"Херсональний досвід сирих продуктів" 3

Юрій Селіверстов – кандидат на майстер спорту в ваговому підйомі, сира їжа.

- Привіт Юрій, будь ласка, покажіть мені, скільки ви граєте спорт? Що саме ви входили? Який успіх ви досягали в будь-який час?

- Я займаюся спортом, бо я був малюком. Я спробував трохи всього. Змагався в місцевих і регіональних змаганнях.

Вже кілька років тому, коли я зустрівся з чемпіоном світу з вагового тренера Звичайно, багато залежить від тренера.

Спочатку це було просто функціональне навчання, сьогодні це підготовка до впровадження професійних стандартів у ваговому навантажувачі. Уже понад рік поспіль він виконав еталон кандидата спорту на Відкритий чемпіонат Сінгапуру.

Тепер я готую до виконання майстра спортивного стандарту. Робота препарату непросто, вимагає серйозних стресів і фізичних і нервових захворювань.

- Розкажіть мені, як ви прийшли на сиру їжу? Що запитав перехід?

До декількох років тому я дуже далеко від розуміння «що таке правильне харчування людини». Я думав, що я їсти правий і збалансований.

Я ніколи не їсти багато м'ясних або напівфабрикатів, швидкого харчування та інших денатури. Але він був нормальним про морепродукти і домашнього приготування.

Він був досить впевнений, що протеїн тварини життєво важливий для організму людини, і що нічого не заміняти його.

Мій батько, медичний професіонал, який вивчає та викладає анатомію людини протягом багатьох років, завжди переконаний мене про нездатність амінокислот та певні вітаміни, виявлені в м'ясі.

Неприємний для переходу був одним з медичних обстежень, які я взяв на консультацію дружини. В результаті дослідження виявило не дуже ідеальний стан печінки. Тексти пісень, а це означає: Ніщо серйозно, але це був дзвіночок.

Я почав думати про здоров’я. До цього я думав, що мій здоров'я був героїчним, тому що я не захопився міцними напоями, я завжди була атлетичною, я не страждав від зайвої ваги. Перший правильний крок був повністю відмовитися від жорстких напоїв. Всі

Тоді я почав вчитися про вегетаріанство, тому я поїхав на книгу в інтернеті "Чому корови є хижаки." Просто і логічно окреслюють механізми належного функціонування органів травлення людини.

Після читання кількох книг і перегляду форумів практик CME, я вирішив стати сирою їжею, щоб перевірити роботу теорії на практиці.

до Що таке дієта під час переходу до CME? Ви продовжуєте навчатися в цей час? Що сталося з вагою і міцністю?

- дієта проста. Сушені фрукти, овочі, горіхи. Білкова основа - розсипані ленти, маш, зелена гречана.

Звісно, я не припинила навчання. Вирощування вантажів просто виросло. У першій парі місяців, десь 12 кг пішли від 78 до 66 кг.

Більшість надлишок води пішли, так як він припинив споживання солі. Я сушаю себе. Під час переходу несправностей на показники потужності не було особливо. Швидко збільшили навантаження, підвищують вагу ваги, підвищують результати.

Я помітив, що з SME дуже сильно поліпшена гнучкість. Це було дуже легко для мене, щоб розтягнути з цією дієтою. Добре, загальний стан організму покращує, чіткість думки, ефективність, координація, час відновлення все в горлі.

Починався на вагах навчання, вага ваги була 16 кг, і виштовхнув їх 30 разів, і в джеруку один раз 45, рік пізніше виштовхнув 2 до 24 кг - 72 раз, і в джрку 155 разів.
Я тепер поступово переключаю вагу 32 кг.

- Як довго ви були на живій їжі? Як це вплинуло на спортивну виставу? Як правильно харчуватися спортом? (коха, колеги тощо)

- Переміщено з 31 січня 2011 р. Результати тільки вирощені. Тренер лікує з розумінням, спортивним середовищем при перших жартах і приглушених.

