Що робити, коли бабуся раптом з'являється в житті

Життя завжди сповнена сюрпризів. Ви ніколи не знаєте, що станеться в будь-який момент. Не завжди щось добре або погано. Це щось, що може змінити вас назавжди, і ви усвідомлюєте, що це не так, як це використовується. І так це сталося в нашому героїні, і причина була бабусяй

Все було б чудово, але справа виявилася досить пікантною, наш молодятий бабуся не може вирішити її самостійно. Оскільки редакційна колегія "Сайт" Я вирішив від імені шукати поради в громаді: будь ласка, почитайте та відповідайте коментарях! Людина страждає і не знає, як продовжити.

Який день, я повернувся з роботи, і раптом почуйте когось, хто зателефонував мені. Я був чудесним, хто б сказав мені, що? Виявилося, що це молода жінка з дитиною шести років. Вона прийшла ближче і сказала: Світлана Василівна, моє ім'я Таня, і це ваш онук - Васенка. Він шість років!

Я вірю, що я бачу їх вперше в моєму житті. І ось розвідка. Я маю сина, дуже добре. молодийНа рахунок своїх роботодавців, перспективних. Я був настільки дивним, що я був бабуся протягом років.

Той факт, що незважаючи на успіх сина, він все ще не має сім'ї, і я хотів би бачити онуків не в найглибшому віці. Я думаю, що це все про мене, тому що я забрав його на себе, працював два роботи, щоб дати йому нормальне майбутнє. Я пишаю мої результати.

Я тільки бачу, що син зустрічається один і другий. Я не розумію, але я пам'ятаю себе. Він народився в своїх тенціях, сім'ї не було, по суті, і молоді. У торренах я пішов, врятував на все, на курорті ніколи не був. Тільки кілька років тому мій син дав подорож, хоча я бачив море.

Я не шкодую, але я хочу онуків. Я думаю, що це те, як світ почув мене. Ось це Таня, поруч з нею Вася, і каже: Я не хочу сказати вам спочатку, але все ще вирішив, що Вася не хочу розповісти вам. дивнийй Ви маєте право спілкуватися з онуком. Я не претендував робити що-небудь, я навчаю його себе. Ось номер телефону, подумайте про це. Якщо ви хочете побачити свій онук, дозвольте мені знати.

Моя зв'язок з моїм онуком була організована. Звісно, я ходжу прямо до сина. Він важко пам'ятав, що так, був колись такий Таня. Вона бажала сім'ї, сказав вона була вагітна, і він сказав, що він не мав ідеї, чия дитина вона була. Після цієї розмови Таня зникла від свого життя, і він не був особливо стурбований ним.

Його історія не дуже приємна для мене, але я вирішив слухати його слова. Він не знає нічого про дитину, можливо, він не знає. Чому Таня проживала безшумно протягом шести років? Я подумав, що у вересні.

Такі висить відвагу і називається Таня, щоб дізнатися подробиці. Вона сказала, що Вася народилася в квітні, вона не збирається робити ніяких тестів, тому що вона точно знає, хто батько. Вони не потребують нічого, батьки допомагають їм. Цього року Вася збирається перший класЗатишна робота і влаштована.

Світлана Василівна, якщо ви хочете побачити Васю, то з'єднайте. Ні - ваше право, я розумію все, я не буду відступати. Я знаю трохи про вас, ваш син колись сказав мені, як важко це було для вас, бо ви підняли його самостійно. Тексти пісень, а це означає: І я бачу, якщо ви ніколи не знайшли свого онука. Ось чому я прийшов до тебе.

Я тепер в дивному стані - і я не можу вірити мій син, і немає повної довіри в Танії, який насправді, незнайомець мені. І я хочу піти на мій онук, і мій душ лежить, але я не знаю, мій? Що робити, якщо це онука? Покажіть мені, якщо я повинен говорити про Васську та її матір? Що робити, що робити? ?

Залишити коментар Для інших це може бути джерело натхнення. Щоб дізнатися, що ваш гонщик продовжує щастя? Не забудьте писати в коментарях, як зробити Світлана Василівна, а потім подивитися на цю відмінну статтю, щоб дізнатися, як ви можете допомогти вашому улюбленому онуку. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!