Люблю не минуле.

«Ми не будемо разом довго, це біль, але кожен раз, коли я бачу її з кимось іншим, щось знебоє і подряпини всередині», - сказав друг під час руху по місту. Не можна боротись.

І він правий: скільки разів ми, вже кладемо кінець до відносин і танцюючи на попелиці, не по-справжньому пробачимо, що вони в минулому. Ми самі в минулому. І це минуле стало часом.

Як іржа, міф.

Ймовірно це елементарна ревнощі, за рікінг для пропущеної можливості, навіть якщо в цей час любов зданий як пекло, де гнів кип'ятять один на одному в великих струганих горщиках, а пиво заливається по краю, і ви прогулялися скрабом, як пустелі.

Здавалося б – добре, що пропустити, хто жувати? Ви були найгірші варіанти себе, абсолютно різні з країв вашої загальної картини - те ж саме, в кадрі на комоді, де ви перебуваєте в смішній шапці, він захоплює вас плечами, а на фоні - краю Всесвіту висить у вогні: місто розмітається снігом і забутим Богом, пристрасний стан, де швидкісні поїзди йдуть.

Між вами, ті з фотографії, і ви сьогодні - багато років, інші люди, інші люди. Ви не пам'ятаєте, чому ви зламали або чому ви разом. Після того, як важливі і дорогі дати стали тільки на календарі, і один день ви ловите себе мислення, ви не пам'ятаєте номер телефону.

Це означає, що історія дійсно над?

Я хотів би сказати, що ви не можете змінити його. Питання не існує відносин, але що це таке. Формально, на рівні фізичних контактних і активних дій, вони не можуть бути. Ви як дві паралельні лінії, ви ніколи не перехрестите. Прийміть від нещасного випадку і дуже уважно, на деякий дощовий день в якомусь фаршированій галявині.

Без фліртативності, жалю і ностальгії, без всіх цих "і пам'ятайте, як ми ..." Тому що в кінці все передбачувано відварює до "і пам'ятаємо, як ви ..." - і в повітрі чітко очищає сірі і залишки незнімених гравірансів знизу тих, що дуже стругані капусти любові п'яти.

Несправедливі стосунки – від категорії такого, коли все може бути, але щось раптом було недостатньо, а бажання продовжити втрачене – також зазвичай завжди залишає післясмак: тарт, як незрілий періммон, в'яжучі питання. Яка точка все ходила вагітна? Що ви сказали неправильно? Чому ви сказали, що ви сказали? Хто John Gault?

«Я шукаю двох суб’єктів в однаковій яскравості сумності: відносини, які нещодавно завершилися і відносини, які ніколи не почнуться», – білоруський журналіст Павло Свердлов може знайти ідеальний пакет листів, щоб висловити відчуття.

Як тільки Саша і я стояв на балконі, дивлячись на зірки і прийшла з історій для пасажирів літаючих літаків: «з них був син сьогодні», «звідти додому після довгої відсутності», «...або дізнався, що він був заблокований», «...або літати на нову роботу в новій країні», «...або кілька хвилин тому зустрічав людину, з якою він назавжди залишиться».

У той же спосіб, ми іноді запрошуємо майбутнього нашого минулого тут. Що, якщо у нас було терпіння, то ми б няли двом дітям, оплачували кредит на квартиру, пішли на батьківський котедж, щоб шашлики. А іноді ми шкодуємо, що замість того, щоб не було цікавого, але не так.

Хоча ми прекрасно розуміємо, що тут не було достатньо терпіння, але любов, і без неї з часом, як діти, так і сімейні вечері поза містом стануть не радою, а тягар - шум навколо шиї, який затягує щороку.

Немов люди, які люблять чути актуальні історії коханих. Ялому прокинувся всередині, і прослуховування стає практично фізично болючим. Хоча, здається, що, коли ці два були любити, ви не здавалося б, постраждати від самотності. Може бути навіть двічі або три рази!

І в той же час, рідко хтось усвідомлює, що це часто завдяки нашим видам, що ми так чітко бачимо в тих, хто зараз поруч з тими якостями, які ми так відчайдушно завжди прагнули.

Закон контексту та контрасту.

Єдине, що залишилося, щоб бути порожнім у всіх відносинах. І зробити це свідомо, як дорослий, з повною відданістю і відповідальністю.

«Так, у мене є моя історія. У вас є історія. Я не хочу, щоб випустити все, що сталося перед вами, і я не потрібно його на вашій частині. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Зважаючи на те, що герої драми відіграли перед тим, як ви зустрілися, повинні жити на сторінках закритих книг.

Автор: Ольга Примаченко