Наталя Музічко: Я поклав мобільний телефон вниз і стрибнув навколо кімнати, як дівчина. . й

Анатолій Голубовський

Наташа Музічко. Вона ніколи не стала комсомолом, але решта опису знаменитого героїну прекрасно підходить: активіст, спортсмен. Нарешті, просто красиво.

до Яка дівчина Наталі?

- Досить активний. Виконується з хлопчиками, стрибаючи в сноуборди з гаражів. В цілому я знайшов кращу мову з хлопчиками, ніж з дівчатами.

до Ти не зацікавився дівчатам?

- Я був пригодником, і з хлопчиками це було цікавіше - slither за розширенням САЛ на льоді, щоб вийти з ладу - романтика. З дівчатами, що весело? - стрибки над гумками. Бордом ... І я, як я сказав, був активний - в школі як командир класу, в таборі - командир початкового знаряддя. Я не встиг стати Комсомолом. Я не пам'ятаю.

р.

до А компанія, яка Вас цікавить - дворик, школа?

- Висновок школи. У дворі не було достатньо дітей, вони не збігалися з інтересами, а в класі була дружня команда - вони пішли на дворі на одну або іншу.

до Що робити?

Коли вони були маленькими – вони грали козацькі робери, дайте кульки, інші ігри для маленьких, стали старшими – грали гітару у дитячих садках.

- Ви співали?

- Вона зробила. Я любив хлопця, який грав і сян. Я пішов за нього, але він не був там кожну ніч. Він був ще в декількох спортивних секціях.

Коли ви були дитиною, вас цікавить деякі види спорту, танцю, музики?

Коли я був в першому класі, я був призначений для музичної школи: мій мама хотів би мене грати фортепіано, і мій бабуся хотів би, щоб грати акордеон. Бабця перемогла, але коли вони привозили до вчителя, вона запропонувала почекати рік, скажуть, де розтягувати такі дрібні руки хутра. Я пішов на суфлегію пару разів. Потім кладуть його на гімнастики, які я сміливо закинувся. Після того, як мій бабуся взяв мене до деяких танців за пару років, тепер я не можу пам'ятати, які. А потім моя сестра народилася, і це не достатньо, щоб взяти мене в будь-яку точку. Так вона продовжує йти до всіляких клубів, в цілому, знайшовши себе зайнятим.

- Ви спробували співати?

Пізніше, як дорослий, взяв уроки вокалу. Але я не можу співати.

- Цікаво... Трохи докладніше - з слухом не вийшло?

- Вінірування дрібно. Право голосу не вистачає

Анаманша або банда в шкільній компанії?

- Приватний колектив. Я не був господарем.

- Цікавиться в театрі в школі?

-Так. Я був у виробництві, але я не скажу, що це було все особливим.

до Ви успішно з хлопчиками?

- Вимкнено, ви. Я думав, що були інші дівчата, які були приємними і більш популярними, навіть шукаю їх заздрістю. Може бути, тому що вони були помітно більш розслабленими і погані по-різному, мали можливість одягатися краще. І я не дуже впевнений про себе, я думав, що з модним одягом я не так помітив. Тоді виявилося, що багато хлопців любили мене, просто позбавляючи. Тепер я зустрічаю колишніх однокласників і одного або іншого зітхання: «Я любив тебе...» Хто не знає? Коли немає натяка, важко вгадати, ви знаєте.

до У якому віці ви починаєте знайомства?

-Хм. Я закохався в перший раз у віці 14 років. Таке кохання від дистанції. Я пішов до села, щоб побачити свою тітку, він пішов на його бабуся. І ми зустрілися. Літо. Ми писали листи один одному за рік, а потім знову зустрічалися. Романтика. Мобільний, Інтернет ще не був, прийшов конверт з сторінкою ноутбука всередині. Я не розумію, що зараз. Отже, почуття є так, але коли мова йде про знайомства, що це число? Або перейдіть до кіно кілька разів? Через 17 років я мав багато шанувальників. Один пішов на кіно, інший просто відвертий моргул. Але сказати, що будь-який з них постійно зустрінеться – ні.

