві емоції. І не можна змінити їх. Я. Ілюзію. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ми вирізати або обрізати голкою, вона все ще болить, боле слово болить занадто. І ось. Ми не можемо бути непристойними або зволоженими для мислення, ми не любимо когось з них. Ми не відчуваємо, що ми хочемо. Навпаки потрібно розширити і підтримувати емоційний характер. Подаруйте їй баланс. Не пропустіть себе.

Поповнювати приємні емоції, а не голодувати, як порожній живіт.

Ви повинні мати справу між собою, якщо ви не з'єдналися деякі і демеані інші. Вони будуть балансувати і збагачувати один одному.

Уявіть, це простіше, ніж це виглядає. Ми радіємо, як мека, ретельно і самодостатньо деякі резиденції, але навіть не думаємо про те, що це безпосередній проекції, як ми постійно відключимо себе. Наш невдовзі, наша критика, наші судові рішення та наші ідеї про те, що ми хочемо бути, що люди, які ми повинні бути навколо.

Ми хочемо, щоб не посміхатися. Ми вітаємо, але ми не даємо іншим особам, щоб бути з вами. Ми не пробачимо їх для цього, і ми пробачимо себе. Таким чином, ми так радісно повісимо на інших наших емоціях, позбавлених нас, щоб хтось ще збагачує їх замість нас.

Наша незадоволеність, незалежно від того, що або ким, є тільки результат наших стабільних ідей про те, хто прагне до когось або нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Сьогодні, сьогодні, в цьому році.

Поміняти щось довге процес. І відлякає нас. Навіть незважаючи на можливість отримати нові враження, нові почуття, нові емоції.

Найбагатший і більш багатогранний ваш емоційний характер, більш збалансований ваш емоційний світ. Навіть в турмолі. Це парадоксична секрет.

Шукаю, я бачу, як багато доріг були спокійні, як багато різьблення і перезнімання я використовував, скільки авторитарних вогнів я оскаржився на прикладі мого життя, а не через, але досить незважаючи на те, що я щиро хотів змінити. Як багато входів і виходів я шукав, знайшов, втратив і знову шукав.

І найголовніше, він завжди там. Якщо ми побили, ми боляче, тому що ми живі, бо ми можемо відчути і змінити щось. У себе. Враховуючи їх характеристики, нахили і тверда робота. І якщо ми знову вражаємо тим самим пацієнтом, ми знову зашкодимо. Тільки міцність і час болю будуть залежати безпосередньо від того, чи ми вийшли з колишнього болю або збільшили його, залишаючи його з нами, носіння, загартування, розмноження.

Таке вимушене “розрізати” може значно вплинути на наше життя, це може навчити нас багато, це може пригнічувати нас, це може пригнічувати або зробити нас ще більш стійким. Але ми не зміцнюємо від пучок, а місця не одержуємо худі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Не існує сенсу спалювати свої почуття, почуття загоюються почуттями, емоціями, щирістю, щирістю, болем, думками думками. Тільки розуміння цих з'єднань можна інтегрувати себе в себе, і таким чином знайти себе в цьому світі, який буде недосконалим без нас.

Все в нас є частиною нас. Все, в якому ми більше не знайдемо себе. І в нас немає деталей, один з яких є щось там, а інший є щось там. Ми всі. Невидимий. Дуже особистий. Спец. Вам потрібно. Головна Всіопублікований

浜у 涓 蹇

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.slovomiru.com/2015/12/nedelimoe-ochen-lichnoe.html