Любов не накладає зобов'язань

Емоції мають два основні джерела: большие (і всі почуття він створює) любов (і всі почуття на його основі).

Ми відчуваємо себе як, але в повсякденному житті більшість людей бояться. Можна сказати, що нормальні людські відносини 95% страх і 5% любов. Звичайно, в різних випадках це співвідношення змінюється, але навіть 60% страху 40% любові все ще є поширеністю страху.

Для того, щоб зрозуміти ці почуття, необхідно визначити деякі характерні риси любові і страху, які я викликав шлях любові і шляху страху. Ці два шляхи є лише довідкові точки, щоб допомогти нам зрозуміти, що наше життя ґрунтується на. Цей розділ впроваджується, щоб допомогти логічно зрозуміти, що відбувається і отримати деякі контроль над рішеннями, які ми приймаємо.

Які їх характерні риси?

1,1 км Любов не накладає зобов'язань. Груша - прихильність.

На шляху страху ми робимо це або що тому, що ми повинні; ми також очікуємо інших, щоб зробити так і тому, що ми повинні. У нас є обов'язки, але як тільки є те, що ми повинні зробити, ми відразу починаємо протистояти. І чим сильніше цей опір, тим більше ми страждаємо. Ми хочемо, щоб уникнути цих зобов'язань. Люблю, з іншого боку, не суперечить нічого. Що ми робимо, ми робимо це просто, тому що ми хочемо. Все перетворюється в задоволення - це своєрідна гра, вона приносить радість.

2,2 км Любов очікує нічого. Фуршет сповнений очікувань.

У страхі ми робимо це або що тому, що ми думаємо, що ми повинні зробити це і чекати інших, щоб зробити те ж саме. Ось чому страх болить, але любов ніколи не робить.

Ми підраховуємо на що-небудь, і якщо це не сталося, то болить нас – розглянемо її несправедливість. Ми не відмовляємося від наших очікувань. Але коли ви любите, ви не очікуєте нічого: ми любимо, тому що ми хочемо, і якщо інші люди не роблять щось, це також тому, що вони хочуть або не хочуть, і це не особисте.

Якщо ви не сподіваємось на щось і це не буває, що проблема? Ми не маємо ніяких неприємних почуттів: що відбувається, все буде працювати. Саме тому любителі практично нічого не болить: вони просто не вимагають нічого від коханого, не зв'язуються між собою з будь-якими зобов'язаннями.

3. У Любов ґрунтується на повагі. Поважає нічого, в тому числі страх сам.

Я не поважаю їх. Чи не можна приймати рішення? Але якщо я повинен приймати рішення для когось іншого, то я їх розшукую. Якщо я не поважаю когось, я спробую контролювати їх.

У більшості випадків, коли ми розповімо наші діти, як жити, ми їх розберемо. Намагаємось зробити для них, що вони повинні зробити для себе. Якщо я не поважаю себе, я відчую себе. Я не думаю, що я достатньо жити в цьому світі. Як ви знаєте, чи не поважаєте себе? Думка, "Я бідна річ!" Я не маю можливості, я занадто stupid, я занадто не поганий для успіху. Самостійність є наслідком невідповідності.

4. У Любов безвісти: він не має нікого, але він має компасіон. Яскрава худоба, худає всіх.

Ми поважаємо, що ми не віримо, що це достатньо, щоб впоратися з будь-яким. І любов поважає інших. Якщо ми любимо чоловіка, ми віримо, що він може це зробити. Ми знаємо, що він міцний, розумний і корисний для виконання своїх намірів. Ми не повинні вирішувати його. Він може обробляти його. І якщо це не виходить, ми досягаємо і допоможемо йому повернутися на ноги і сказати, "Ви можете це зробити!" Про нас Це компасіон, не жито. Ускладнення – це наслідок поваги і любові, а життєдіяльність – прояв розбіжності і наслідки страху.

5. Умань Любов не соромиться відповідальності. Не несе відповідальності, але це не несе відповідальності за все.

Намагатися уникати відповідальності є одним з найбільших помилок, які ми робимо, бо кожна дія має наслідки. Все, що ми робимо і думаємо про наслідки.

Коли ми робимо вибір, ми чекаємо на відповідний результат, певна реакція. Але результат і наслідки неминучі, якщо ми не робимо вибору. Дія та бездіяльність мають наслідки.

Саме тому кожна людина несе повну відповідальність за свої дії. Якщо він не хоче! Так, іноді інші люди намагаються виправити наші помилки, але ми все ще платимо за помилки, які ми робимо – і в кінці ми платимо двічі. Коли хтось інший намагається взяти відповідальність за нас, це тільки призводить до більш серйозних труднощів.

