Петров пост

Яким шляхом є те, що Пітер швидко не схожий на деяких християнських віруючих? У цій статті ми спробуємо зрозуміти причини цього явища.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! 27 червняПонеділок, Початок Апостольського або Петрова Лентадля насДень Святого Петра і Павла, 12 липняй

Що це для нас: «Одно вранці» або «змивання зубів»?

Я помітив, що православні християни дуже рідко суперечать (навіть, якщо вони дійсно хочуть) Велике або Різдво швидко, але не залишатися безшумним, коли мова йде про літні застібки Петрова і Оуспенського. Для цих двох постів, особливо для Петрова Лента, завжди чуйні причини не швидко. Ми кажемо, що "Я не дуже швидко в цьому пості".

Дійсно, Петров Пост є справжньою Кіндереллю серед православних постів: ми визнати, що це наша сестра, але ми віддаємо перевагу, що вона не була.

Це смішно, як ми любимо щотижневі долоні, беручи, що це таке, і повністю нехтуйте цими «малими постами», оскільки вони називаються в деяких книгах.

Якщо ми орієнтуємося на них, вони починають здаватися нам щось, що не стосується нас. «Це чудотворне правило», - сказав він. Або, "Чому часу!" Чи знаєте ви, що коли свято Петра і Павла падає в п'ятницю, це ще швидкий день?

А потім ми приїжджаємо до хибного висновку як справа курсу: якщо свято не покриває швидкісний день, то швидко, що готує нас до нього не так важливо. «Чому ти? А час такий відпочинок. й

Від щирого досвіду я можу сказати, що ніяких заперечень або звернень може припинити цю цунамі звичок. Хтось з нас вже вирішив самі, що це досить швидко тільки під час Великого і різдвяного лиману.

Продовжити роботу в нашому готелі. Але ми все одно хочемо спостерігати святі традиції Церкви та літургійний календар. Незважаючи на це, ми хочемо, щоб знати “хто?” Чому, Господи, нам потрібен цей Апостольський швидкий? Для чого?

Відповідача, в розумінні, не відрізняється від відповіді на будь-яку іншу швидку або духовну практику. Це шлях православного. Спочатку ми готуємо, а потім святкуємо. По-перше, ми робимо, а потім Бог заповнює нас.

Класичні засоби християнського духовного життя є молитвою, застібкою та примноженням. У духовному житті немає повної зупинки. Якщо ми просто уповільнюємо і насолоджуємось великими святами, такими як Великодня, Ціна і Різдво. Це наш шлях, і зараз, що Pentecost за нами і так званий «нормальний час» прийшов час, щоб рухатися далі.

Шеноуда III

Патріарх Шеноуда ІІІ Коптичної церкви допоможе нам тут:

Коли Господь Ісус Христос запитав, чому Його дискрипси не швидко, Він відповів: "Нехай день прийде, коли наречена відійде від них, а потім вони будуть швидко" (Матв 9:15). Апостоли кріпилися разом і не сховали його, і Господь прийняв їх швидко. Коли вони служили Господі і швидко, сказав Святий Дух, Окремий Барнабас і Саул для роботи, до якого я назвав їх. Потім їх застібають і прокручують і закладають руками на них, і дайте їм йти (Дії 13:2-3).

Це досить зрозуміло, що це не так? З одного боку, вони почали кріпитися після Вознесіння Господнього в антіпації великого подарунка Духа Божого. З іншого боку, Апостольська церква також закріпила після того, щоб «зробити» той самий дух. Сьогодні вся церква покликана жити роботу і життя Апостолів: об'єднати весь світ у Господньому та егоїти святині Пентеварії. Якщо Кріс Хімей запрошував такий швидкий і апостоли були застібки у підготовці до служіння, чому ми не можемо швидко?

Чи не те, що після того, як весь час після того, як Pentecost? Чи не так, чому ми опинилися на колінах під час колінних молитв на День Святого Валентина, понеділок після Дня Трійці?

Якщо що-небудь, я думаю, що пояснення не потрібно швидко ці тижні після Трійці, але небажання швидко. Ранні християни і церква побачили значення в кріпленні. Апостолічне кріплення приносить нам назад до ратуші, щоб наступне Христос правильно.

У Сінгапурі, Симон Ченд, також є чим сказати про християнську місію:

«Яка місія Трійці? Відповідь на це питання - Євхарист. Все відновлено через причастя з племінним Богом. The Eucharist, не місіонерська діяльність, є кінцевою метою.

Якщо ми подивимося на Євхаристію, як зосередження життя в церкві, ми маємо місце для місіонерської роботи. Це можна побачити в прикладі давньої служби, яка включала чотири елементи: збір, подача Слова, святкування Євхаристії та виходу в світ. Останній елемент є місіонерською діяльністю.

Цей вид повністю відповідає викладанням православної церкви. Отже, весь день Святих надходить від походження Пресвятої Богородиці. Тому апостолічний швидкий приходить відразу після Дня всіх Святих.

Починається місіонерська діяльність з причасткою з живим Богом і вимагає повної довіри до Бога, що точно виражається в кріпленні і молитві. Чжен є православним у розумінні зв’язку між місіонерською діяльністю та причастя з Святою Трійці. Про православну літургію:

Якщо ви приїжджаєте до православної служби, вам сподобається ретельно продумана кінцева частина сервісу. Це не просто дайвінг, він сповнений молитв і ектенії, щоб нам повернутися в світ. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми виходимо в світ, щоб мати свідка єдності з живим Богом, Отцем, Сином та Святим Духом! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Свята Трійця День народження

Секрет молитви нашого батька

Це значення посту Петра. Тож нехай нам не захопити і знезаражувати наш братрен, який теж не хотів би швидко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після того, як це повідомлення, як Cinderella є мила дівчина, яка не всі розуміють, і деякі навіть непристойні. Але якщо пам'ять не змінює мене, ця історія закінчується дуже добре. Видання

Автор: Приест Давид Щочер

Переклад Євгена Кім

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.pravmir.ru/nelyubimyj-petrov-post/