Чому ви обрали університет імені Драгоманова?

Я навчався в дуже модному Пушкінському гімназію в філологічному класі. І для вступу до Драгоманова, нам не потрібно пройти іспити, досить було пройти співбесіду. Проте це стосується абітурієнтів до українських факультетів. Я хочу вивчити іноземну філологію. Я мав пройти.

- Не проблема?

- Публікація. Цього року було експериментально – були введені деякі тести, які я успішно не вдалося. Але в іспитах забивають достатні бали і пройшли

Ви відчуєте, що ви хочете піти?

- Я не думав про це. Атмосфера і атмосфера. Це дійсно не прослужила довго. Після першого року вона зустрілася з майбутнім чоловіком, а через рік вона породила свою першу дитину.

-Неприємно?

до Це його. Мій перший чоловік був 16 років старше мене. Тексти пісень, а це означає: І я довіряв мій життя і мій дитина до цього чоловіка, вірю, що він зробив. Продовжити навчання, до того, як державний екзамен подарував другу, безпечно закінчив унію і пішов жити в Естонії. Я не маю особливих спогадів про життя студента.

Коли ви переїжджаєте там, фокусуючись виключно на вашій родині, або подумайте про свою кар’єру?

Діти були маленькими і необхідними доглядами, тому я був домогосподаркою в першу чергу. Звичайно, я хотів розвиватись. Особливо сподобалося шоу-бізнесу. Я хотів би дивитися кліп і думати: "Я люблю гарну дівчину, це буде добре, щоб стати популярними, популярні. й

Чому? У вас є внутрішній сердечник. Цікаво, що камера не дасть вам брехні.

-Так? Це добре ... Ну, можливо, просто красива картина?

Неважливо, як красиво виглядає картина, якщо нічого не за ним, не цікаво подивитися на актора. Довгий. І навпаки - вам не потрібно бути красивою або затишною, щоб ви не змогли зняти очі.

до Власне, так. Ахєджакова може просто стояти там і заповнювати весь етап. Або постріл. І це цікаво подивитися. Барбара Streisand ...

- Мерил Стереп. .

- Тільда Свінтон. Чи знаєте ви, що я думаю, є втіленням сексуальності жінки сьогодні? Моніка Беллучі.

- Вона крута, yeah. Але не мій тип, шкода. Так ви дивилися кліпи, ви були ревніми. Стоп. Ви ревно чи ревнощі себе?

- Не інший спосіб навколо. Я відчув, що в мене є щось, деякі потенційні, крім зовнішніх даних. І я змогла знайти все це додаток навіть в Таллінні, де ви можете отримати роботу тільки з естонською. Навіть очищувачі повинні володіти ним. Де не потрібна мова? Російське радіо. І за бажанням я зумів отримати там роботу.

Я дуже скептичною і обережною про поняття «випадковий».

Так ви не вірите, що ви можете бути в правому місці в потрібний час?

до Коли ви готові Я іноді розповіли «і потім випадково», а потім запитаю на задньому плані «ідентифікатор» — що людина зробила, і де минулі шість місяців пішли. І іноді забирає місяць, щоб з'ясувати - це не збіг. Так ви прийшли до радіо. . .

до І став свинцем.

Погляд Що про дикцію?

-Я! Моє українське «ге» дуже помітно. Тим не менш, я почав слухати нічно. Ну, "лідер" - можливо, голосно сказав, що люди переважно сплять, тому - змішана музика, читати рекламні тексти.

- На папері?

Коли вони кладуть його на денний трансляцію, спочатку вона була жорстоко знебочена і запекла в тексті. І тоді я звикла до неї і без нього. І я любив його дико. Я працюю близько двох років, але тоді обставини, які розвивалися таким чином, щоб я мав повернутися в Україну, бо я розлучився.

