На короткому поході. Як чоловіки залежать від жінок

Коли мама посміхалася, незалежно від того, наскільки добре її обличчя було, було зроблено незрівняно краще, і все, здається, весело. Якщо я міг бачити, що посміхатися в найсвіжіших моментах мого життя, я не знаю, що таке горло. Л. Н. Толстого. Дитинство. Бойство. Молодіжний.

У нашій культурі слово наркоманія дуже негативно кидається. Це алкоголізм/адекція, і психологічно нездорові відносини, в яких порушується природний обмін енергії, але існує безліч вимог і невдовзі.

Хочу виглядати на цьому явищі більш нейтральним способом, адже все залежить від чогось до цього дня. З повітря, від їжі, від роботодавця або держави, від природи, інакше ми не будемо вижити.

Додаток - це ситуація, де ми не можемо впоратися без допомоги або зовнішніх ресурсів. Досвід безпечної залежності, від мого погляду, є можливість спокійно розраховувати на допомогу, від догляду. Поведінка, що у вас є право, тому що ви є.

У ранньому дитинстві дитина повинна отримати досвід безпечної залежності, але насправді вона часто виходить досить по-різному.

Дитинство. “Да може бути будь-яким, просто мама, але мама не може бути. й
Як багато радянські діти, я знаходився з моєї «брудної» матері і поміщено в стерильний ізоляційний елемент протягом декількох днів. Він був травневим святом і протягом трьох днів отримав мій досвід залежності. І мій мама, у віці 19, досвідчений застій і мастит з лихоманкою - і досвід засвоєння собі під гаслом «доктори знають краще».

(Дізначно, наша родина мала двох старших дітей, включаючи себе, які не були надані три дні.) Тексти пісень, а це означає: І ми як нервові, ми використовували для сну, як діти. І молодші дві вже допускаються ставити на живіт матері, допускаються за смаком перші цінні краплі колостру – вони набагато спокійніше і скидаються вночі.

А потім є доктор Сок з його ідеями розсіювання матері і дитини, відключаючи біологічно засновану програму догляду, відчуваючи вашої дитини. І в результаті цього підходу не зашпакувати, не буде допомоги. Досвід безладності і терору, я цуценя.

Мої тримісячної майбутньої дружини, молоді батьки залишили вдома самостійно і пішли на кіно. Коли кричить важко, вони закривали двері в приміщення і кухню так, щоб не заважати. «Пошук і спокій». Я маю на увазі, відчайдушний, втомлений і сон нервозно від без живлення. Хороший досвід з "безпечною" залежністю.

Я пам'ятаю, коли я був десятирічною спробою отримати шматок догляду і уваги. Я був найдовший, я вже мав два молодших братів, моя мама була витягнута, гроші, час і енергія були катастрофічно відсутні. Я, тепер вирощений чоловік і батько багатьох дітей, тепер зрозуміти з головою, чому вона поводиться таким чином, але потім я хотів стати невеликими, беззахисними, щоб відчувати нерозділену тепло, призначену тільки для мене. Але в нашій родині з трьох років я став дорослим – брат народився. І я можу привернути увагу тільки з правою, «дозволити» діями.

Я колись змалював красиву картину на шматку старих шпалер з пастельними цилонами. Країни розсипаються своїми руками і обсипають своїми брюками. Картина показала велике сонце і дві яскраво-жовті курчатки з великими очима. Я думав картину дуже красиво! Я назвав мою матір'ю, звернулася до кімнати, і приніс її на кухню, де стояв мою картинкою. Це найкращий для вас, мати! Зверніть увагу на мене, послухайте мене!

Подрібнити ноду. Чи можна ви зробити своє домашнє завдання? Принесіть щоденник.

Є D в щоденному режимі. Радж, крі, «Ви ще малюєте курчат для мене!» Я думаю, що вона розірвав малюнок і випав її. Обгортання резистентності та гоління. "Я не хочу бути." Він знову болить, знову в грудях, знову поодинці.

Я думаю, що така сильна реакція – і я яскраво і болючно пам’ятаю цей випадок до цього дня – через повторення ситуації «Я покинутий, ніхто не потребує мене». А що жах працює як каталізатор, розмножуючи хворобу і перетворюючи звичайний епізод життя в травматичний досвід.

Бойство. Ми співаємо пісню!
Я не знаю, що відбувається дівчатам, і хлопчикам, поки я знаю себе і інших чоловіків, як правило, повстанці. Атмократи, щоб привернути увагу і любов з корисними знежиренням і досягненнями, часто не вдається: за хорошу і рутину перестати похвалитися, і весь час виграти Олімпійські ігри і отримати головні ролі в театрі не працює. Всі неправильні речі викликають реакцію! Так, роздяття, так, сором'язливі, так провини, але що концентроване реагування, скільки енергії і тільки мене!

Так починається стадія протизалежності, яка проходить під слоганом «Хто я блю мій погляд – моя мама буде мати сина крок!» Це дивний стан, коли ви не звертаєте увагу нікому, але всередині вас дуже чутливо до того, що відбувається навколо вас, перш за все, зі значними дорослими. Ви дізнаєтесь про настрій за кроками, щоб визначити наступну дію. Я ще не знаю, як від'єднати увагу ззовні, я можу все одно почути, що все моє житло, розсіяний навколо квартири, до. І надягаючи навушники, щоб дивитися фільм або слухати музику дійсно страшно - раптом я пропустив щось важливе. Або небезпечний. Аксіальна антіфікація і підвищена готовність є типовими умовами будинку. Я дуже втомився від неї. Я мав піти, щоб дати себе поломку.

