Діти приходять до батьків. Не інший спосіб навколо.

У той же час, що ми стаємо батьками, в той же час, це так само, якби ми розгорнулися в свій малюк. І ми відроджуємо радісні і сумні події минулого. Ми побачимо в нашій поведінці, що ми навчимося з нашими мамами, і вони часто від власних. І іноді ми не любимо. У деяких випадках ми побачимо наші діти абсолютно по-різному, імовірно побажаємо, що наша дитинка була просто такою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3 999 р.

Діти допомагають нам зацікавити, вони люблять керівництва до світу чистого серця для батьків. Але загоєння завжди болюче. Скільки потрібно дізнатися і скільки бруд, щоб вийти з серця! З народження дитини йде криза. Криза нових резиденцій дитячих травм.

Діти активують наші хворі плями

Ми живемо з сердечком, що нагадує Band-Aid. Замість лікування наших ран, ми ущільнюємо їх і попередили, що все нормально. Але звичайно, нічого хорошого відбувається. Під пов'язком починається запалення, і ми стаємо ще більш психічно хворим. Якщо хтось зрадив нас, замість навчання, ми спробуємо забути. І всюди ми бачимо децепцію і зраду.

Згадуємо про те, що наші батьки, ми побачимо їх, дотримуючись та відповідаємо один одному. Ви можете прощати і переміщатися, жити по-різному. Але це не цікаво, і набагато складніше!

Коли дитина народжується, у нас є менше і менша сила, щоб претендувати, ми не можемо допускати постійного болю в душі. Крім того, малюк постійно намагається доторкнутися до цього місця, крок на нашому улюбленому кукурудзі. Коли він входить до найбільш складного віку для нас, це означає, що це вік, коли нам було складно.

Хтось дуже важко з немовлятами. В цей період, коли ти зробиш. Можливо, ви були доставлені в ліжко від Spock самостійно в номері? Колись три години? Яка мама ходила до роботи в часі?

Деякі люди мають труднощі з однорічниками. Наприклад, з одного року до двох, для мене особисто, вік дітей дуже складно – вони дуже важко для мене. З того часу я йшов до розплідника, і занадто багато змінився для мене.

Дуже важко для кого-небудь з трьома-річними, які так відчайдушні для захисту своїх прав. Ви не маєте права? Важко вижити період наркозії, коли дитина потребує стільки уваги і захоплення. Деякі з них важко відповісти на мільярди питань, можливо, тому що вони були заморожені в цьому віці. І так далі.

Дитина є великим показником нашого психічного здоров'я і зрілості. Ви також можете відстежити вік, в якому ви застрягнете. Коли ви раптом починаєте відчувати, що ви не можете дати дитині щось інше і що робити з ним, ви не розумієте. Це може статися раптово на сім, десять, п'ятнадцять. Це тільки дзвіночок зверху - зверніть увагу на ваші патчовані рани! Час їх лікування Настав час відірвати пов'язки, зіткнутися з правдою і зцілувати. Знежирити, очистити, іноді навіть пришити спеціаліста. А також дати йому час на зцілення.

Якщо це було не для дітей, ми могли б довго захопити ілюзію, щоб ми були абсолютно здоровими, що все добре, що ми вже любимо і запалюємо. І ці маленькі чоловіки беруть на складне завдання, відкриваючи очі на правду.

Діти приходять до батьків. Не інший спосіб навколо.

Коли ми усвідомлюємо, що у нас є проблеми з нашими батьками, це дуже важко для нас зробити все про це. Ми очікуємо батьків на зміну. Що ми збираємо нам крок ближче. Що ми підкажемо, як нас обробити, і вони компенсують нам. І це не відбувається.

Багато дівчат торкнуться і скажуть, що вони пробачають свою матір, пробачають, а потім йдуть в її будинок, і вона – за старе. І як ми живемо з цим? Багато дівчат говорять, що мій мама болить мене так багато, тому я повинен прийняти перший крок.

Але є закон, який чудово працює в цьому світі. Діти завжди приходять до своїх батьків, не навпаки. Якщо ви хочете загоєння в зв'язку з ними, ви повинні прийти до них. Зніміть свою подразню і гордість, ваше підроблене доросле життя, візьміть позицію молодої дитини щодо них. Ви завжди будете молодими. Ви завжди будете маленькими до них. І якщо ви хочете гармонії, зробіть своє місце і зупиніть боротьбу з ними.

Так, вони несуть, вам не потрібно поділитися своїми ідеалами, вам також потрібно обробити все. Але варто вчитися. До того ж, як вони надають вам допомогу. «Я люблю тебе». Що це означає. Вони не мають мети довести вам, що ви нічого не є, що ви занадто молодий. Вони хочуть висловити свою любов, як вони можуть.

Непросто для них. Вони бачать помилки, якщо вони не розпізнають їх. Вони люблять вас краще. І не можна брати перший крок до вас, бо в цьому випадку вони будуть працювати проти стіни. До тих пір, поки ви відкриєте себе і приїжджаєте до них, вони можуть лише чекати. І вони чекають років.

Що ще можна робити? Вони не знають, як вам сподобається. Вони не ідеальні батьки, і вони не зробили все для вас. Так, вони можуть зробити щось для себе і почати, щоб допомогти вам. Це просто зберігає вас один від одного.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Що, проте, завжди з нами. Чи варто витрачати час?

Коли наші діти виростають, ми теж будемо. Місце тих, хто може тільки почекати дитину, щоб повернутися до нього знову. Якщо він хоче приїхати. Якщо він приходить.

Ми навчаємо наших дітей, наприклад, у всьому світі. І навчаються поважати старших людей, шукаючи нас. Ми спілкуємось з нашими батьками. Наскільки ми поважаємо їх. Вони лікують нас таким же чином. Немає скрипта, просто дізнаючись про зображення.

Помилки і кризи неминучі.

Шукайте дитину. Ви хочете покарати і травмувати? Ви хочете викликати біль і незручність? Ви хочете знищити життя? Ні батьки хочуть.

Німець навчає нас батькам. Вивчайте наші батьки. Отже, ми піднімаємо дітей, як ми знаємо, наскільки наші внутрішні ресурси і сили достатні. На сьогоднішній день наш сердець дозволяє прямо зараз.

І в будь-якому випадку, ми будемо робити помилки, торкатися, падіння. У наших дітей з’являться ситуації, які потерпають наші діти. Ми не можемо. Не може бути нашим батькам, які бажали кращого для нас. І, можливо, вони використовували неправильні методи і неправильні слова для неї. Ми робимо щось неправильно. Кожна дитина буде мати щось, щоб перейти до психолога. Навіть з тим, що мати дуже досконалий і неприпустимий, як ідеальний для досягнення.

Так розслабтеся і дихає. Почати роботу з батьками. У серці. Спочатку потрібно вилікувати все, що всередині вас. Іноді потрібно буде на відстані один від одного. Щоб зміцнити свою любов і прийняття. Часом, навіть після цього ваші стосунки не зміняться. І здавалося б, що немає змін, мама все ще загрожує і заливає вас негативними емоціями, критикує вас і сміється на вас, тато просто як байдужий. Але не плутати. Якщо любов і прийняття дійсно виростають у вашому серці, вона перестане боляче вас. І навіть такі можливості не впливають на внутрішню повагу батькам і вдячністю.

І коли є реальне ставлення до серця, зовнішні стосунки трохи зміняться. Не так швидко, як ви хочете, і не обов'язково в напрямку вам подобається прямо зараз. Любов в серці може бути без очікування певних дій і дій. Але для цього необхідно мати можливість виростити і виростити сильніше.

Наші діти приходять до нас, щоб допомогти нам знайти наші больові точки, наші приховані рани. Що скаже нам протягом років, можна зацікавити. Не так швидко, як ви хочете, не так просто. Але це надійний і якісний. Чи готові ви піти, де болить, слідуючи приходу, ваша дитина вказувала? У вашому власному віддаленому дитинстві? Чи готові ви піти там і зцілити? Якщо так, не знімайте до завтрашнього дня, що ви можете почати зараз.

Діти привели до себе.

