Сусіди в трафікі:

По-перше, кожен з нас в дитинстві провів мініатюрні копії радянських автомобілів. Але в Білорусі є ті, хто збирає авто в досить зрілому віці. Авто. ТЕН. Зустрівшись з людиною, яка не тільки купує копії автомобілів на шкалці 1:43 і кладе їх на полиці, але робить точні копії легендарних вагонів СРСР або автомобілів з кіно. Вадим Покровський продемонстрував нам свою колекцію, тепер експонувався в музеї RSDLP, і сказав нам, чому успішна людина потребує все це.

Ось 18 фото. Я нехай ви знаєте в кінці, будь ласка, не ламайте.

1852-1966

Вадим каже, що він почав збирати моделі автомобілів як дитини. Тоді було військо, інститут, робота, і він закинув його. Для того, щоб знову зібрати копії автомобілів, він був проштовхований зовнішнім виглядом на продаж серії «Легенди СРСР» у 2009 році. Тим не менш, він почав купувати моделі лише для їх відтворення.

Я сприймаю модель автомобіля тільки як заготовка для доопрацювання, з якого я зроблю екземпляри автомобілів, які я пам'ятаю з дитинства або мати деякі історії.
Нерідко моделі, які Вадим рафіни асоціюються з радянським автоспортом. Він каже, що батько його активно займався гойдалками, був друзями з чемпіонами СРСР в цьому спорті, тому наш герой має достатні спогади від дитинства.

Якщо ви купуєте копію іноземного автомобіля, який виграє світові змагання з нас, це не проблема, щоб купити копію деяких легендарних радянських ралі автомобілів. Не існує таких моделей в будь-якому місці, тому я зацікавлений у перетворенні їх.

Цей Мусковіт є одним з перших моделей Вадима з 1970-х років.

Вадим купує чергову копію радянського автомобіля в співвідношенні 1:43, а потім створює копію ралі автомобіля з історією. По-перше, він повністю розбирає модель, перефарбовує, а потім займається його тюнінгом і, в цілому, вводячи її в точну відповідність з оригінальним. Для цього корпус моделі часто зрізається, щоб придбати абсолютно різні форми.

Вадим каже, що, наприклад, поруч з жовтим Мусковітом (ліворуч), він став у 5 класі на трасі Боровая. Природно, було велике бажання відтворити точну копію.

Я знаходжу фотографії ралі автомобілів в Інтернеті, а при перетворенні їх використовують переважно пластикові банківські картки, олово, волосінь і навіть гітарні рядки. Іноді для створення точної копії ралі автомобіля потрібно купити інший примірник, щоб взяти один елемент з нього.

Наприклад, говорить Вадим, на ралі радянський ВАЗ 2108 в реальності кладуть колеса від Opel Manta, тому довелося шукати модель німецького автомобіля тільки для коліс. Вартість такого «знімного матеріалу» становить близько 30 євро.
Перш за все, це був звичайним «виразом» з серії «Автолегенди СРСР», і Вадим зробив його копію реального гоночного автомобіля з тих років. Половина тіла перебирається з старих пластикових карток, покритих ґрунтовкою, обштукатурюється і покрита реальною машинною фарбою.

На кришці 1987-го журналу "Прибуття". Вадим каже, що ніхто інший не створив копію цього автомобіля.

Ви бачите, це творчий процес, тому я не рахую гроші тут як на роботі. Так склали 7 інших моделей.

Є модель в колекції Вадима, яка була виконана повністю з нуля. Ми говоримо про ралі версії VAZ 2105, корпус моделі був розплавлений з воску.

Як виглядає автомобіль в рідкісних виживаннях фотографії

Це те, як ви можете побачити її на виставці. Антена виконана з гітарного рядка, а ремені для сидіння виготовлені з тонкої речовини. Всі наклейки друкуються в співвідношенні 1:43 до оригінального.

Вадим також відтворив декілька легендарних гонщиків Мусковітів 1960-1970-х рр. Особливу увагу приділено машині радянського гонщика, десятиразовий чемпіон Союзу Stasis Brundz – “Москва” 408.

Це автомобіль у Лондоні-Сидні 1968 марафон.

179.80 Р

Вадим каже, що він буде радий, якщо легендарний гонщик, для якого наш герой підтримав дитину, підписав цю модель автомобіля. Брюндза тепер є членом ради директорів найбільшого литовського банку та власником найбільшої колекції Cadillac в Європі.

Всі ці автомобілі я роблю в одному екземплярі і для себе. Дякую Я не маю фінансових проблем. У мене є 2 екземпляри, і я поставив один з них на аукціон. Але це не заробіток на всіх, тому що максимум, що ви можете заварити 5 доларів.

Іноді, за словами Вадима, він просить зробити модель для замовлення.