У дорослому житті часто маскуються раціональними аргументами: робота, спорт, хобі, «зроблення бізнесу в шинах і ваннах». Я не маю нічого проти цих класів. По суті, я до. Але я знаю для себе, що це часто всі способи, щоб вийти з дому. Хороша новина полягає в тому, що після декількох років психотерапія стає простіше. Будинок стає теплом і затишним, тривожним знижується, можна навіть весело.

Від залежності від залежності від залежності від залежності від залежності. Насправді це наркоманія з знаком мінуса - зробити навпаки. Мені здається досить зрозуміло, що в цьому випадку людина однаково залежить від думки і стану значущих інших. Він властивий багатьом чоловікам, адже він схожий на зовнішній вигляд до образу свободи, яке суспільство транслює нас. І свобода і остентна сила є основними ознаками чоловічості.

І часто за цим екраном стійкої незалежності приховує невелике відступне, ніс-шрифування і розтирання сліз відступу хлопчика п'яти років. І за переконливу конвекцію він говорить як мантра: «Я не шкода, курка щаслива!» Недостатній молодий чоловік виділяється глибоко всередині, з конфіскацією і не листуванням. Для того, щоб знову жити. І тільки антатика стала більш грандіозною і безглуздою! Мама, приділіть увагу мені. Мама!

Молодіжний. «Доступ до папуги»
І, нарешті, настає час, коли хлопчик стає досить старим, щоб кинути матері на обличчі: «Я хочу піти!» Найчастіше це відбувається з вступом в Інститут. Натяжність свободи – це інтоксикація і виправлення. Не існує нікого, ніде не завадить в дитинстві. Гестальт не закритий!

Я впорався з цим, прокоментувавши в МСУ, на мехматі - факультет Дад. Вони кажуть, що тато кричав, коли я отримав. Я не бачив. Це «про гордість».

А також з надлишок почуттів, у студентських театральних майстернях Московського державного університету. Щоб вмістити, що заплутаний всередині. "Для всіх, хто помітить."

Але це не так! Всі успіхи знецінюються, увага інших, які спочатку так радують, поступово вимагає збільшення дози, як препарат. Стопи говорять. Це не так! Намагатися їсти весь час, коли ви хочете погуляти. Тому що вам потрібно "добра мама" - хто послухає, слухайте, розумійте, заспокоїти. І, можливо, тоді молодий чоловік обирає чіткий шлях - одружитися! І все буде добре в сім'ї!

Психологи однозначно говорять, що ми обираємо партнера, який дуже схожий на батьківщину протилежного сексу. Не обов'язково назовні. Але для деяких важливих (пасних) характеристик. Я зателефоную йому за себе: мій таргани дивляться на дружній в чужій голові. І якщо вони роблять, багато емоцій! Ваше ім'я

Я одружився, коли я був 19. На колишньому однокласнику вдалося вивчити характер, затверджено таргани. Любов був рабидом, емоції були флерою. Почати знайомство в травні і одружитися в жовтні. Вона була ще 18.

Ми ще живемо разом, я думаю, дуже добре. Я щасливий, що життя вийшов таким чином. Доброго дня. Але це не зараз.

Кілька років тому рутин життя і відчуття нестерпного тягару, коли звичайні способи задоволення наших потреб перестали нести плоди, привели нас до депресивного мертвого кінця. А потім окремо, до терапевтів. У нашому особистому та колективному житті.

Ми завжди говоримо багато. Саме тому ми проживали протягом багатьох років. І зараз ми почали говорити чесно про те, що не прийнято і неприємно: про владу в сім'ї, про ненадійність, про очікування, про взаємне невдоволення.

Я завжди думав, що я був дуже самотнім. Я не хочу нічого від будь-якого іншого. Моя дружина, теж. Вимкніть, що це не так. чесна розмова з собою привела мене до таких відкриттів.

1) Мені потрібна увага дружини. Я хочу, що вона повинна дати мені на мій заповіт.

2) Мені потрібно затвердження від дружини. Затвердження всіх моїх ідей, ініціатив, проектів. Затвердження всіх моїх дій. Це дуже схоже на те, що називається повним і нерозрахованим прийняттям. Вони кажуть, що це можливо тільки між матір'ю і несвідомим і повністю залежним малюком, скажуть до року або двох. вона не повинна бути сердитися, вона не повинна бути критичною. І навіть не варто звертати увагу.

(3) Моя дружина повинна ділитися відповідальністю. Я не роблю бізнес. І якщо був файл, то не так страшний. Вона затвердила, тому вона не буде кистей.

Я чекаю дружини бути гарною мамою. Це не було. Щоб побачити ще одну живу людину, яка просто з якоїсь причини вирішила жити поруч з вами, складно.

Мама, я приніс вам курчат!
Що таке «сильний і вільний» чоловіки залежать від? Так заміщений і затребуваний? Мені здається, що це дуже прості речі: визнання/відведення, погодження/критикум, з'єднання/холодність ... Невеликий півповернення голови, злегка контемптуозний гранат, недостатньо захоплена реакція - все це може стати тригером, каталізатором для цілого буріння. Неважко сказати, що травмована людина може бачити хворобливість практично всюди? Зовні така спокійна і впевнена людина вже збивається на столі своїми руками. Або підніме руки. Або поверніть контемптуозно. Ор говорить з ікрою, деструктивною поломістю. В залежності від того, що я дізнався від батьків...

І каже він або мовчить все те ж: «Мама, приділіть увагу, мати, повісити мене, мати!» Я приніс вам курки, краще я маю. Мама!

Автор: Сергій Федоров

Категории

Смотрите также

Новое и интересное