Лист до інтроверту

Що, якщо ви є яскравим екстренвертом і вашим партнером, є терористичний інтроверт

Єкатеріна Фархулліна, «екстровертний маркетолог» і дружини Чорного інтроверту, написав статтю, яка надихає пошук взаємного розуміння при відмінностях персонажів партнерів, здавалося б, безперешкодною перешкодою.

Людина потребує чоловіка. Тоді життя цікаво. І це дивно цікаво, якщо ця людина є однією з яких ви поділитеся всіма радами і добрими - повна навпроти вас.

Про труднощі взаєморозуміння між інтровертом і екстровертом не писали крім лази. Але якщо ці труднощі виникають в любові, руки не повинні падають, незалежно від того, яка сторона ви стояти.

Подруга шахти колись сказав, що в Стародавньому Спарті немає інтровертів. Тому що вони відкинули клітку. Ні оповідань про їх багатий внутрішній світ і тонка психічна організація. Ноп. З клафу, це. «Древні Спартани не могли бути неправильними, - вона уклала.

А що, якщо ви подивитеся на нього, сонний і воєнний, і не хочете — від скелі. Що потрібно розуміти трохи?

Я екстренер. На мій вибір, це звучить як «погроз мирного існування людських видів». Я написав йому лист. Два. Я розумію, що йому подобається. І мій відгук про себе про те, як я відчуваю про нього, так "внутрішньому".

Написання є універсальним інструментом для спілкування з інтровертами.

Вони можуть прочитати його, коли вони готові. Виберіть зручний час, місце (і стан!).

Вони не можуть реагувати на лист, якщо вони дивляться.

Вони мають час подумати про відповідь, сама форма не вимагає їх негайного рішення.

Ймовірно, що ця стаття допоможе тим, хто так само відкриває свою «закриту» і навпаки. Також є багато часу.

Лист #1: Привіт, моє ім'я Антона і я інтроверт.

Не знаю, що у мене є проблеми з людьми. Ноп. Я просто не бачу точку в порожній розмові. Що ще, вона виснажує мене, напої всі соки. Навіть якщо це ви. Навіть якщо ви засадили пляму на новій сукні, а деякі нерозчинні не пропустили на дорозі (тобто приблизно!).

Я працюю. Я працюю з різними людьми. Це займає багато енергії від мене. Отже, ввечері мені потрібен час в тиші, за гітарою, телевізором або комп'ютером. Або багато часу. Все залежить від мого стану. Коли я можу дати вам час, я буду знати. І не скаже мене. Це не означає, що я байдужий. Мені потрібно простір без людей.

Я не можу зателефонувати вам кілька разів на день. - див. В цілому телефонні розмови не актуальні для мене тільки дратівливими. Дізнайтеся, коли ви відчуваєте себе, як я бабблінг або зберігаючи тихий. Я хочу поговорити. Послухайте, як я слухаю тебе.

Я не завжди можу сказати вам, що я втомився і не можу дати вам час. Більшість часу я просто запустив акумулятор і я повинен заряджати себе. Намагайтеся зрозуміти це без слів, просто по дорозі я шукаю, і не турбувати мене з власним: «Що сталося?» і «Чому ти так сумний? й

Я дуже ціную вашу турботу. Але будь ласка, дайте мені трохи повітря.

Щоб бути чесною, я захоплюю вашу енергію, ваша здатність спілкуватися і весело провести день довго, ваш позитив. Але іноді (часто!) ви отримуєте багато. Я повинен дихати.

Я не можу висловити свої почуття таким чином відкрито і ззаду. Єдиний простір, який я не маю людей всередині мене. Знайте, будь ласка, не завадьте, не турбуйте свій баланс. І я погане вас з турботою і лояльністю - з чим я оплачую за гарне ставлення і любов до себе.

Не менш стійкий і агресивний. Мій мозок трохи відрізняється: Я не можу відповісти на запитання, як ви можете. Але я відповість, як тільки я думаю про це. Це буде чесний і збалансований відгук. Оцінити його і дати мені час.

Дуже просто - час і місце - і ми будемо радіти.

Лист #2: Привіт, моє ім'я Катя і я екстренер.

Так, я реальний викривлення. Моє знайомство з світом спілкування з людьми навколо мене. А якщо ви знаходитеся в елітному когорті, я направлю вашу енергію.

Це означає розповісти про море оповідань, обмін ідеями та досвідом, крім та скарженням, розкриваючи душу. Особливо знаючи, як можна слухати і зрозуміти.

І іноді це важко, якщо я не можу поділитися щось з вами. Мені важко зрозуміти, що ви не готові до сприйняття, тому що я «гаряча». Мені подобається авальанче. Або вулкан. Я не маю на увазі, що я не поважаю свій простір і світ. Ось тільки, що я повинен заселити інформацію тут і зараз.

Якщо я люблю, я можу бути з чоловіком 24 години на добу і даваю свою любов. нескінченно. Я невичерпний джерело любові та енергії. І я думаю, що ви можете зробити те ж саме. Я повинен годувати себе. Я побачила емоції з-за кордону. Так іноді дайте мені, що деякий час. Ви будете любити його.

Якщо я турбувати вас і тримати вас від концентрації, просто розкажіть мені. Скажіть вам в будинку, потрібно час для відпочинку. Але не забудьте додати, що ви повернетесь. Я догляд. В іншому випадку я відчуваю себе дуже самотніми.

Незважаючи на те, що у мене є багато друзів і знайомих, найприємніші, які я поділився тільки з вами. Тому дуже важливо, щоб ви слухали всі «вербальні діарея», які з цього випливає. Я знаю, що я часто кажу багато і не на бізнесі. Але це як я зробив, що я знаю світ. Не пропустіть мене.

Хочу стати маленьким хворим. Хочу періодично зупинитися. Праворуч. І я приділю увагу вашому просторі. Після того, як я знаю, що ви тільки заблокували час, що ви повернетеся назад і що причина не в мене, це буде легше, щоб дозволити вам піти і не турбувати. Зрозуміти, що страх стати непотрібним або викликає розчарування набагато сильніше, ніж реалізація, яку потрібно залишити наодинці. Будьте уважні і я буду більш уважним. Це просто. Що потрібно для того, щоб зробити.

Веб-камера