489
Свобода від їжі
Зараз досить публікації, відео в Інтернеті, телепрограми про людей, які перестали їсти, харчуватися, а не тільки сирої їжі або рідкої їжі – і абсолютно припинили їсти. Деякі навіть без води...
Багато хто не вірить в такі факти і приклади, як це можливо. Нижче я намагаюся виділити деякі аспекти можливості і навіть відчуження свободи від їжі.
Люди дійсно повинні харчуватися. Коли вони малюки, коли організм повинен рости. В середньому дитина додає 10 грам на добу на грудному вигодовуванні і десь порівняти - до дорослого.
(Не думайте, що люблячі мами годують своїх дітей практично наодинці, і вони думають, що вони не їсти на всіх—навіть зростаючу дитину – це не дуже мало їжі.) Нехай вони їсти стільки, скільки вони хочуть, і коли вони хочуть.
Тіло, або досить м'язова маса і інші органи повинні збільшити вагу, тому що кістки ростуть. В цілому, висота не має значення, скільки дитина має. Якщо багато - він отримує жир, якщо він їсть трохи - худий, але він все ще буде рости. Це насправді гормональний. Я пам'ятаю в 8-му класі я був другим або третиною знизу, а в 10-му класі я був другим завищеним серед десятків хлопців. Що змінилося? Їжа? Не всі. Не кількісно і якісно — і різко стрибають вгору ... гормон росту вже навчаються науковцями і ставлять експерименти ...
Коли людина виростає (зникає зростання), і продовжує їсти (і навіть не більше попереднього), його тіло поступово заповнює токсини, отрути, він часто стає жирним.
Чому? Так, бо він не потребує їжі в ріст - зростання припинив ... і ми їсти все, якби нам потрібно виростити. Це той самий варіант, як і з молодими мамами - вони будуть використовуватися для додаткового раціону під час росту плодів - і як вони будуть народжені, вони дуже часто поширюються широкими ... їсти, що вони їсти, як при вагітності ...
Якщо ви не доторкнуєтеся до питання якості їжі, адже організм людини без труднощів перетравлює тільки живу, сиру їжу - свіжі фрукти, овочі, горіхи, насіння, пагони і листя, можна замочити крупи м'яких сортів. Це, натуральне, незбагачене харчування. Інші продукти харчування (що вариться в духовці, печера) - неминуче знищить тіло, зношуючи і забруднюючи його. Це старий вік ... коли ви відчуваєте, що ви не можете більше їсти смажені, коли проблеми шлунка починаються і т.д. За віком 38-40 років звичайної людини на вулиці відключають залози внутрішньої секреції, відповідальні за захист організму від непідходних речовин, що надходять в організм - звідси починають проблеми зі здоров'ям ... захворювання, старий вік (як розпад і деградація тіла) і смерть.
Таким чином, людина, як правило, краще від їжі натуральних, живих, сирих продуктів, поки він росте. В цілому, наші зуби призначені для того, щоб вони краще призначені для вживання фруктів.
Орган людини в принципі тільки потребує глюкози від їжі. Все, навіть зненасичена їжа в організмі обробляється в глюкозу і лактозу. Останній надходить до жиру, а глюкоза - живлення тіла.
Глюкоза, в свою чергу, може бути порушена до молочної кислоти в організмі. Це основа білка, яка будує наше тіло. Саме тому ссавці годують своїх молодих -- їх материнське молоко. Незважаючи на те, що успішні експерименти проводилися на годівлі дітей з глюкози - дуже погано, не зіпсували слабких дітей. Або ось приклад – люди в комі протягом багатьох років і десятиліттями можуть бути підтримані з глюкози і саліну (сольовий розчин) ... вони не вмирають.
Глюкоза, з натуральних продуктів, є найбільш в винограді (його ім'я виноградного цукру), і трохи менше в інших солодких фруктах. Так живе, наприклад, фруктові їдалки - один з видів сирих їдалень.
Саме тому одним з основних показників здорового організму є рівень цукру в крові.
Це, в принципі, дорослі можуть взагалі жити на глюкозі окремо.
Що про тих, хто взагалі не їсти?
Хочу сказати, що всі дієтологи та інші вчені вивчають і проголосують факти і правила функціонування організму, віддалення, роботи в режимі Eating. Нижче я розповім про інші принципи існування організму, які можливо, як показано на практиці десятків (відомих мені) і тисяч (як вони говорять) про невикористання.
Я покажу кілька (і навіть не всі) фактів, відомі мені, кожен з яких і частіше в комплексі, дозволяючи відмовитися від їжі.
Наприклад, багато людей знають, що під час фізичного навантаження (робота, танець, спорт) молочна кислота утворюється в м'язах. До речі, молочна кислота в організмі може перетворюватися в глюкозу, а також глюкозу в молочну кислоту.
Це, з достатнім фізичним навантаженням (Ніди говорять близько 2 годин спорту в середньому) - ви можете надати собі достатню кількість поживних речовин, таких як позачерговий двигун - обертаючи себе.
Де ви отримуєте енергію для переміщення, ви запитуєте? Я пам'ятаю один раз в юності я був дуже дивний тим, що отримати 1 калорійність енергії з їжі потрібно витратити близько 10 калорій (в середньому, в залежності від типу їжі) внутрішньої енергії.
