Чому ми любимо запам'ятати старі дні?

р.

Люди часто повертаються в минуле і пам'ятають найприємніші моменти. Після того, як це так чудово, щоб знову почувати себе, перейшовши через івентські дитячі роки або шкільні пригоди з друзями. Алісія Приготуйте оголошення в своїй статті, що вона часто думає про те, як добре це було раніше.

МиВеб-сайт Ми вирішили зрозуміти, чому ностальгія займає таке важливе місце в нашому житті.

Схожі вам скрізь. Знімаємо старі фільми і повертаємо моду минулого. В Інтернеті ви можете знайти безліч статей на тему «Щоб це було?».

Так чому ми так обробляємо ностальгією?

Відповідь проста: ми хочемо, щоб не запам’ятати минуле, оскільки це наш «добрий день». І ми називаємо їх, що з причини. Кожне покоління має щось пам'ятати, і ми не були першими.

Я почав розуміти, як відчував мої батьки, в школі, запросив їх про кличе джинси і вишиванки. Я недавно сказав мій тато, що я все ще краще купити музику на CD, а не завантажити його онлайн. Що він сказав? "Я насправді слухаю записів."

Ми завжди пам'ятаємо минуле через одне в нашому мозку. Він стирає від пам'яті всі незначні рутинні неприємності і листя тільки теплі і затишні спогади.

Я пишу знайомий запах, перейдіть на спеціальне місце або почуйте стару пісню на радіо і миттєво занурю себе в приємних спогадах минулого. Я повернувся до мого дитинства, коли мій світ був збагачений на кілька вулиць, де мій єдиний концерн був для того, щоб вечеряти. Я не збираюся турбуватися про час і брак грошей.

На даний момент життя раптом стає простіше.

До часу цифрової фотографії, нескінченних спроб і повторення, це просто мене, друзі і одноразова камера. Дешеві пластикові коробки з плівкою всередині. Ми не дбали, якщо хтось зв'язався, або якщо горизонт був загартований, або якщо палець був напівкритий. Я обрамляю найкращі постріли, щоб зберегти спогади, не фото.

Перед тим, як будь-хто міг доїхати до нас на мобільний телефон у кишеню, вухо, зап'ясті або навіть у своїх автомобільних динаміках, було час для домашніх телефонів. Моя друзі знала голоси своїх батьків і братів, тому що вони повинні попросити мене за телефонний дзвінок. Я не знаю, поки я отримав додому.

Як я тримую своє життя в хмарі, а не в альбомі, я думаю назад до часу, коли це було нормально, щоб подивитися живий концерт за межами наших телефонів.

Я не знаю, що мій дитинства, але й час, коли світ не був настільки складним. І це змушує мене відчувати себе краще, коли я повертаю на старий серіал, який здався з кінця.

Ностальгія як захисна ковдра. « » » » » » » » » » » » » » »Добрий день.?Життя було просто, і ми були так простими.

Іноді я думаю, що ми були просто щасливими.

за допомогою en.pinterest.com/goalinmind/charlotte-becker-~-artist/