- Чоловік не схожий на вашу роботу на радіо?

до І що включено.

-А гоместай?

Ми вже не робимо органічної пари на початку.

Стоп. Правильно, якщо щось неправильно. На початку відносин ви побачили дівчину, яка подивилась на її вирощену людину. І тоді дівчина виросла. Що відбулося після того, як: Чи виявилося, що ваш чоловік не був цікавим для вас, або ви просто повинні різні речі від життя? Це не те, що це?

Так, дівчина виросла і прагнула розвиватися, займати своє місце в житті, робити те, що вона любить. Я не знаю, що один, але я хотів дізнатися. Так само робота на радіо - немає публічності. Коли народні гурти прийшли, колеги та концерти в нічних клубах. Це громадськість, серед інших речей, не стояти чоловіка. Так ми вирішили розбити. Не було причин залишатися, а я пропустив Україну, тому я повернувся до рідної країни.

до Що року?

- У 2003 році.

до Що ви робите?

Я спробував повернутися до мікрофона, навіть пішов через практику на радіо «Капітал», але потім покинути цю ідею і пішов на роботу в банку як помічник голови. В цілому, я працював в трьох банках, я не буду їх ім'я. Я мав великий англійський...

- Чому він?

-Бекауза я рідко його використовувати зараз.

-Що це? Вистачить перевізників.

Я не можу.

- Складання. Це хороший бонус у професії.

до Не обов'язково. Я натяг, якщо мені потрібно.
В цілому, в той час я мав набір якостей, які були необхідні для пропонованої роботи. Знання англійської мови, зовнішніх даних, оздатності, пунктуальність. «Дякую за те, що вона є хорошою дружиною». Важко знайти. Я був дуже хороший секретар. Я любила роботу. Велика команда, нові знайомства, корпоративи Цей період тривав 4 роки

- Ви живете з батьками в цей час?

- Не точно. У 2006 р. одружився успішно.

Ви думаєте, що ваш перший шлюб був недійсним?

-Надія. І перший, і другий раз, доля принесла мене разом з красивими людьми, тільки в деяких варіантах ми не розуміли один одному. Я не кинувся на будь-який камінь. Я одружився і народила в 2008 році.

- Чи це свідомо?

- Так, я дійсно зробив. Начебто, по відношенню до старших, ще було батьківське ставлення: чоловік-сім'яни. І з третього був повністю свідомий крок.

- Ви серйозно про встановлення?

- Так, цілком. У мене є надбрання батьківської матері.

- Голова сім'ї?

-Так. Я жив, ви знаєте, сімейні правила.

-Окай. У 2008 році банківський період прийшов до кінця. Про що?

до У зв'язку з постановою.

Ви вирішили змінити поле?

- Не точно. Коли я повернувся в 2003 році, я шукав роботу, і один з моїх друзів працював для модельного агентства. У разі, якщо я відмітив свої дані на неї, можливо. Я був поступово запрошений на кастинги, фото тести, рекламу. Я маю на увазі, що ми можемо сказати, що моя діяльна кар’єра, розроблена паралельно з банком. І коли я потрапив у форму після пологів, я даю менеджерів з лиття, я знаю, що я був готовий боротися знову. Після розлучення з другим чоловіком на деякий час працював в одному з банків і закривши цю сторінку.

р.

Я також мав різні інтереси.

-Надія. Було багато спільних інтересів і спільної землі. Я просто хотів класичну сім'ю - чоловік, діти, затишний будинок і собака, і він не був готовий до нього, йому потрібно більше свободи. І він чесно визнав його. Ми ще маємо великий зв'язок, ми спілкуємось в тій же мові, але живемо разом – alas.

Ви володієте чоловіками?

