Як швидко дізнатися іноземну мову, якщо ви більше 30

Як швидко дізнатися іноземну мову, якщо ви більше 30 р.

Як швидко дізнатися іноземну мову, якщо ви більше 30

Вважають, що якщо ви не вчилися мови в дитинстві, то це безперечно, щоб продовжити цю венчурну в середньому віці. Але це не просто кількість років і ненависних здібностей – так, як ви вивчаєте також важливо.

Веб-сайт Публікує персональний і досить ефективний досвід американського колоніста Девіда Байлі.

Я дізнався кілька іноземних мов в досить зрілому віці. Я змогла вільно говорити на базовому рівні французів після 17 днів навчання, розвивав певну техніку для себе. Я вже знав іспанську, тому це не моя перша іноземна мова.

Влітку 2005 р. відпочивав з другом у с. Бургундії. Звичайно, ніхто не говорив англійською мовою. І мій друг, знаючи, що я хотів би дізнатися французьку, також плоско відмовлявся говорити англійською для мене.

Так я прийшов з системою вправ, які я почав повторювати кожен день.

Вранці я отримаю і сидів, щоб писати правильні і неправильні дієслова. Я приурочила про дві години до цієї діяльності. У два тижні я написав величезний блокнот. Я ще думаю, що це найкращий спосіб запам'ятати його.

Поки я пишу, Я слухав французьких аудіо уроків.й На диску викладач провів уроки з англомовними студентами. Я помітив свої помилки, уважно слухав корекцію вчителя і, як наслідок, практично не зробив цих помилок. За два тижні я слухав до базового і безперервного курсу двічі.

Я також зробив щоденний одногодинний пробіг через парк, під час якого я слухав французьку популярну музику. Музика є відмінним варіантом для того, щоб зловити інтонацію мови і практикувати спосіб вимова. Сінг разом з літерами співаків.

Я завжди був обід з другом і друзями. З того, як вони не сповільнили мене на всіх, мої вечері проходили під слоганом «Learn or starve!»

Після обіду я спробував важко читати Чарлі і шоколадний завод французьким. Читання дитячих книг є ще одним великим компонентом в техніці швидкого вивчення нової мови. По-перше, є простий словник, а по-друге, знайома дитяча історія допоможе вам вгадати сенс небайдужих слів. І третій, незрозумілий чому, але дитячі оповідання на іноземній мові здаються більш цікавими та цікавими.

Я також провів принаймні годину, кожен день написав історію про себе. Що було перевірено і виправлено мій друг. Коли ви зустрінете нові люди, ви завжди запитуєте такі ж питання: «Чи ти?», «Що робити?», «Як вам подобається Франція?». Підготовка і запам'ятовування відповіді заздалегідь, ви практикуєте словниковий запас і відчувати себе більш впевнено в розмові.

Ще один хороший трюк, який я використовував був Про це говорять слова або паразитичні слова.й Люди постійно використовують їх у виступі ("тип", "як", "актуально", "навіть", "так щоб говорити", "так", "так", "в цілому"). Вони не носять багато семантичного навантаження, але також підвищують свою впевненість в процесі розмови.

Після 17 днів я пішов до Парижа. І перший день я зустрів таку красиву дівчину в кафе, яку я вирішив поговорити з нею. Через кілька хвилин вона запитала мене, як довго я жив у Франції. Коли я сказав, що я тільки навчаю мову за 17 днів, вона була надзвичайно дивною і допущена, що вона збиралася до одягу, що я жив тут принаймні рік.

Кредит: Девід Байлі
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: Бангкок щастя/шutterstock

www.shutterstock.com/en/pic-333481187/stock-photo-bangkok-oct-a-waxwork-of-albert-einstein-on-display-at-madame-tussauds-on-october-in.html?src=6QCWPArz492VwG0DwbjZgw-1-28