1213
Дуже смішні історії про свідків Єгови
Мої справи 100%. Я вирішив поділитися :
Номер корпусу:
Ми йдемо з дружиною і дитиною вниз по вулиці друзям на бенкеті (на руках торта, в сумці, винні кільця ... і один, як ви знаєте, не кільце).
Я познайомлюся з двома чоловіками в білих брюках, за зовнішнім виглядом (скатерти, перш за все) визначаються як американці (навіть, я не знаю, як пояснити, але чітко «розрізати» не «наче».
Вони тримають книгу.
Підхід і посмішка на всіх 32 з різним англійським акцентом пропонує:
- Привіт. Ви хочете поговорити про Бога?
І я вирішив показати, чи я не відправлявся від вчорашніх переговорів.
Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.
У відповідь вже широка посмішка стала ще більшою, а чоловіки переїхали.
А потім я чую за спиною, як друга людина збивається до «колезької» (навіть, можливо, він подумав, що він не говорячи гучно).
- Гей, що він сказав нам?
Отже, виходить, не вистачає, щоб виглядати американцем, щоб дізнатися англійську мову ... ви повинні дізнатися краще з підручника, а не з книг, які вони пропонують.
Корпус No два.
Що було 10 років тому. Також на вулиці я ще не маю сім'ї... зустріти два дівчата, досить «уроки». Також підходить:
- Привіт! Ви хочете розповісти про моральність? (право, в той час, наші поштові скриньки буквально кидали брошури про моральність... тенденція, очевидно, була).
Я не пам'ятаю розмову більше, але все вийшло до мого питання:
Що ви розумієте як не морально?
- Ну, наприклад... бари, дівчата там... Ви знаєте, що?
Ноп. У мене є дружина (у той час я майже одружився).
«Для того, що ми за життям ...» сказали дівчата.
Я пішов безшумно під враженням таких моральних вчителів.
Номер корпусу:
Ми йдемо з дружиною і дитиною вниз по вулиці друзям на бенкеті (на руках торта, в сумці, винні кільця ... і один, як ви знаєте, не кільце).
Я познайомлюся з двома чоловіками в білих брюках, за зовнішнім виглядом (скатерти, перш за все) визначаються як американці (навіть, я не знаю, як пояснити, але чітко «розрізати» не «наче».
Вони тримають книгу.
Підхід і посмішка на всіх 32 з різним англійським акцентом пропонує:
- Привіт. Ви хочете поговорити про Бога?
І я вирішив показати, чи я не відправлявся від вчорашніх переговорів.
Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу.
У відповідь вже широка посмішка стала ще більшою, а чоловіки переїхали.
А потім я чую за спиною, як друга людина збивається до «колезької» (навіть, можливо, він подумав, що він не говорячи гучно).
- Гей, що він сказав нам?
Отже, виходить, не вистачає, щоб виглядати американцем, щоб дізнатися англійську мову ... ви повинні дізнатися краще з підручника, а не з книг, які вони пропонують.
Корпус No два.
Що було 10 років тому. Також на вулиці я ще не маю сім'ї... зустріти два дівчата, досить «уроки». Також підходить:
- Привіт! Ви хочете розповісти про моральність? (право, в той час, наші поштові скриньки буквально кидали брошури про моральність... тенденція, очевидно, була).
Я не пам'ятаю розмову більше, але все вийшло до мого питання:
Що ви розумієте як не морально?
- Ну, наприклад... бари, дівчата там... Ви знаєте, що?
Ноп. У мене є дружина (у той час я майже одружився).
«Для того, що ми за життям ...» сказали дівчата.
Я пішов безшумно під враженням таких моральних вчителів.