У нашому дитячому віці, дотримуючись друзів, які ви б’єте батьками, були жахливими, страшними і в цілому некомільфо. Я один у двох нинішніх дорослих має історії домашнього насильства.
р.
Коли я був дитиною, мій крок Мама може лякати, але так, під дією моменту, але степу збити з поясом, широким, товстим, шкіряним, добре без застібки. Він може боляче за все: Я був 5 хвилин пізній будинок з прогулянку, він думав, що я підняв мій голос в аргументі або розшукав його матері.
Сама боляче, що мій мама ніколи не, коли-небудь стояв мені, хоча, насправді, абсолютно незнайомець підняв свою руку на мене, вони навіть одружені. Вона віддала перевагу сидіти в іншій кімнаті або на кухні, а потім попередили, як би нічого не сталося, ніколи не відчував мене, або підтримував мене.
Я ще не пробачу її для цього. І я не можу стояти фізичним насильством: двічі мій романс закінчився, коли людина кладе свою руку на мене. Це табу для мене. І по відношенню до дітей все більше - Я пам'ятаю занадто добре це почуття безладності, абсолютної беззахисності і печіння від дорослих.
Мій чоловік був принесений в строгість: для найменших нападів покарана або фізично, або почав «грати в тиші» - припинив розмову з ним невизначено. На жаль, тепер у нас є діти нашого, він повністю слідує цій моделі батьківства і вимагає повного подання і прослухання від нашої п'ятирічного дочки, як в армії, так і, я не знаю, в тюрмі.
Практично не так - роздяття і покарання. Я, звичайно, занурюсь за дочку, і я також отримую повну: дитина була привезена погано, не мати, але соромитися на палиці. У той же час, приносивши його дочку, щоб сльозитися за нього, справа двох хвилин, іноді він безпосередньо прокручує її, так як якщо він дає йому задоволення. Він не хоче читати спеціальну літературу про освіту, вірить, що знає все ідеально.
Коли я був дитиною, я був покараний таким чином: Ви знаєте, що? Отримайте свій ремінь, зробіть штани, лежайте на дивані. До 12, 13 років. Це, загальна приниження і демонстрація влади батьком. Я був через це дійсно важко, працюючи багато з психологом, щоб дати цей щит.
Я навіть мав проблеми з сексом: це було так, ніби я нехайно звернувся паралелем між домінуваннями в покаранні і чоловічим домінуванням в ліжку і затискається в страхі. Але я думаю, що я зумів подолати цю травму. Я себе дуже дратівливою людиною, але я не бити своїх дітей за будь-яких обставин. У мене є диван або деякі меблі, але ніколи не діти.
В якості дитини я збив постійно і з високою якістю. Але я не пам'ятаю почуття приниження або відступу на всіх – завжди була гарна причина покарання. Моє батько вірив, що деякі речі і основні правди до мене, і мій брат не міг би спілкуватися інакше, ніж фізично діє. Я не відчуваю себе самотності, у мене була чудова дитинка і бджільництво – це просто частина. Мій батько також потрапив до своєї матері, як дитина – мій бабуся, яким я чарівний, вона була найсолодша і добра людина. Але, мабуть, щось дуже легко вводити в дитину, ніж пояснити сотні разів.
Я дуже погано боятися, приниження, безпорадність. Чи не болить мене читати питання, як це і люди тихі відбиття, коли це виправдано.
Для мене використання фізичного покарання на власних дітей є абсолютно неприпустимо, точно тому що я знаю, що це подобається, щоб бути прокляти дитину. Звісно, виникають ситуації, коли я втратив свій темп і не знаю, що робити, неспроможність перекриває. На таких моментах я спробую відійти від дитини, дихати, мити себе холодною водою, заспокоїти якомога простіше.
