Білоруська жінка

Ця дівчина називається Тамара. Довгий мріяв про переміщення до Німеччини. І так, після вивчення протягом декількох років в педагогічному університеті вона подарувала все і зліва, щоб її мрія. Вона проживала протягом 5 років і не тільки для роботи в нязі, але і для початку гри музику. «Я вирішив поглянути на роботу самостійно без вступу в агентства. Я запитав друг з Німеччини, щоб розмістити оголошення в газеті, говорить Тамара. Сім'я звернулася до мене і запропонувала працювати як няняня для них.
Проведено переговори протягом шести місяців. «Ми часто назвали і коментували. Про свої вимоги, згадує співрозмовника. Ми вирішили, що я шукаю після маленької дівчини Ada протягом 6 годин на добу.

Є спеціальна програма для пошуку носій - Au pair. «Угода на рік складається. Ведучий зобов'язаний ознайомитися з відвідуванням няні з культурою. Наприклад, якщо сім'я відвідує музей, виставка або подорожі в інше місто, вони повинні прийняти няні з ними. Ця робота призначена для дівчаток 18-26 років. Вони не повинні мати чоловіка або дітей. Обов'язковий курс німецької мови. й
Багато іноземців знайдуть роботи з агенціями. Ви можете вибрати місто, в якому ви хочете жити, і вік дитини, якщо ви плануєте стати няні, говорить наш герой. Але не завжди те, що написано в угоді відповідає реальній картині.

р.

Перший тиждень в Німеччині все пройшло за планом. Тамара продемонструвала територію і запросила на вечірки. Я щасливий працювати 6 годин і ходити, йти покупка, подорож. Але тут не було, Тома каже. Я повинен працювати протягом 6 годин і 12 годин. А батьки повинні піти десь, тому я повинен дивитися після дитини. й
Після того, як наш герой зобов'язаний шукати інші діти. Я мав зібрати другу дитину з дитячого садка, взяти його до музичної школи. І я маю це трохи на руках! дівчина resents. У мене були дні, коли я працював з високою температурою. Не вдалося замінити мене. й
Щодня родина зробила план роботи для няні. Точно, для очищувача, варіння і няні в одній людині. «Я колись попросив вимити підлогу. Я не відмовляється від допомоги. Я зробив той же сервіс другий раз. І на третій день миття підлоги вже включено до мого плану, говорить Тамара. У мене було варити двічі на тиждень і зробити одяг. І побачити це!

«Для року я жив у будинку сім’ї. Найважчіше не перекреслювати лінію і відокремити людину від роботи. Коли ви живете в сім'ї, вона пояснює. Діти дуже кріпляться до мене. Звісно, лінія була вилучена, і Том зміг стати чимось більш ніж просто нянькою для цієї родини. Дівчина не працювала в цьому будинку протягом 3 років, але недавно вона була запрошена, щоб стати богом Ади.
Тамара залишила навчання в Білорусі та вступила в Німецьку вищу школу. «Я вирішив навчатися в Німеччині. Я отримав спеціальні курси для підготовки іспитів. З 150 іноземців ми інтерв'ю, тільки 6 пройшли іспити. І був один з них. З такими точками можна ввести будь-яку навчальну установу, говорить дівчина. Я тепер майбутній соціальний працівник.

Навчальна програма розрахована на 3 роки. «Це дуже інша система тут. До того, як ви пройшли всі іспити, ви не отримаєте ступінь бакалавра. Ви можете розтягнути все це протягом 5 років, Том продовжується. Тільки кожен семестр потрібно зробити соціальний внесок для отримання студентської картки та проходу.
Тепер, як студент, я можу піти в інший університет в будь-який час. Я маю всі документи в руках. Якщо вони роблять, я просто скажу, і залишаю свою школу. Для студентів та студентів немає обмежень. Я люблю цю систему дуже багато. й

, Україна

Поняття вчителів для студентів також порадує дівчину. «У Білорусі не можна сказати слово через доцента. Я пам'ятаю питання, і відповідь на вас: «Чому не ви подивитеся на це?» Студенти повинні отримати інформацію з землі! Вони роблять туман. Чому після вступу в вищу освіту оплатити гроші, якщо ви не можете запитати питання? Всі деякі перевірки, списки, Тамара непідконтрольна. Ми дуже поважні в Німеччині. Не потрібно нічого друкувати, всі ноти видаються. Якщо ви пропустили клас, ви можете написати вчителя. Він негайно відправить всю необхідну інформацію. й
Часто проводяться в неформальній обстановці. «Відвідування семінарів. Група студентів з викладачем виходить з міста на 5 днів. Ми йдемо на психологічну підготовку, граємо, додає співрозмовника.

