Я не хочу працювати вчителям в Білорусі. Довгий друг запропонував, «До Франції». й

Дистрибуція, директор, релокація
Як отримати тут? Все відбулося несподівано. Я почав не погоджуватися з моїм розподілом. Закінчила інізацію з двома мовами: німецькою та французькою. Я шукав роботу в Мінську. Я не мав планів йти до Франції. Але я послав до чудової школи в Сморгонському районі. Майже відразу я зрозумів, що навчання не мій. Я люблю навчання, але не обміняти його.
Це була звичайна сільська школа, в якій, в якомусь незрозумілому вигляді, Французька збереглася як предмет. Шановні друзі! Але з точки зору мови це був загальний нуль. Я не можу оцінити студентів. Оцінки в Білорусі приймаються до Міністерства освіти.
Я жив з гарною бабусі. Ведуться в пальто взимку. Я посипаю під чотири ковдри і був холодним. Зв'язок з режисером не виходив. Вчителі бояться його, бо вони проводилися на своїх контрактах. Я нічого не втратив, ми були в конфлікті. І зарплата... Ви знаєте, що. В результаті я зрозумів, що я не хочу працювати як вчитель в Білорусі. Довгий друг запропонував, «До Франції». Я зроблю своє рішення в п'ять хвилин.

Поза «69»
Я був насправді літати в неїду. Програма, яка дозволяє дівчатам з інших країн, щоб працювати як носини, так і вивчати мову і культуру країни. Видатки, які ви працюєте.
Я пішов на Марсель і там була вакантна. Я дуже щасливий з родиною. Надано окремий номер з душовою кабіною і багато вільного часу. Вона може спати до ноону, допомогти наймолодшій дитині зробити свою домашню роботу, підібрати його з школи. Всі Деякі дівчата, я знаю, довелося працювати на дому, варити і чистити.
Сім'я була виплата кишенькових грошей - €80 на тиждень. З цими грошима ви повинні платити за мовні курси.
Араби, злочини, толерантність
Я не схожий на Марсель. Не гачеться місто. Так, є море і сонце, але багато злочинів. А на вулиці є багато арабів. Вітер, ви прогуляєте по вулиці, ви тримаєте свою сукню, і вони бігають до вас, "Мадемоселл, я можу допомогти вам тримати вашу спідницю?" Одного разу я буквально потрапив в голову для рефінгу арабів, які запропонували піти з ним. Це дуже страшні хлопці. Інший хлопець, після слухання відторгнення, назвав мене рацистом. І якщо я був відхилений раніше, тепер я не виправдав, що він правий.

З кожним днем їхня аудієнта зростає. Я можу побачити, що звичайні французькі люди втомилися від неї. Під час останнього чемпіонату світу, коли Алжир досягав плей-офів, Алжири розім'яли вікна магазинів, обпалені машинами. Навіть в тихій Страсбургі. Я не знаю чому. Що потрібно довести?
Є багато таких прикладів. Жінки заборонені носити burqa, але деякі все ще ходять в ній, вони не піклуються про заборони. Були історії мусульманських дітей, які збиваються з французьких дитячих рук у школі, шаутінгу, «Піг, ви їсти під Рамадан!» Жінка з загорткою обличчям припинила патруль, а після надання допомоги "відкрити" поліцейського. Французька не хоче звикнути до неї. Вони не можуть змінити ситуацію. Середня людина, яку я розмовляю, працює від толерантності.
Освіта, студенти, спорт
Я думав про навчання політології в Білорусі, на старших курсах Яка політична наука є в нашій країні? Після того, як рік няньої роботи, перебування в Франції, ви повинні піти в університет. Прибуття не викликає ніяких труднощів. Я пішов до аспірантури. Прийнято диплом М.М. Страсбурга. За перший рік школи, близько 500 євро. І почався клас.