6. Жнівень Любов завжди добре. Груша доброти не характерна.

На шляху страху, ми маємо багато зобов'язань і очікувань. По дорозі, ми не віддаємо перевагу, не даємо відповідальності і відчуваємо відповідальність. Але чи можуть добрих почуттів виникають у кого, хто страждає від невичерпного страху? Ми відчуваємо себе як жертва всіх навколо нас, ми постійно сердитися і сумні, ми ревніми і вірити, що ми зраджуємо.

Ангер нічого, але маска страху. Садиба - страх в дискусію. Ялому страх під маскою. Коли ми відчуваємо ці почуття страху і страждань, ми можемо лише попередити бути хорошими. По суті, ми не робимо все, тому що відчуваємо себе погано, ми не відчуваємо щасливих.

Але коли ви прогуляєте шлях любові, ви не маєте ніяких зобов'язань або очікувань. Ви не відчуєте себе чи партнера. Все добре, як це, і тому посмішка завжди сяє на обличчі. Щиро вдячні Вам за те, що Вам подобається. Любов завжди добре, і доброта робить нас щедрими і відкриває всі двері. Любов щедрий. Груша жажить; він хоче тільки для себе. Замки для самопізнання, що фіксують всі двері.

7. Про нас Любов безумовний. Груша завжди встановлює умови.

У спосіб страху ми любимо людину, якщо він дозволяє самостійно підштовхуватися, якщо він нам добрий, якщо він відповідає образу, який ми утворилися. Ми заявляємо, що інші повинні бути, але інші люди не є, і ніколи не будуть, і ми засуджуємо їх для цього, і ми вирокуємо їх. Тексти пісень, а це означає: Ми сором'язливі чоловіка, якщо він не те, що ми хочемо, щоб він був. Коли він не вписується в образ, ми придумали, він плутає нас, анонімує нас, заспокоює нас. Але це просто претендована любов.

Не існує особливих умов. Ми любимо людей, як вони, і ми маємо право бути самі. І якщо ми не любимо, що він схожий, то краще всього лише знайти когось – хто нам подобається краще. Ми не маємо права змінювати будь-який, і ніхто не має права намагатися змінити нас. Якщо ми звикли змінити, то це тільки якщо ми хочемо змінити себе, наприклад, коли ми плануємо зупинити страждання.

Більшість людей витрачають все життя на шляху страху. Вони підтримують відносини, оскільки вони відчувають, що вони повинні. В рамках цього зв’язку вони асоціюються з їх життєвим партнером і з самими численними очікуваннями.

Всім драматичним і страждаючим є те, що ми використовуємо ці канали зв'язку, які зросли до нас. Люди судять інших і стають жертвами самі, вони захоплюють весь час - з друзями і друзями, в домашніх умовах і в барі. Вони роблять членів сім'ї, які захоплюють один одного. Вони накопичують емоційну отруту і пропускають її на своїх дітей. «Подивитися на тато! Шукайте те, що він зробив! Я сподіваюся, що ви не будете рости, як він. Всі чоловічі бастари! Всі жінки укусу! Ми хочемо, щоб наші діти, наші друзі та партнери.

На шляху страху ми створюємо так багато умов, сподівань та зобов’язань, які ми закінчуємо, щоб захистити себе від емоційних страждань.

По суті, немає правил. Однак ці правила впливають на кількість каналів між нами, тому що коли люди рубають, вони починають лежати. Якщо ми сподіваємось, що людина повинна бути такою і такою, то він відчуває себе зобов'язаний бути таким і таким. Проблема в тому, що він не те, що ви хочете його бути. Коли він чесний з нами і залишається, як він, він болить нас, приводить нас Боже. Він лежачи до нас, бо він боявся нашого суду. Він боїться, що ми починаємо звинувачувати його щось, вирокувати його і покарати його. І кожен раз ми думаємо про те, що він зробив, ми покараємо його і знову за однакову помилку.

Є справедливість в шляху любові. Якщо людина робить помилку, він сплачує за один раз. Якщо він справді любить себе, він дізнається про свою помилку. Немає страху правосуддя. Ми працюємо, як ми сплачуємо стільки ж, скільки тисяч разів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це викликає відчуття несправності і викликає нові емоційні рани. Звичайно, як результат, ми просто встановлюємо себе за поразку.

З будь-якого боку, навіть найпримітніша подія. І ми бачимо, що всі ці драми є природною формою відносин в пеклі, адже майже всі шлюбні пари знаходяться на шляху страху. Видання

Руіз Мігуель, Майстерня любові

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.facebook.com/tobewoman/posts/934657896610441