- Я не знаю зараз. І старший я отримую, що я можу сказати, що я не розумію нічого в відносинах, хоча досвід, здається, існують, і я соромлю багато літератури. Потрібно не володіти Я не тримаю. Що таке точка?

Що таке Наталя хоче в її чоловіка?

- Ну, спасибі. Це здається простим питанням, але ... Я думав про це так багато. Це чудовий, що Бог створив чоловіка і жінку.

- Чи готують Mademoiselle стати політиком? evasive, потокова і повністю без специфіки. Ви одружилися двічі. Зібрані чоловіки за певними критеріями, або ви вибрали вас, і ви просто опинилися?

до Перший раз, ймовірно, обрали мене. Другий вибір був взаємоповно. Але якщо ви перемотуєте фільм, то в разі другого шлюбу я просто не хочу помітити деякі речі. Давайте скажемо 90% – все було OK. Я знаю, що не є ідеальними людьми, але питання є, що потрібно отримати в цьому 10%?

-Для цього? Якщо це побутова справа, то це питання, що не має сенсу. Не має сенсу відтворити людину, як це. Візьміть з гайками або забути про нього. Ось зради. й

Коли люди формують пара, вони вірять, що вони досягнуть успіху. Коли важка важка важка, він обов'язково буде. Це навчання і все. Я впевнений. Але раптом щось пішло неправильно, вага не була прийнята. У зв'язку: зустріч, почав жити разом, а потім проходив ейфорія. І один з двох раптом усвідомлює, що вони більше не витягують цю вагу. Він приходить і каже, я шкодую. Чи є це зрада? Ви пообіцяли бути разом?

- Бог заборонений. Це найчесніший і правильний варіант. Я не можу це зробити більше. Але для перебування і продовження невибагливих почуттів і відносин є налаштуванням.

Я щаслива в житті, і я ніколи не був В цілому ви можете підбитись наступним чином: мій чоловік є стіною, підтримка, захист, надійність. Я надійна задня, він є передовим. А коли ви познайомитеся з вами, то він відразу відчуває себе.

-Хм. Ви можете відчути хімію прямо. Але перераховані вище якості не розраховуються відразу.

Після третьої зустрічі буде працювати? Хочу зустріти людину так, що є збігом, як в годинниковій роботі. Так, будучи разом не тільки задоволення, але і величезна робота. Але якщо цілі збігаються і ми хочемо побудувати гармонійні відносини, то разом ми можемо досягти всього.

Що таке гармонійні відносини? Один хороший друг має дружину - колишня прогадка міста, дві офіційні господині, кожен знає про один одного і живе в повній гармонії.

- Не мій варіант. Для мене важливо питання лояльності. Без цього, не можна довіряти і значення відносин, як це втрачено.

до Але за час, речі, що тьмянуть

до Ми можемо виростити парами. Не варто шукати розваги на боці. Якщо я вибрав партнера, то все підходить мені в ньому, в цьому відношенні я вірний, як собака.

-Окай. Чому ти не пробачиш чоловіка?

- Я думаю, що я можу прощати багато. Але не забуваючи. І я не можу бути однаковим з цією людиною, і тому відносини, ймовірно, закінчуються.

За час другого розлучення ви активно знімалися?

- Я даю так. На плюсах були проекти, такі ж «Сімейні мелодрами», рекламні зйомки.

Чи не існує бажання отримати більш серйозний дієвий фонд?

до Це дійсно зробив. Але, перш за все, є банальний недолік часу. Це було так: Я шукав в умовах вступу в ту саму Чорну площу, вирішив, що я не тягнути. Я не бачу себе в театрі. У кіно, так.

до Де б ви хотіли піти?

Ви знаєте, що тепер я вчинив в лінійній ролі в «Реал Мистику» для каналу «Україна» є величезним проривом. Я не думав про це кілька років тому. Ну і, звичайно, я хотів би стріляти в повний метр.

- Як ви потрапили в Мистичний?

