Поїздка в Білорусь

Автор: kot_begemott

kot-begemott.livejournal.com/

53 фото. Це перша частина поїздки.

Близько 5 років Я спробую побачити Білорусь з власними очима. Вперше реалізовано на початку грудня минулого року. Однак обставини поїздки були такими, що майже весь час він був зайнятий чимось особливим. Не зовсім Білорусь. І фотографії, атлас, зроблені дуже мало.

Перше враження.

Що я можу сказати? Всі спостереження інших мандрівників про різкий контраст білоруського сільського пейзажу з боків дороги і повністю покинутих побутових полів були повністю вірними. Уже кілька сотень метрів після звичаї виловили кілька чоловіків чітко сільським типом. Один переніс інструменти (Я думаю, rakes, or stepforks), інший прокат велосипеда. Вони пішли десь бізнес, і відразу зрозуміло, що люди були зайнятими. На полі був трактор. Життя було окропом. Я вирішив почати зйомки прямо зараз.

білоруські дороги дуже великі. Примітка: незважаючи на те, що попередній розмітка не стирається, він оновлюється.

Білоруська на роботі. Чи все в білоруському сумлінно і точно. Ми отримали Таджик за таку роботу, оплачували його половину суми на заробітній платі, а роботодавці кладуть другу половину в кишені.

Він був в Білорусі, що я вперше познайомився не тільки з ультразвуком «лежачи поліцейських» (спеціальна дорожня поверхня, яка перегнічує під колесами, взимку я думав щось з підвіскою шок), але і з ультразвуковим обмеженням лінії по краях доріжки. Досить крокувати на цій лінії, і під колесами є тихий характерний кус. Чим швидше ви йдете, тим більше він перегній. Ця лінія виглядає так:

Щодо декількох кілометрів на дорозі встановлених аварійних телефонів:

Я не знаю, що всередині я не шукав.

Додано до [mergetime]1296390244[/mergetime]

Ще однією відмінною рисою білоруських доріг є постійне повторення ознак швидкості. Кожен кілька кілометрів висить "90", потім знову "90", "90", "90". Ви не забудете, як швидко ви повинні йти. Часом до часу навіть совість переповнена, що їжа майже в два рази надлишок. Для порівняння практично не існує обмежень на трасі Мінська. Я не пам'ятаю з них на шляху назад.

Якість білоруських доріг є поза похвалою: гладка як дзеркало, без патчів і тріщин, з новим покриттям, з чітким поділом протилежних потоків з акуратним (і навіть, здається, обрізається) газоном. Не дивлячись на те, що мій автомобіль має кермове колесо занадто інформативним: найменша купа, і він вімкне в руки. Ось коротке відео, зняте на швидкості 200 км / год:

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Цікаво, що більшість переходів під трасою виготовляються під землею. Вони виглядають так:

Навіть особливий дах є так, щоб вода не витікала. Якщо переїзд ґрунтується, то завжди вказується особливою іконою світіння у вигляді пішохідного чоловіка. Добре, і звук "сидячі копси", які стають більш часто, як вони підходять для пішохідної переправи. Я сказав, що в Білорусі покарання не дозволяючи пішоходів досить суворим. Як і швидкість (які я швидко зіткнувся).

Примітка: зупинка (при якому я стоячи під час зйомок) непристосується з тротуарними плитами. А асфальтобетонний шлях веде до підземного проходу. Сама зупинка – елегантна ажурна структура, схожа на Москву. І це десятки кілометрів від Мінська! Помешкання розташоване лише в декількох кроках від готелю. Це було для своїх мешканців, що цей перехід був заохочуваний.

В цілому, Білорусь не залишає почуття - звичайні люди подбають тут. Я не знаю, як це у всій Росії, але в Москві ви завжди відчуваєте, що все було створено, побудовано і організовано для благородних і насичених. Якщо ви не маєте грошей, ви не знаєте. У нас є право, хто має більше прав: автостоянку до пішоходів, поліцейський перед автостоянками, офіційна перед поліцейськими.

