Пост схожий на археологічну екскавацію

Відповіді на запитання про Різдво швидко:

«Фетер Деметріус, що буде Божий прибуток від того, що віруючі в нього кілька разів на рік дотримуються певного раціону? й

- Бог не піклується про те, що слідують дієти. Але люди самі повинні це дуже багато, оскільки цим він навчається обмежувати себе.

І вміння обмежувати продукти харчування не найскладніше і не найголовніше, що необхідно для всіх нас в житті. Дуже важливо, але в той же час набагато складніше відмирати від гріхів – засуджування, небезпечність, п'яніння, ультранікація та багато інших. Але ось так само, як і в спорті – якщо людина не починає «тренуватися» невеликим, якщо він не починає піднімати дрібні гантелі, то він ніколи не підніме великий бар.

Кріплення є гантелі. Для людей, які навчаються контролювати себе і пережити себе, щоб навчитися силувати себе до чогось. Після того, як людина, що перебуває в засобі, вона здатна подолати в собі тварини, інстинктивні принципи, дуже пристрасті, які призводять до гріху.

Необхідність їжі – базовий інстинкт людини. І дотримуючись кріплень, людина трохи надходить на цей інстинкт, долає його, культивуючи розумний, вольовий, людський початок. Не варто забувати, що людина ціла істота, душа його не існує окремо від свого тіла. Тому що стосується душі, що стосується тіла одночасно, і навпаки. А практика православного аскетизму показує, що для того, щоб отримати бажані духовні держави, такі як мир, пригнічення, пентенсія, необхідно «сухнути» ваше тіло трохи крізь стебла. Я не говорю про про дігалові пристрасті і просвіти, які стають значно меншими від кріплення.

Але, я повторю, застібка тіла не найважливіше. З якоїсь причини ми маємо таку неправильну ідею, що бодібний компонент людини найбільше впливає на гріх і пристрасть. Насправді духовна сфера найбільш пошкоджена гріхом і схильна до пристрастей. Тим не менш, багато святих сказали, що тіло є чим, що страждає від гріха, а не те, що винна страждання, і що тіло потребує корекції менше душі людини. Таким чином, на духовній сфері слід направляти всю увагу під час кріплення.

Я завжди порівняю пост до археологічного дигу. При видаленні перших шарів землі можна зробити сміливі рухи, копати, не боятися торкатися щось. Але більша точність, а потім вчені залишають лопатки і забирають щітки. Так, в процесі роботи над собою душа його піддається таким же чином, в шарах. В першу чергу є якісь пристрасті для себе.

Деякі, наприклад, схильні до вживання. Тексти пісень, а це означає: І він думає, що якщо він робить цю погану звичку, то все буде відмінно. Але потім він припинив пити, а потім раптом наступний шар, інші пристрасті, можуть бути не так помітні, але більш неспроможні, виявлені. Коли ця людина починає долати їх, щось ще більше секрету виникає. Саме там, де потрібна увага.

Таке інтенсивне «самоекскавації» – це лише питання кріплення. Він призначений для того, щоб поглибити себе. Є лише один спосіб зробити це: для того, щоб обіцяти Боже. Повернувшись до прикладу барбеллу, в той час як він знаходиться в куті кімнати, ми проходимо в вірі, що коли ми хочемо підняти його, ми можемо легко зробити це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так ви повинні працювати на себе, поїзді.

Ми вважаємо, що ми легко досягнемо успіху. "Я не судити?" ми думаємо. - Що може бути простіше? Але коли ми нарешті встановили себе таку мету, а потім, в кінці дня, сидимо, щоб проаналізувати, чи вдалося нам в цьому, ми, швидше за все, знайдемо, що ми не взяли на себе вагу.

Ось як відкриваються пристрасті. І коли вони стають чіткими, це перший крок, щоб їх подолання.

до До речі, до питання зазначених продигальних просвітів, не варто лише заочитися, але й виконання маринальних обов’язків буде відмовлено під час швидкості?
- Тут ми повинні дотримуватися принципу, проповіданого Апостолом Павлом. Він сказав, що під час застібки ви відмовляєтеся від недоторканості, заради Господнього, заради пригнічення м'якоть і молитви, але це повинно бути зроблено тільки взаємозгодою. Якщо вірити дружині відмовляється бути близькою до чоловіка під час застібки, вона може підштовхувати його до скоєння. У будь-якому випадку, якщо вони виникли.

до І які інші обмеження швидко засмоктуються, крім їжі м'яса?

до Для початку, по суті, обмеження гастрономічних властивостей набагато серйозніше, ніж ми думаємо. Якщо ми хочемо швидко закріпити, ми повинні пам'ятати, що цей статут ґрунтується на статутах монастиря, призначених для монахів. І вони призначають відмовитися від не тільки м'яса, але і, наприклад, на певні дні кріплення – від варених продуктів (це називається сухе харчування), або навіть від рослинного масла. Але для звичайної людини звичайний парафіян, це тяги нестерпні.

Таким чином, застібка лиману, разом зі своїм співвідношенням, може визначити мірку свого кріплення для себе. Я можу і що буде за свою силу. Наприклад, щоб сказати, що я можу утриматися від м'яса, але я не можу довше утримуватися від молочних продуктів, з причини здоров'я або тому, що я займаюся важкою фізичною працею. Це те ж, якщо людина, десь на зміщенні роботи, в армії, або, скажеш, в лікарні, їсть в їдальні - вже обставини змушують його їсти, що йому дається.