Нещодавно запитав чоловіка з Канади, щоб зробити його ралі 21-й Волга, але як я дізнався, скільки доставки буде коштувати?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наприклад, іноді хтось знає Вадим просить йому зробити точну репліку свого батька в подарунок на день народження.

І одного дня я вирішив здивувати колегу на роботі за день народження і зробив йому точну копію Волги 3110, яка поїхав в армійський голова.

Але один день Вадим повинен продати один з кращих моделей. Про те, що учасник онлайн-форуму колекціонерів автомобільних моделей серйозно підіймає дружину і нарощувати гроші на операцію, всі колекціонери і конвертери складають на продаж одну копію своїх колекцій.

Я поставив Ikarus з фільму Bus Driver і він був придбаний за $ 500. Незабаром я зробив цю модель для себе знову.
Точна копія фільму «Icarus» від режисера Вадима відтворилася безпосередньо з кіно

Таку модель «Icarus» з білоруського фільму купили мешканець Волгограда за 500 доларів.

Вадим також має машину з іншого білоруського фільму. У співвідношенні згадують, як він побіг 3 рази за фільм «World Guy» до кінотеатру «Авангард», а через 40 років він відтворив МАЗ головного героя фільму.
Сцена з фільму "Світовий хлопець". Навіть зламаний вітрове скло буде відображено в копії, зроблені нашим героям.

Вадим каже, що заводська модель мала страшні фари. Я мав купити модель «Москва» 412 тільки для того, щоб перемістити фари в вантажівку.

Цей фільм так званий в пам'яті тоді хлопчиків, які коли модель цього МАЗ з'явилася на продаж, не вдалося зробити фільм з нього.

р.

Вадим займається перетворенням у вільний час. Скажіть, якщо ви даєте модель пару годин на добу, то в тиждень ви можете отримати гідний варіант. Ми зацікавлені в тому, як сім'я відноситься до того, що його голова в вечірніх демонтажах і зібраних машинах.

- Вони розуміють. Точка здорової сім'ї полягає в тому, що є взаєморозуміння.

Намагайтеся зрозуміти, чому доросла людина з хорошою роботою, зарплатою і власним автомобілем потребує все це.

Хтось цікавиться малюнками, і мені подобається. Я насолоджуюся процесом, і коли я бачу результат, я отримав велике задоволення. Звичайно, коли готова модель надягається на полиці, ви охолоджуєте її до неї, але через деякий час приємно підібрати або показати когось.

Є багато моделей в колекції Вадима для тих, хто не цікавиться автоспортом або кінотеатром BSSR. Також наш герой робить копії звичайних моделей рідкісних або цікавих автомобілів Радянського Союзу. Наприклад, автомобіль літніх мешканців – «IZH Combi».

Газета можна побачити під вікном спинки. Це реальний номер видання, який знизився на 43 рази на комп'ютер і видруковується.

Але якщо "Кобі" відомий всім, то багато хто не знає, що експорт "висот" часто перетворилися в перетворювальні елементи в Англії.

Важко уявити, що вона колись була регулярною моделлю, яка продається в кіоску. Не тільки встановлений пластиковий привід на нього, але навіть кермовий колесо перенесли на праву сторону.

р.

Ми продемонстрували лише невелику частину моделей на першій її виставці в Білорусі. Вадим каже, що він і інші колекціонери давно зарекомендували себе для широкої аудиторії.

Ця виставка не є комерційною подією, але бізнес організований на добровільній основі. Ми не отримуємо ніяких грошей з музею, оскільки ми не отримуємо ніякої частки від продажу квитків. Але нам не потрібно.

За словами Вадима, колекціонери просто хочуть бачити, що є таке хобі в Білорусі. Таким чином, вони погоджуються на виявлення своїх моделей без будь-яких гарантій їх безпеки і навіть без договору зберігання.

Ми патріоти цієї причини, і ми дійсно хочемо, щоб люди бачити наші моделі і, можливо, приєднатися до нас. У Білорусі майже ніхто не знає про нас.
Виставка також представляє чергову збірку Вадима – моделі авто виробництва радянських заводів.

Вадим каже, що колекціонери автомобільних моделей в Білорусі абсолютно різні люди: від вантажників до колонок. Таких людей, за словами співрозмовника, не багато, і тих, хто не тільки збирає моделі, але і, як і його, займаючись перетворенням – не менше.

- Для цього потрібно як значні кошти, так і ретельні знання пристрою автомобіля.

Для збільшення кількості як першого, так і другого, за словами Вадима, можна за допомогою виставки.

Я впевнений, що люди мій вік мав однакові моделі в руках. І я думаю, що вони побачили виставку, вони будуть збирати або перетворювати. Але вони не знають, що є така річ в Білорусі.

Це його.
Звідси.

Додано до [mergetime]1411930794[/mergetime]
Як дитина, продам душу на диявола для такої колекції.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное