Листи Дякую: Як я говорю з минулим

Як часто ми хочемо сказати щось, але бояться? Ми боїмося, що ми думаємо про нас неправдиво, будьте сором'язливими, сміхаються, в'яжемо палець в храмі. Це дуже страшно, і ми вибираємо, щоб залишитися безшумним. Умовами, зламаними відносинами, резиденціями, залишаючись англійською мовою. І так багато немовних слів болить душу і запобігає її пересуватися. Але я знайшов спосіб звільнити себе.

Як це сталося?

2015 рік став дуже важким роком для мене. Заключний перехід від Ростова до рідного міста, запуск нового бізнесу, серйозні обов’язки, нерозширені ділянки, стрес, постійне «свінчання» настрій. Він був твердим. Я ніколи не зробив так багато експериментів на себе, як я зробив цей рік, намагаючись зацікавити себе і повернутися до мого попереднього позитивного стану.

Я знаю, що я повинен відчувати себе неймовірно щасливим, тому що Бог дав мені все – чудові батьки, чудовий коханий, здоров'я, мій бізнес, безкоштовний графік, можливість любити і цікаві речі. Живу в моєму будинку біля річки, вдихати свіжим повітрям, їсти натуральні продукти, грати в спорт. Це те, що я прагнув до тих пір, і, нарешті, мав всі права на видиху – він виявився таким чином, що я хотів його! Але ні, що я страждав, застрягти в себе, і все ще не міг знайти відсутній головоломка, що зробив мене нездатним.

Один вечір у грудні, під час очищення вашого ноутбука, я стикався з папкою файлів з моїх студентських днів. І є пісні, які мої друзі і я записав в студії запису, граючи в рок-групі. Спогади затоплені в. Це був щасливий час мого життя - коханий, коханий друзі, улюблене - письмо музику, багато вільного часу і мінімум "допусти" обов'язків. Прослуховуючи наші записи, я кинувся і сміхався, сміхався і кричавий. Я не можу спати, що ніч я був збуджена. Я нарешті зрозумів одну з причин моєї універсальної сумності: Я не маю друзів. Ті, хто був з мене протягом восьми років. Коли я пішов, я буквально змусив себе вірити, що мені не потрібно друзів, тому я спробував посунути біль втратити тісні відносини.

Тексти пісень, а це означає: Що ніч, я вирішив ебать всі мої страхи! Я напишу листа на кандову особу, яка важлива для мене і сказати, що я думаю. Тільки щирі, просто правда. Я практично зізнаюся. Я вдячний всім за те, що в моєму житті і даючи мені моменти щастя. Час для таких листів виявився найбільш підходящим - Новорічна ніч.

Звісно, це був величезний виклик для себе, тому що я сповнена страхів бути відхилений і непорозуміння. Знаючи мій чуйчик для kickbacks, я вирішив не соромитися і діяти на емоції. Я відразу скомпільував список двадцять одиниць. Батьки, мій хлопець, найкращий друг і колишні друзі, однокласники, сусіди і багато інших. Всі ті, хто змінив мене, допомогли в слово або знесених, іноді не знаючи його.

Я знала вдень, я б закликав його ідіоці і вирішив не робити нічого. Я буду гасити, я буду рубати, я сховаю назад в мийку. Так що ніч я зробив обіцянку собі:Я пишу ці листи незалежно від того. Стоп боїться всіх: «Що він відповів так, і раптом каже так, і раптом ігнорує його неоднорідно». Не про людину або їх реакцію. Про мене Я мав звільнити себе від минулого.

Як я писав.

Я встановив термін для всіх відправлень на 31 грудня. Більше тижня зліва.

Наступну ніч, через залізні зусилля, я змусив себе почати писати. Він був важким, тому що весь день мозок зумів приїхати з пучок відчуттів і вже покладав шлях до відступу. Але я пам'ятав обіцянку, що я зробив для себе, і я вирішив зберегти його.

