"Коли я пішов ..." Повідомлення батька до сина життя.

Це час для вас, щоб прийняти, що немає нічого вічного в цьому світі. Час відбігається, як пісок через пальці, і нічого не можна повернути. Це трагедія і краса життя. Ніщо може бути проведена назад, тому ви починаєте оцінити все, що ви маєте.

Кожна людина, яка дотримається, щоб залишити цей світ рано чи пізно. Одне листя рано. І для тих, хто залишається, іноді дуже важко вижити втрати коханої людини. Смерть коханої людини, безсумнівно, залишає рану на серці, що навіть не загоює.

Це як люмп у горлі і сльози розкочуються на очах. . й

Смерть завжди несподівано. На сьогодні вони не загинуть. Може бути на тижні. Але, безумовно, не зараз і не сьогодні.

Загибель батька був ще несподіваним. Він пішов у віці 27. Він був молодий, занадто молодий. Мій батько не був музикантом, а не відомим людиною. Рак не вибирає своїх жертв. Він пішов, я був 8, і я був досить старий, щоб пропустити його для решти мого життя. Якщо він загинув раніше, мені не було спогадів мого батька, і я не відчував ніяких болів, але тоді, насправді, я б не мав таду. І я пам'ятав його... Ось чому у мене був батько.

Якщо він був живим, він міг зачепити мене на жарти, поцікавити мене на лобі, перш ніж я впав, щоб зробити мене жилет для тієї ж футбольної команди він був рульовим, і пояснити деякі речі набагато краще, ніж мій мама.

Він не сказав мені, що він пішов, щоб померти незабаром. Навіть, як він кладеться на лікарняному ліжку з трубами по всьому тілу, він не сказав слово. Я не знав, що він не буде там наступного місяця. Наступного року ми їдемо в риболовлі, подорожуючи, відвідайте місця, які ми ніколи не бували. Наступного року буде дивним. Що ми мріяли.

Я думаю, що він вірив, що це ставлення принесе мені удачу. Планування майбутнього – це спосіб життя. Тексти пісень, а це означає: Він зробив мене посміхатися до кінця. Він знав, що сталося, але він не сказав нічого - він не хотів бачити сльози.

Одного разу мій мама раптом забрав мене з школи, і ми пішли до лікарні. Лікар доставив сумну новину з усіма делікатами. Моя мама кинула, бо вона все ще мала крихітну надію. Я був шокований. Що означає? Чи не це інше захворювання, яке лікарі можуть легко вилікувати? Я відчував зраду. Я кричущий з гнівом, а потім я зрозумів, що мій батько не був. І я спав, теж.

Що відбулося. Медсестра прийшла до мене з коробкою під рукою. Ця коробка була заповнена ущільненими конвертами з деякими позначками замість адреси. Потім медсестра подав мені один лист з коробки.

"Ваш батько запитав мене, щоб вам це поле. Він провів цілий тиждень, написавши їх і хотів би, щоб прочитати перший лист. Будьте міцні! вона сказала.

«Коли я пішов.» Я відкрив його.

«Дирий син,

Якщо ви читаєте це, я мертвий. Я шкода. Я знав, що я був гона.

Я не хочу сказати вам, що сталося, я не хочу, щоб ви були. Це моє рішення. Я думаю, що людина, яка збирається померти, має право діяти трохи більш самотніми.

У мене є багато, щоб навчити вас. Після того, як ви не знаєте соромно. Я написав вам ці листи. Не відкрийте їх до правого часу? Ми працюємо з вами.

Я люблю тебе. Подбайте про мами Ви в будинку зараз.

Люблю тебе, тато.

P.S. Я не писав листи для моєї мами. Вона вже отримала мій автомобіль. й

Його клімський лист, який я міг ледь зробити, переоцінивши мене, зробив мені посмішку. Це цікаво, що мій батько придумав.

Ця коробка стала найважливішою в світі для мене. Я сказав, що мій мама не відкриває його. Повідомляємо про те, що в них немає. Я запам'ятовував всі імена конвертів, які ще мали відкрити. Але прийшов час для тих моментів. І забули про листи.

Через сім років, після того, як ми переїхали на нове місце, я не мав ідеї, де поле пішли. Я просто з розуму, де вона може бути. І я не шукав її. До одного інциденту трапилося. . й

Мама ніколи не одружився знову. Я не знаю, чому, але я хотів би вірити, що мій батько був любов до життя. У той час вона мала чоловіка, який нічого не був. Я думав, що вона зволожувала себе, побачивши його. Він не поважав її. Вона заслугувала когось набагато краще, ніж людина, вона зустрічалася в барі.

Я ще не пам'ятаю ляпас вона кладе на мене після того, як я сказав слово "бар". Я заслугаю. Я пам'ятав коробку листів, або досить специфічний лист, який був названий «Коли ви і ваша мама буде мати найбільшу пастку».