- Все на загальних підставах. Викликані "Tele pro", запрошені на лиття. Вона грає в одному з головних ролей. Потерпілий від обрізки, Debrin йде в, debunks myths - ви знаєте, знятий. У другому сезоні змінився формат Мистетики, запрошували спробувати лінійну роль помічника Дебріна. Я тут, кандидати темні. Ну, я не мушу. Вона зробила. Через тиждень Кучинські дзвінки: «Ви обрали» – «Слава, право?» Я не хочу, щоб не хвилюватися. «Томоро, зустрічати виробників, приїхати». Я поклав мобільний телефон вниз і стрибнув навколо кімнати, як дівчина.

Чи існує лінійна роль в клініці?

Так.

до Ви не так вражені роботою?

Чому? В першу чергу ми трохи занурилися термінологією, але потім з'ясували її і справлялися ідеально. На території готелю є атмосфера - просто свято. Уявіть собі: потрібно бути на макіяжі в 7 ранку, тобто, що виникає на півлюксі, і ви отримаєте до роботи з таким задоволенням.

до Так що улюблена річ. Робота, коли це з рук.

-Велл, yeah. Прийміть навпіл минулого шість - будь ласка, не зайдіть до місця до трьох ранку - не питання. Я дуже високий. Я хочу більше і краще. Щоб виростити рівень, де ви можете вибрати свою улюблену роль від тих, які пропонуються вам.

У ряді років вона почала діяти в лінійних ролях, нічого змінила в її зв'язках з менеджерами лиття?

- Я даю так. Звісно, я все-таки ходжу на кастинги, але все частіше почали називати конкретні пропозиції, які хочуть знімати мене в такому і такому проекті.

- Новий рівень.

-Так. Звісно, Дебрин зробив велику роботу. І Тимур. Вони є професійними акторами театру, вони мають багато вчитися. Сильні партнери – це задоволення від роботи. І, звичайно, я хочу це зробити.

до Як діти відчувають себе про ваших ролях?

до Це найчесніші критики. "Мої ми любимо вас, але це не добре тут." Вони не будуть. Я з радістю знайшов свій бізнес. Я також хочу, щоб зробити те, що вони люблять. Добре забарвлюється, в майбутньому він хоче відкрити свій салон татуювання. І тепер ми намагаємось зробити все для цього. Так що людина не може заробити гроші, але улюблене, що принесе матеріальний дохід. Середнє за деякий час не вдалося вирішити, і тепер вирішив, що в майбутньому хоче відкрити готель в Європі. Зараз навчається в коледжі гостинності. Вона вирушила до Естонії влітку, працювала офіціанткою в готелі - потрібно знати всю кухню від і до.
В цілому, кожен йде до своєї мрії.

Ви відчуваєте себе як громадська особа вже?

Не ще.

до Ви хочете бути?

- Скоріше ніж ні.

- Чому потрібна громадськість?

- Налаштування. Високий. Діти горді

- Ви пишаєте себе?

Так.

Не кожен сильний чоловік потребує громадської жінки.

до Це право. Але до тих пір, поки не буває такого чоловіка, хочу громадськість.

- Логічні. І назад до ідеального чоловіка.

- Бог знає, це непросте питання для мене. Я побував в пара разів на консультації з психологом - виходить, що потрібно правильно мріяти, комплексно. Не просто впадати в любов, але бути взаємоповно. А ти хочеш чоловіка, і він буде жінка. Що ми робимо з ним? Так я знайшов його важко визначити. Хоча, якщо ви приймаєте як приклад знаменитості, Keanu Reeves. Добрий, талановитий, чуйний, відповідальний - просто godsend. Ви подивитеся на нього і ви вірите його відразу.

Коли ви були дитиною, ви віддали перевагу хлопчикам. Тепер, з фото, ви повісите з дівчиною ромашкою. Визначено ставлення?

