865
Парк Петроф.
Парк Петроф. Хто не знає, ви можете подумати, що це нормальний білок, але це не так. Її ім'я Bone-eared. Не складно вгадати, бо не вистачає одного вуха, який він втратив у своїй молоді. У зв’язку зі своїм бойовим характером він став головним в «лісах» навколо «Золотої гори» і завдяки сильному вухо, за допомогою якого він може відрізнятися від натовпу однодумців, він став впізнаваним і близьким багато людей.
Він завжди отримає кращий шматочок, гайка тастера, і його бойова природа додасть шматочок від сусіда. Таке доброго і спокійного способу життя, як правило, не веде до струнної фігури, тому він не лідирував, навіть осінньої рівноваги, він зовсім не тонкий.
І як ви втратите вагу, коли немає хвилини безкоштовно?
Неважливо, що ви пропустили, ви повинні сидіти, чекати, дивитися.
Іноді ніхто не йде на довгий час, ви отримаєте голодний, поки ви чекаєте, потім ви можете піти в скоси. Цього разу я вирішив висихати.
Після їжі лапки слід ретельно промити.
Ну, при цьому я промив мої лапи, деякі погані люди заливають насіння на моєму сусіді. Ось як завжди це, просто залишити пост за хвилину, відразу все проходить. Я збираю родзинку з насіння.
А потім раптом я був визнаний і запропонував горіх. Спочатку я був відхилений, що вони запропонували тільки одне, після того, як гасити, горіх великий.
Але після того, як я був відхилений в будь-який час, поки я був укус цього горіха, сусід був обсмажений навпіл відра насіння, обману в цілому.
Де ви йдете, дати мені деякі горіхи.
до Ох, жорсткий і непристойний, життя народного художника ...
-img11----
Джерело: sergey-sk78.livejournal.com
Він завжди отримає кращий шматочок, гайка тастера, і його бойова природа додасть шматочок від сусіда. Таке доброго і спокійного способу життя, як правило, не веде до струнної фігури, тому він не лідирував, навіть осінньої рівноваги, він зовсім не тонкий.
І як ви втратите вагу, коли немає хвилини безкоштовно?
Неважливо, що ви пропустили, ви повинні сидіти, чекати, дивитися.
Іноді ніхто не йде на довгий час, ви отримаєте голодний, поки ви чекаєте, потім ви можете піти в скоси. Цього разу я вирішив висихати.
Після їжі лапки слід ретельно промити.
Ну, при цьому я промив мої лапи, деякі погані люди заливають насіння на моєму сусіді. Ось як завжди це, просто залишити пост за хвилину, відразу все проходить. Я збираю родзинку з насіння.
А потім раптом я був визнаний і запропонував горіх. Спочатку я був відхилений, що вони запропонували тільки одне, після того, як гасити, горіх великий.
Але після того, як я був відхилений в будь-який час, поки я був укус цього горіха, сусід був обсмажений навпіл відра насіння, обману в цілому.
Де ви йдете, дати мені деякі горіхи.
до Ох, жорсткий і непристойний, життя народного художника ...
-img11----
Джерело: sergey-sk78.livejournal.com