Я шукав свою спальню і знайшов коробку всередині валізи лежачи у верхній частині шафи. Я шукав в конвертах і зрозумів, що я хотів би відкрити конверт, який сказав: "Коли у вас є ваш перший поцілунок". Я захопив себе і вирішив відкрити його пізніше. Я знайшов, що я шукав.

«Для цього апологізації.

Я не знаю, чому ви боролися, і я не знаю, хто правий. Але я знаю вашу маму. Просто апологіза і це буде найкращим.

Вона твоїй матері. Вона любить вас найбільшою в світі. Чи знаєте ви, що вона породжувала себе природно, тому що хтось сказав їй, що це було краще для вас? Ви коли-небудь бачив жінку від народження? Або вам потрібно більше доказів любові?

Апологізація. Побачити тебе.

Люблю це, тато.

Мій батько не був великим письменником, він був просто банком. Але його слова мали великий вплив на мене. Це були слова, які перенесли більше мудрості, ніж всі 15 років мого життя в поєднанні з часом.

Я кинувся в кімнату матері і відкрив двері. Я соромлюся, як вона звернулася до мене в оці. Я пам'ятаю прогулянку до неї, тримаючи лист мій батько. Вона захопила мене, і ми стояли в тиші.

Зробили і поговорили трохи про нього. Я відчув, як він був сидіти поруч з нами. Я, моя мати і шматочок мого батька, шматочок він пішов за нас на аркуші паперу.

Не довге до того, як я прочитав конверт "Коли ви втратите свою вірність".

«Привіти, син.

Не хвилюйтеся, це буде краще за час. Завжди страшно перший раз. Я перший раз був з потворною жінкою, яка також була просунутим.

Моя найбільша страх, що ви попросите маму, яка незаймана після того, як ви читаєте це слово.

Люблю це, тато.

Мій батько пішов з мною по всьому світу. Він був з мене, хоча він був довгий мертвий. Його слова робили те, що ніхто не міг зробити: вони давали мені силу подолати неоднорідні труднощі в житті. Він завжди знав, як зробити мене посміхатися, коли все виглядало темним, він допоміг очистити мій розум в моменти небезпечних.

Лист «Коли ви одружилися» зробив мене дуже збудженим. Але не стільки, скільки листа «Коли ви станете батьком».

«Нехай ви будете розуміти, що правда любов, син. Ви дізнаєтеся, скільки ви любите її, але правда любов, як ви відчуваєте про це маленька істота поруч з вами. Я не знаю, якщо це хлопчик або дівчина.

Але... весело. Час буде подорожувати на швидкості світла, тому триматися близько. Не пропустіть моменти, вони ніколи не повертаються. Зміна підгузників, купання дитини, бути моделлю ролі. Я думаю, що у вас є все, що потрібно бути батьком, як я був.

Сама болюча літера, яку я коли-небудь читав, також найкоротший мій батько коли-небудь писав мені. Я впевнений в тому, що він написав ці три слова, мій батько зазнав стільки, скільки я зробив. Приймав час, але в кінцевому підсумку я відкрив конверт "Коли ваша мама вмирає".

"Чи нема".

Йокер! Це єдиний лист, який не зробив мене посміхатися.

Я завжди тримала своїх обіцянок і ніколи не читаю листа до мого часу. Прийняття на лист, «Якщо ви зрозуміли, що ви гей». Він був одним із найщасливіших літер.

«Що можна сказати? Глад Я мертвий.

Я побачила, але на межі смерті я зрозумів, що ми піклуємося занадто багато про речі, які неважливо. Ти думаєш, що гонна робить різницю, син?

Не слідувати. Щиро дякую!

Я завжди чекав наступного моменту, наступний лист - інший урок мій батько навчить мене. Це дивовижне, що 27-річний може навчати 85-річному. Я став.

Тепер, як я лежаю в стаціонарі ліжко з трубами в носі і горлі через це раку дамни, я прилипаю пальцями через збитий папір тільки літера я ще не відкрився. Вирок «Коли ваш час надходить» ледь читає на конверті.

Я не хочу відкрити його. Я страшний. Я віддаю, що мій час біля. Не вірить, що один день вони загинуть.

Я збираю глибоке дихання відкриття конверта.

"Привіт, син. Я сподіваюся, що ти старий чоловік.

Ви знаєте, що я написав цей лист першим, і це був найпростіший лист я коли-небудь отримав. Це лист, який звільняв мене від болю втрати. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що розум ясно, коли ви так близько до кінця. Про це простіше говорити.

Останні кілька днів я думав про життя. Вона була короткою, але дуже щасливою. Я був батьком і чоловіком матері. Що ще можна запитати? Він дав мені мир розуму. Тепер ви робите те ж саме.

Ми радимо Вам не боятися.

П.С. Я пропусти тебе.

Неоцінний подарунок для життя... Варто більше, ніж будь-яка спадщина. Як ви повинні бути на 27, щоб думати про все! Якщо у вашій серці звучать серцебиття, розкажіть друзям про це.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8