до Вони круті, смішні дівчата. Я розумію скептицизма про жіночу дружбу і все, але ми встигли його доповнювати і доповнювати один за деякими способами. У вас навіть смішний розподіл ролей - смарт, красивий, стильний.
веселий

- Хто кус? Необхідно обов'язково)

до Що означає, що ти?

Зрозумілий вихід мозку до предмету, який не має можливості реагувати на симетрично через падіння любові або будь-якої іншої психічної, фізичної або матеріальної залежності. Коротко) До речі, це безглуздий. Чоловіки, теж.

-Хм. Ну, так що кожен з нас може перетворитися на бітум, як це потрібно. Ситуація, щоб говорити.

-Нехай! Це не так.

Чому?

до Ви можете змінити режими. І це чудово, щоб ви зрозуміли, що людина. І є - коли він не входить в необхідний режим, але ваше суть. Ви не можете жити без неї.

до Так, ніхто не схожий.

- Всі права. Далі на роль.

Катюша, невеликий, крихкий - ікона стилю. Alena, високий, з короткою стрижкою – смарт, Natasha – життєрадісна, я – красива.

Шукайте, ваша компанія виглядає досить добре. . й

Я. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

479159

- Любі друзі одружені?

Один одружений, інші розлучення, третій

Яка дівчина ви думаєте, простіше знайти життєвий партнер: красиві, успішні або середні?

- Середній-нормальний. Гарний, розумний, успішний знає, що вона хоче в житті, вона має критерії, рівень претензій. Стандарт проживання нижче, який не хоче падіння. І раптом людина, що вам подобається, може не відповідати.

- Статус, потім. Чи можна ви зрозуміли?

- Дуже чутливе питання. Я познайомився, коли люди миттєво зникли з горизонту, коли вони дізналися про рівень мого доходу, квартири, авто. Ні snobbery, mercantileness або спроби приниження когось, сорбі є виключно речовиною відповідності.

- Я не думаю, що я розумію. Але, з іншого боку, дуже легко знайти «так само» з параметрами «наближається вище середнього», такий продукт не лягає.

-Ха. Ми знаємо, як. Моя мати тералізована: «Наташенка, ти ще один.» Застрахує, що не приймається. Логіка проста - без чоловіка ви поступаєте. Багато людей вирішуються на себе «на бібліотеці». Борщхт з вінігретом в холодильнику, тулуб на дивані, але як і сім'ї. Не потрібно. Я хочу, щоб зробити радість один одному.

до Що це таке, радість?

до У зв'язку, наприклад.

Що це про зв'язок, що приваблює вас?

- Почнемо з почуттям гумору. З ним простіше.

- Гумор дуже відрізняється. Так, інші не йдуть.

до Ось той, що виходить, я люблю його. У цій області потрібно збігти, як в головоломці. Я також люблю це, коли людина означає іншим, що я його жінка. Поцілунає мене. Я дуже тактильний.

- Кінестетика, потім. Чудовий. Ви привертали до божевільних речей?

- Я був пригодником, оскільки я був дитиною. Я не хочу бути певним. Але мені дуже легко підійти, я люблю неагративні форми безсоння, доки не загрожує здоров'ям.

до Як можна скористатися загрозою для здоров'я? Парашутний стрибок також є потенційно небезпечним. . й

- Я не стрибую. Я не буду брати участь у Fort Bayard. Так раптом зламається і відправиться в Одесу, щоб поплести в море - будь ласка.

- Ну, щоб розбити ввечері в іншому місті під настрій - як для мене, пригода-світа. Але факт, що ви змогли стати актрисою в досить серйозному віці набагато більший ризик. І вміння перестаратися в обраному напрямку. Це набагато складніше і, якщо вам подобається, більш пристрасний, тому що результат невідомо заздалегідь. Люди зазвичай бояться змін.

до Це не ярмарок. Найпопулярніші пригоди. Я не запитав специфіку.