Як швидко дізнатися іноземну мову, якщо ви більше 30

р.

Вважають, що якщо ви не вчилися мови в дитинстві, то це безперечно, щоб продовжити цю венчурну в середньому віці. Але це не просто кількість років і ненависних здібностей – так, як ви вивчаєте також важливо.

Веб-сайт Публікує персональний і досить ефективний досвід американського колоніста Девіда Байлі.

Я дізнався кілька іноземних мов в досить зрілому віці. Я змогла вільно говорити на базовому рівні французів після 17 днів навчання, розвивав певну техніку для себе. Я вже знав іспанську, тому це не моя перша іноземна мова.

Влітку 2005 р. відпочивав з другом у с. Бургундії. Звичайно, ніхто не говорив англійською мовою. І мій друг, знаючи, що я хотів би дізнатися французьку, також плоско відмовлявся говорити англійською для мене.

Так я прийшов з системою вправ, які я почав повторювати кожен день.

Вранці я отримаю і сидів, щоб писати правильні і неправильні дієслова. Я приурочила про дві години до цієї діяльності. У два тижні я написав величезний блокнот. Я ще думаю, що це найкращий спосіб запам'ятати його.

Поки я пишу, Я слухав французьких аудіо уроків.й На диску викладач провів уроки з англомовними студентами. Я помітив свої помилки, уважно слухав корекцію вчителя і, як наслідок, практично не зробив цих помилок. За два тижні я слухав до базового і безперервного курсу двічі.

Я також зробив щоденний одногодинний пробіг через парк, під час якого я слухав французьку популярну музику. Музика є відмінним варіантом для того, щоб зловити інтонацію мови і практикувати спосіб вимова. Сінг разом з літерами співаків.

Я завжди був обід з другом і друзями. З того, як вони не сповільнили мене на всіх, мої вечері проходили під слоганом «Learn or starve!»

Після обіду я спробував важко читати Чарлі і шоколадний завод французьким. Читання дитячих книг є ще одним великим компонентом в техніці швидкого вивчення нової мови. По-перше, є простий словник, а по-друге, знайома дитяча історія допоможе вам вгадати сенс небайдужих слів. І третій, незрозумілий чому, але дитячі оповідання на іноземній мові здаються більш цікавими та цікавими.

Я також провів принаймні годину, кожен день написав історію про себе. Що було перевірено і виправлено мій друг. Коли ви зустрінете нові люди, ви завжди запитуєте такі ж питання: «Чи ти?», «Що робити?», «Як вам подобається Франція?». Підготовка і запам'ятовування відповіді заздалегідь, ви практикуєте словниковий запас і відчувати себе більш впевнено в розмові.

Ще один хороший трюк, який я використовував був Про це говорять слова або паразитичні слова.й Люди постійно використовують їх у виступі ("тип", "як", "актуально", "навіть", "так щоб говорити", "так", "так", "в цілому"). Вони не носять багато семантичного навантаження, але також підвищують свою впевненість в процесі розмови.

Після 17 днів я пішов до Парижа. І перший день я зустрів таку красиву дівчину в кафе, яку я вирішив поговорити з нею. Через кілька хвилин вона запитала мене, як довго я жив у Франції. Коли я сказав, що я тільки навчаю мову за 17 днів, вона була надзвичайно дивною і допущена, що вона збиралася до одягу, що я жив тут принаймні рік.

Кредит: Девід Байлі
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Бангкок щастя/шutterstock

www.shutterstock.com/en/pic-333481187/stock-photo-bangkok-oct-a-waxwork-of-albert-einstein-on-display-at-madame-tussauds-on-october-in.html?src=6QCWPArz492VwG0DwbjZgw-1-28