Перші три елементи на мій список - мама, тато і молодий чоловік. Можливо, листи до сім'ї є зайвими, тому що я витрачаю весь час з ними. Але з іншого боку, вони найулюблені люди в моєму житті, і я борюся розповісти їм. Особливо мої батьки, з якихось причин, важко. У листі я можу сказати, що я хочу.

Почати з мамою. Про те, що я вдячний за те, що вона навчила мене, і як вона впливає на життя. Я відчув, як я виявився всередині. Я був захоплений, щоб уявити, як я дам її цей лист, як вона читала його, що вона буде сказати. Я завжди знаходжу, щоб висловити ніжність і ліричні емоції перед батьками, я відчуваю блок всередині. Я ніколи не торкаюся перед мамою, я не хочу її заспокоїти мене, як маленька дівчина, бо я вже вирощував і сильний. Ну, принаймні я думаю.

Лист для тата Це був величезний - є багато незбережених речей. Я люблю мій тато дуже багато, але я часто не розумію своїх дій. Все, що я не хотів сказати йому у людини, висловили в листі. Кілька разів я погорнув у сльози - емоції зламали мене. Все було добре і не дуже добре на папері, і я відчував загальну чистоту в душі.

Це було найлегше писати на мій молодий чоловік. Я вдячний йому весь час для свого величезного позитивного впливу на життя. Лист просто допоміг поставити все на полиці.

Але коли я почав писати для своїх колишніх друзів, я був дуже міцним. Уявіть собі – потрібно взяти перший крок до людей, які ви любите і пропустити, але з ким ви вже давно не говорили. Ви побили на неприємну замітку і не знаєте, як вони почуваються про вас зараз. Непристойно знеболюється, раптово захоплюється. У нас є життя, і ви не маєте місця. І ось такий відвертий лист і повертаючи душу зсередини. Він був важко, але я зробив мій кращий. Для натхнення я повернувся на наші старі пісні і почався. Я не знаю, як багато бути чесною, але я намагався писати все, що було в моєму розумі і душі. Для мене це чудовий спосіб вийти за межі комфорту. Мозок і всі гну були кричущими - вам не потрібно, не писати, не писати, не скидати це нещастя! Але, затираючи зуби, я продовжував незважаючи на всі удари.

За наступні кілька днів я закінчив інші листи. Я приклав пару пісень до кожного, що були пов'язані з одержувачем, і в передмові я попросила їх перетворювати музику спочатку, а потім читати повідомлення.

Як отримати відгуки?

З 31 грудня я почав надсилати листи. В той же час було задоволення і занепокоєння. З одного боку я зробив це! Я зробив те, що я планував, незважаючи на всі ціль і не дуже хороші причини. Я відчував себе гордістю, що завжди справа, коли ви отримуєте страшні страхи. З іншого боку, я боївся - що вони писати? Я сказав себе, що я зробив це тільки для свого миру, і не чекав ніякої реакції. Звичайно, я чекав відповіді, що тут перекручувати душу.

Моя мама отримала першу літеру. Після того, як читати його, вона прийшла до крітингу і сказала: Пізніше вона прочитала це повідомлення друзям, незважаючи на мої протести. Клей. Перший пішов добре.

Дад був в санаторії в той час, щоб я мав відправити електронну пошту. Я боявся його реакції. Що таке? Незабаром він назвав слова вдячності і повторити кілька разів, що він тепер мав багато думати про. У голосі був дикий сюрприз.

Колишній найкращий друг відправив аналогічно докладний лист. Поговорив про своє життя в два роки ми не говорили, а також написав свої спогади про час, який провів разом. Я дуже щасливий читати свої думки про нашу дружбу і роки, які пройшли, хоча лист відчув, як він змінився. Він чоловік і батько тепер, не здивований, струганий буфет. Мислення відрізняється. За минулу пару років мій світогляд змінив багато. Щоб бути чесним, цей лист налаштовує мене безкоштовно. Проведення ненависних, контемптних та рецепцій. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Другий кращий друг ніколи не відповів. Довгий час мій повідомлення не знаю, якщо він відкрив його або ні. Що лист був одним з найдовших - занадто багато вирушили незгоду. Звісно, я хочу, щоб дізнатися мої думки, але я не шкодую надсилання йому повідомлення. Тепер я розумію, що все дійсно в минулому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

За час, кожен інший відповідав мої листи. Успішно, люди, які я думав, відповіли на слухову фразу або не на всіх давали найбільш позитивні відгуки. Майже кожен написав, що вони були здивовані цим розвідкою, подякував. Деякі з дівчат сказали, що вони лікували над емоціями. Я відчув неймовірно щасливий. Так багато спілкування з близькими, так багато спогадів, тому багато слів – це чудовий подарунок для себе на Новий рік!

