Токсичні батьки

Як ви знаєте, що ваші стосунки з батьками є отруєнням вашого життя, і що якщо це? Ці питання відповіли американський психотерапевт Сусан Форвард у книзі Toxic Parents.

Я навчився з власного досвіду. З цієї причини, і більше через особливості темпераменту і виховання, віддаю перевагу «самедикації», в основному за допомогою книг, які я знаходжу в інтернеті самостійно, і які радять «комрадами в нещастях».

Це було рекомендовано мені за допомогою niece Olga. Ми часто обговорюємо історію сім'ї і намагаємося знайти відповіді на складні питання.

Книга Toxic Parents Susan Forward була написана в 1989 році з компанією Craig Buck на основі 18 років досвіду як психотерапевт.

Тема книги – зловживання дитиною. Зловживання дитини страшно, коли це відбувається тут і зараз. Але що ще гірше, що дитяча травма впливає на решту життя. Багато людей не знають, чому їхнє життя (і їхні діти) не вийде, вони запрошують міфи про «брудну локацію».

Після всього, дуже важко розпізнати складні стосунки з батьками, які мають потужний вплив на решту життя. Навіть один епізод фізичного або сексуального зловживання має наслідки, включаючи низьку самооцінку і саморуйнівну поведінку. За словами автора, «пристосувати в будь-якому вигляді листя ідентичних рубців. й

Найголовніше, ці люди можуть допомогти. Методи лікування, а також травми, що заражаються, також схожі.

І так я почав втрачати в кола пекти, від розлучення, досконалості, які керують батьками до останнього типу сексуальних зловмисників. У книзі наводиться тема гнізда. Можливо, що ця тема є найважчим. Я не рекомендую читати цей розділ, щоб вразити людей. Як кажуть: «Ми попросимо нерв залишити. й

Іноді він був пишним, іноді гіркий і боляче, а іноді страшний. Я прочитав її в 2 р. До цього Ольга сказала: «Ви божевільні, ви не читаєте це в 2 п.м., ви можете вибухнути!» Я не відчув, але я відчув багато. Хочеться, що батьки не думають про те, щоб взяти дитину на дитину! Іноді я отримав холод в животі, як і раніше іспиту. Інколи з'явилася знезаду. Не доводилося до фізичного літака, коли я прочитав такі книги.

Автор вважає, що потрібно не тільки лікувати симптоми, але і отримати до причин, розбити з'єднання з травмами минулого. Я Максимум, я дотримую принципу всіх або нічого. Отже, книга підкаже той факт, що автор готовий допомогти, підтримка, пояснювати, навчати, вести, вести «попередня перемога». Судан говорить: «Не боятися, ви досягнете успіху!»

Книга є «великогабаритним» перекладом як «великий шлях». По-перше, автор пропонує діагноз – невелику анкету для того, щоб «зберегти свій психологічний пульс». Я не знаю, що я не зробив з першої групи питань. Наступні два «слідовності». й

Іноді у таких книгах, у пацієнтів, яким автор цитує як приклад, здавалося б, що деякі schematic, передбачувані, придумані для того, щоб ілюструвати конкретний випадок, метод лікування і результат. З оповідань розповіли в цій книзі, я мав сильне враження, що автор розмовлявся про життя, неприпустимих людей. Він вражає, що це не виняткові випадки, але найбільш типові, хоча деякі з них просто страшні.

Книги, які я бачив, перш ніж сказати, що ми несемо відповідальність за те, що відбувається з нами, тому нам потрібно розуміти і пробачити. Але С. Наперед питання про загоєння такої прощення. Для того, щоб по-справжньому пробачити, і не захопити всі ваші болі навіть більш глибокими, потрібно пройти всі етапи терапії, одна з яких є протистоянням з батьками.

Судан пропонує працювати з власним ритмом. У книзі немає жорстких ліній, просто порад.

Один з них допоміг мені прийняти важливий крок.

Автор визнає вплив покійних батьків на нас. Вимагає, загрози і очікування батьків продовжують застосовувати протягом багатьох років після смерті. Для мене, як православний, це посилюється вірою в післявизначення.

Проте я переконаний, що не вдалося заряджати батьків після смерті. Потужний табу запобігає нас від засуджених від мертвих. Виявлення загиблих батьків практично автоматичне.

Але S. Forward вважає, що це ніколи не пізно, щоб почати справу з цими відносинами.

Вона пропонує написати лист батькам і навіть дає короткий 4-точковий план повідомлення і приблизні вирази, багато з яких починаються з слів «Як ви... або «Як ви можете...». Коли я дізнався, що батьківське зловживання не має значення обмежень, я спалений – це шахта, вона допоможе.

Я відчував поганий цей вечір. Думки змащуються в голові. Я променував погано. Я не спить добре.

Я не можу видалити письмове повідомлення і переписати повідомлення, поки не сподобалося. По суті, я відчув, що я не можу це зробити. Я був трохи страшним.

Я вирішив не писати, але поговорити з батьками. Перейдіть на кладовище, сідайте на лавку і скажіть все, що кип'ятять і що в житті прийшла по заготовки оборони. Моє батько завжди сказав: «Ви добре захотіли битися ваших батьків». Я все ще з шахтою! І мій мама сказав: "Не говорячи з матір'ю, як це, я вмираю, і ви пошкодуєте його."

Я думав весь день, що я збираюся сказати, пам'ятаю. Всередині все протистояли! «Я не збираюся сьогодні, наприкінці». Примушені себе йти. Я вже прибув на кладовищі, я раптом думав, що я не знайшов могил, тепер я втратив тут. Хоча це було абсолютно irrational – 10 травня був день пам'яті, я був просто тут недавно.

Я прийшов, сіла. І всі раптові слова пішли самі, все для того, щоб всі хворі. Я соромлюся, як я не спалюся довго. Я думав, що я забув, як кинути. Я соромлюся, як то, дівчинка підліток, матір яких сказав, що всі мали нормальні діти, і її дочка була жиром, slob, що я мав піти в школу і розповісти всім, що я дійсно ам, що я повинен бути покарана належним чином. Я повернувся 40 років. Цього разу я не закрив мій рот і я сказав, що це все. Це такий рельєф!

Книга шокувала мене. Перший удар – зміна ролі. Ми не знаємо, що наші батьки думали. Так що вони лікують нам цей спосіб, також має свої причини, але це не є підставою для продовження в цьому житті. Якщо у нас є діти.

Другим ударом є те, що в моєму випадку методи, запропоновані автором, працювали так само, і це допомогли так багато.

Я думаю, що я буду повертатися до цієї книги, і я буду в змозі думати, зрозуміти і вирішувати, щоб зробити багато більше з ним.

Автор: Elena Okuneva