Це, ефективність отримання енергії з продуктів харчування становить близько 10% (наприклад, двигуни внутрішнього згоряння дають близько 70%).
Людина отримує енергію з повітря, води, вражень, але найголовніше - безпосередньо, ззовні (вони говорять від простору, вакуумний конвертер тіла, енергетичний обмін біополя).
«Осінь повітря» дуже цікавий. Кожен почув бутік «і їсти те, що ви хочете – повітря?» – але не всі розуміють, що це не скумбрія, але ознака, що колись це було дійсно можливим. І це не в кисневому кисневі, які необхідно в основному паразитарні бактерії mitachondria в наших клітинах. До великої кількості ми їсти і дихати (і є до десятків з них в кожній комірці), і вони у відповідь дають нам енергію з ДУЖЕ низьку ефективність, а також нагородити нас «вільними радикалами» – іонами «старого віку».
Основний газ в атмосфері азоту. В нашому організмі є азотно-фіксуючі бактерії, які здатні синтезувати будь-які необхідні речовини з мікротермонознімним fusion. Це, якщо вони розвиваються (інші види харчування не заважають) - вони можуть забезпечити нас енергією і будь-якими речовинами для себе і тіла, тільки для чого ми дихаємо.
Тим не менш, це також не ідеальний випадок, після того, як ви повинні жити в симбіозі з іншими організмами, але враховуючи, що ми вже годуємо в середньому 10 кг бактерій, а тіло простого лежака вже поліорганізм в організмі - один тип самбітопаразитів - не так погано, замість тисячі.
Багато непродовольців називають себе сонячними променями - і скажуть, що вони харчуються на сонці, дивляться на неї і висаджують її шкіру.
Ви можете жити на гормонах. Наше тіло посилюється через так звані «крашки» – вихати енергії в організмі. На рівні матеріалу з'являються капусти як залози внутрішньої секреції. При попаданні цих залоз, людина не загрожується голодом, але навіть старшого віку і смерті. Багато хто навіть стає молодшим ... для цього існує безліч прикладів іоги і сидда, які затримали реалізацію. І вони теж, або протягом багатьох місяців без їжі.
У просту людину, яка щодня їсть, гормональна система працює в зворотному напрямку. Вводять ендорфіни і опірати (бруги) в тіло при при при приході їжі. По суті, вона виводить біль і стрес, що відчувається організмом, коли іноземні речовини надходять її. Найяскравіший приклад – ейфорія алкоголізму. Людина відчуває себе добре, тому що мозок (більше точно гіпотоламусові залози) включає наркотичний захист від болю при прийомі цієї отрути. Але потім - в свою чергу у вигляді похмілля ... добре, і людина опинить власні вбиті клітини мозку, печінки і т.д.
Це, їжа насправді є тим же провокатором харчової залежності, тільки вираженим, але постійним, натхненним матрицею на рівень умовного рефлексу, і нібито абсолютною необхідністю.
По суті, ми годуємо паразити, бактерії всередині, які харчуються переважно на гнилі (вони скасовуються в цілому), які ми використовували для виклику «кишкове травлення» - і фактично формуємо шит (справа для того, щоб бути прямими), кращі з яких часто з'їдаються паразитами, і нам все ще потрібно йти в туалет.
Чи знаєте ви, скільки грошей ми витрачаємо на їжу? Середня людина витрачає близько половини заробітку на їжу (гастрономічні насолоди). Багаті менше, звичайно, і бідні ще більше в процентних умовах. Це, в середньому, половина вашого робочого життя працює на туалеті... весело?
Можна сперечатися, «Чому ми потім даємо зуби, стравоходу, шлунку, печінку, кишечник?» Я можу відповісти: на початку, в дитинстві – їсти і рости. В основному вони є фільтром і системою трансформації. Наші предки в момент магії створюються інші речовини і види рослин, проходячи по собі плоди і насіння.
І просто подивіться на наші зуби - вони тільки з'являються у віці твердої їжі, і вони змінюються двічі -- після 14 років в середньому -- вони не ростуть взагалі. Якщо ви втратите зуб, залишаєтесь як ви. Це, зуби не ростуть у дорослих, оскільки природа не забезпечує, що ми повинні їсти все наше життя.
Що ви отримуєте від їжі? Багато людей!
Заробляючи їжу.
Не потрібно варити і витрачати час на їжу.
Одне з головних настилених страхів – страх голоду.
Тіло стає чистим і легким – практично абсолютним здоров’ям.
У нас є час для інших речей, в тому числі легко розвивати міфічні потужності.
Це дуже велика допомога при придбанні людиною (зовнішня тіло, безсмертність).
Чому люди померли від голоду без їжі?
Перш за все, Ignorance - це процес свідомої і добровільної відмови їжі. Це, тіло слідує розуму (особа в цілому є матеріалом проекції розуму). І якщо ви живете в страхі, що без їжі - смерть - то буде, організм не зможе переходити на тонкі і самостійні дієти.
В цілому наготовки радять почати з вегетаріанства, потім переключати в сиру їжу, потім до рідких продуктів, а тільки потім до невикористання. Але є випадки практично миттєвого виходу з їжі. Багато залежить від тіла і більше від стану розуму.
Сьогодні, коли більше і більше вільної енергії з космосу і в собі в світі, позбавлення від гастрономічного рабства не така складна задача. І приклади розмножуються, якщо ви стежите за темою...
БЕЗКОШТОВНО!