695
123 Прості способи пробудження дитини
Для кожної жінки важливо залишити місце в душі для щирості, захоплення, непередбачуваності і радості - все, що життя дитини наповнене. У своєму блозі автор і автор книг про жіночу психологію Ольга Валяєва пропонує 123 способи повернення в дитинство і відчути однакову медико.
МиВеб-сайт Вони спробували кілька способів і радували свою дитину.
Прогулянка в дощі без парасольки, або краще ще. Дощй Купання в одязі. Зробіть собі смішну зачіску – принаймні для дому. Одягненати в домашніх умовах, співати і танцювати, приношивши якийсь виконавець. Одягнена Жінка Голий чоловік (уважно при виборі місця і часу). Сніданок з морозивомй Зробіть смішні сніданки з тваринами або обличчями. Покажіть чоловіка, який ви вказали. Перемикач на ліжку. Виїжджайте гірки на майданчиках. Купити себе найкрасивішу ляльку. Виміряйте глибину подушок в гумових черевики. Прогулянка босоніж на траві в парку. Перемикач на радість. Вівчарка на малій кіно, особливо в кіно. Прикрасьте волосся квітами. Розкажіть жарти і смішні оповідання. Використовуйте смішні і пологі слова для кварелі ("А, заморожені!"). Зйомка з гарматами. Зробіть смішні обличчя в дзеркалі. Стирання ніг при небезпекі виникає. Наповніть дитячу мрію – наприклад, покатайте кінь або перейдіть до Діснейленду. Грати сноуборди. Свінгер на гойдалці. Щоб лежати в снігу. Повільні бої. Намалюйте на диску. Під час свят влаштуйте маскарад і подумайте про своє зображення надовго. Купити себе найкрасивіший набір гуаш і фарби з серця. Налаштуйте стіни для живопису в домашніх умовах і створюйте щось на ньому. Перемикач на трамваях. Для переадресації збивати пластини. Це не просто різдвяні речі. Одягаємо балерину спідницю в домашніх умовах. Розгортання слайдів. Коли ви відчуваєте себе поганим, запитайте: «Зробити мене на ручках, щось для мене, якось одно-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-оральний». Викопані в піску. Зробіть яскравий педикюр. Мир рожевий, так, рожевий, як Барбі. Виготовлення пластикових виробів. Запуск комплектів. Зробіть млинці смішні обличчя. Фолінг - з друзями або самотніми з собою. Сплести вінки і носити їх на голову. Іноді сон протягом дня. Грати в салоні ігрових автоматів. Зробіть кольорові закладки у книгах, виділіть цікаві місця з маркером. Вичавити при рубці. Як їздити. Прикрасити весь будинок для свята. Сходження дерев (не дуже висока). Запуск човнів на річках. Купуйте самі дівчині зошити, щоденники і фарби квітів і серця в полях. Кетч сніжинки з ротом. Підігніть тролей в колах. Відкрито боятися висоти, великих собак і стоматологів. Більше посмішок і сміється. Викласти все і просто відпочивати в ліжку. Отримайте колекцію красивих різнокольорових ручок і напишіть свої мрії з ними. Купити коронку і іноді його носити. Танець з пилососом або мопом. Зробляючи божевільні речі. Ударуйте солому з молоком, перш ніж почати його пити. Купити себе смішний і милий піжами або сорочками. Купить в дощ. Зробіть несподівані пельмені. Зробіть виставку картин або фотографій. Харчування котів, собак, птахів на вулиці. Іноді грають принцеси. Зміна одягу з друзями. Заспокійливі смішні ювелірні вироби, ювелірні вироби. Підібрати велосипед. Удар мильних бульбашок. Картопля смажена з сковороди. Візьміть ванну з великою кількістю піни. Скидання піску на пляжі. Сплести різні косички, стрічками і без них. Перервіть свої обіцянки і з'ясуйте. Забудьте про час не менше одного дня, не зносите годинник. Заспокійливі капелюхи з величезними полями. Іноді я замовляє піцу на вечерю. Купуючи самі повітряні кулі. Зробіть смішні стінові газети. Написати любов ноти чоловіка. Сховавши улюблених пісень при виконанні бізнесу. Придбання від невиконання або переадресації. Купити рожеву принцесу плаття і носити її в домашніх умовах. Робимо сніговики морквою замість носа. Дивіться фільми в театрах без дітей. Груша дівчина рім, шпильки, гумки - з квітами, стразами, різними кольорами. Не пізно може бути першим в житті. Для того, щоб викликати ваші улюблені слова - "соні", "буніки", "завантаження", "крокодиль" і "хedgehogs" - за обставинами. Купуйте собі плюшевий друг і спати з ним. Для побудови піщаних замків. Збір букетів з диких квітів і трав. Сидіння, і ще краще лежати на траві. Купити собі яскраві гумові черевики для дачі (якщо є дача). Читати романи іноді. Як мінімум іноді зателефонувати батькам мами і тато. Змащувати загоєння грязі. Прикрасити будинок свічками ввечері. Дозвольте собі бути ілологічним: добре, що вчора сказав “так” – сьогодні я можу змінити мій розум. Сплести фенеки, браслети, зробити прикраси своїми руками. Похід з наметом в лісах (з чоловіком!). Твіттер з іншими дівчатами про що-небудь - про наряди і косметика протягом декількох годин. Не тільки стильні сонцезахисні окуляри, але і незвичайні і смішні. Дозвольте собі нічого робити, просто лежати в ліжку, дивитися улюблене кіно і їсти улюблений морозиво. Сімейний вигляд - плаття всієї родини в одному одязі або принаймні в одному кольорі. Душіння в душі. Грати веселі ігри сім'ї - "Twister", "Crocodile" та інші. «Я думаю, що це завтра. й Я люблю тебе, дуже багато. й Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Використовуйте більш активно мережива, трусики, квіти, прикраси себе і простір навколо. Ударні бульбашки з гумки. Запрошення оповідань для дітей замість їх читання. Зробіть собі кучері, як принцеса. У магазині намагатися на різних гілках і самому кіно на телефоні. Перейдіть на казкову подорож - наприклад, в Лапланді або землі Мумі тролів, або Карлсон. Зробіть своє ліжко принцесою ліжко з красивими ліжками, подушками, навісами. Щоб мріяти, приклеїти колажі снів. Купити собі дуже дорогі і дуже красиві сукні (наприклад, весільна сукня, якщо у вас немає). Роликові ковзання. Більше прогулянок.
через happilysituated.com