Але є деякі речі, що нормальна людина не складно відмовитися. Як алкоголь. Немає нічого важкого, щоб дати його під час швидкого. Якщо людина курить, кріпиться ще одна причина боротьби з цим ворогом, і, можливо, в кінцевому підсумку, виграти. Чим більш корисно і значно швидше, ніж застібка в їжі буде, якщо людина відмовляється від телевізора, який принесе душу в стан спокою і миру, і це набагато корисніше.

Або, наприклад, якщо людина має пристрасть до солодощів, і він відмовляє цукру і цукерки на час кріплення - це буде його подразник. У короткому сенсі кріплень є жертвувати деякі ваші люті заради Господа і заради вашої душі, її очищення.

до Чи не вважається порушення швидкості застосування спиртних настойок для медичних цілей?

до Як лікарський засіб, звичайно не існує.

до Які наслідки, за даними церковного викладання, не вдається швидко?

- Згідно з церковними канонами, людина в цьому випадку виключається на певний період часу. Але головне наслідок, що людина позбавляє себе від радості. Перед святами призначають швидко.

Якщо швидше швидко, він радий зустріти Різдво або Великодню. І не тому, що тепер він остаточно з'їдає ковбаси або льоду. Звісно, якщо людина кріпиться нормально і плавно, він більше не хоче розірвати це швидко, він, здається, «вивести» в неї. І головна радість не від шлунку, а від душі. Людина з повним подвір'ям «вдихає» цієї витонченості. Можливо, важко пояснити словами, неправильний концептуальний апарат. Ви можете відчути себе.

Як у Біблії, так і у писаннях Святих Отців зазначають, що людина в його оригінальному, не впаданого стану не їсти м'ясо, і що згодом почав робити це прямим наслідком падіння. Нагадуємо, що християни нагадують себе за допомогою кріплень безхилого стану примуноземної, духовно непристойної людини, яка не знає жорстокості і насильства назустріч своїм людям і тваринам.

Також цікавим є етимологія слова «пост». Він походить від слова "витримувати". Ми знаємо ще одне значення цього слова – кажемо, що пост ДАКР, або пост-пост, а також пов’язаний з певним стоячим очікуванням. Автомобільний інспектор посту чекає на можливе порушення правил дорожнього руху, щоб зупинити це порушення, бійець чекає напад на противника, щоб відбити його. У обох сенсах слово асоціюється з стоячими і очікуваннями, чи в фізичному розумінні або в духовному розумінні.

до І може бути вигідним, якщо ви не врахуєте свій сакральний компонент? Як фактор особистісного зростання?

- З цієї точки зору можна побачити просто як тренування заповіту. Наприклад, людина хоче з'їсти шматочок торта, і він, показуючи його, відмовляє його. Чи принесе він йому користь? Безсумнівно, як з точки зору розвитку сили духу, так і з точки зору фізичної краси. А ви хочете, щоб людина сказати щось непристойне, і він зібрав свого духу і не сказав, і таким чином зберігали доброго зв'язку з особою, яка потім підібрала плече в складний момент. Або ви хочете дивитися телевізор з ранку до вечора, і людина вимикається, і замість того, щоб відкрити книгу на саморозвитку. Звичайно, це призведе до результатів, які просто займаються самодисципліном. Але результати будуть муданові, земляні, але не духовні.

до У минулому тижні Різдва швидко падає новорічні свята. Чи існують будь-які «відновлення» та «відновлення» на ці дні?

до Це пов’язано з двотижневою різницею між «старим» та «новим» стилем. Все, що використовується, щоб бути органічними і спокійними, і Різдво святкувало 25 грудня. Тоді прийшов Новий рік, День Василя Великого, свято Циркумуляції та хрещення. І весь цей час з Різдво до Епіфани, був названий Різдвом. Але потім більшовики зрушили календар на два тижні, і церква продовжує жити за «старим стилем».

У храмі, але не зустрілися з розумінням серед віруючих, а патриарх повинен був відкликати його постанову. З Різдвом Христовим святкується цивільний Новий рік.
Я вірю, що на столі з родиною напередодні Нового Року немає гріхів. Але з спиртом, віруючі повинні чекати.

до Як уникнути неминучих спокус в ці дні?

- Я повинен сказати, що проблема Нового року для християнських віруючих не найважчих. Він повинен звикати до того, що більшість людей навколо нього живуть по-різному. Поведінка і моральні стандарти відрізняються. Тому я зазвичай рекомендую, що мої парафіяни використовують цей відпочинок як навчання їх здатності плавати з припливом. Звичайно, тільки ті, хто готовий до неї. Щоб показати визначення і наполегливість, можна сказати собі і іншим: «У вас є стільки задоволення, скільки ви хочете, але я не збираюся це зробити». І не тому, що я хочу піти проти або виділятися, але тому що я вірю, і я маю швидкий. й

Це особливо корисно для молодих людей. Дуже важко виділити з натовпу і піти проти «колекції». Але іноді дуже важливо і дуже важливо. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого неправильного з білою стрілкою. Видання

Р. Белусов виступив.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.pravmir.ru/post-pohozh-na-arheologicheskie-raskopki/