У той час він був в Білорусі, він був подряпини голову: де отримав гроші за такий сумлінний ремонт доріг? На жаль, не тільки основні дороги, але й локальні дороги дуже гідної якості. А також всюди - багаторазові ознаки обмеження, ретельно обладнані пішохідні переправи, акуратні огорожі, добре заміщені знаки. Коли він зробив це?

село.

Я чув думку, що Лукашенка не так просто, як це здається. Як і всі свої сільськогосподарські успіхи - чистий шоу, с. Потемкін. Зокрема, в Білорусі обробляється тільки ті поля, які знаходяться уздовж великих доріг, для того, щоб покласти пил в очах, і в зворотному напрямку є одна безперервна бідність і дезоляція. Я вирішив перевірити його. Після виїзду близько 100 км від кордону він перевернув до першої місцевої дороги. Село Забараззе в 2 кілометрах.

Перше, що спіймане око було постійно проходячи трактор з кормом. Дуже часто, буквально кожні кілька хвилин. Я перевернув перший, припинив, виявився на надзвичайних ситуаціях, виходив до стріляти. Драйвер трактора, що знаходиться на московському животі з міцним виглядом. Як виявилося пізніше, вони тільки їдуть з цією сіною:

До речі, сільська дорога була досить гідною якістю.

Р

Є інші структури:

Місцеві мешканці повідомили, що це зберігання мінеральних добрив, які зараз закинулися.

Тоді вирушили дуже сільську дорогу, але також хорошу якість - всі нерівності посипалися піском. Він перетворився наліво, до першої вулиці села він побачив. Я не можу допомогти, але зупинитися біля цих чудових свиней.

Він прийшов поруч з парканом і почав знімати. Коли ви побачите реальні свині? Життя-розмір

Тоді один з місцевих жителів назвав мене: «Ви хочете, щоб показати вам мої бройлери?» – до якого я з радістю погодився. Ось вони, бройлери, разом з господинею (Я дійсно не хочу фотографувати, стверджує, що сьогодні виглядає погано).

Випадковий неймовірний. Чи знаєте ви, що реальна гостинність? Чи є це право, з літерою столиці? Я думав, що я знав, це не вдалося. Приїжджайте до села і ви дізнаєтесь теж. Це щось неймовірне, неприпустимо, неприпустимо. Всі найближчі сусіди заливають. Всі запрошували відвідати. "І тут мій каклінг, будь ласка, зніміть." Зайдіть його. Чудові качки, до речі. Качка так неспроможна.

Що викликало це неприпустимість і гостинність? Чи був типовий білоруський характер? Або зробив мій костюм сукні, граючи роль (прийшов до моєї коханої дівчини - добра літня взуття, білосніжна сорочка, нова краватка від Кардіна? Неймовірно, що я був помилковим для деяких босів - автомобіль був з московськими пластинами.

У будь-який час я пішов, щоб отримати перший гість. Її доброта, її голос, здається, мати паралізоване мене. Я вже зауважив, що білоруські жінки мають деякі спеціальні жіночні інтонації у своїх голосах, які рідко чути в нашому регіоні. Порівняти між білоруськими жінками та Мусковітами. Якщо я надихнув, я напишу і поставте його.

По-перше, Ніна Анатоліївна продемонструвала свій сад, роз’яснюючи деталь, де вона висадила:

На лавці на в'їзді був справжній плитний горщик, його не можна видалити:

км

Я пам'ятаю, що для того, щоб покласти каструлю в духовці, потрібно натерти. Я ніколи не тримала реальну ріпку. Власник відразу ж пішов до барана, щоб принести його:

І взяв мене до будинку. У вестибулі був великий басейн зі свіжою полуницею. Ніна Анатоліївна запропонувала спробувати - полуниця була надзвичайно смачною; Москва, ринок водоростей, не стояти поруч. Солодкий, соковитий, вона буквально розтоплюється в роті. Коли я оцінив, господиня відразу ж принесла літрову баночку з пантри і почала її залити. Не знаючи, як подякувати (не відразу ж трапилося мені, що була сумка найсмачніших московських цукерок на автомобілі). Пошкодження. Що думають про Московії та Москву? - Він взяв полуницю і зліва.

