1014
Готель спеціального призначення
Аміак
Приходьте, мед! Ми будемо пізнати!
до Не хвилюйтеся, два хвилини до корабля.
Молодий одружений пара вступив в залізничне перевезення. Знаходилося кілька людей, тому пара обрала найзручніші місця. Хлопці сидять до вікна, і дівчина, нещастя шукаю на нього, сіли поруч з ним. Він захопив її.
-Привіт, чому не ми йдемо? Насправді це не краще в домашніх умовах?
Кіттен, ви знаєте, що ви не можете йти додому прямо зараз. І є все дуже зручно, і не далеко, півгодини і на місці.
- Я не знаю.
Поїзд почав повільно відкинути. Хлопець зірвав вікно, автоматично виправивши кохану на голову. Вона була зануренням через її гаманець, шукаючи телефон.
- Мед, ви забули нічого?
до Що я можу забути? Що потрібно, крім двох з нас?
- Так, я думаю.
Поїзд припинив. Ще одна пара введена в перевезення. Вони сіли по вулиці.
Були незручні паузи. Постарші, але вони сподобалися таким же чином. Людина була короткою, ведмедя. Жінка була високорослою блондинка, обличчя якого вже почала покрити передчасними зморшками. "Що відбувається, коли вона зношує каблуки?", хлопець похилий до себе. «Хто дихає в живіт. й
Побачити, що людина також помітила хлопця. Останній кишеньковий трехерно приклеює листок, який привели до пари тут.
- Ви збираєтеся на "Споузу" теж? - Чоловік зламав тишу.
до Так. - Дівчина посміхалася. - І ти теж?
Так, жінка відповів на ніжну посмішку, і не вперше!
Чи справді це зручно? людина попросила скептично.
до Ви не знаєте, скільки! І жінка, яка працює в готелі ангела!
Ми були трохи старшими, ніж ви, коли ми пішли там. - Чоловік зловив його. Настає час, коли кожна пара не може це зробити вдома. Коли ми були молодими, ми зняли два заготовки на Пулоковська, тому були такі тонкі стіни, які після першого інциденту, наші сусіди нас відповіли.
- Я, а потім наші друзі розповіли про це чудове місце. Тепер відвідуючи нашу матір, ви знаєте, добре, ви не можете. Чому ви не хочете йти додому?
Дівчина і хлопець дивилися в одному.
до У нас є маленька дитина. Я нічого не розумію, але тепер ви знаєте, цей вік бачить все, чути все. Кожен боїться, раптом ловить нас в повному гонці, дівчина відповів. Ви повинні зробити це кудись ще.
- Так, знайома ситуація. Ми вже пройшли цей період. Я не знаю, якщо ми можемо зробити це без цього готелю. До речі, ви готові?
до Чи можливо це щось інше?
- Звичайно! - smirked the man - Ви подивитеся на мій старий леді, ви думаєте, що вона так мила. Але ви повинні бачити її в процесі! Не жінка, ліонес! Хто знає, що може приїхати в руки
Дівчата думали про це.
- Я не думаю, що це прийде до цього.
Ми думали, що вперше, теж, але вірити мене, якщо ми довго проходимо назад, все буде зловживати!
Оголошено праву ситуацію. Пара, забуваючи говорити про головне, захоплені речі і вибігають з автомобіля.
Ви знаєте, як піти? хлопець сказав.
- Звісно! Про нас
Стара пара пішла трохи вперед. У вузьку доріжку вирушили в гайку. З боків були красиві рожеві ліхтарі, освітлювальні дороги, замість сонячного проходу тут. Молода пара прогулялася, тримаючи руки. Нарешті вони вийшли з деревини. Неподалік лісу - затишний будинок, готель "Супризький". Пари пішли на прийом. На в'їзді була швидка допомога.
- Що, і це приходить до цього? - Присвятили хлопця.
Як я сказав, якщо ви тримаєте на довгий час, ви можете втратити кордон.
З'явився хороший старий жінка. Вона посміхалася в юній парі і захопила стару в дружній спосіб.
Що ви думаєте? вона попросила жінку.
до Ні, нехай щось жорстке сьогодні. - Вона посміхається.
до Я бачу тебе! У цьому випадку я б рекомендую номер 17, який тільки був реконструйований.
Приходьте!
Стара жінка швидко замовляє стару пару, і вони залишалися.
Це перший раз? вона привернула увагу до молодого.
-Так. - Дівчинка затьмарила очі, трохи сором'язлива.
