Історія хлопчика або «Нісе зустрітися з вами, я твій онук!»

Альоша в телефонній кабіні і набрав номера Славкіна. Автобуси знову...

З нічого, щоб зробити, він почав розглянути номери, розсіяний на стінках кабіни. Але з якоїсь причини, написаний таким чином. Не знаючи, чому Альоша вирішила набрати цей номер.

- Послухайте, - раптом тихий хрящ голос звучав в трубці. - Хто говорить?
Звичайно, можна було швидко натиснути важіль і завершити дзвінок, але Альоша раптом сказав:
до Це мене.

192433

Невидимий чоловік не дивився, і навпаки. Його голос зігрівся і став більш оповіщенням.
- Ах! Привіт, дитина! Я дуже рада, що ви нарешті назвали. Я чекаю так довго... Ви знову поспішаєте? й

Альоша не знав, що відповісти. Той, що чоловік повинен прийняти його для когось іншого. Я думаю, що ми повинні розповісти про це і апологізації. Але щось тримало його назад. ...

- Як ваша школа збирається?
- У школі ... нормальний ... мутний, плутати, alyosha.
У співрозмовнику, очевидно, відчув його хвилювання і його голос знову захопився.
- Ви, ймовірно, дрочить до басейну зараз? Або студія? Час для запуску, huh? Дякую за запам'ятовування. Зателефонуйте мені щодня.

На наступний день Альоша згадувала чоловіка, який чекав виклику з якогось «баби». Я вирішив знову зателефонувати до апологізації.

Тубус був підібраний відразу.
- Ой! Привіт, дитина! Дякуємо Вам за те, що ви не забули свого діда! Чому ви не прийшли в будь-який час? Ви знаєте, що я важко коли-небудь ... І всі мої рани, якщо вони неправильні!
- Злягання? - Чи не тримайте тихого.
- Я сказав вам про них один раз, дитина. Я маю на увазі, ви були дійсно крихітні назад. Забутий, я думаю? Я був поранений, поки я пішов на Ілюка-Humpback. Я, це був хороший час, але ви сказали мене, і він отримав краще. Я відчуваю себе дуже добре зараз.

Після цієї бесіди Альоша зрозумів, що він не міг сказати цього старого, пораненого воїна, що він розмовлявся з осушенням.

Увечері Альоша запросив батька:
- Дад, ви знаєте, що Ilyukha-Humpback?
- Ілюка Хампбек? Таким чином, ця площина була така під час війни - літак з атакою Іль-2. Німці застрахували його жахливо, навіть вимовляли його чорною смертю.
до Якщо мій дід не загинув, ми побували його?
Мій батько клаптований Аліоша рука.
- Якщо мій батько був живим...
І не сказав нічого. І Альоша, потім думав, що дід від того, що невідомого «баби». Але це "баби" неймовірно щасливий!

І він відчував, що йому просто потрібно викликати, що людина знову.

Старовинний голос був веселим.
- Ну, тепер у мене є свято щодня! Що таке, дитина?
до Це океї! - Алеша відповіла впевнено. - Як ви? Розкажіть, як ви робите.
Стара людина дивилася. Вже давно зацікавився своїм бізнесом.
- З мене? У мене є. Ми отримуємо більш старий, ви знаєте.
- Ви бачите танки у війну?
Резервуари? Я зробив. Я покрили їх з повітря. О, дитина, тут один день...

Гойський голос старої людини звучав молодим і веселим, і хлопчик почав відчувати, що він розмовлявся з ним не літніх людей, які сидять десь у самотній квартирі, але бойовий пілот, який контролює його безстрашним літаком. А битва на землі і на небі. І далеко, далеко не маленькі, як буряки, танки. І тільки він, гальмований пілот Ілюхі-Humpback, може врятувати їх від прямого удару.

Дядько Володя, сусід Алишка з 9 поверху, довгий час працював в поліції. Увечері Альоша почала заплутати свою історію. І наступного дня сусід виконав його запит і приніс йому невеликий лист з адресою і прізвищем.

Виявилося, що старий пілот жив не так далеко: Alyosha подає лише шість зупинок. Хлопець прийшов в будинок і думав. Він все ще вважає, що він розмовив з онуком щодня. Що робити, якщо він не хоче говорити, коли він виявляє правду? Може бути, ми повинні попередити його спочатку...

Alyosha вводив телефонну коробку і занурену номер.
- Чи є ви? Він почув знайомий голос. - Ви зателефонуєте з машини внизу сходів? Я знаю, що це було! Отримаю, я відкрию двері. Ми зустрінемо, онука!