Якщо ви не знаєте, що ви і не розумієте себе. Не можна будувати відносини з собою до тих пір, поки у вас є пауза і тиша, при цьому є багато непотрібних шумів і важливих речей у вашому житті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ми скористаємося ним, звичайно. А потім ви можете народжувати і продовжити свою роботу незбиране, де і чому.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Багато матерів знайти свою роботу в постанові. Походить сама, через творчість, хобі, як вихідний. І розкриває нові обличчя жінки. Він був схожим на те, що він був сидіти там, щоб побачити і чути. Але бути фотографом або художником настільки дивним, набагато більш зрозумілим і престижним – бути юристом або бухгалтером. Дитина допомагає нам зупинитися від себе. І, можливо, що це так важко для багатьох людей, щоб мати неприємність, тому що ви не можете фізично піти, і ви повинні дати собі один спосіб або інший. І ці зустрічі не завжди приємні і радісні.

Хоча що може бути більш радісним і цікавим, ніж зустрітися і дізнатися кохану людину? Або ж ви з кимось ближче до себе? Ми знаємо про себе, або ми живемо стереотипами? Багато людей запитують мене про те, щоб знайти мій виклик. І мені, це звучить глибоко. Це не просто “що я працюю,” це дійсно питання “Чому я?”

Тут, як і з нашими батьками, ми повинні піти в біль, щоб перейти до глибини, коли він дуже страшний. Я не думаю, що я знайшов нічого. Не стояти і чекати все, щоб прийти. Намагайтеся, слухайте серце. Непросто. Але народження дитини відкривають двері.

Діти привели нас до Бога.

Я знаю історію, яка застрягла мене один раз, і що раніше я думав серйозно про Бога. Одна новонароджена дівчина загинула на дні. За рік вона не могла нічого переоцінити. Мама вичерпана, виснажена. У неї були інші діти. І один день, абсолютно випадково, разом з її однорічною дочкою, яка навіть на вулиці кричить не-стоп, вона пішла до храму Хрещення. Я не знаю чому. Випадково. За словами моєї матері, вони були в православних багато разів. Ми просто прогуляємось. І сталося диво. Дівчина припинила говорити. І затримали тихі години.

Спочатку мій мама думав, що він був збігом. А потім вона усвідомила, що її єдиний шанс бути в миру і тихий був піти до церкви з дочкою весь день. Так вся родина стала хрещенням (і до того, що вони були лише формально віруючі). Дівчина дуже цікава. Сінг в хору, навчання в недільній школі, дуже вразлива і сором'язлива.

Діти приходять в незвичайне. І багато з них привели своїх батьків, щоб вірити один шлях або інший. Якщо це не для особливостей нашого сина, то це питання не стане настільки актуальним для нас у юному віці. Я впевнений, що вони відкладені.

Багато людей приходять в віру, тому що в іншому випадку вони не можуть впоратися з досвідом. Так багато небезпек в цьому світі, спокуси, що ви не знаєте, що робити з. Все, що ми повинні зробити це променем. І так, це найкращий спосіб вижити будь-яку кризу.

Шлях до Бога - це не найлегший і найсолодший. Ви дізнаєтесь про себе знову. І про вашу гордість, і ваш гордість, і багато іншого. І знову, ми повинні йти до болю. І знову, наші діти демонструють нам цю дорогу. Ви знаєте, що вони дають нам, коли вони приходять! Наскільки багато речей, які заважають, і наскільки важко виставити на все це і знайти свій шлях і себе!

Діти - чудовий подарунок від Бога. Дивовижна з багатьох причин. Тому що це безперервне навчання особистісного та духовного зростання, можливість загострити старі рани і знайти свій шлях в цьому житті, знайти Бога, сенс життя.

Так, це не просто. В першу чергу, коли вся подорож нова. Ми дуже далеко від себе, від Бога, і від наших батьків. Але варто. Довірити мене.

З кожним днем ви прогуляєте цей шлях знову і знову, кожен раз легше і більш глибоко. Ви будете мати іншу людину, якщо ви відпустили це з вас. Складна материнська трансформація. Скільки скарбів ви знайдете всередині?