Це як чоловічі художники бачать жінок.

Жінки красиві! Може бути трохи примхливим, можливо занадто часто хочеться нового плаття, але вони ніжні, красиві і чудові натхнення для подяків. Вони дуже різні. Краса з чарівними поглядами, смішними враженнями, відтінками, незрівнянним доглядом і самосприятливою любов'ю.

10 найбільш талановитих і дуже різних чоловічих художників виключно Веб-сайт Відповіли питання про жінок. Художники відчувають себе краще, виглядають глибше. В основному. І часто визнали любов жінкам через картини і малюнки. І, можливо, ви знайдете найбільшу секретність краси і щастя десь між фотографіями і лініями.

Вадим Ганненко

Вадим Ганенко – ілюстратор з академічною освітою. Карти для книг і журналів, створює яскраві світи, чарівність, характерні персонажі. На фестивалі KADU AWARS, ILLUSTRATION COW, UA EXPERT, одна з останніх творів можна побачити в архіві Luerzers «200 кращих ілюстраторів світу».

Жінки все! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Це наша сила і підтримка вдома! Я люблю ніжність, догляд і терпіння! Я люблю і щасливо вдячна дружині за сина!

Жінки не підкорюють світ, вони створюють нове життя.

Секрет краси жінки – це щастя. Він поруч з реальним чоловіком, що жінка буде щасливою! Посмішка буде світитися, очі спалювати! Ой тебе! І менше силікону, ваших улюбленців.

Один кінчик? Щиро дякую! Ми живемо! Ой тебе! І менш силіконові.

Андрей Ремнев

р.

Андрей Ремнев пише російські красуні, таємничі і спокійні, додаючи досить трохи солісти. У своїй власній техніці живопису на основі поєднання техніки давньоросійського іконопису, російського живопису XVIII ст. Як митці минулого, він використовує натуральні пігменти, що стираються на жовтку. Дивовижні композиційні знахідки, золото, анімаційні візерунки тканин, російських пейзажів і своєрідний вигляд героїнів Ремнева проникають в душу глядача тривалий час.

Жінка - це природна частина життя, частина істоти, тому я не один з жінок з загальної картини світу.

Я люблю їх.

Будь-яка жінка робить красиву чарівність і щирість.

Я не можу дозволити собі порадувати всіх, особливо жінок.

Едуард Хамурзаєв

Eduard Khalmurzaev – сучасний художник з Киргизстану. Він створює на перетині цифрового мистецтва і фотографії, створюючи барвисті і фантастичні світи. На жаль, з гумором грає життєві ситуації, його герої дуже харизматичні і емоційні.

Я люблю жінок, тому що я людина. Жінки тримають мене тонованими і надихають творчості.

Секрет краси? Ох, це таємниця. Кожна жінка має свою власну, і її неможливо зрозуміти.

Єдина порада – любити себе.

Юрій Щеголь

р.

Георгій Щегогол є членом креативного Союзу художників. І членом Спілки художників. Основними темами є реалістичний пейзаж, портрет і натюрморт з елементами вражень і акцент на впливу кольору і світла. Особливе значення прикріплюється до жіночого образу. Багато своїх творів у приватних колекціях Росії та за кордоном.

Зовсім не існує. Жінка в мій погляд - ніжна істота.

Секрет краси? Яке питання... Кожен має свої ідеали... Немає секретів...

Яка порада повинна давати жінкам? Зняти емансип, не прагнути конкурувати з чоловіками. Я для патриархії.

Нехай жінка піклується про дітей.

Олег Пай

Р

7416945

Олег Па – незвичайний художник. Не турбуючи фотографії, іноді важко, іноді сумно, але можливо, саме тому свербіжність своїх жінок ловить. Вони мають справжню душу, душу з болем. І яскрава і яскрава жінка. Вона сяє в натовпі, вона красива в непритомності мухи навколо. вона має крила.

Зовсім досить, представлені роботи дуже мало відношення до жіночих образів. На додаток до першого, є чистий випадок від життя, коли дівчина дуже щиро і серцеплавно засмагла пісню в поїзді, що змусило мене захопити її на приїзді.

В інших випадках з'являються жіночі зображення, коли необхідно додати ніжність до роботи. Однак бажання додати в життя трохи тепла, м'якості, тонкості, витонченості і гармонії дає піднятися на жіночий образ. Не завжди працює.

