Секрети швидкого навчання іноземних мов. Я навчився французькому 17 днів!

Чи знаєте ви, яка сторона для вивчення іноземної мови? Неймовірний, унікальний досвід Девіда Бейлі, який навчився французьким за 17 днів, стане справжнім відкриттям для вас. Після читання цієї статті ви дізнаєтеся, що вивчення іноземної мови легше, ніж ви думаєте. Правила навчання іншої мови, яка диктується в наших школах, не діє на всіх. Ознайомитися з новими методами, завдяки яким набагато простіше і цікавіше опанувати іншу мову.

3610Р. 4200Р.

Ось що Далі говорить про її досвід:

«Я дізнався кілька іноземних мов як дорослого. Звісно, дізнаючись французьку в 17 днів звучить фантастично, але у мене була хороша база. Я вже знав іспанську мову, і я можу говорити її досить вільно, тобто французькою мовою не моя перша іноземна мова.

Влітку 2005 р. перейшов на французьке село Бджоли, де жив друг шахти. Знаючи мій друг, щоб дізнатися мову, вона відмовилася говорити мені англійською мовою. Я занурився в французьке бесідне середовище.

Щодня була позначена вправами, які принесли мене ближче до мрії говорячої французької мови.

Вранці вранці рукопис Французькі дієслові столи. Я переконаний, що коли ви пишете щось на папері, краще пам'ятати.

Після письмової частини уроку я слухав підручник. аудіой Марди Гра Я дуже вдячний за ці mp-3 класи. Це не сухе навчання монологів, але уроки для життя за участю студентів. Цікаво почути які помилки, які вони зробили, я буквально дізнався від помилок інших.

Це нестандартна частина мого досвіду. Я відкрив себе. музика Як джерело вивчення правильної вимова французьких слів. Музика є відмінним способом дізнатися інтонацію мови і вчити м'язи обличчя, щоб вимовляти все, як справжній французик. За годину я співав французьки пісні разом з виконавцями, вона також підняла духи!

Я на обід. слухати Французька мова моїх друзів була дуже важко зрозуміти спочатку. Я дуже щасливий, щоб зрозуміти їх і навіть відповісти на рідну мову!

У другій половині дня я був або веселий з новими друзями, граючи darts або на відкритому повітрі ігор, або читати Чарлі та шоколадна фабрика англійською мовою. Чому ця книга? Він написаний для дітей, що означає просту і зрозумілу мову. Коли ви вивчаєте іноземну мову, читайте Дитяча літератураЦе хороша ідея, ви не помітите, як ви дізнаєтесь нові слова під час читання.

Це було добре вправо.Історія про мене. Коли ви зустрічаєте нових людей, вони неминучі запитують такі ж питання: «Чому ви?», «Чи ви прийшли?», «Що ви пристрасно?» Я хотів би дізнатися, що я дізнався багато, і я можу написати неперевершену історію про себе на мові, яка здавалося так складним. Я зробив у письмовій формі.

У розмові я знайшов корисну петлю, яка допомогла мені багато. Коли люди спілкуються, вони часто вставляються між вироками. будівництвоЩо означає нічого. Тим не менш, вони допомагають купити час, щоб знайти правильні слова у вашій голові і сказати щось важливе.

Після цих 17 днів активної підготовки я пішов до Парижа. На кав’ярні зустрілася дівчина і поговорила її. Не обмежувався моїм сюрпризом, коли вона запитала мене, скільки років я жив у Франції. Я тільки навчаю мову за 17 днів!

Подаруй! Виявляється, що можна опанувати іноземну мову так швидко, потрібно лише створити сприятливі умови для цього.

Ви повинні знайти щось корисно в цій історії чоловіка. Поділіться цією дивовижною статтю з близькими, адже навчання іноземних мов для всіх в нашому часі!

через takprosto cc