У середу бабуся прокинулася рано, приймала зерно для курчат і вирушила до ячменю, щоб годувати кладки та збирати яєчки.

Коли Український потребує догляду за близькими, є кілька варіантів вирішення цієї проблеми. Деякі сім'ї просто не хочуть доглядати за їхніми сім'ями. Таким чином, вони наділяються на годівлі будинків, знімаючи всю відповідальність. Але в інших людей думають і жити дуже по-різному. І наш дотик сюжет сьогодні є яскравим підтвердженням цього. У ній ви дізнаєтеся про те, як життя 85-річного Алла Вікторівна, до якого несподівано прийшли онуки.

Я прокинувся рано, що середа. Зняти з ліжка щодня складніше: так багато років в саду відчували себе. Я збирав зерна для курчат і вирушив в ячмінь, щоб годувати свої кладки і збирати яєчки.

За парканом. Вона побачила мене і відразу ж подрібнила, "Вікторовна!" По суті, це так рано, і ти повернувся до роботи. Коли ви відпочиєте? Я захотівся в серці: «Я поганий запах, Наталочка!» Я мріяв сьогодні, що шахта відправила мене до рідного дому. Де я піду без курчат?

Я не збираю своїх слів. Вона говорить про те, що я маю гарний онук, приходить на всі вихідні, щоб відвідати мене. Я знаю, я знаю. Але я можу побачити, як важко це для нього. Дуже молодий, але без батька. З дочкою-в-правом після того, як ми повністю втратили дотик. Але я не блюво її: це дуже важко для нас. Я не здаю мені на всіх.

Одного разу почула її розмову з дочкою про продаж мого будинку в с. Моя дочка Tanya розлучена не так давно і зараз в однокімнатній квартирі з двома дітьми. Вони кажуть, що з грошима ви можете купити її нормальний будинок. Я не заспокоївся.

Після того, як зробити всю ранкову роботу, я пішов на літню кухню, щоб зробити сніданок. Але раптом я почув звук автомобіля, що надходить у вікно. Подивився, і мій онук Женья! Він не прийшов до мене на тиждень. Так, як щось відбулося, або це було мій час, щоб перейти до рідного дому.

Сюрприз "Хі, бабуся!" Я бачу, що я не попередив вас. Але час прийшов, ви не знайдете тут, ми виходимо звідси. По дорозі! - сказав Женя з радістю на обличчі. Як я гона падіння все? Я був моє життя, моя ферма, мої тварини. Але онука була незаймана. Він сказав, що він буде чекати, поки він взяв.

Я знаю, що нічого не залежить від мене. Я приніс все необхідне, документи та інші речі. Я отримав в машині і сказав, що до мене улюблений гніздо. А потім пішов. Я думав, що ми прямуємо до будинку, але якось ми підходимо до дому, де мій дід живе з матір'ю, мій дочка-в-право. Я думав, що вона бажала мені сказати.

Але коли вона відкрила двері, вона ламалася в посмішку і сказала: Привіт, Алла Вікторівна Ми приготували все, що на обід! І я не розумію, що збираюся до тих пір, поки моя дочка-завдяла мені номер мого пізнього сина колись жив: "Ми відреставрували його, відремонтували меблі так, що ви комфортні." Ми будемо жити разом. й

А потім прийшов до мене, що мої родичі не дали мені до рідного дому, але просто хочуть взяти мене додому. А потім мій онук сказав, що ніхто не думав про продаж мого будинку в селі. Ми зробимо котедж, де всі наші родичі можуть відпочивати. До речі, виявилося, що мій бізнес дочки вирушив, зустрілася з гідною людиною, і тепер вони живуть в комфортабельній великій квартирі.

Він був схожий на сні, що прийшла правда. Я вже давно знав, що без допомоги сім'ї я не прослужила довго в селі. Але я не хочу, щоб просити їх на все. Виявилося, що вони знають все і просто хотіли здивувати мене. Чому я так щасливий?

Редакція Старші родичі - жир в сім'ї? Можливо, кожен знайде для себе. Ми впевнені, що родичі і друзі повинні принаймні спробувати допомогти, якщо це можливо. Для того, щоб записувати онуків, просто тому що вони старі, безглузді. Вони потребують підтримки і заслуговують її!

Ви відчували такі ситуації в житті? Що робити?