В цілому я не уявляв, як реагувати на це: Я ніколи не зустрівся з чимось, як це - в першому тексті я поширю багато про те, що я народився і виріс в місті, де людина є вовк до чоловіка. У Москві налаштовується індивідуальна (хоча не завжди свідомо) для того, щоб захопити один одного і сприймати будь-яку людину як перешкоду для власного духовного комфорту. Підприємець...

У верхній частині язик був наповнений. Я дивлю, що я дам цю полуницю. Алеся потім ретельно замішуємо її і перемішуємо її з цукром і сметаною - вийшло неймовірно смачно. Я використовував, щоб подумати полуницю краще з'їсти з вершками. Але я буду писати про білоруську кухню в другій частині.

Власник дозволив мені взяти картину магазину:

Цей будинок був побудований своїми грандіознимипарентами на початку 40-х років. Вона є пансіонером (платно 6 тис. рублів за наші гроші), в зимовому житті в Орші. Він приходить в сад влітку. Він дає порцію врожаю до двох (незрівняних) дочок. Я купив 60 бройлерів цього року.

Я негайно запитав, чи я був одружений. Він сказав, що в Білорусі я маю наречену, до якого, власне, він зберіг свій шлях. «Я одружився тебе». І дочка ніколи не зустрілися з чоловіком, а найдовший – 39. Ви повинні бути заморожені. Ось автомобіль ми поїхали. Я сказав, що я працюю в невеликому положенні в російській армії, і ніколи не багата. Ніна Анатоліївна відкидала залізний погляд на краватку - і мені довелося закривати

Я зберіг запит, якщо я був шпигун FSB. Спочатку він спробував пояснити щось, але потім він відреставрував себе, і почав жартувати: так, кажуть, це правда правда. Російські коси завжди паркують вагони на вулиці і запускають зйомки місцевих свиней. Наша робота

Я хочу знати, чому я зацікавлений в житті в Пакистані. Він запитав про Лукашенку. Я знову сказав, що «Всі звичайні люди є для нього, бо він не дає країні бути зруйнованою, як в Росії, він не дозволяє російським олігархам тут купити всі наші підприємства, і тільки деякі індивідуальні неперевершені особи в Мінську проти нього». Я почув те ж саме точку зору від старшого працівника білоруської страхової компанії взимку. Оприлюднено досить, Ніна Анатоліївна окреслив правильне тлумачення останнього газового конфлікту.

Я теж попросив писати тільки про своє село і Білорусь в цілому. Я не знаю, як це було. Збережіть свою адресу LJ У них є інтернет в с., можливо, вони будуть читати його.

У домашніх умовах був приголомшливий запах свіжозношеної плити. На великогабаритному будинку влітку запах був точно таким же. Я вже забули. Справжня російська плита з диваном. Коли я народився,

Ніна Анатоліївна зазвичай варить на невеликій газовій плитці в передпокої. Газ купує в великих циліндрах, тільки недавно купили новий. Як я розумію це, вартість автомобілю в дервах близько 3000 російських рублів. У Білорусі немає проблем з деревою федерацією, добривами, а також їх доставкою. Але один автомобіль з деревини на зиму зазвичай не вистачає. Ніна Анатоліївна розповіла мені про своє життя.

Великий номер:

р.

І це вхідний номер.

, Україна

Будинок Ніни Анатоліївна дуже чистий. Не приготував до мого прибуття.

Господиня відразу ж сіла на столі і почала переробляти справжню коров'яче молоко, яка бере з одного з сусідів. Молоко було смачним.

У приміщеннях, вода береться з таких стовпчиків:

Сусідство і білоруський пейзаж:

Як ви бачите, всі поля обробляються. Вони вирощували всі корисні ділянки, не було жодного гака.

