Шлях серця: болю в живому житті, ризикує

Ця стаття присвячена болю і виходу з неї, коротко, її значення полягає в надсиланні:

Відчуйте відвагу жити болю і відкрийте його, що почуття життя, до якого кожна клітинка вашого тіла, кожен нерв вашого серця і душі аспірує.

Я хочу вивчити цю тему більш широко...

Тексти пісень, а це означає: Біль є супутником, який супроводжував мене все моє життя, який не взяв участь у мене до цього дня.

В даний час змінився тільки зв'язок з болем, ставлення до неї. Для того, щоб реалізувати це, по всій моєму житті я повинен позбутися від ілюзій, які послідовно призводять до ігнорування, перебільшити почуття себе і взаємодії з Кішелем.

Щодня я навчаюся відчувати себе краще і більш глибоким; це тільки через почуття себе, що я можу відчувати весь світ, всю реальність. Іноді я дуже розчарував, зіткнувся з розпадом моїх ілюзій про життя і про себе, відчуваю велику біль, але кожен раз я входжу в неї, я знайшов себе.

Я відчуваю, що за внутрішню відвагу, щоб худнути на життя і вибір серця, і це те, що заповнює моє життя. Я бачу, що життя постійно представляє виклики, але це більше не викликів зовнішніх обставин: фізична хвороба, особистісні стосунки, реалізація у зовнішній світ – ні, тепер виклик завжди відкидається до одного: «Я готовий доторкнутися до мого болю, ввести в неї і виявити те, що в мене постійно і незмінно – прагнення «серця», що не приховує від життя і готовий позбутися від чарівності ілюзій... й

Я зрозумів, що немає вибору в моєму житті – мій єдиний вибір – шлях «серця», а вірний супутник Біль завжди допомагає мені дотримуватися його, постійно, постійно і неупереджено.

Я не маю вибору, але щоб жити власним життям.

Це найцінніше, що я можу отримати.

Тексти пісень, а це означає: Це не конфліктує з болю, це те, що він заявляє моє життя буквально. Мій зв'язок стає більш чистим, мої хвороби буквально відступають, тому що вони не мають сенсу мені.

Я не захистю себе від досвіду, іноді я вичерпаний від них, але не від життя, сам життя наповнений значенням і тріумфом від того, що я не зраджую його, від того, що я не довіряю в ньому, але це значення. Я кажу більше і більше, що я відчуваю, і зробити те, що я мав. Це може бути описано як те, що я і життя разом.

Досвід спрямований на енергію, яка безпосередньо підключає нас до Whole з реальністю.

Як я проходжу через потік досвіду, я відкрию свої страхи, біль завжди вказує на них. У корені всіх страхів є страх втратити щось, що не наш, тому сміливість взаємодіяти з ним можлива тільки тоді, коли ми відчуваємо, що ми постійно і не змінюємо.

Я зателефоную їй «Стративне життя», він містить всі смакові відчуття та почуття, які заповнюють наше життя сенсом. Коли ми втратимо бажання, ми вмираємо, наші зв'язки вмирають, наше життя померли.

Уникаючи досвіду, ми блокуємо струм життя, але наше прагнення жити як струм, що з'єднує нас з життям не йде – в результаті життя починає боляче в місцях, де ми заблокували його струм. Біль каже нам, що обличчя.

Біль не відійде до тих пір, поки ми звертаємо увагу на те, що болить і травма, яка за ним лежить. Ми будемо стикатися з нашими страхами і знаємо їх неоднорідність, виявляючи в собі, що ми постійно. Якщо ви не втрачали, це починає блювоти так багато, що ми відмовляємося відслухати його і стати глухим до нашого досвіду.

З цієї точки зору біль починає контролювати наше життя, обмежуючи нашу здатність жити в нашому житті. З нашого вірного супутника вона перетворюється в загартований ворог, з яким ми скарбилися про зустріч. Це як ми починаємо заперечувати все, що може бути пов'язане з болем: відносини, виконання і навіть почуття себе.

Наш дорогий, улюблений організм починає боляче, він бере на себе відповідальність за нашу ковардію. З інвалідністю ми стаємо фізично вимкнено. Тіло дуже слухняний, ми виконуємо наше ставлення «не жити» і «не хвилюватися». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Дякуємо вам за кризу, яка перетворила життя навколо і зробила вам хвилюватися – це благословення.

Полегшення в житті. Коли ми починаємо дотримуватися шляху серця, компроміси залишають наше життя і ми беремо відповідальність за вибір. Компроміс в цьому контексті є страхом почуття і побоюванням передати те, що ви відчуваєте, що зупиняється. Неприємність стає не поняттям, але єдиною ниткою, яка з'єднує бажання жити.

Не можна ігнорувати свої наміри, це дуже болить.

Дитинство і біль. Перший раз я відчув біль, коли я був дитиною, коли я став дуже хворим, це було про все: моя фізична слабкість, страх, стрес мого батька і мій депресії від того, що я не можу впливати на це взагалі.