"Привіт, дівчина, не висить, після того, як нам все це потрібно іноді!" Стара леді виграла.
- Ви, мабуть, прямо.
до Так що ви віддаєте перевагу?
до Ми не знаємо, що ми рекомендуємо.
до У цьому випадку я пропоную класику. Номер 4, кухня. Я думаю, що це буде.
Приходьте Скільки коштує?
до О, немає, оплатити пізніше. Головне не хвилюватися, все дешево можна подарувати безкоштовному переїзду до ваших почуттів.
- Всі права.
до Ось ваш ключ. Не хвилюйтеся, тому ви прийшли сюди.
Хлопець взяв ключ і пішов. Вони відкривали приміщення і вводять. Це була велика репліка звичайної кухні, але з усіма необхідними адаптаціями.
до Ти готовий, кошеня?
- прямо зараз.
Дівчина зрізала її волосся, випрямляючи її блузи. Хлопець розслабив свій ремінь на своїх штанах.
Дівчина приймала пластину з столу і кинув її на хлопця. Він зробив, і пластина з вичавленою ломкою зламала на стіну.
Ви замовляєте! Де ви їдете в суботу? У вас є дитина, ви бастарі, і ви йдете на бокові дороги!
- Я сказав вам сто разів, я працюю!
до Де ви отримуєте гроші на картку, фашист? Я покажу вам, як зробити закоханих!
Ще одна тарілка зламала на підлозі.
С ***
Через годину пара залишила приміщення і зійшов до прийому. Задоволення дівчини було загартоване і злипає в різних напрямках, обличчя хлопця горить ляпасами. Стара леді виглядала на них і посміхається.
до Добре зроблено, всі
- Так, дуже важко зупинитися. Дихаючи жорсткий, сказав дівчина.
- Ви не хочете боротися більше! І дитина без моральної травми!
до Так, як і раніше велика ідея! - Захопивши свою сорочку, підтвердив хлопця. - Не можна кричати, як вдома.
до Що ми зробили! «Зробимо сміття тут, залиште любов до дому!»
- Говорячи про любов. - Дівчинка переплітається, випрямляючи її волосся і відтіняє хлопець. Не у вас є готель, який тут... Я думаю, що ви розумієте?
Приходьте, мед! Ми будемо пізнати!
до Не хвилюйтеся, два хвилини до корабля.
Молодий одружений пара вступив в залізничне перевезення. Знаходилося кілька людей, тому пара обрала найзручніші місця. Хлопці сидять до вікна, і дівчина, нещастя шукаю на нього, сіли поруч з ним. Він захопив її.
-Привіт, чому не ми йдемо? Насправді це не краще в домашніх умовах?
Кіттен, ви знаєте, що ви не можете йти додому прямо зараз. І є все дуже зручно, і не далеко, півгодини і на місці.
- Я не знаю.
Поїзд почав повільно відкинути. Хлопець зірвав вікно, автоматично виправивши кохану на голову. Вона була зануренням через її гаманець, шукаючи телефон.
- Мед, ви забули нічого?
до Що я можу забути? Що потрібно, крім двох з нас?
- Так, я думаю.
Поїзд припинив. Ще одна пара введена в перевезення. Вони сіли по вулиці.
Були незручні паузи. Постарші, але вони сподобалися таким же чином. Людина була короткою, ведмедя. Жінка була високорослою блондинка, обличчя якого вже почала покрити передчасними зморшками. "Що відбувається, коли вона зношує каблуки?", хлопець похилий до себе. «Хто дихає в живіт. й
Побачити, що людина також помітила хлопця. Останній кишеньковий трехерно приклеює листок, який привели до пари тут.
- Ви збираєтеся на "Споузу" теж? - Чоловік зламав тишу.
до Так. - Дівчина посміхалася. - І ти теж?
Так, жінка відповів на ніжну посмішку, і не вперше!
Чи справді це зручно? людина попросила скептично.
до Ви не знаєте, скільки! І жінка, яка працює в готелі ангела!
Ми були трохи старшими, ніж ви, коли ми пішли там. - Чоловік зловив його. Настає час, коли кожна пара не може це зробити вдома. Коли ми були молодими, ми зняли два заготовки на Пулоковська, тому були такі тонкі стіни, які після першого інциденту, наші сусіди нас відповіли.
- Я, а потім наші друзі розповіли про це чудове місце. Тепер відвідуючи нашу матір, ви знаєте, добре, ви не можете. Чому ви не хочете йти додому?