Водіння по трасі - і скрізь, скрізь висить полями, свіжо розрізаними луками, можна побачити деякі техніки, тут і там люди працюють ... І їхніми фігурами, за своїми лицьовими виразами, їх дуже гай, не можна сказати, що вони вважають себе гибами, які не встигли копати в столиці, набути життєвих матеріальних товарів, і тому тепер постійно п'ють. Вони досить самовдосконалюються. Вражень дуже сильний. Це те, що називається «майстром в будинку». Незважаючи на те, що молоді люди з сільської місцевості все ще хочуть піти в місто.

р.

Тоді Ніна Анатоліївна взяла її до місцевої школи. Перевірте, як красива огорожа:

р.

Я мав можливість побачити більше одного разу. Це хороший, хороший і вічний, в одному місці.

Відразу, не далеко від входу, привертають увагу наступний склад:

Звісно, я не можу допомогти, але згадувати вчену кішку.

Ще один зліва:

І трохи далі:

р.

Як я розумію від історії Ніни Анатоліївни, все це базується на ентузіазму місцевого працівника праці.

р.

Включаючи ці клумби в стилі англійський ландшафтний дизайн:

2,2 км

3250Р. 3700Р.

В цілому дворик виглядає весело, елегантно і добре занурюється. Дивитися на красу.

У школі беруть участь діти з декількох сусідніх сіл. Вони привозяться і приймають на спеціальний автобус. Безкоштовне харчування. Вони мають власну невелику побутову техніку. Студентам краще. Це кімната для зберігання овочів:

Р

Я хотів би привернути увагу читачів, які збудували клітинку: дошки не встигли затемнити, а грунт (розкопчений) досить свіжим.

Характерною особливістю білоруської губернії є те, що не відчуває повного знезараження. Ось щось нове. Недостатньо, там, а також у всьому християнському світі, сільський шлях поступово загиблий, але це не так інтенсивно, як, наприклад, в Росії, де 15-20 років пройшли, ви бачите, і немає сіл.

Шкільний майданчик:

Ось головне, щоб показати:

(Заболотська загальноосвітня школа Толочинського району Вітебської області — писав для пошукових систем)

Власник сказав, що поруч знаходиться великий тваринний комплекс. Я вирішив піти там. Підходу до авто, я отримав зворотний зв’язок: білоруська красуня, справжня гостинність місцевих жителів, щоб розтопити душу, яка залишилася на будинок, забув підняти вікно водія. У машині були: у передній частині сидіння - досить великий алюмінієвий корпус краси (наприклад, в кіно зазвичай показують) з компакт-дисками і дисками не тільки що, але дорогі японські, зібрані колекції протягом декількох років (до того, щоб слухати на дорозі); гаманець з грошима і всі кредитні картки; Nokia 9500 комунікатор в шкіряному випадку. І в ній, відповідно, всі ескізи до текстів, які ніколи не були завершені, листування, телефони, величезна база даних ... Все перед відкритим вікном. На задньому сидінні є сумка, повною з ласощами, і великим портфелем «Самсоніт» з запасним одягом (до декількох днів). На спині була шовкова італійська куртка. Потрібні сказати, що сталося, якщо ви залишили машину в Москві? Неважко сказати, що тут немає нічого в селі? – але пасерами, які прогулялися по вулиці, хлопці... В той час як я був відхилений (близько години), автомобіль стояв з вікном. Я заготів. Я не пам'ятаю, не залишаючи вікна відкритим. Я не думаю, що сигнал. Про те, як вона бере дах від білоруської гостинності.

Державне господарство.

До ферми не більше 4 кілометрів. Дорога була хорошою, вона вийшла дуже швидко. Більше корів виловили посеред дороги:

Трактори та корми знову:

Кінь в будинку одного з місцевих місць:

Симпатичні будинки відносяться до робітників державного господарства:

Це було дивно, щоб побачити автомобіль. В цілому тема коней постійно звучала мене в Білорусі. Вони мають коні всюди. Тут на фермі збираються і пішли кудись:

Приготував автомобіль біля двору з сільськогосподарською машиною, попросив працівникам дозвіл на фотографію. Самі робітники видно на першій фото зліва, вони ремонтували деякі трактори. До речі, кожен був заспокійливим:

Технології

3610Р. 4200Р.