Дмитро Народний

Дмитро Народний – людина та ілюстратор. Карти для журналів, інтернет-видань, створює рекламний друк. Автор знаменитих коміксів про немодний ілюстратор Віталія. Вона любить зображувати жінок. Герої своєї творчості ніжні, чисті, красиві дівчата, з легким перцем. Дмитро з дивовижною легкістю, пара ударів здатний захопити, помножити думки, характер і почуття персонажів.

Я не схожа на питання, як це. Вони деякі дуже загальні і навіть провокативні в деяких варіантах - ви не можете відповісти таким чином, що хтось погано думає про вас. Я не хочу відповісти на них.

Нікіта Каун

Микита Каун – талановитий графічний художник з Санкт-Петербурга. Його твори наповнені магією та натягом. Контраст, живі лінії, суміш образів і почуттів, краса з чарівним поглядом. Микита Каун прикрашає футболки і журнали з її роботами, дотримуючись в основному до чорно-червоного і білого діапазону.

Зображення жінок в моїй роботі, як воно представлено, обумовлене сприйняттям сучасної культури і інтернету.

Тема жінок в мистецтві, особливо в роботах улюблених митців, завжди тісно пов'язана з темою жорстокості і емоційного контролю. Це, ймовірно, контроль над природою і можливістю грати ролі.

Сергій Банклюк

Сергій Банклюк – фахівець з векторної та растрової графіки. Створює ілюстрації для друку, для рекламних видань, розвиває яскраві персонажі з характером. Герої його творчості неймовірні красуні, спокусливі і соковиті жінки.

Я люблю жінок, тому що вони красиві. Я не оригінальний. Для фемінності, для погляду, для посмішки, для силуету, для гнучкості ліній і м'якості форм. До гладкості і витонченості.

Я не впевнений, що це секрет, але я думаю, що це важливо для жінки, щоб відчувати себе красиво. Ігнорування, можливо, деякі «об’єктність». У краси суб'єктивна суб'єктивність.

Поради - здоровий спосіб життя і хороший сон. Не потрібно турбуватися про збільшення обсягу частин тіла або обличчя.

Я для природи.

Віктор Бритвин

р

Віктор Гльбович Бритвін – російський графік, заслужений артист РФ, учасник Союзу художників СРСР.

Учитель і директор художньої школи. Ілюстровані книги казок, творів класики російської літератури. Його казкові красуні практично відчутні. Він описує деталі з деталями: мережива, крильця, малюнки на тканинах. Художня алегорія.

Жінка приносить любов і життя в світі, для чого я люблю.

Секрет краси – «Фієр флігерінг в посуді». й

Порада. Будьте натуральними. Кожна жінка красива своїми руками, тому бути самі.

Вадим Гусманов

Вадим Гусманов – дизайнер студії Izhevsk i-Design. Графічний, ілюстратор і розробник концепційних автомобілів. У своєму портфоліо, крім розкішних потужних транспортних засобів, заморожених в десятикратному очікуванні дії, є ілюстрації та ескізи. Жінки в своїх роботах є витонченими, міцними і впевненими в їх привабливості. Вадим відмінно передає рух і швидкість. Стиль його унікальної комп'ютерної графіки м'якості і прозорості нагадує акварель.

Жінка, і жіноче тіло зокрема, безперечно, коронка створення природи, або Божого. Всі ці форми, обсяги і складки є нескінченними як Всесвіт, джерело натхнення для промислового дизайнера. -)

Секрет краси? Не секрет, що вся краса обличчя, наприклад, в асиметрії, неправильності або навіть при незначному дефекті. На додаток до фізичної краси, чистої та щирої емоцій є привабливим. Деякі мудрості (або життєздатність?) консультують жінок:

до Якщо ви хочете бути більш привабливими, потрібно трохи чистити.

Яка порада повинна давати жінкам? Непередбачувана. Непередбачуваність страшна. Тексти пісень, а це означає: І все лякає неймовірно привабливим! Не менш міцні і впевнені чоловіки.

Вивчав роботу митців та інтерв’ю спеціально для Веб-сайт Уляна Синюшкіна

номінальний #image8723265