Дякую.

Я радий, що я отримав над собою і відправив ці повідомлення. Не просто! Я відчував себе дуже незручно, і весь день я буквально вимушений себе писати. Я був постійно запалений тарганами - "Чому потрібно, що?" Що робити? Проживання Чому ти з людьми? Вони не потрібні вам, вони не люблять вас, і вони не хочуть пам'ятати вас! Але я щасливий, що я не слухав голоси і зробив це будь-яким чином.

У листовому проекті було багато:

• Я подолаю страх висловлювати свою думку.Я розумію це зараз, подивившись на останні три місяці. Практика написання, що дає мені функцію «безкоштовно».
  • Я отримав зворотний зв'язок і виявив багато нових речей.Найкориснішим був лист від однокласника. Я подякував йому за допомогу мені влаштувати нову команду і відчувати себе трохи більш впевненим. Вона розповіла про те, наскільки складна вона була вся 5 років навчання і боявся знову висловити свою точку зору. Він відповідав: «Ви завжди здавалося, що хтось знає свою гідність і не подивіться в будь-який рот». Може, він писав його для червоного слова? Але щоб дізнатися свою думку було неймовірно приємним. Виявилося, що страхи всіх років навчання в університеті були далекими! Я руйнував життя з моїм небезпекою, мої таргани і моє постійне почуття універсальної ненависті. Я був звільнений від комплексів і старих відчуттів від себе.
  • Я щасливий, що я приніс радість і трохи щастя людям, дорогі мені.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • Я знову зрозумів, що будь-яка зустріч не випадково.Ми навчаємо мене щось. Навіть незнайомець, з яким я обмінявся кількома словами, могли б залишити відбитк на моїй історії. Що про тих, хто з мене вже давно?
  • Я розумію, як це важливо, щоб його сказати.У березні цього року відійшов близького друга шахти. Лист був одним з найдовших для неї - навчив мене так багато! Дружба, геносильність, догляд за близькими,... І я так радий Я сказав їй, скільки я люблю її і як я вдячний за все. Будь ласка, зв'яжіться з нами
  • Я був здивований, щоб знайти, що я не капелюх!З двадцяти осіб, тільки один не відповів мені, і це також результат, висновок. Ні, не сказав мені про непристойні речі, тільки слова подяки.
  • Я відчував знімати.Я ще хочу, щоб я знову народилася. У ситуації, яка занурила мене так багато, і не дозволяла йти остаточно. Я зрозумів, що Колишні друзі слід залишити в минулому.й Дякую за те, що я щаслива, і дав мені. Ми пішли на різні дороги, кожен має свій шлях. Все добре пішов, як це повинно. Не шкодує. Я зрозумів, що ми більше не будемо друзі: інтереси, пріоритети, умови змінилися. Єдиний загальний грунт - це минулі відносини. У минулому немає точки.

Найголовніший результат проекту з літерами подяки – розуміння, яке прийде: Вам не доведеться чекати і боятися.й Поговоріть, зізнайтесь, не боятися брати перший крок. Наречена так ступеню. Життя занадто непередбачувана. Краще пересилати себе і сказати все зараз, ніж укусити ваші ліктя в майбутньому, не маючи часу, щоб зізнатися. Так, це жахливо страшно, але stepping над страхом, ви знаєте – це було варто.

Автор: Ольга Топільіна

Цікаво: Як змінити життя Коли ви зупините очікування

Життя СЛО: 4 міфи про самотність

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: interesno.co/myself/93c983cc8ca2