Одного разу, в середині кварелі, коли ми пінилися в наших ротах, щоб захистити кожну точку зору, я раптом зрозумів, як приступити все, що ми робимо зараз. Що починав цей карель, який в цілому з якоїсь причини ми вважаємо, що пров'язування чогось один одному є більш важливим, ніж любляча один одному, що замість того, щоб вижити будь-які незгоди, які виникають, ми починаємо приводити нігті в дошку.
Я люблю останні метафори. Про те, як всі ці хрустки і часто боляче слово, ми говоримо в підході гнів можна подобатися нігтям, що приводяться в дошку, де дошка є вашими відносинами. Так, то ви, ймовірно, захочете, і ніготь буде видалено. Але буде слід.
Дуже гарна ілюстрація того, що я колись зустрівся в будинку друго-інженера у вигляді свого малюнка мулмана, пунктирующих з слідами кнопок. Мій попередній зв'язок в той час як це так:
У нас було багато часу, щоб зробити отвори. І дуже мало мозку, щоб зупинитися в часі.
Те ж саме стосується відносин з батьками. Як найближчих, вони завжди приймають перший безхрещатний удар вашої втоми. Коли вони приходять з питаннями або несправедливими порадами, як жити прямо, тому що спосіб ви живете не добре. За десять років послухати те ж саме не вистачає, ви зламаєте. І ви починаєте самостійно приводити ніготь до дуже капелюха, запам'ятовуючи і плетемо до тріфінгу причину кварелі всіх і всіх. До тих пір, поки ви зрозуміли, що це занадто тихий в кінці. На жаль, не можна ефективно підвісити телефон - короткі роги не забезпечені мобільним зв'язком.
Скільки разів це було, я не можу розраховувати його. Ви боляче, боляче, покликати назад, апологізувати. Але стежка залишається. І якщо ми можемо підключити всі ці крапки, як і у дитячій розмальовці, що станеться там? й
Я розумію, що кожен має свою правду. І що, здається, дуже важливо, здається іншим нечутливим і блаженним. Але одне, що я вчив довго і надійно: є дуже мало дійсно гідних причин, щоб карель. Більшість шумів приходить від нічого, і ті ж самі спрагості закінчується. Здавалося б – добре, дрібно, невелика втрата, нехай пар – і добре.
Але в цьому нещільному щось дуже цінне, а саме час.
Якщо вони не знали, що зло слів не можна приймати.
і забути. Вони не знали людей, які боролися з найповнішими.
Вони полуприйняті, і кожен раз любов відрізається, і стає менше і менше.
Шишкін М. "Писалка."
Зробивши свою кохану людину, запитайте себе, чи ви готові прийняти його зараз через це і відмовитися від нього. Ну, є те, що причина його розшифрування? Чи є це так важливо, щоб ви живете з протилежним, абсолютно неприпустимо для вас? І якщо відповідь немає, перейдіть на гордість і побудуйте міст.
Але всі ці «Ви не...», «Ви ніколи не...» – насправді, відбиття набагато більш глибокого страху «Ви не...», і тому запитайте це страшно прямо або спокійно.
Одного разу я зрозумів, що я не встигав боротися. Є причини і причини їх, іноді навіть сила і настрій, але немає часу. Це не так, що я зшиваюся на роботі або так активно в моєму житті – це просто те, що сьогодні я відчуваю себе шкода за кожну хвилину, що я шкодаю за дешеву, «збагачення відносин». й
Тепер в кожній незрозумілій ситуації я просто вишиваю слон. Хрест.
Одне нездатне бажання чистити, як правило, дорівнює сто або двома вишитими клітинами щільно зірваного полотна. Є кілька тисяч з них. Я думаю, що це про дві поїздки і один розлучення.
Займав мені шість місяців вишивку слонової лапи.
Останній стібок в цій вишивці я хочу, щоб зробити гоління senile вручну багато десятиліть після сьогодні.
(У мене захоплююся, я подрібню на кішки, і кішка буде заплутати мої нитки, заплутавши карти слоном.)
ніколи,
ніколи,
Ні
не буде завершено.