Французькі студенти мають безліч переваг, як ми б сказали. Наприклад, ви можете зареєструватися на спорт: за €25 рік - п'ять видів одночасно. Студенти можуть також платити за так звану культурну картку (€8), яка дає їм знижки в кінотеатрах, безкоштовний прийом до музеїв Alsace і так далі. Я грав теніс. І сплатив додатковий €17 за рік, я зміг майже щодня забронювати суд за гру.
Є величезні відмінності в організації навчального процесу. Я не вірю, коли я сказав вам, що ми мали курс в економіці і навіть основи економії енергії! Тут ви дізнаєтеся, що вам потрібно. У Білорусі є обов'язкова фізична освіта, не проходячи тест на який можна зіпсувати життя. Тут немає такої речі. Якщо ви хочете - навчання, бігти вранці, піти в тренажерний зал. Якщо ви не знаєте, що це ваше право.

Ви працюєте самостійно в університеті. Кожен університет має власну організацію навчального процесу, навіть різні факультети одного університету можуть функціонувати по-різному. У моєму випадку я не можу піти на лекції. Семінари обов'язкові. У Франції, на відміну від наших університетів, вони навчаються думати і аналізувати. За допомогою банального крамінгу ви не будете готуватися до іспиту. І були написані всі іспити. Наприклад, дайте для вивчення декількох текстів, які потрібно зробити коментар. Якщо ви не розумієте, що говорили в семестрі, ви не будете писати нічого.
Якщо ви відчуваєте, що ви не готові, ви можете просто не перейти до іспиту, після другого семестру відбувається забір. Якщо ви не можете переходити на прийоми, ви можете знову платити за рік і знову звернутися до дослідження.
Робота, витрати, житло
Більшість молодих людей працюють в сфері обслуговування. Проблема полягає в тому, що міжнародні студенти Франції тільки допускаються до роботи. Складно знайти роботу, пов’язані з інтелектуальною роботою в таких умовах.
Я прийшов з Марсель без грошей і відразу почав шукати житло. Удачі: знайшли варіант в блокі біля Ради Європи. Здається квартира для двох. Я платив €250 в місяць. Крім того, вони оплачені за електрику, він коштує копійки - близько 150 євро тільки для світла (ми склали електричне опалення, плиту і котел). Плюс утиліти, я думаю, близько €60. Допомогло припуску, що я отримав потім - €200 і трохи.

Я отримав в ресторан, заробив хорошу зарплату, мав хороший кінчик. У Алсаці середня заробітна плата не зазвичай використовується. Але мені здається, що середня - €1600-1800 "мережа" на місяць. Мінімальна заробітна плата - €1,100-1,200. Насолодіться гарними порадами.
Їжа в Страсбургі не дешева. Як і багато інших, я їду до Німеччини, де він коштує дешевше. Я отримав на мій велосипед, і там. Я купую одяг частіше онлайн. В принципі навіть як студент, ви можете жити комфортно і покласти щось біля дощового дня. Звісно, ви не можете дістатися до ресторану щодня. Але іноді я думаю: як часто роблять білоруські викладачі? й

Про велосипеди. Шість років тому, коли вона сказала мамі, що я мав велосипед, вона була в ударі: «Таня, ви дійсно ...» У Білорусі на велосипеді все ще формувалася, а в Страсбургу не використовували для перегляду моря велосипедистів на вулицях. Але швидко звикли до неї, і незабаром вона вже знезараження міста на 7-й швидкості. Тоді мій велосипед був вкрадений.