Дівчина і хлопець дивилися в одному.
до У нас є маленька дитина. Я нічого не розумію, але тепер ви знаєте, цей вік бачить все, чути все. Кожен боїться, раптом ловить нас в повному гонці, дівчина відповів. Ви повинні зробити це кудись ще.
- Так, знайома ситуація. Ми вже пройшли цей період. Я не знаю, якщо ми можемо зробити це без цього готелю. До речі, ви готові?
до Чи можливо це щось інше?
- Звичайно! - smirked the man - Ви подивитеся на мій старий леді, ви думаєте, що вона так мила. Але ви повинні бачити її в процесі! Не жінка, ліонес! Хто знає, що може приїхати в руки
Дівчата думали про це.
- Я не думаю, що це прийде до цього.
Ми думали, що вперше, теж, але вірити мене, якщо ми довго проходимо назад, все буде зловживати!
Оголошено праву ситуацію. Пара, забуваючи говорити про головне, захоплені речі і вибігають з автомобіля.
Ви знаєте, як піти? хлопець сказав.
- Звісно! Про нас
Стара пара пішла трохи вперед. У вузьку доріжку вирушили в гайку. З боків були красиві рожеві ліхтарі, освітлювальні дороги, замість сонячного проходу тут. Молода пара прогулялася, тримаючи руки. Нарешті вони вийшли з деревини. Неподалік лісу - затишний будинок, готель "Супризький". Пари пішли на прийом. На в'їзді була швидка допомога.
- Що, і це приходить до цього? - Присвятили хлопця.
Як я сказав, якщо ви тримаєте на довгий час, ви можете втратити кордон.
З'явився хороший старий жінка. Вона посміхалася в юній парі і захопила стару в дружній спосіб.
Що ви думаєте? вона попросила жінку.
до Ні, нехай щось жорстке сьогодні. - Вона посміхається.
до Я бачу тебе! У цьому випадку я б рекомендую номер 17, який тільки був реконструйований.
Приходьте!
Стара жінка швидко замовляє стару пару, і вони залишалися.
Це перший раз? вона привернула увагу до молодого.
-Так. - Дівчинка затьмарила очі, трохи сором'язлива.
"Привіт, дівчина, не висить, після того, як нам все це потрібно іноді!" Стара леді виграла.
- Ви, мабуть, прямо.
до Так що ви віддаєте перевагу?
до Ми не знаємо, що ми рекомендуємо.
до У цьому випадку я пропоную класику. Номер 4, кухня. Я думаю, що це буде.
Приходьте Скільки коштує?
до О, немає, оплатити пізніше. Головне не хвилюватися, все дешево можна подарувати безкоштовному переїзду до ваших почуттів.
- Всі права.
до Ось ваш ключ. Не хвилюйтеся, тому ви прийшли сюди.
Хлопець взяв ключ і пішов. Вони відкривали приміщення і вводять. Це була велика репліка звичайної кухні, але з усіма необхідними адаптаціями.
до Ти готовий, кошеня?
- прямо зараз.
Дівчина зрізала її волосся, випрямляючи її блузи. Хлопець розслабив свій ремінь на своїх штанах.
Дівчина приймала пластину з столу і кинув її на хлопця. Він зробив, і пластина з вичавленою ломкою зламала на стіну.
Ви замовляєте! Де ви їдете в суботу? У вас є дитина, ви бастарі, і ви йдете на бокові дороги!
- Я сказав вам сто разів, я працюю!
до Де ви отримуєте гроші на картку, фашист? Я покажу вам, як зробити закоханих!
Ще одна тарілка зламала на підлозі.
С ***
Через годину пара залишила приміщення і зійшов до прийому. Задоволення дівчини було загартоване і злипає в різних напрямках, обличчя хлопця горить ляпасами. Стара леді виглядала на них і посміхається.
до Добре зроблено, всі
- Так, дуже важко зупинитися. Дихаючи жорсткий, сказав дівчина.
- Ви не хочете боротися більше! І дитина без моральної травми!
до Так, як і раніше велика ідея! - Захопивши свою сорочку, підтвердив хлопця. - Не можна кричати, як вдома.
до Що ми зробили! «Зробимо сміття тут, залиште любов до дому!»
- Говорячи про любов. - Дівчинка переплітається, випрямляючи її волосся і відтіняє хлопець. Не у вас є готель, який тут... Я думаю, що ви розумієте?