Центр Американської англійської

1 червня
Ми ледь отримали одну групу. Дві людини. Я був розщеплений навпіл з Петровною, я отримав велику половину старшості - чоловіка розміром три, як мені. Вивчайте статті. Петровна гойдалка чаїв з учнем МГМО, покладає пронуження «го» за власним методом «на мокрій горлі». Три дні до виплати.

2 червня
Моя людина дізналася статтю «а.» Тепер він говорить як Абхазіан - "уві двері", "у столі". Я не пам’ятаю, як буде «дихати» З-за стінки іноді гасить дует — Петровна звучать «й» виявиться чітким голосом. День після завтрашнього дня, я голодний.

3 червня
Зарплата

4 червня
Зарплата сьогодні. Ніч. Після восьми. Після дев'яти. Десять і чверть. Попередження. На десять сорок. Кузьмич святий. Петровна бере його з грудей і сходу «щоб». Її студент побігає. Моя людина вибігла двері. Я ніколи не дізнався назву.

5 червня
Кузьмич вказав взяти дію. Немає рекламних грошей. Xerox зламався, ми пишемо листівки вручну, в ніч з Петровною разом вставляємо їх, орієнтуючись вище.

6 червня
Петровна на хворому залишку, розташувалася її плече. Вона сказала, що вона піднімала плакат з анонсом. У цей день хлопчик попросив Кузьмич. Закликав, Кузьмич після розмови весело. Поцілунки там з'явилася зміна.

7 червня
Неділя. Змінюється чітко приступає. Я продаю в'язану сорочку вранці, купивши китайську локшину, настоюйте їх на місці.

8 червня
Хлопець прийшов, загинув руки, звернув перспективи. Він не запитав гроші. Він говорив слово Інтернет російською мовою і з невеликим листом. Щось ще про пошту і тушку. Мапа Я вже бачив тушку.

15 червня
Я провів тиждень навчання, щоб зробити бюлетень. Ми робимо тексти. Хлопець приніс велику базу. Петровна запечена, ми обидва сміємось на адресах. Вони смішні, особливо після навчання, що смішний zagogulin називається собакою. Тепер смішний в одному.

17 червня
Дзвінки, багато непристойних дзвінків. Вивчаємо нові слова російською мовою з Петровною. Кузьмич Хоча приніс підручнику американського сланцю, виходить, що такі речі трапляються. Відповідаючи на мову, занадто непристойну. Петровна особливо хороша при худненні «чортова коса», говорить про те, що він має приємний артикул.

23 червня
Ми називаємо місцеві школи, ми побачимо англійські дівчата. Трьох груп повні, 25 осіб кожен. Вибачте, що вони вже стикалися. Дискурований. Розгортається по-друге за розміром заздалегідь. За половину грошей з звички купили тритонну ємність китайської локшини. Я прийшов до моїх почуттів, кинув його в траві. Осередні щури повні – що вони надягають в цю локшину?

24 червня
У своїх двориках є подяки. Я побачу. Двері задні. Я збираю таксі, щоб не зіпсувати нові черевики. Я зашмав двері ліктя, щоб не зіпсувати рукавички. Офіс оновив всі меблі, офісне обладнання, на промислову біржу копіювальну чергу з сусідніх офісів - просто подивіться. Кузьмич одягається правильно, молодше сорок років. Він перемагає з Петровною. Петровна вражає хлопчика. Хлопець приніс ще три великі бази.

30 червня

Після вихідні в Петровні, танець тут не є, очі Кузьмича. Ліва коса трохи - каже він впав. Я запідроблю дружину. П'ята група 30 осіб була відправлена в наступну школу, ми не маємо достатньо місця. Мат з телефону заливає товстий струмок, виробляє дзен і поїзд дихання. 3 липня
Виготовлений Зен може бути продано в сипучих продуктах. Петровна виглядає мухами, а в слово припиняє пасажирський трафік в метро на годину кисті. У двох словах розчищає простір 100 метрів вперед. Словник американського слангу над, написав дошкільників? Згідно з правилами граматики, ми приймаємо нові форми слів. Відповідає мату англійською мовою стильно. Інтернет-хлопець дивиться на мене з адорацією.

15 липня
Вони випустили перші п'ять груп, купили мікроавтобус і ще одну з тих же, але яскравіше. Світло бере Петровна, що чула пізно. Поор Кузьмич, бачить майже нічого. Він потрапив у будинок. Ми побігли ще 18 фонових ліній і дайвінгу телефону. Введено позицію психолога та психотерапевта, дівчата мають нервові поломки кожні півгодини. Великий оборот. Ті, які посилюються, відправляються на стажування в митних терміналах і ДАІ.

18 липня
З місцевих ДАП приймав лист подяки Кузьмича – наші дівчата вчили скидання свого батальйону, і тепер вони мають величезну економію часу. Інспектор каже одне слово водію та водієм, що не зв’язує очі.

19 липня
Парканти прилеглих будинків переїхали на майданчик 400 метрів від наших вікон. У радіусі 200 метрів птахи припинили спів. Навіть корови. Випадково блукаючи собаки приховують вуха і поривають в терорі. Розгорніть вікно відкритого вікна в центрі виклику. Кузьмич замовив поставити пластикові вікна і ущільнювати зазори. Вони кладуть відповідей на одну з ліній.

20 липня
Відповідна машинка відійшов на обід. Він викликає випадкові номери і swear. Хлопчик взяв його до психолога. Психолог має нервову поломку - він думав про прослуховування стрічки з дзвінками. Присутність курсу полягає в скороченні. Кузьмич розповідає про поштові фільтри.

27 липня
З'ясуйте, як обійти фільтри. Написуємо літери латинської мови і в детенті. Один з клієнтів приніс фотошоп як платіж, креслення листів з фотографіями. Велика база вже має мільйони адрес.

28 липня
Ми знайшли «пробіг» у захисті пошти. і, тепер кожен з своїх власників коробок отримує три листи вранці. «Ми маємо 8 мільйонів коробок». Кількість дзвінків потрійно, дев'ять груп від 30 осіб були рекрутовані. Для нас працюють чотири сусідні школи. Чекаємо Вас в кінці свят. За лаштунками ми обговоримо з шкільними принципами можливість підштовхувати своїх дітей в інші установи. Директори нафтової посмішки, шприцові векселі в своїх кишенях.

3 серпня
Ефективність знімків падає, хлопець придумав ідею відправки кулінарних рецептів. Ми вислали всю книгу Похлебкіна, ми шукаємо Олени Молоковець. Ми вважаємо, що відповіді на дзвінки з США, багато хто хоче дізнатися свої навички. Зараз. Інтернет-хлопець знайшов «пробіг» у захисті МТС з відправкою SMS на номер «(916) ***-**********», де «*» є будь-яким номером. Хелмет три тексти в день. Психолог радить вгадати час після їжі. Кузьмич змінив секс, тепер він Кузьмінічна. Петровна в ударі.

10 серпня
Алелер посипає двір з китайською локшиною, наступний приклад. Я даю гроші на інший контейнер в кінці тижня. Ні щур, кішки їсти корови. Не доглядати. Дошка аллера для успіху дала міні-трактор, який його тренує. Це надзвичайна ситуація на роботі. Кузьмінічна з Петровною завантажила гроші. Ринок дівчат в Call-центрі стабілізується, їх обличчя, як і китайський, більше не пам'ятається. Конкурс 23 осіб на сидіння. Через тиждень вони йдуть до податкової служби на посаду офіцера. Естетична, підбір на обличчі і фігури, які я хотів би бачити в податковому кабінеті. Є катастрофічне скорочення простору.

15 серпня
Ми переїхали на новий бізнес-центр на набережній, з видом на COMECON. Вони відразу ж купили всю ліву криву з прилеглою територією, висаджують з сітку «слав». Опоненти спаму вживали діями. Для 50% знижки ми запрошуємо студентів у самозахисті. Покладаємо другий ряд сітки, зміцнюємо вікна і двері. Сусід ATS працює для нас в повній силі, користь композиції є дві третини нашого контакт-центру. У скатертинах ходять навколо, виявляючи незадоволені ними обличчя. Замінити всі вікна, покласти активну броню.

25 серпня
Петровна та Кузьмич на Мальті. Кузьмич тепер Кузьмич знову. Не буде щасливим. OMON знаходиться на нашому боці, що знаходиться в центрі уваги. Природні споруди були зібрані для кращої зйомки. У ніч на повітря з прожектором і автоматами з рецепції висить над спорудою. Прийом здійснюється за допомогою спеціальної колонки. Вони кладуть двері гілотину. Ми беремо гроші в коробки, користь ксероксу було придбано за рік заздалегідь. Два з наших, тільки виловили.

30 серпня
В той же час, в 40 групах 35 студентів. Ми опанували експрес-метод - за інтервалами 15 хвилин, ми слухаємо записи розмов з кол-центром. Студенти обирають аеропорти та митниці.

1 вересня
Починався шкільний рік.

25 вересня
Новини Я їду по дворі на ніч по вулиці лебідки трактора. Я подрібню.

1 жовтня
Який макар у Великій Базі отримав Генеральний штаб РФ. Звісно, антиспаммерні інтриги. Ми були Зараз.

2 жовтня
Кузьмич і Петровна розводять в Англії. Минула ніч тут з'явилася стрілка нашого контакт-центру зі спеціальними силами ГРУ. Колишні студенти бурі COMECON в мікрорайоні, хочуть зробити запасні заняття там. Під час дня черги можна почути через вікна. Ми відключили воду і вогні, і навчаємо студентів Брайля.

3 жовтня
Телефони вниз, без дзвінків. Дзвоните до центру вимагає крові, це не жарт. ГРУП спеціальні сили роззброєні, Інтернет-хлопець закликав взяти телевізор Три групи 25 осіб пішли на телецентр. На півночі в ніч. Оголошення для ПЛК ще не показано, але тільки новини CNN грають - непрямо готуються до фільму.

4 жовтня
Телецентр не вдалося. Зворотній зв'язок Вони дали мені воду з скрізь. Обгорніть інструкції та підручники. Ми не дамо. Резерви з'явилися по місту.