Паркінг у Франції

росіяни, туалети, пропаганда
У Білорусі я знаю, є чітка ідея, що наші люди в Європі можуть бути тільки чистими туалетами. Це повністю приступний. Люди, які хочуть досягти цього. Незважаючи на юридичні труднощі. Я не знаю, як це зараз, але кілька років тому, роботодавець, який взяв іноземцю на кваліфіковану роботу, повинен довести, що він намагався взяти французьку за однакову вакансію, але не знайшов. А також сплатити значну суму, як близько 2000 євро. Я сподіваюсь, що система спрощена.
Як мені, політична наука є дипломом, який, здається, є, але це не існує. Диплом має дуже гарну репутацію. Можна прийняти, наприклад, в банках, навіть в Раді Європи. Поки я вирішив, що робити далі. В даний час я шукаю роботу, яка буде платити близько €1600-1800. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Інтернет пише, що зараз в Європі, ставлення до росіян різко погіршився. Я теж розглядав російську, багато хто не чув про Білорусь. Я ніколи не помітив поганого ставлення до себе, тому це також міф. Посильність особи не утворюється тим, що його паспорт є синьою або червоним. Не залежить від іміджу певного політика, який веде країну. Але коли жінка з типовим російським зовнішнім виглядом приходить в магазин і робить скандал там, як її можна лікувати? Це правда для всіх, включаючи французьку.
Я також дуже занурився словом «під ключ» і всієї пропаганди, яка проводиться навколо неї. Неважливо, що представники сексуальних меншин намагаються наносити щось на когось. Я знаю гей люди. Колишній шеф-кухар ресторану – гей. Не нав'язливі люди, їх думка і особливо їх спрямованість не нав'язуються на всіх, живуть їх життя.

Бюрократи, файли, bums.
Є багато речей, які я не люблю. По-перше, бюрократія. Я пішов в неї, як тільки я прибув. Протягом трьох місяців необхідно подати заявку на проживання. Щоб зробити це, отримайте сертифікат, який я вступив до мовної школи. Я пішов там - він не був гурт з моїм рівнем французької мови. Ми повинні дочекатися до січня. Я пішов з школи до зараження декількох разів, щоб отримати необхідну паперову роботу. Слово dossier, який затребуваний всюди, тепер викликає мене паніки. Іноді ви отримаєте так пристойний, що гнів забирає вас! До того моменту, що я сам пояснив посадовим особам, які документи, необхідні для доведення.
Є багато бюрократичних пасток. Вона заміжала француза і живе біля Женева. Коли вона була одружена, вона надала громадянство. Вона була відхилена, тому що вона не заробляє. Я також можу подати заявку на громадянство. Але під іншим законом, я маю право працювати тільки в неповний робочий день, що означає, що я не зароблю достатньо грошей, щоб отримати громадянство. Парадокс Так само, запрошення батьків. Я маю право запросити їх на відвідування, але це також вимагає певної заробітної плати.
6 років Я не змогли звикнути до значної кількості бездомних людей. Більшість з них тут не люблять нас, п'яні квартири. У вас є дуже добрий і ввічливий: ви проходите, і вони скажете, навіть приємний день вони хочуть. Це філософія життя. Ці так звані «гіпси» живуть під мостиками з величезними собаками. Але найнадійнішими є юнаки на вулицях. Коли здоровий молодий хлопець приходить до вас біля магазину і каже: "Привіт, я не маю будинку, я не маю місця, я можу отримати кілька центів? й

741594

Насилення, берези, СРСР
Я не хочу бути в російськомовній діаспорі, я віддаю перевагу говорити французькою. Я часто не бачив як іноземець. Я не пропускав бурунів, вони тут теж. Ви можете сказати, що ви засвоювалися.
Я відвідую Білорусь в середньому один раз на рік. Я бачу, що все змінюється для кращого. І в Мінську, і в рідному Гродно. Ще більше крутих автомобілів. Я, коли він прийшов до Білорусі, завжди дивився, чому Білорусь мав такі хороші автомобілі на наших зарплатах.
Це різниця в психіці. Ось тільки Араби можуть дати останні гроші на автомобілях. Вони живуть в соціальному корпусі, під вікнами сміття, але є круті Audis, джипи. І мій французький бос приводить машину € 200 з вікнами розблоковано, і вона не піклується про це.

р.

Я не буду йти назад, я не зможу. В даний час я пишу папір, пов'язаний з Білоруською. Тема – «Сприяння історії Радянського Союзу білоруською молоді».
Коли я отримав додому, я зробив навчання зі студентами. Про цей період хлопці, які не ловили СРСР, не знають занадто багато. Прийняття на війну, звичайно. Багато хто сказав, що поняття «радянська» наноситься на сучасну білоруську реальність. Відповідність студентів немає. Білоруська молодь не хоче відновити СРСР, і це добре.

-img16----

Джерело: people.onliner.by