926
НатататататататататататататататататататататататататалаРNoталРμР»РμллРμтаРμтааРμРμРμлллллллаРμРμллаРμР»РNo
Я збираюся поговорити трохи про інші моделі. Я розповім про мій перший (або другий?) хобі, а саме RU моделювання. У 2010 році я купила першу модель HSP Brontosaurus.
В кінці 2012 року було прийнято рішення про продаж. І зараз ми будемо говорити про те, як я замовив Baja 5B з Америки, як я збирав його, і (отриманий) його перетворили. Ми також розглянемо трохи всередині і в диференціал RU "Машина" - якщо хтось цікавиться? Я був також спалений в останнє повідомлення :D
Чистий? Ось ми йдемо!
Так, після читання в інтернеті я вирішив замовити кошик, який запрошує себе. Це ще цікавіше, і автомобіль вже включає додатковий тюнінг. Для чого не потрібно платити 10К? До речі, я йду все тюнінг з-за бампера.
Замовлення було зроблено в грудні, а автомобіль прибув до січня 2013 року. Помилки напевно. Я забрав цей 12кг коробку з поштового відділення.
Всередині коробки є все, що потрібно зібрати.
Фото з цього часу залишилася трохи, ось один - все розкидані на підлозі і збирається :D
Займав два дні, дуже простий, якщо ви дотримуєтесь інструкцій.
Вихід вийшов так на 26 кубів.
З Я планував інвестувати в мінімум, і їздити за душу ...
Під час роботи було замінено багато, посилені стандартні частини. І останній конкурс показав, що нам потрібно зміцнити ще більше. І взяв я сипучих.
123456Наступний
Власне, необхідні частини для установки, приводу, чашки, диференціального житла і нових дисків. Чому потрібно змінити їх в кінці?
Перше, що ми видалили каркас безпеки.
Р
І це два основних шестерні-супурові та шпильки. Spur велика передача. Вже з металу пластик в зливці
Я не буду ходити в деталі, я не думаю, що це необхідно. Коробка вже була видалена і готується до наповнювача.
Але це те, що редуктор виглядає так, хоча тут немає звичайної коробки передач. На праві нам потрібна різна потреба.
Дискусії диференціалу
Розбирання потрібно замінити чашки дисків. Паралельно з цим було прийнято рішення змінити підшипники і пройти через дифу себе. Він вже зламаний, і він готовий до сипучих. Супутники лежать окремо
Підшипники встановлюються, звичайні рукави знаходяться в стоку. Але нам не потрібно.
Диференціальна на моделях заповнюється силіконовою олією різної в'язкості. Це 1,000WT масло. За допомогою різних масел можна змінити характеристики поведінки моделі на трасі, хоча це проблема.
Все тут,
Процес заміни самих дисків
Сам привід - для порівняння з приводом від моделі на 10 масштабах
Це те, що старий вигляд. 2 рази тонше.
Далі змащуємо і кладемо на нори.
В принципі можна обійтися без змащування і афінів, але я не робив
Задня права підвіска вже зібрана ... Те ж саме відбувається зліва.
Наступний етап - заміна рульового управління
р.
передня збірка, початок розбирання
Розбирання просто, праворуч ви можете побачити сервомашину, сили 35кг, 7.4v.
Колесо рульового колеса не є запасом, пластина також не рідна - все замінюється для кращого обслуговування.
Але нам необхідно замінити серво-савер.
Це сервоприбиральниця. Для захисту рульової машини від ударів під час стрибків або нерівностей на трасі, від поломок. Весною запускається, вплив не передається на машинку.
Ліворуч, що потрібно покласти. З правою є те, що потрібно бути.
Ми кладемо пластикову версію, тому що при попаданні бруду вона не буде працювати як потрібно.
1477613
І фото передньої підвіски для забору.
р.
Все йде в зворотному порядку, потім змінює тяги.
Погляд. Сліди згинаються після заміщення рятівки, потрібно довше
Новий тяговий збір
І тепер диски.
Диски не хочуть змінити, але на змагання виявилося, що стандартні не дуже міцні. Гумка кріпиться до стегно (велика вага), і вони розірвалися м'ясом. Я поставила їх в машині, щоб вийти кудись.
6885940
З Америки був замовлений комплект від Proline-з більш міцними стегнами, добре, за зовнішнім виглядом вони люблять краще:
Кожна шина має вставку - вона діє як повітря, як 1:1 автомобіль.
Диск завершено з гумкою на
р.
Що сталося в кінці.
Цей кошик приводиться до двигуна 26 куб. 2-строке потужністю 3 к.с. Паспорт прискорює до 60 км / год - чесно, я не перевіряв.
Додано до [mergetime]1405616160[/mergetime]
І, нарешті, трохи відео з конкурсу.