Тим не менш, не всі міжнародні студенти живуть легко. «Є 16 федеральних держав в Німеччині. Система освіти відрізняється скрізь. Хтось навчається безкоштовно, отримує стипендію, прохід і хостел, і хтось повинен платити за все це, пояснює Тамара. Місто надає допомогу студентам. Але якщо ви приїжджаєте з країни, яка не входить до Європейського Союзу, ви не маєте права на стипендію. Для нас дуже складно. Але багато іноземців знаходились на роботу. й
У вільний час вона працює в молодіжному центрі: вона допомагає дітям з домашніми роботами. «Я достатньо грошей для життя. У Німеччині середня людина може жити добре і не потребує нічого. Це не середня білоруська, яка повинна бути оплачена $500. Я знаю дуже мало цих білоруських. Є ті, хто робить або 2 млн або більше 10 мільйонів, говорить Тома.
Важко звикати до іншої культури. «Поведінка молодих людей шокує мене тут. Молоді люди дуже непогані і непогані. Я не можу прийняти все це, — сказав Білоруський. - Тут діти залишають на себе. Вони не можуть бути покарані або спрощені. Батьки, які займаються кар’єрами та дітьми, дивляться на дитячі садки. й

р.

«У Німеччині, як і в іншому місці, є різні люди, щедрі і жаді. Якщо ви їдете в будинок, і вони їсти, і вони не пропонують нічого. Бо вони варилися самі. І інші, навпаки, будуть судити гостя, лікуючи делікатеси. Але білоруські ще більш відкриті і дійсно гостинні, говорить дівчина.
«Це важко зустріти галантних чоловіків, таких як наша. Відкриваємо двері або подарує їй руку. Всі рівні, Том пояснюється. Так як хлопець запрошує дівчину на кав’ярню не означає, що він оплачує. Однак я задоволена. й
«Я більше не здивований, щоб побачити чоловічу, тонку людину з повноцінною і пишною жінкою. Аніміар Німці, які відвідали Білорусь Тому що німецькі жінки не носять спідниці і сукні, не носять макіяж, поки вони кладуть на себе, говорить співрозмовник. Одного разу я прийшов до роботи зносу спідниці і підборів. Так кожен був зірвав на мене: чому я вдягнув? ?
Ми дуже відрізняємось від німців. «Для білоруських, сім'ї важлива. Кожна людина намагається підтримувати відносини з тітами, з дядечком, дівчина говорить. У Німеччині важко зустріти онуків, які виглядають після своїх онуків. Тут літні люди не згинаються в дачі, як наші, але подорожі, йти в кафе, грати міні-гольф.
Німеччина готується до святкування Різдва. Мені подобається, як німці святкують свята. Дуже Різдво! Різдвяні ринки відкриті у листопаді. Полички магазину в комплекті подарунків, різні ласощі. Святковий настрій створює музику, яка звучить всюди. Запах слив, гнів, кориці і мульті вина, Том захоплює. - Є різдвяний календар. Щодня, з 1 по 25 грудня батьки кладуть подарунки дітям в спеціальних пакетах.

р.

Тамара постійно спілкується з людьми з різних країн. «Білоруся – це ракіста. І ось, завдяки моїм друзям я дізнався про інші культури, позбавлявся від преюдії. Релігія розглядається в абсолютно іншому вигляді. Ми живемо на одній планеті. Ми хочемо, щоб якось покращити відносини, героїні переконуються. Проте деякі німці намагаються захистити своїх дітей від іноземців. «Статистично, класи з більшою кількістю відвідувачів мають низький рівень. Що таке іноземці дізнаються гірше. Тому батьки намагаються відправляти своїх дітей до шкіл, де навчаються тільки німці.
Влітку Тамара відвідала Білорусь. «Що щасливий я був бачити так багато велосипедних мереж в Мінську! Коли я був 15, мій друг і я був з міста. Тому що однолітків міг сміятися. Тоді люди на велосипедах пішли в сад, згадують співрозмовника. А тепер всі наші молоді, як в Німеччині, на велосипедах!
Тепер в житті нашої героїні гострий поворот. Тамара вже визнана на гірських вечірках і просить автограф. «Я і хлопці грають рок. Я пишу і співати. Ми йдемо на фестивалі, виконуємо на одному етапі з відомими людьми. Є багато російськомовних груп в Німеччині. Після того, як ми прийшли на фестиваль, і є музиканти з Гамбурга, Берліна, Франкфурта і всіх співів російською мовою. Зараз я часто отримав пропозиції від інших музикантів, запрошених до своїх гуртів. Я дуже хочу, щоб звільнити свій власний альбом і зробити живу музику, якщо це можливо.

Джерело: dengi.onliner.by