Все обладнання - це було відразу видно - в робочому стані, навіть добре занурився, стоїть саме в одній лінії. Стара іржава техніка не була видно. До речі, Ніна Анатоліївна гордо зауважила, що Лукашенко інструктував білоруські виробники для розробки та виробництва власної моделі зернозбирального комбайна - що успішно зроблено.

р.

Трактор білоруського виробництва:

Без назви. Розмови про ставлення людей до себе. Ви часто знайдете такі клумби в російських державних господарствах? Як часто зустрітися з російськими фермерами?

Є два корови, теплі (зимовий) і літо. Теплий перший:

, Україна

Як бачите, коридор досить чистий, прогулявшись по коридору в літньому одязі взуття. Кожна корова має цей тег на вухо:

р.

І ось телятини, і дівчина, яка піклується про них:

Це те, що їхні будинки виглядають як. Кожен має свою маленьку ручку.

Трохи далі, під дахом - телят, новонароджених:

Сонце на якому вони лежать не просто чистими, але дуже чистими.

Я поговорив на голову ферми. За його словами, працівники отримують від 10 до 20 тис. (до 20) рублів на місяць. Молоко доставляється до місцевих рослин за фіксованими цінами - зазвичай 8 рублів на літр, але якщо молоко "екстра" (особливо добре) - потім 10 рублів на літр. Все обладнання ввозиться в лізинг, а перший розстрочка оплачується державою, і, якщо я пам'ятаю правильно, вони мають деякий пільговий період платежів, майже 5 років. Купити обладнання не тільки білоруське, власне, але і західне виробництво. Ферма дуже велика, раніше ферма була «мільйонером». Стан дуже підтримує. Про Батку, голова державного господарства висловив себе наступним чином: "Чи є деякі скарги про нього", але в цілому він позитивно відповідав.

Я запитав голову:

- Всі ферми в Білорусі в тому ж стані?

- Я не знаю, що я не був у Білорусі.

до Але ви спілкуєтесь з колегами-головниками державного господарства, познайомитеся з деякими виробничими зустрічами.

- Добре, для тих, хто я знаю, речі досить сильно. Ми спробували всюди зберегти виробництво та сільське господарство.

Тоді він запитав, як було в Росії. «Я розумію, що ви є двигуном розвитку». Так я почав говорити - добре, в горіховій шкарпетці. Що саме було знищено протягом останнього періоду, що знищується прямо зараз. Він розповів про стан справ, у виробництві, в освіті, в сільському господарстві, в армії (до того, що я більш знайомий з ситуацією природи моєї діяльності). На жаль, що «випадкові суди» назвали кілька оборонних підприємств, які оселилися за останні кілька років. У період «реформ» згадували, що життєздатні підприємства та навіть усі соціальні установи. Що виглядає на рівні будинку. Я згадав ювенильну справедливість. Він розповів про сенсаційну справу в LiveJournal, як влада закривала стару сільську лікарню і переводила її в готель для гостей міста Таджик, залишаючи без медичної допомоги всій території. Голова слухав, слухав, слухав... І тоді він запитав неоднорідно:

до Де шукає уряд?

до І це в співвідношенні, я зауважив, намагаючись пояснити, що уряд буржуазу слугує переважно інтересами Заходу та олігархів. Для тих, хто її оплачує.

до Яким чином вони на телевізорі? й

- Викликаємо його PR. Що таке самопромоція. Тож, щоб влада не хвилювалася, люди повинні постійно повісити локшину на вухах.

Алас! Я не маю дарунку персуазії. Голова державного господарства поступово відбивав на обличчі, що не вірить одне слово шахти. По закінченню розмови я почав дивитися на мене з особливими хитрощами: ми знаємо, вони говорять, ці московські інтелігенції зі склянками в золоті кадри. До сіл і сланців Росії. Ми знаємо, чому це зроблено ...

Автобусна зупинка на шосе.

Нижче, в невеликих листах: «Гай управління внутрішніми справами Вітебського регіонального виконавчого комітету». Я трохи втомився.

Додано до [mergetime]1296392712[/mergetime]

Це все зараз, якщо вас цікавить, то буде стік.

Джерело: