Діти про Ленін. Люблю його.

доб.

Ленін і плита. Леніна і молочно-молочні вироби з металоконструкцій. Нарешті, Ленін і діти. Остання картина особливо впливає на: хороша стара людина (рад, промені на очах і т.д.) у колі дітей. Його мудрість блискає серед блондових і кучерявих голів дітей. Вони катують його про яскраве майбутнє - він катно відповідав: "Ми збираємося з Великим Собачком, товари!" Але... ця картина з красивого далекого.
На 136-річчю Лідера, що знає про найбільш людську істоту? Хто це? Чи знаєте вони про свою роль в історії? Результати опитування на тему «Ленін...», проведеного за нашим запитом у Московській школі No 686 (від 1-го до 11-го класу), дивилися і шокували. Ми розуміємо, що нове покоління далеко від лідера.

Анемекція дня
На День народження В.І. Леніна в телерекламі з'явилася:
- ковбаса «Мебер Ради народних комісарів»;
- порошок «Ашії Ілліча»;
Три спальні ліжка "Леніна з нами".

Так, Ленін є ... (відбито з авторським писанням і пунктуацією. - М.Р.

Ленін - математичний, або ж пауза, біля магазину
Даша Т., 1 "А" клас.

Я знаю, що ім'я чоловіка. Написуємо пісні про Леніна.
Маша С., 1 "А" клас.

Людина. Він художника.
Микита П., 1 "А" клас.

Він вже мертвий. Він отримав кульвер. Він був прокочений в мумію в 1924 році.
Нестя С., 1 "А" клас.

Тексти пісень, а це означає: Але він носити капелюх і він людина. Пам'ятник нам.
Таня Б., 1 "А" клас.

Ленін - фантазії. Немає ідеї.
Заріна М., 2 класу "А".

Ленін - композитор.
Дар'я К., 2 "А" клас.

(a) Я думаю, що Ленін є математикою.
(b) Я знаю всі підніжжя, зроблені Леніном.
Соня Д., 2 класу Б.

Це той, хто зробив галабітичну революцію в історії променя.
Це людина з Уляновського, який захопив і загинув царя, тобто аамстеля за брата.
Егор Г., 2 "Б" клас.

Великий підкорювач.
Він переповнить багато царів.
Аріна Т., 2 "Б" клас.

Ленін був припинений і завезений поїздом в місто. І тоді його садиби почали називати споруди.
Алеша С., 2 "А" клас.

Ленін - це космонавт.
Олександр Є., 2 "А" клас.

Я не знаю, хто Ленін.
Павло З., 2 "А" клас.

Ленін був володарем СРСР. Наскільки я знаю, він був міцним. Він мав стажерний вигляд, що всі бояться. Коли він посміхався, всі сміхалися. Він був дивним правителем.
Валя Б., 4 "А" клас.

Він був резидентом Ленеграда. Після смерті Леніна місто назвали не Ленінград, але Санкт-Петербург.
Христина О., 4 B клас.

Ленін був священиком. Він був не дуже хороший чоловік, бо він забрав гроші з багатих і давав його бідним і всім був бідним. Він також зробив революцію.
Уляна П., 4 "Б" клас.

1,1 км Він був злий президент Росії.
2,2 км Він жив 87 років!
3. У Він рідко писав!
4. У Він не любив всіх, але себе.
5. Умань Він також загинув своїх близьких.
6. Жнівень Злий чоловік, який вистрілив людей.
Б.К., 4 "А" клас.

1,1 км Ленін був президентом.
2,2 км На Таганці побудовано комунальні квартири. Але зараз є власні квартири.
Таня А., Клас 4 А.

1,1 км Ленін - чоловік, який жив життя! По дорозі, в СРСР!!!
Саша П., Клас 4 А.

1,1 км Перший, людина. Ленін може називати героя, бо він виграв війну. І тепер Ленін помер. У нас є лінійка!
Паулін А., Клас 4 А.

1,1 км Прапорець СРСР (формер).
2,2 км Він був дуже суворим і кровотворним. У Першій світовій війні був Генеральний
Дмитрі В., 5 "А" клас.

1,1 км Підйомник і прибиральниця (не гірше, ніж привід, багато).
2,2 км Я знаю, що він знищив половину російських храмів, загинув тих, хто вірив у Бога і тих, хто проти нього.
Варя В., 5 "А" клас.

На мій погляд, Ленін - двосторонній чоловік, перший він допоміг Москві, а потім зрадив нашу батьківщину! Моя родина не лікує його дуже добре. Хоча його батько, герман, був хороший чоловік.
Маша Л., 5 Б класу.

Я знаю, що Ленін був хорошим чоловіком. Отруюється. Його тіло збереглася, бо він був оштукатурений.
Нестя В., 5 "Б" клас.

Ленін - чоловік, який зробив революцію. Він зробив багато людей. Хтось загинув його (як тітка). І він вказував свою руку на дистанцію і сказав: "Ком..." Попереду.
Ліза Р., 5-й клас.

Ленін був дідом, який зробив революцію. Він допомогло поганим і займав майно від багатих. Я не знаю, як він помер, але він поганий дядько.
Соня О., 5-й клас.

Ленін - демократ або комуністичний. Він також придумав, що всі люди рівні.
Степан Д., 6 "А" клас.