Помилки Я написав трохи чесно, думав, що це буде краще, але якщо є питання, запитаю, я спробую відповісти.
Я зробив.
В кінці 2012 року було прийнято рішення про продаж. І зараз ми будемо говорити про те, як я замовив Baja 5B з Америки, як я збирав його, і (отриманий) його перетворили. Ми також розглянемо трохи всередині і в диференціал RU "Машина" - якщо хтось цікавиться? Я був також спалений в останнє повідомлення :D
Чистий? Ось ми йдемо!
Так, після читання в інтернеті я вирішив замовити кошик, який запрошує себе. Це ще цікавіше, і автомобіль вже включає додатковий тюнінг. Для чого не потрібно платити 10К? До речі, я йду все тюнінг з-за бампера.
Замовлення було зроблено в грудні, а автомобіль прибув до січня 2013 року. Помилки напевно. Я забрав цей 12кг коробку з поштового відділення.
Всередині коробки є все, що потрібно зібрати.
Фото з цього часу залишилася трохи, ось один - все розкидані на підлозі і збирається :D
Займав два дні, дуже простий, якщо ви дотримуєтесь інструкцій.
Вихід вийшов так на 26 кубів.
З Я планував інвестувати в мінімум, і їздити за душу ...
Під час роботи було замінено багато, посилені стандартні частини. І останній конкурс показав, що нам потрібно зміцнити ще більше. І взяв я сипучих.
123456Наступний
Власне, необхідні частини для установки, приводу, чашки, диференціального житла і нових дисків. Чому потрібно змінити їх в кінці?
Перше, що ми видалили каркас безпеки.
Р
І це два основних шестерні-супурові та шпильки. Spur велика передача. Вже з металу пластик в зливці
Я не буду ходити в деталі, я не думаю, що це необхідно. Коробка вже була видалена і готується до наповнювача.
Але це те, що редуктор виглядає так, хоча тут немає звичайної коробки передач. На праві нам потрібна різна потреба.
Дискусії диференціалу
Розбирання потрібно замінити чашки дисків. Паралельно з цим було прийнято рішення змінити підшипники і пройти через дифу себе. Він вже зламаний, і він готовий до сипучих. Супутники лежать окремо
Підшипники встановлюються, звичайні рукави знаходяться в стоку. Але нам не потрібно.
Диференціальна на моделях заповнюється силіконовою олією різної в'язкості. Це 1,000WT масло. За допомогою різних масел можна змінити характеристики поведінки моделі на трасі, хоча це проблема.
Все тут,
Процес заміни самих дисків
Сам привід - для порівняння з приводом від моделі на 10 масштабах
Це те, що старий вигляд. 2 рази тонше.
Далі змащуємо і кладемо на нори.
В принципі можна обійтися без змащування і афінів, але я не робив
Задня права підвіска вже зібрана ... Те ж саме відбувається зліва.
Наступний етап - заміна рульового управління
р.
передня збірка, початок розбирання
Розбирання просто, праворуч ви можете побачити сервомашину, сили 35кг, 7.4v.
Колесо рульового колеса не є запасом, пластина також не рідна - все замінюється для кращого обслуговування.
Але нам необхідно замінити серво-савер.
Це сервоприбиральниця. Для захисту рульової машини від ударів під час стрибків або нерівностей на трасі, від поломок. Весною запускається, вплив не передається на машинку.
Ліворуч, що потрібно покласти. З правою є те, що потрібно бути.
Ми кладемо пластикову версію, тому що при попаданні бруду вона не буде працювати як потрібно.
1477613
І фото передньої підвіски для забору.
р.
Все йде в зворотному порядку, потім змінює тяги.
Погляд. Сліди згинаються після заміщення рятівки, потрібно довше
Новий тяговий збір
І тепер диски.
Диски не хочуть змінити, але на змагання виявилося, що стандартні не дуже міцні. Гумка кріпиться до стегно (велика вага), і вони розірвалися м'ясом. Я поставила їх в машині, щоб вийти кудись.
6885940
З Америки був замовлений комплект від Proline-з більш міцними стегнами, добре, за зовнішнім виглядом вони люблять краще:
Кожна шина має вставку - вона діє як повітря, як 1:1 автомобіль.
Диск завершено з гумкою на
р.
Що сталося в кінці.
Цей кошик приводиться до двигуна 26 куб. 2-строке потужністю 3 к.с. Паспорт прискорює до 60 км / год - чесно, я не перевіряв.
Додано до [mergetime]1405616160[/mergetime]
І, нарешті, трохи відео з конкурсу.
Помилки Я написав трохи чесно, думав, що це буде краще, але якщо є питання, запитаю, я спробую відповісти.
Я зробив.