Я був найбільш нелюблений дітям, я постійно збив, побили перед друзями мого старшого брата і сестри, які обурювали підлітки. Я не збираю мене з дому, коли мій мама пішов працювати, якщо вона мала нічний зсув. Що таке, я кинувся на підлогу і стіни, потрапив з важкими об'єктами і розмахнув на голову. Після того, як в спеку мій мама зітхнула руку з ножем, і один раз кинув інструменти на мене і порізати її ногу до кістки брудним лопаткою. Все це було жахливо запаленим, мені довелося відкрити і очистити рану, звичайно, ніхто не взяв мене до лікарні. Це просто, що я відкрив його з бритвою, змиваючи його окропом без чого. Я був 8 років. Я пішов додому на 17, і я досі маю натискання реакції на різкі рухи на краю прицілу або якщо хтось швидко підніме свою руку. Більш того, моя мама не була, алкоголік або наркоман: Я запитав про враження (прочитавшись, коли я вирощував) хлопців, які притулили мене (припустимий мене за допомогою можливості, але я був щасливим для хороших людей), і вони сказали - ні, вона є матір'ю світу з дорослими одночасно. З якоїсь причини вона не була загиблою. Коли я сам один раз підштовхував мій маленьку дочку в спеку, щоб вона потрапила і розтягувала на землі, я був набагато більш захоплений, ніж вона була. Я не приймав насильства як норму, так як багато хто знаходився до батьків, я знаходжу його, хоча я зрідка слала на бат, але це було більш символічним актом. Коли мій батько дійсно вдарив її, але кілька разів, як флог, ми мали велику боротьбу.
Коли я був маленькою дівчиною, я був струганий пара разів в критичних ситуаціях, але частіше я дав багато днів бойкотів, ізольованих і приниження слів, приписаних до мене думок і слів, які я не мав. У короткі вони були морально бульбовані. І найгірше те, що вони ніколи не призначають для цих зловживань, але вони просять про прощення. Що стосується мене, то краще б перемогти і апологізувати, ніж ці страшні нефізичні впливи.
Я вдарив весь час, що я можу отримати нічого. Наприклад, один день я був спалений мокрим рушником на чорні синці, тому що я розмовлявся занадто гучним на телефоні, я був 7 років. Результатом є успіхи в житті, щоб нехтувати батьками. Я не говорю, і навіть зателефонуйте їм. Не пропустіть їх. Ніяких дітей.
Я був збитий у дитини. Мама і тато. Одного разу мій батько б'є мене міцно для штовхання мого брата в грі, і він вдарив його назад жорсткий на краю ліжка. Мій брат почав кричати, як він був різати, мій батько боявся, що його хребта було пошкоджено, і він почав ударувати мене з дерев'яною 60-сантиметрової лінійкою. Збийте все над тілом протягом 15 хвилин. Я не можу торкнутися або кричати.
Мама тримала тихого. Про те, як її можна було побити дитину, як це було. Тоді чому вас не завадили? Я не можу уявити, що мій чоловік поганий.
Мама теж дала. Вона може вдарити мене з будь-яким. Вона не схожа на те, що я поставив брудне взуття на чистому поверсі. Вона приймала ці тапочки і починала вдарив мене на голову з ними брудні. У будь-якому випадку, я був веселим дитинства. Чи впливає на мене? Може бути це зробив.
У мене є постійне почуття провини, я використовую для самовизначення. Відчуття нігтів з дитинства є ще однією мороною звичкою з тієї ж опери - психологи кажуть, що людина, яка має такі звички укуси, тобто їсть себе. Хоча я не впевнений, що це бджолине. Може бути щось інше.
, Україна
Моя батько розповіла мені багато разів у школі, що моє місце було в психологічно відреставрованої школи, і вони не перенесли мене так, що він зробив свою домашню роботу. І якщо він зупиняється з мною, такий фольг, навчаючи кожну ніч, то я буду передаватися в школу u/o.
Але я закінчив вищу школу майже без трьох і вступив до дуже престижного інституту. Може бути на другому спробі, але я зробив. Вам не доведеться. Пізніше вона залишилася для Ізраїлю в гордій самотності і тут вона досягла все себе. Моя мати, я пам'ятаю, покатала на телефоні: «Це важко для вас бути самотніми в Ізраїлі, повернутися до нас». Я не сказав!
Я досить Палестинська бомба вибухнула тут. Я все ще не можу! Я можу зробити без них. Їх чуйність, грубість, небажання розуміти, вводити в позицію я тепер повертає їх з інтересами. І я не подбаю про них, так само, як вони не дбають про мене 20 до 25 років тому: всі молоді люди ходять, і я, на ризик потрапляння на машині, кисть додому в надії на те, що час для «контролю» так, щоб не нагріти напої і сісти.
Тепер я помстаю на них з байдужістю і отримую неймовірне задоволення. Я пообіцяв собі, що сльози заливають до них, щоб вони заливали. Хороша робота. Видання
Історії, зібрані Катериною Кузьміною
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: pics.ru/roditeli-byut-znachit-lyubyat-bit-realnye-istorii-o-semejnom-nasilii