Парк Петроф.

Парк Петроф. Хто не знає, ви можете подумати, що це нормальний білок, але це не так. Її ім'я Bone-eared. Не складно вгадати, бо не вистачає одного вуха, який він втратив у своїй молоді. У зв’язку зі своїм бойовим характером він став головним в «лісах» навколо «Золотої гори» і завдяки сильному вухо, за допомогою якого він може відрізнятися від натовпу однодумців, він став впізнаваним і близьким багато людей.
Парк Петроф.

Він завжди отримає кращий шматочок, гайка тастера, і його бойова природа додасть шматочок від сусіда. Таке доброго і спокійного способу життя, як правило, не веде до струнної фігури, тому він не лідирував, навіть осінньої рівноваги, він зовсім не тонкий.

Парк Петроф.

Парк Петроф.

І як ви втратите вагу, коли немає хвилини безкоштовно?

Неважливо, що ви пропустили, ви повинні сидіти, чекати, дивитися.

Парк Петроф.

Іноді ніхто не йде на довгий час, ви отримаєте голодний, поки ви чекаєте, потім ви можете піти в скоси. Цього разу я вирішив висихати.

Парк Петроф.

Після їжі лапки слід ретельно промити.

Парк Петроф.

Ну, при цьому я промив мої лапи, деякі погані люди заливають насіння на моєму сусіді. Ось як завжди це, просто залишити пост за хвилину, відразу все проходить. Я збираю родзинку з насіння.

Парк Петроф.

А потім раптом я був визнаний і запропонував горіх. Спочатку я був відхилений, що вони запропонували тільки одне, після того, як гасити, горіх великий.

Парк Петроф.

Але після того, як я був відхилений в будь-який час, поки я був укус цього горіха, сусід був обсмажений навпіл відра насіння, обману в цілому.

Парк Петроф.

Де ви йдете, дати мені деякі горіхи.

Парк Петроф.

до Ох, жорсткий і непристойний, життя народного художника ...

-img11----

Джерело: sergey-sk78.livejournal.com