Найчастіші дівчата

Я. Я дивлюсь на наше покоління.

Дівчина звичайний. Тримає щоденник на Li.ru, досить і хоче багато грошей. І він бачить лише один спосіб виконання свого змія. Не перший, ні останні. Є так багато.

Ось деякі повідомлення з свого блогу. Я думаю, що ви зацікавите читання.

номер-пост

І приляга до фото: "Я хочу бути святими і поклонятися!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кількість-пост 2

«Для мене зустрілися з інтернетом. Він сказав, що він працював юристом, але я якось від першої хвилини зрозумів, що це не так. Я залишаю будинок... це темно, ви не можете бачити нічого... Я думав, що був оазисом. Дякую Богу Його був гелік. такий танк курчат... хлопець мент. Я знаю, що я зустрілася з копсами. нічого не сподобалося, що пішов чай. Кирило 25 років, дякуємо Богу. Я дивлюся, якщо я пишу більше. . . . . ?

кількість-пост 3

"Ой, я назвав себе...") Хто може протистояти м'яти, коли я зроблю себе з дотику, як, не жалю всіх, хоча я хочу любити і гроші в повній пляшці - і це, ймовірно, кожна дівчина мрія.

кількість-пост 4

Я можу піти онлайн в цей день.

Ви все ще разом, але мені не потрібно, і на жаль, він починає його помітити.

Я хочу бути щасливим і в цьому я egoist і для цього я буду кинути, що називається "за ніч". У мене є нова кімната Кирила. Є гроші і найголовніше, що він не блукає, я не спалю.!!! і навіть добрим доповненням - є кілька таких... і закохався в любові з мене, як ) букети дарують... Я боїться доторкнутися... Я побудую себе скромним дорученням - Я ввійшов роль помітно швидко

Не вистачає грошей на все в цілому. кицька і навіть ці кредити захворюються. це крутить мене. Я терміново потрібен спонсор, який буде платити за все це)

номер-пост

Новий рік, і я не знаю, що робити, хочу піти за кордоном. Якщо до грудня ви встигли записати щось гідне і нормальне, то існує ймовірність того, що це буде реально.

кількість-пост 6

Що потрібно, щоб отримати те, що я хочу?

Це слово не випадково. Я, ймовірно, хочу, щоб ці речі, як будь-яка дівчина, але це легше для мене, ніж інші дівчата в даний момент. Я зустріла чоловіка, який може дати йому все. Для того, щоб стати чоловіком, який набагато старше мене. (приблизно, він не 70 або 60) Я думав про це протягом місяця...

Кількість 7 (чоловіча різна)

«Я відомий Саша протягом трьох тижнів, і з першого дня я зустрів його з ним, і з першого дня я хотів його ... на третій день ми робимо один одному з нами. на п'ятому він стикнув коліно під столом, я грайливо сказав:

У нас є енергія, якщо одне поле. Я відчуваю його ... так це було 8 дат і я готовий дати йому. як я дійсно люблю цей хлопчик, все повинно бути дивним, у мене є 1,5 тижні втрати ваги, все готують для цього дня ... він запланований для цієї субота ...

No-пост 8

«Я точно очікував, що це бути модним котеджем, але це не просто котедж, але замок двох будинків, окремий будинок для сауни, двоповерховий гараж ... все дуже красиво — найвищий палант ... виїхали в сауну, зробляв любов ... Я обґрунтував всі свої сподівання». . . ?

кількість точок

«Сьогодні ми пішли в котедж Саші, і ми не тільки на горі, але з друзями. Я соромлюся в принципі – але це половина неприємностей. Кожен отримав п'яний і почав обговорювати... Що? ПОЛІТИКА ФІКАЦІЇ Я не можу ставити слово як фольга протягом двох годин. Я був так сором'язливим, тому що я так приступив, і мій хлопчик так розумний, ми не будемо нічого говорити про найближчим часом, і я все одно вид навчання економіки. ?

номер-пост

«навіть, це було як два дні, я отримав смартнера») перше, що прийшов до розуму, щоб регулярно переглядати новини ринків в Інтернеті. Я зареєстрований на біржовій біржі, я дивлюся на котирування, я дізнаю слова, які запаси зростають - які запади - цікаві факти) Я читаю журнали бізнес - коли ви починаєте читати їх, ви не знаєте, які слова 10 на сторінці - ви сходження на словник - ось як ви піднімаєте свої горизонти. Саня вже говорила про політику. Я не зацікавився нею, і я сказав: "Ні, вас цікавить. Агахага!

Дівчина видала щоденник дуже швидко, але ви можете прочитати збережену копію тут.)