Лідер пролетаріату. Чудова смородина, яка підняла більшовиків. Леніна нічого до мене. Я думаю, що він не краще, ніж Гітлер і Сталін. Люди думають про нього як великий лідер, але я думаю, що він як тиран і фольго.
Без підпису, 7 клас.

Єдине, що я знаю, що Ленін пішов на дачу. Він супроводжувався жінкою (Я не пам'ятаю своє ім'я), і він стержає на слоні або конях. Я чув, що Ленін створив революцію. Але я не знаю, чи це правда чи ні.
Аліна Б., 7 клас "А".

Леніна – російська лінійка. Проживав і закріпив під час СРСР. Якщо я не помилився, він був членом Комсомол. Я просто зрозумів, що я знаю про людей, які формували свою батьківщину!
Дар'я Д., 7 "А" клас.

Ленін був відомим чоловіком, який інвестував у розвиток Радянського Союзу.
Данила Д., 7 "Б" клас.

Він мав нянь - Аріна Родіонівна.
Варвара В., 8 "Б" клас.

Леніна заснувала більшовикську партію і покрили царські органи. Заснував газету «Іскра» за кордоном, труси на араділлі, загинув в 1924 році, поганий чоловік, тільки хороший сімейний чоловік, був одружений з Крупською, відпочивається в Горкі (взяти), знаходиться в Маузолей.
Кирилл К., 9 "Б" клас.

Ленін вже мертвий. Він загинув і призначив Сталіну на своєму місці. У підручнику з історії 9 класу.
Ілля К., 9 "А" клас.

Я відповідь 2 питання в одному. Ленін - людина! Тексти пісень, а це означає: Він набагато більше, ніж людина. Він єдиний, хто керував росіянами і народами СРСР на правому шляху. Він здійснював не тільки військову революцію, але й духовну. Він на парі з Che Guevara розбиває записи для продажу футболок. Якщо політики зараз вирівняли себе з Леніном, наша політична система стане більш організованою.
Олексій П., 9 "А" клас.

В цілому, я знаю трохи про Леніна як чоловіка, головним чином, що він зробив як «лідер». Не менше, як дитина я завжди сказав, що Ленін був злий. Якось, що думав, що у мене голову. Я не знаю, що це мій погляд або якщо я надихнув.
Даша С., 9 Б клас.

Володимир Ілліч Ленін, прізвища Улянова є великим реформатором. За допомогою революції, оплаченої німцями/фашистами, він переповнений монархією. Він був атеїстом і спаливими церквами та священиками.
Він був лідером КПУ. Але за всю свою жорсткість і суворість, все своє життя (майже) було непристойно в любові з полокою ім. Арма. Він також був брат Саша... Він хотів вбити царя, але він був спійманий.
Аміна Н., 10 "А" клас.

Лідер більшовикської партії... Перший лідер СРСР. Він приєднався до революційного руху після арешту та смерті брата. Оздоблений патологічний гімназій відмінно. Подається 24.
Катя С., 11 клас.

Дорослі, які знають, хто Ленін

Володимир Винокур, художник:
до Що дивує вас про ці відповіді? Наша старше покоління була зомбіфікована. Довгий час навчався Леніну. Хтось з нас скажеш, що Ленін є лідером світового пролетаріату, щастя радянських народів. Це навпаки.
монстр, вбивця, німецький шпигун. Інформація про цей чоловік досягла молоді. Не знаю історію своєї країни. Про те, що діти відповіли питання таким чином, є проблемою. Але проблема не є нашими дітьми, але держави.

В’ячеслав Ніконов, Президент Фонду політики:
- молодше покоління не цікавиться історією. Крім того, підручники написані таким чином, що важко відокремити зерно від шафи. І ми росіяни – Івани, які не пам’ятають дивовижності. Це, звичайно, знижує наш потенціал в геополітичному просторі. Престиж нашої країни не додає таких відповідей.

Армен Джигарханян, актор:
- Хтось хто каже, що не варто забувати про нашу історію. Це на миті, дешево! По-перше, всі не варто забувати про свою душу! Тільки тоді ми додаємо до чогось. І історія повинна бути справжньою з істориками, професіоналами. Я думаю, що ми живемо в світі доброчесності.

Сергій Казарновський, директор Школи No 686:
до У свою чергу, я попросив студентів старших класів пам'ятати хоча б одного першоджерела. Як «експерти», вони не соромилися залити в загальний каульдон все, що запам'яталися, чути або навіть читати. В результаті народився майже Астафієвський «берш» – Павлик Матросов, який відправив батька на ембравірування. Не сором'язливість, це не збочений фантазія, це не бантер. Час!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це всі ми, відокремлені «бар’єрами», «загальними шоу» та очолюють опитування VTsIOM. Стародавні автори були народжені в кінці простройки. Наймолодший після за замовчуванням. Хто знає нічого, хтось має коктейль у своїй голові, підготовлений медіа, хтось релігійно агресивний, і хтось не підписав його суворі слова. Але найголовніше, вони намагаються говорити самостійно. Це те, що я заздрю і хочу тримати в них.
Як для Леніна і всієї історії... Цього року для всіх вступних університетів введено єдиний державний іспит. Цікаво!

Москва Комсомолець
22.04.2006