Сьогодні багато людей просять, як і що їсти, і в цілому, багато почали зацікавитися правою живою продукцією, деякі поступово змінюють свої звички харчування, переключають з бункерів до яблук.

Ви самі помітили, їсти виключно сиру рослинну їжу? Чи змінилося ваше ставлення до життя?

Ми завжди працюємо над живою їжею. Ви отримуєте кращий сон і ви відновлюєте. Тут була легкість і витривалість.

Найголовніше життя – здоров’я. Решта буде здоровим.

до Що таке щоденне меню? Чи підходить Ваш м'язовий ріст залежно від кількості їжі, які ви їсти?

У ранкові фрукти, на обідні ленти, пюре, гречки, в вечірні овочі. Іноді горіхи на волі, переважно мигдаль.

М'язова ріст не є закінченням самі. Сам організм вирощує м'язи, де необхідно, в залежності від отриманого навантаження, а саме в кількості, що необхідно.

Щоб збільшити кількість м'яса, яке не буде використовуватися ефективно, абсолютно непотрібно. До себе я можу побачити, що я не особливо підвищив обсяг, але м'язи стали щільнішими.

- Як часто ти поїзда? Як виглядає твій стандартний тренінг?

- Я практикую щодня. 4 рази на тиждень вагової підготовки Робочі ваги вагою від 20 до 32 кг., 3 рази бігу (від 3 до 6 км), влітку кожен день вечори встановлюють на прогулянку за катером, взимку 2-3 рази на трамвайну акробатичну підготовку.

Залежно від стану, я можу збільшити або зменшити навантаження.

до Що можна сказати молодим спортсменам, які рекомендують стандартне живлення для м'язового накачування (м'ясо, яйця, молочні продукти тощо)?

- Молоді спортсмени зазвичай хочуть все відразу. Насправді, так, якщо є тваринний білок в мега дозах, то зростання м'язів дійсно прискорює. Інше питання полягає в тому, що це прискорення необхідно?

Адже збільшення обсягу м'язів вимагає більш міцних сухожилля, зв'язок, кісток. Чи зберігають вони з таким швидким зростанням м'язів? Не завжди. І сухожилля в гойдалках не так рідко. Так немає щітки.

Ви просто повинні регулярно виконуватися і контролювати плавне і постійне збільшення навантаження. Для живлення рослинних білків набагато простіше перетравити і багатішати в мікроелементах і вітамінах. Їх м'язи дуже добре ростуть.

Ось основні точки є закономірністю навчання, час відновлення, зростання навантаження. Потім м'язи будуть те, що вони називають «роботою», вони будуть ефективні, керовані, еластичні.

- Тепер багато людей сприяють сирих рецептів їжі. Хтось хоче, щоб заробити гроші на цьому, хтось відноситься до того, що він важко переключати в сиру їжу. Як ви думаєте про це? Чи існує різниця в харчуванні сиропродуктів, тортів та чистої сировини?

- Через 1 рік сировини я спокійною про деякі змішування продуктів. В основному, звичайно, моно дієта, але якщо ви змішуєте банан там з вишнями, я також не бачу нічого катастрофічного.

Затишна робота на молекулярному рівні і змішування не перешкоджає їх. Не обов'язково змусити себе в обмеження, ви стаєте сердитися і дратівливим.

до Що б ви хочете, щоб наші читачі, які зацікавлені в сирій їжі?

- Для мене сира їжа є персоналізованою дієтою, і вона працює, я відчуваю себе краще, я можу краще працювати, мій спортивний ефект зростає.

Безумовно, це більш підходить для нашого організму, ніж «балансовані» дієти, рекомендовані всіма видами ВООЗ та іншими традиційними лікарями.

Читачі радять спробувати, спостерігати стан, настрій. Важливим компонентом переходу на МСБ є фізична освіта, спорт.

Без спорту, те ж саме працює, але процес переходу довший, криз більш жорсткіший. Таким чином, Спорт + CME є запорукою здоров'я.

Щастя і успіх!