Скоро, болить весь дитинства. Я відчув, бо мій батько сказав мені, що був Бог, який все правив. Коли я шукаю назад, я соромлюся, що я втратив життя і відчуваю себе безпорадним. Я відчув величезну подяку за те, що я мав реалізувати, приймати і розуміти. Я зараз 30 років і мій дитинства тільки загострив свої найбільші рани, і це дав мені впевненість і мужність продовжувати на шляху я вибрав.

Зв'язки і біль. У зв'язку ми відчуваємо біль двома способами: коли хтось болить нас і коли ми боляче. А ще завжди покаже нам наші найболючіші місця, і можна пробачити його тільки, відчувши біль, що лежить від його дії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У мене є багато причин болю, але що я прийшов в моє розуміння полягає в тому, що доля об'єднує людей, щоб зацікавити їх біль і знайти себе за ним, хтось, хто більше не боїться болю і здатний переходити в його страх бути відхилений, приниження і зрадити, не вдалося уникнути від того, що він зіткнувся як дитина і не може впоратися з тобою.

Дуже болісно відчувати себе в «королі» людини, яка спричинила біль, і не сприймається як роль у всіх, це не абстракція або зелене світло, щоб викликати біль, але глибокий компасіон для людини, до якого ви його викликали. Для того, щоб відчути, що інший відчував, потрібно сміливо бути вразливим.

Біль і повноту. Я не можу сказати досвіду, коли він повинен закінчитися: так, я відкинувся від нього і засудити себе до сюжету в житті, що призведе до цього досвіду знову. Багато досвіду і процеси приймають набагато довше, щоб завершити, ніж очікується і бажаний, але коли шлях серця знаходиться на фронті, ви готові присвятити стільки часу, скільки це займе.

Мій досвід і мій біль. Я свідомо не використовували посилання на різні джерела з психології, не списав психологічні методи захисту, які ми використовуємо, щоб уникнути від досвіду і захистити нашу психічну психіку, не описав, що я не живий і не свідомо.

Я зацікавився наступним живим шляхом і відкриваючи його через себе. Я розумію, що з моїм наміром слідувати шляху «сердя» мій супутник Біль завжди буде там, розповідаючи мені, куди приділити увагу і чим лікуватися. І все це життя, рух і відкриття – це вірне щастя для мене.

Нечутливість до болю. Багато хто з нас навчилися не відчувати біль, і, звичайно, намагатися не дивитися на неї, зачісуючи його в нашому житті як щось погане, і не як феномен, який коригує наш шлях. І часто ми продовжуємо жити, обходячи обставини, які можуть викликати її, в результаті чого відчуття, що життя заморожене, але ми відчуваємо безпечніше.

Протягом багатьох років ми можемо бути без зв'язків, не маючи сенсу виконання, не дозволяючи змінювати наше життя, боятися повторювати минулі невдалі враження. Ми зупиняємось навіть на спробі змінити речі. Ми не знаємо, що ми хочемо змінити.

Ми намагаємось якомога більше, щоб змінити наш фокус сприйняття до того, що у нас є життя і боятися, щоб ми прагнули до внутрішньої сторони, щоб не турбувати наш затишний світ навіть в якому підходить нам. Це може допомогти в той час, але це, як живе половина.

Наші психіки так влаштовують, що вона захистить нас, заподіявши нас, щоб проявляти себе навіть в якому життєво необхідно: любов, прощення, дослідження, дозволяють нам зробити помилки, зустріти кохану людину, знайти улюблену роботу або створити свій власний бізнес, який вам подобається. І це також нормально, і це правда, це те, як ви можете жити, це як я жив багато років, я пробудив здорову кризу, для якої я дуже вдячний долі.

У нас є люди, які більш чутливі до своїх почуттів і бажань, а також беруть участь у вирішенні своїх питань заздалегідь. Вони не чекають ударів від життя. Я дивився на них і дивився, «Чому вони так багато сил, щоб піти через труднощі в житті і відчувати щастя?» Тепер я розумію, не тільки я розумію, але я відчуваю, що їх шлях прийняття рішень ближче до серця, вони відчувають бажання жити.

На ризику бути живим. Тепер я дуже зацікавлений у роботі з болем, і я збуджу, щоб допомогти йому і поновити життя, почервоний себе. Я бачу можливості відкриття, і я бачу хвилювання. Дуже великий внутрішній ресурс відкриває як я крок до страхів і навчаюся відчувати себе і взаємодіяти з повним спектром досвіду, які я досвід. Я відчуваю сильний намір, що приводить мене в цей процес. Я не можу припинити, що приводить мене всередину.

«Здрастуйте мужність жити свого болю, і виявляйте за ним, що почуття життя до якого кожна клітина тіла, кожен нерв вашого серця і душі надихає. й
Автор: Іван Форманюк