Grandpa candidly каже, що він повинен зіткнутися з вихованням онуків

Як ми всі знаємо, дідусь Він ніколи не забуває. І якщо є час і можливість, він завжди допоможе дітям. Моя діда має великий досвід життя за спиною: багато цікавих, важливих, значущих речей. Мій дід знає краще, як працює світ. Якщо він може підняти сина або дочку, він може впоратися з онуками без проблем. Ви просто повинні спробувати не тримати його занадто багато. Не подобається.

Язики відвертають, що дідусь і онуки будуть поводитися і можуть навчити їх всілякими нечутками. Але це не дійсно вірно. Навіть якщо онука після спілкування з дідом навчає цілого двору, щоб зробити знімок, немає нічого неправильного з цим. Просто частина вирощування в стару школу. Ми повинні знати, що ці дні. Не просто сидіти по телефону в будь-який день.

У 59 років я все одно не вважаю себе «поклоніння дідуся», які повинні летіти на бабусі, розповідають своїх онуків, всіляких нечудових і постійно знаходяться під ступенем. Ну, ви знаєте, класичний жарт діда. І ще я вже мав онука. Я думав, що всі ці оповідання про відносини онука з дідом нічого більше, ніж милі фантастики, тому що насправді вони не люди, які знаходяться на сторінках клейдових романів. Але вона виходить на життя ще не дивно. Не менше мене.

У будь-якому випадку, Mishka приходить до мене і каже, що він втратив зуб. І мій мама і тато страшно сказати йому, бо він не хотів, щоб зуб випав, і він взяв і випав, ви приступили. Я повинен розуміти це. Я не підняв мій голос до мого онука в моєму житті, тому є деяка довіра між нами і я дуже щасливий про це.

Природно, я подав йому, що втрати зуба є природним процесом, в якому немає нічого неправильного або соромного. Таким чином, зуби зміняться від молока до постійного, і тепер Михайло зможе похвалитися новими зубами. Як мінімум за свій вік, він працює таким чином. Він був дуже щасливий з цією інформацією, і я думав, що буде приємно розповісти йому про давню казку, що зуб під подушкою перетвориться на гроші наступного ранку. Я не думав, що маленький хлопець взяв його серйозно.

Про те, що з зубом я показав дочку ввечері. Ми сміхалися і сміливо забули про нього. Дочка залишила невелику річ під подушкою. Але не закінчилося там. Після 3 днів в одному місці, змінивши ліжко, дочка побачила ще один зуб! Ну, ні. Насправді це був невеликий камінь, віддалено перезбирання дитячого зуба. Але мені важко сказати, що це було підробкою. Ну, можливо, я повинен підтримав молодого бізнесмена, і в той час я вже залишив йому невеликий грошовий стимул під його подушку.

Уявіть своє обличчя, коли моя дочка прийшла до мене на третій раз на тиждень з такою ж «закриттям» під подушкою Мішкіна. Знову галька, в цей раз нічого не схожа на зуб. Але апетит молодого бізнесмена повинен бути зменшений якось. Я особисто вирішив говорити про це. Який я сказав йому з самого початку. Чому так багато грошей? Що сталося? Я мав поселити питання перед тим, як він почав змінити реальні зуби дітей з дитячого садка.

591577

Ми пішли з ним до маленької кафе поруч двері. Молочний коктейль і тістечок «потати» ніколи не не вдалося. Моя онука була щаслива і відповіла всі мої питання. Чому каміння? Він намагався витягнути одну або дві ще зуби. Але не вдалося, так з камінням, він думав, це буде більш практичним. Чому я підтримую. Краще, ніж скеля, дійсно. Але чому б він так багато грошей, він завжди може попросити мене купити його щось?

Увімкнено причину для цього. Один день, Misha почула мама і тато зі сквошу в іншому номері. Розумний хлопець. Так він дізнався, що незабаром у сім'ї з'явиться нова дитина, а сестра Мішина. Так що єдина проблема мій онук бачив так далеко - це проблема житла. Він не хотів би поділитися місцем з сестрам, щоб він мав рухатися. Шукаємо, як це шахта. А що я, старий пансіонер, не ходив з такою радістю, Misha був готовий поділитися зі мною гроші, зароблених. Ось справа. Що я думаю, що це благородний у своєму віці, це не так?

В цілому, все в одному кафе, я, не ховав посмішку, розповів мій онук, що він був захватий у відряді. Він не може залишити її. Після того, як вона буде дуже невеликою, і вона буде потрібно старшого брата, який розповість її щось нове, захистить і, в цілому, буде рольова модель. І як ще, я не зможу сказати їй всю «живу мудрість», що Мішка почувся від мене. З яким онуком, продуманий ретельно, остаточно погодився. Ну, що я? Я був дуже щасливим.

О, діти... Немає, я отримую його, комеруючи зуби дитини, навіть гальки, це одна річ. Роздуми про народження сестри також зрозуміло, хоча цей підхід все ще дивує мене. Як дізнатися про вагітність моєї дочки? Для мене це не на всіх в воротах. Вони кажуть, що наші молоді люди ступають. Де вона приступає, ви кажете мені, навіть якщо ви поставили старий чоловік, як мені в ремені?